husvagnen väntar..

vaknade för en stund sen, efter att ha duschat och sen gått och lagt mig igen. otroligt skönt han jag  då sova innan jag skulle upp igen. det blev faktiskt ganska sent igår med tanke på hur tidigt vi skulle upp. men nu är det bara för mig att börja bli pigg för det är jag som ska köra först. vi ska nämligen fara idag, till gotland osv.

- först ska vi till nyköping till våra kusiner
- gotland på 50-års kalas
- ängelholm och hälsa på några kompisar
- tysktland

så vi har mycket bilkörande framför oss och förhoppningsvis en väldigt trevlig resa! :) ta er gärna friheten att höra av er om ni känner för det, för nu åker vi :D

0735465003!

  

då var pdol över!

men vilken helg det har varit alltså! den roligaste helgen på jävligt länge! fastän jag ofta brukar ha kul ;D på torsdagen så hämtade jag upp sarah i norrfjärden och sen for vi vidare till öjebyn och hämtade linda från jobbet. vi for vidare hem till linda och fikade och senare fortsatte vi ut till stugan där vi var fram tills vi skjutsade in pappa till pdol, fast självklart så gick vi också in. vi träffade linda folk, åt lite osv. bilresan hem var väldigt roande faktiskt. hade kramp i magen när vi kom hem :D

fredagen så blev det förfest med käk på min stuga och gud så roligt vi hade! bästa dagen på hela helgen! :) finns inte så mycket att säga om fredagen pga några minnesluckor under kvällens gång, och saker som inte behöver skrivas här ;)

på lördagen var det bara att stiga upp för att hinna städa undan lite innan jag skulle in till stan och käka lunch med familjen. efter det for jag vidare till stugan och gjorde mig klart innan det bar av till linda. väl där så väntade vi en stund innan linnea skjutsade in oss till stan, vi hämtade upp jens och micke på ängeln och for till lisas lägenhet och började förfesta. kring halv 10 började vi gå in till området och väl därinne väntade uggla, öltält och karuseller!
bussen gick 03.15 och tog oss till norrfjärden. planerna var att vi skulle cykla från e4an till min stuga, men eftersom vi bara hade en cykel så gick inte det så himla bra.. så syrran kom och skjutsade oss och där var det efterfest till ca halv 7 innan vi gick och lade oss. det tog ett tag att städa när vi vaknade men jag och linda klarade av det och kring tre bar det hem från stugan.

det var väldigt skönt att komma hem och slippa den äckliga lukten från fimpar och avslagen öl, men trött har jag varit hela dagen. om jag fick hade jag kunnat gå och lägga mig direkt jag kom från stugan.

nu är jag iaf med linda och nu ska vi gå och lägga oss för imorgon på morgonen bär det av mot nyköping! :D


ni är underbara tjejer! <3

pissväder!

nu är jag ju då hemma igen från stugan. men just nu har jag jättetråkigt! hoppas på att vi snart ska tillbaka till stugan. i fredags for iaf jag, linda, amanda och jens till skeå för att gå på trästocks. bilresan var såklart trevlig och förfesten med! förutom att jag och phille fick ett möte med polisen.. efter det blev det lite segt men efter en stund av ölspel, jag har aldrig och sanning eller konsekvens så var alla på topp igen! efter ett tag tog vi en taxi in till stan och gick därifrån. men dum som jag är så glömde jag mitt legg! jag och jens hade ju tänkt ut men så blev det icke, så han blev lite besviken på mig. men det gick över. området var iaf SKITDÅLIGT! så vi begav oss till campingen istället där vi träffade lite folk man kände osv. men det var inte speciellt kul där heller så efter ett tag så drog vi tillbaka till lägenheten där vi började koka mackaroner och köttbullar ;) eller linda och philip gjorde det medan jag och amanda badade.

lördag så insåg vi att det inte ens var värt att gå in på området när det var så tråkigt, så jag och linda tog bilen och for hem. väl hemma så slängde vi oss i soffan och såg tv ganska länge, efter ett tag somnade vi.. och det var väldigtväldigt skönt! när vi vaknade jag for hem och åt middag och sen tillbaka till linda där vi bara tog det lugnt, for in till stan och hyrde en film och sen bara slappa.

gårdagen spenderades också med linda, men även jempis ;) så vi var på våran stuga och gjorde lite olika saker :)
här kommer lite bilder från skellefteå.

