Bara för idag

Idag har jag dammat av den röda badvaktströja för att än en gång göra karriär i badet. Karriären sträcker sig dock bara till ikväll :)


Det börjar närma sig!

Nu är det inte länge kvar till sommarlov! Måste bara dras med dessa böcker några dagar till :)


Kör försiktigt, det är fint väder ute!

Som min mamma så fint brukar säga åt mig :) Det skulle vara onödigt att tappa körkortet såhär nära inpå sommar :P Nu ska jag fortsätta sola i sommarvärmen :) Måste erkänna att det är skönt att kunna åka till mamma och pappa sånahär dagar och slippa vara i stan i denna värmen :)


Löning, lördag & ett fuckling lovely väder!

Kom nyss hem från dopet i Norsjö, det var så fint och Loke verkade då vara nöjd ;p Nu tänkte jag vila en liten stund innan sällskapet kommer hit! Blir som sagt lite vinande ikväll :)

 


Det kommer bli en bra helg!

Äntligen, om man får säga så, så är praktiken slut och nu är jag endast en rapport och en omtenta från sommarlov! :) Har fått massor gjort idag och imorgon bär det av till Norsjö, lilla Loke ska döpas :) Därefter blir det nog att vina lite ;)


Finn ett fel

Befinner mig i Sjulsmark nu och blir här till imorgon. Största anledningen till att jag är här är för att jag övertalade mamma att vi skulle äta grillat till middag ;) Såhär såg det ut sist vi grillade! Det har nog aldrig varit så solklart att se vilket spett som är mitt..


Systrarna G

Det känns verkligen inte som fredag idag. Min kropp säger till mig att jag festat en vecka och att en bakisdag väntar.. Men det är bara gilla läget och ta vara på det lilla som är kvar av helgen! :)


Happy ending

22 arbetstimmar på 2 dagar har verkligen satt sina spår! Endast 16 timmar kvar den här veckan.. Godnatt!


Vad heeende?

Jag har ingen som helst energi till övers. Av totalt 14 timmar vaken har jag spenderat 11 av dem på jobbet! Därför förtjänar jag att sova nu! Speciellt med tanke på att jag endast ätit lunch på hela dagen på grund av maaaassor att göra. I eftermiddag hade hungern gått över till huvudvärk och illamående så då fick jag inte i mig mat :( Så energin lämnade jag nog på jobbet för inte fan tog jag med mig den hem iaf!


Kom och bada & ät god mat!


Full rulle!

Nu är det full fart i lägenheten! Idag har jag och mamma gått igenom mitt förråd som var fullt i skräp! Hon har även fixat massa kartonger åt mig :) Har i denna röran hittat massa saker jag kan sälja, bl.a. min servis som jag hade innan den vita, en beige från Ikea! Sen har jag även sålt mitt ps3 men vi hade tänkt hinna till Claes Olsson för att köpa en sladd till det därefter blir det att fortsätta packa sånt jag inte kommer använda innan jag flyttar :)


Byter ut blått mot rosa

Efter en hel dag med barnen så tog jag en sväng förbi solarieöarna :) Snart är mamma påväg till stan så innan det tänkte jag få i mig middag och sen ska jag och kika på lägenheten igen som jag kollade på förra veckan :)


Alkoholhaltiga drycker


Go bananas!

Hey, I just met you,
and this is crazy,
but here's my number,
so call me, maybe?


Sweet dreams!


I'm in love! :D



Nothing at all

Inatt har jag sovit så fruktansvärt dåligt tack vare den där jävla hostan jag dragit på mig.. Hostmedicinen jag har hemma fungerar inte så är det någon som har lite cocilliana hemma och vill dela med sig, så en signal :) Vad jag ska göra av denna dagen vet jag inte än, kanske investera i nya skosnören och ett nytt skal till telefonen :P Sen kl 16 ska jag in till jobbet för att bli intervjuad av en tv-kvinna ;p


Mix and match

Ännu en dag på jobbet och idag känns det riktigt surt att sitta inne när det är strålande sol ute! Men jag är inte bitter, absolut inte... Istället har jag faktiskt gjort tzatziki för första gången :D


cos all of the stars have faded away

Jag insåg idag på jobbet när jag pratade med Jessica att jag ser på tok för mycket kärleksfilmer.. Varje gång jag hör en låt så ser jag ALLTID något slags filmscenario framför mig! Någon som håller med om att det kanske blivit en eller två filmer för mycket då? ;) Efter helgen har jag börjat lyssna på massa ny musik och till varenda en så ser jag låten framför mig i en film.. Finns det kanske någon där ute som vill ge sig på ett försök att få mig att gilla andra typer av filmer?

Ny vecka, nya möjligheter!

Då var det måndag igen, vilket betyder ny vecka och jobb idag och imorgon! I och med detta så startade jag även veckan med ett BP-pass med Matilda :) Nu måste jag fortsätta jobba, men kon gärna hit och ät eller bara håll mig sällskap :)


Bättre väder har jag varit med om..

Kul! Jättekul, verkligen. Jag som sällan lyckas, får verkligen försöka köra lugnt hem till stan, speciellt när sommardäcken ligger på..


Underbart väder!

Nu är middagen påbörjad och jag längtar redan :D


Torsdag den tredje maj

Förvånansvärt pigg sitter jag nu på statt och väntar in kollegor och sen bär det av på säljutbildning :)


Utan dina andetag

Tack vare mammas visakort (eftersom jag glömde mitt hemma) så lyser nu spotlight-lamporna i hallen, jag kan lyssna på spotify i bilen och fortsätta lösa sudoku med min nya penna ;) Btw, jag älskar sudoku! Jag blev även av med petflaskorna under diskbänken och fick blommor av mamsen! Tack mamma :)

 


No no! One daddy, two mommies..

Idag har jag inte gjort många knop vill jag lova! Det enda nämnvärda är att jag gått en skön promenad i det fina vädret, sett fotboll och skrivit ut de papper jag behöver inför föreläsningen imorgon och det är nästan så att inte ens dessa saker är nämnvärda..

Sov gott!


Godnatt

Nu ger jag upp..


RSS 2.0