Hur tänkte du där?

Jessica kom på den smarta idéen att ta bort snön från taket över bron och hade först tänkt stå på soptunnan och peta ner snön.. Det var tur att hon tänkte om kan jag säga! Niklas bror gick från fönstret ut på taket och fick ner snön. När Jessica såg hur tung snön var och hur mycket is det var tror jag hon var ganska glad över att hon bytte strategi ;)


Ljuvligt!

Plusgrader och strålande sol! Så fruktansvärt underbart :) Just nu sitter jag ute med Jessica och lillkillen och bara njuter :)


Äntligen framme!

Jag tog mig fram till Norsjö tillslut! Efter många om och men.. Lite felkörningar osv ;) Nu sitter jag och myser med lilla Loke medan Jessica virkar och Nicke fixar käk! Tänkte bara informera er om att jag lever :D


1 down, 3 to go.

Yes! Den gröna bocken har äntligen visat sig så ex.uppgift 2 är nu färdig :) Nu hoppas jag bara på att jag och Erika gjort ett tillräckligt bra jobb för att få VG på ex.uppg. 1 så blir slutbetyget i kursen VG :D

Jag testade ju för övrigt zumba idag och jäklar så kul det var :D Så framöver blir det zumba måndagar och sh'bam på torsdagar, minst! :) Nu säger jag godnatt och laddar för en fartfylld morgondag :)


Jag är så lycklig!

Så jag vet knappt vart jag ska ta vägen! :D Frågan är ju då varför? Jag önskar att jag kunde svara på det, men tyvärr kan jag inte. Allt känns bara så underbart! Skolan rullar på som vanligt, jag ska byta avdelning på jobbet, lägenheten är städad och inte nog med det, kommande vecka kommer bjuda på massor av trevligheter :D Imorgon och tisdag blir det fältstudier i Norrfjärden med Matilda därfter blir det mest troligt att åka till Norsjö och helgen kommer bjuda på en hotellvistelse på Pite Havsbad med underbara Erika, där vi bland annat ska se den nya showen Le Rouge :D


Snödrivor överallt!

Det är galet hur snön har drivit igen vägarna i stan och runt om! Jag var verkligen tvungen att ta sats för att komma in i garaget, var inte sådär jättesugen på att köra fast halv elva en lördagkväll ;p Eftersom det blir jobb imorgon, i grillen för en gångs skull :D, så nu hade jag tänkt sova för att orka med morgondagen :) Hoppas bi andra haft en bra lördagkväll!


Avslutar kvällen..

.. Tillsammans med denna underbara människa ;)


Grattis på födelsedagen :)

Idag beger jag mig till Sjulsmark för att gratulera mamma på sin 49-års dag! :) Som ni förstår så blir det även att mysa med vovven där hemma :)


Jag kan inte ens tänka tanken..

De som känner mig borde veta vid det här laget att vi har en Golden retriever vid namn Ludde som är bosatt i Sjulsmark hos mamma och pappa. Saken är den att han är över 13 år nu och börjar få jätteproblem med höfterna, eller egentligen hela kroppen :( När jag pratade med mamma idag så sa hon att jag borde börja ställa in mig på att han inte kommer finnas kvar så länge till.. Så nu ligger jag i sängen och kan inte sova på grund av denna hemska tanke :( Jag åker definitivt hem till Sjulsmark imorgon när jag är klar med det jag måste göra!


Ångestframkallande..


Gullpojk!

Äntligen har jag fått träffa det nya tillskottet i familjen Wikström/Lundgren! Lilla Loke, och han är så himla tjusig! Nu hade jag tänkt tända lite ljus och bara mysiga och njuta av tanken på en ledig helg :)


Det jag aaaabsolut aldrig trodde skulle hända, har nu hänt..

Jag har fått Bieber-fever! Tror jag.. Huvva ligen. Ikväll har jag nämligen sett "Never say never" för det kändes som en sån där film som jag i alla fall vill ha sett och jag trodde absolut inte att jag skulle tycka den var bra. Men ack så fel jag hade! Jag blev helt ärligt lite småkär i han, med sin fåniga pojkfrisyr och barnsliga röst.. Eller? Det konstiga är att jag egentligen inte tycker att hans låtar är speciellt bra. Ååååh, hur kunde detta hända?


Rubrik

Nu ger jag upp! Jobb mellan 7-16, hälsa på kusinerna, försöka få igång Elinas bil, agera taxi åt arbetskollegor, tur och retur till Sjulsmark, middag och melodifestivalen, jag är helt slut! Även imorgon jobbar jag 7-16 så det är lika bra att ladda batterierna till imorgon så jag inte är lika död som Elinas bil ;) Godnatt!


Finally it's friday!

Snart bär det av mot jobbet och när jag betat av mina timmar där så blir det att sitta i en sporthall och se svettiga karlar sparka boll ;)


Resension

Jag sa ju igår att jag skulle berätta om proteinpulvret men det blev en tidig kväll. Så det får bli nu :) Jag kan säga att det definitivt inte det godaste jag druckit.. Det var också väldigt "pulvrigt". Jag vet däremot inte om alla proteinpulver är så eller om det är för att det är soyaprotein.. Är det någon som kan något om sånt som känner för att dela med sig av sina kunskaper? :)


Förlåt, men jag kunde inte låta bli!

När jag kom hem från sh'bam-passet idag så satt jag och kikade på youtube lite, och titta vad jag hittade.. Det är omöjligt att inte skratta när man tittar på kvinnan i vit tröja i mitten ;) Vilken lirare alltså!


Wooop woop!

Imorse tog jag mig en sovmorgon till kl 10 och det var förjävla skönt :D Nu under förmiddagen så har jag hunnit till biblioteket för att lämna tillbaka böcker, gått till småstaden och köpt proteinpulver, besökt solarieöarna samt handlat. Däremot så sitter jag här med lite småångest för att jag inte pluggar.. Jag vet att jag borde, men jag tror helt enkelt att jag tar tag i det imorgon. Idag får bli en vilodag från skolan :) Det blir dock ingen vilodag från träningen för idag blir med att promenera till korpen för ett träningspass med rara Lotta :) Jag återkommer föresten senare idag med en kommentar om soya-proteinpulvret!




RSS 2.0