         
     

fler bilder finns här :)


skellefteå here we come!

nu sitter jag hos linda och väntar på att hon ska komma ut ur duschen. efter att hon har fixat sig så ska vi bara invänta amanda och sen fara. först ska vi till stan och köpa nå saker sen käka i piteå, sen far vi :) så det blir jag, linda, amanda och jens i bilen, med kanonbramusik! oftast brukar bilresorna till ställena vi ska till vara roligast med detta sällskap, men vi får väl se, det blir garanterat lika kul där borta som i bilen!

gårdagen spenderades med linda. hon kom till stugan kring 4 kanske, så hon åt middag med oss och sen slappade vi en stund. efter maten någon gång så fick både jag och hon fotmassage och allt som hör till av mamma så det kändes som att man var på ett riktigt SPA. kring 8 kom vi på att vi skulle ut med båten, en väldigt liten roddbåt! så vi rodde till borgaruddens camping och satt där en stund och lyssnade på musik, drack cola light och pratade :D mycket trevligt. efter det vände vi och for tillbaka. när vi kom hem igen så spelade vi lite volleyboll med nathalie, sara och simon. och där fick man ju sig ett gott skratt. sen gick vi in och spelade lite tv-spel innan vi somnade.

idag när vi vaknade var det skitvarmt i stugan! så det gick inte att somna om även om jag hade velat. så jag och linda steg upp och åt frukost, sen lockade hon mitt hår. sen kom annelie och hämtade oss så nu är vi hos linda och fixar det sista innan vi ska fara.

den här gången LOVAR jag att lägga ut bilder när jag kommer hem :P men vi blir i skeå hela helgen så dom dyker väl upp någon gång efter det. hoppas ni också får en trevlig helg så hörs vi! :D

PUSS!

inte länge kvar nu!

snart bär det av både till skellefteå, pdol och gotland! gud vad jag längtar :) närmast är ju då skellefteå, så idag kommer linda och amanda till mig så ska vi planera lite och fixa lite musik å ha i bilen och så :D

idag for jag iaf hem från stugan kring 12 och sen dess har jag klippt gräset, ätit lunch och sen bara tagit det lugnt. nu ska jag snart till norrfjärden med syster och några av hennes kompisar och handla. jag kände för lite godis när dom satt och åt det så jag måste köpa lite ;D om jag inte har sagt det så bor hon är hemma den här veckan för hon har främmade av massa kompisar från hofors. så hon och 6 andra bor här hemma medans jag, mamma, pappa nathalie och ludde bor på stugan ;p

igår var jag hos mormor och morfar och hjälpte dom med några saker på vinden, jag och mamma. så jag tjänade 320 kr där :) och sen idag fick jag för gräsklippningen så nu börjar jag få in lite pengar iaf efter att allt försvann på alla shoppingrundor :/

ska gå nu, vi hörs senare! :D

PUSS!

Panic! At the disco

igen, jag får aldrig nog av deras musik. den är underbar!

nu är jag iaf hemma igen, tills imorgonkväll. sen vi kom hem har vi packat upp lite saker och fixat middag. så nu är den i ugnen och vi ska snart äta! nå kött och hemmagjord klyftpotatis :) nu har jag även tagit hem kameran i hopp om att orka lägga upp bilder på allt nytt jag har köpt. får väl se när dom bilderna dyker upp..

igår var jag med linda, amanda och jenny och det var väldigt roligt för det var länge sen vi gjorde något tillsammans! så först satt vi hos linda ett tag och snacka lite skit och så. sen for vi vidare till statoil och hyrde en film och köpte en liten present åt jens som fyllde år i torsdag! grattis till han i efterskott. så då for vi och hälsade på han och sarah ett tag, fikade lite och så. efter ett tag ringde lars och ville ha hämtning i stan så vi for och hämtade han och sen tillbaka till linda. men amanda och lars for hem nästan direkt vi kom till linda så då fick jag, linda och amanda se färdigt filmen.

ikväll blir det iaf att vara med linda, jag vet inte riktigt om hon har planerat något speciellt men ska prata med henne när jag har ätit och så.

men nu ska jag gå och göra nå annat fram tills maten men förhoppningsvis så lägger jag in bilderna lite senare.

PUSS!

tjejsnack i norrfjärden

sitter just nu hos linda och pratar med henne, jenny och amanda om de kommande helgerna. shit vilka veckor som väntar nu! trästocks, ruts fest, pdol, gotland och alla andra ställen vi ska till i samma veva ;)

vi ska nog gå och se film nu och sen kanske fara till jens och säga grattis och ge han en liten present :)
hej så länge!

vars kommer alla pengar ifrån?

allt det här är nästan skrattretande. eller vad säger vi? jag har egentligen inget att säga om det men lycka till. you fool!

idag har jag iaf varit i stan, igen?! men denna gång med syster och hennes kompisar. dom är rätt roliga så nog har man fått sig ett gott skratt idag iaf! vi började med att gå och äta lunch på nodo, blev en kycklingsallad för min del. där satt vi och pratade en stund, sen gick vi vidare till gallerian osv. innan vi for hem så gick vi och fikade med en kompis till gabbis så då satt vi där och surrade en stund. men under den här dagen har jag köpt 2 örhängen och en ring & 3 tröjor. helt sjukt att jag fortfarande har kvar pengar..

nu ska jag nog vidare till stugan igen, om jag har något att göra där borta. ska nog läsa lite ur min bok och säkert se lite film. lite tråkigt att vara själv bara, hoppas att nathalie och emil kommer & gör mig sällskap. vore iaf lite roligare även om nathalie inte är min favoritkompis..

nu när jag far så ska jag ta med allt jag köpt så jag kan ta kort på den så ni får se vad jag har handlat :) men ska börja packa lite saker nu innan jag far åsså får vi höras nästa gång jag kommer hem ;) men det dröjer nog inte så himla länge.

15 dagar kvar tills pdol börjar för min del och jag tror inte att det går att längta mer!

i hope you didn't expect that you'd get all of the attention

nu har jag fördrivit tiden lite iaf, såg en film med min storasyster. hon och sina mangafilmer.. tycker att man borde bli less någongång. men tydligen inte. filmen gick iaf att se och nu är jag än en gång rastlös. men nu är ju klockan iaf hyfsat mycket så jag skulle kunna gå och lägga mig om jag ville men jag är inte speciellt trött.

så just nu sitter jag och lyssnar på lite musik. Panic! At the disco är ju jävlat kung, alla låtar! som amanda har sagt så förstår jag inte hur alla låtar kan vara bra, oftast är det ju så på en skiva att det är några låtar som inte är så himla bra, men jävlat alla låtar är kung! speciellt time to dance. sjukt bra musik. hittade även den här roliga videon som ser ut som att den är från the sims :)


ännu en dag har snart passerat

och det finns väldigt mycket som jag blir irriterad över. något jag blir så himla arg över är när folk får en att må dåligt över något man inte ens kan styra över. då syftar jag på utseendet, att folk snackar skit om något man inte kan ro för. för de som undrar så handlar det inte om mig utan det är bara något jag har tänkt på.

sen blir jag arg över hur dumt folk kan bete sig i olika situationer. man får för sig att saker och ting är på ett visst sätt och sedan visar det sig att man är helt ute och cyklar. om det då är för att personen i fråga inte vågar stå för det den tycker/känner, eller om det bara är en kul grej att få folk att tro på en sak som inte stämmer.

jaja, det är ingenting att sitta och fundera över egentligen för man kommer ändå ingen vart. nu är jag iaf hemma i sjulsmark igen, får se om jag far tillbaka till stugan ikväll eller imorgon. finns ändå lika lite att göra här hemma som på stugan. allting känns så himla tråkigt just nu och jag är väldigt deppad. men jag tror det beror på att jag inte är med linda, eller någon annan av mina underbara kompisar. pratade nyss med jempan iaf och det var väldigt roligt eftersom vi inte träffas så ofta nuför tiden när hon jobbar och tjänar in så himla mycket pengar ;) jag tror att hon längtar lika mycket till pdol som jag, om inte mer. kul ska det bli iaf!

funderar på att slå på en film, men jag kände egentligen inte för att se film. inte själv iaf, och det finns ingen som kan se med mig heller så jag får väl se själv eller göra något annat..

PUSS!

en riktigt shoppingdag! :)

dagen har spenderats i luleå med mamma och pappa. en lugn och skön dag har det varit. och shoppat har jag gjort! jag, linda, sarah och jens var i piteå i lördags men då hittade jag bara ett par leggins som jag lämnade tillbaka och köpte ett par shorts istället. mitt på dagen så for vi även och hämtade upp amanda & for till skokanonen och letade skor. där hittade jag två par, 270 kr för båda!! hur som helst så lade amanda av några stycken så vi får väl se om det blir dom eller några andra :) sen skjutsade vi tillbaka henne och jag, mamma & pappa for till banthai och åt lunch :)

så idag har jag köpt: gula shorts, 2 ringar, en kofta, 2 par skor och underkläder. fast det har ändå inte gått så himla mycket pengar för mycket var på rea. en av ringarna kostade 6,50 kr och det är ju absolut ingenting! så jag är helt klart nöjd. nu saknas bara ett par örhängen till min pdol-outfit på fredagen! :)
kameran är tyvärr så stugan så jag kan inte lägga in någon bild på det jag köpt, men det kommer senare.

helgen har spenderats med linda. även sarah och jens. så det har varit en jättebra och rolig helg & jag får en känsla av att alla helger fram till pdol kommer vara kanonbra! sen efter pdol så kommer två hela veckor vara BÄST! för då ska linda följa med min familj till gotland, tyskland och nyköping ;p längtar som en galning.

nu är jag iaf hemma en stund för att lämna nå mat till min storasyster som bor hemma för tillfället så vi ska strax tillbaka till stugan där nathalie har städat och lagat mat till oss :D hur bra som helst. ha det bra tills jag kommer hem nästa gång och sakna mig inte alltför mycket ;)

PUSS!


mysdag

idag har jag verkligen inte gjort något speciellt, låg på stugan och solade och läste jag vet inte hur länge, jätteskönt! sen gjorde jag och lillasyster middag och sen inväntade vi mamma och pappa. emil kom och åt middag med oss sedan for vi hem till sjulsmark för dom två skulle på partajj!

vi gick in en stund och sen skjutsade jag dem, medans jag var borta kom linda, sarah och jens till mig för vi skulle grilla. så när jag kom hem igen så såg vi på tv en stund och sen for vi och kollade hur det gick för ungdomarna på festen! ;D den hade inte riktigt kommit igång så det var väldigt tråkigt måste jag säga, så då for vi hem och hämtade korv, grillpinnar osv. och for och grillade! mysigt värre, eller hur? där satt vi och snackade om allt från PDOL till bajsfrågor några ställde på midsommar när vi lekte "jag har aldrig". haha! oj så vi skrattade!

strax efter 12 for vi tillbaka för att kolla hur alla mådde, och då hade festen redan börjat spåra ur, mer behöver man väl inte säga. så än en gång fick jag skjutsa hem folk och invänta föräldrar till barn som inte mådde så himla bra. men det gjorde inget för jag, sarah och linda hade ändå ganska roligt i bilen medan vi väntade!

nu sitter jag iaf här och ska slå på en film nu. jag är väldigt trött så jag tror jag kommer somna ganska fort.. men det gör ändå inget för klockan är ganska mycket :) imorgon blir det nog att vara med sarah och linda skulle jag tro, eller jag hoppas det iaf för det vore väldigt trevligt. jag tror ändå inte att dom har något bättre för sig än att vara med mig! ;)

jaja, jag hoppas att ni har haft en trevlig kväll och att ni sover gott!
PUSS!

stekväder! ;)

nu är jag hemma igen en snabbis, skulle skjutsa hem gabbis för att sen hämta nathalie i rosvik. i fredags så var jag hos amanda, där linda och jenny också var så vi satt och såg tv och snackade strunt ;) sen i lördags så hade elin och erika födelsedagsfest, så amanda kom till min stuga först, åt middag där och så sen for vi vidare till rosvik. vi hade verkligen jättekul där och sen kring 12 så for vi ut, på 1906. och eftersom jag och amanda är så småa så kommer vi ju inte förbi vakterna men det fixade vi lätt, väl därinne dansade vi och hade jättetrevligt! träffade mycket folk man kände :) sen kring 2 for vi hem för jag skulle upp och jobba dagen efter. så på söndagen så var jag, jossan, linkan och elina och städade lite efter psg, typ omklädningsrum osv, skitjobb. men vi fick ändå 600 kr för det så det var värt pengarna! och nu när jag har hämtat nathalie så ska jag och hon putsa fönster på mormor och morfar stuga och där lär vi ju inte heller få lite pengar ;p pengar sitter verkligen bra nu inför PDOL och gotland! verkligen.

nu ska jag packa ihop nå saker åt mamma och pappa sen fara, för nu har jag precis bränt en ny skiva och då är det så himla kul att köra när man själv får bestämma musik och ha hur högt man vill! :D

PS. JAG LÄNGTAR LIKA MYCKET TILL PDOL SOM EN ALKOLIST LÄNGTAR EFTER ALKOHOL PÅ MORGONEN! DS.

här är några bilder från i lördags :)







RSS 2.0