fotboll

har sett fotboll i rosvik med jessica idag :) hon är nog den trevligaste jag känner ! hur kul som helst att umgås med henne :) blir att vara med henne imorgon på eftermiddagen , och under dagen ska jag vara med amanda blev de bestämt :) nu ska jag se lite vänner med syrran sen ska jag nog börja läsa boken som jag pratade om igår ! puss :)

detta är några av videorna vi såg i torsdags tror jag de var ! :P


myskväll

idag har jag inte gjort speciellt mycket , bara tagit de lugnt och varit hemma ! känns skönt för en gångs skull :) nu ikväll har jag iaf lagat middag med mamma och sen har vi sett män som hatar kvinnor :) de var först nu , andra gången jag såg den som jag fattade att Harriet hade bytt namn till Anita , och att de var därför Lisbeth skrev på lappen "de finns två anita vanger" , haha ! jag lovar att säkert alla har fattat de utom jag ! jaja , nu vet jag inte om jag ska slå på en till film och lägga mig i sängen eller om jag ska börja läsa fortsättningen på män som hatar kvinnor ? kanske är lite för trött för att börja läsa men vi får se :) puss

gårdagen

for till ev , bytte bil sen for vi till jossan och var där en stund . sen körde vi mest omkring , for till sikfors och skulle hitta nå äckligt hus men jossans bil vilseledde oss in efter en ca 3 mil lång skogsväg som till sist tog slut ;) gled runt i stan gode länge ! ville var även så snäll att han bjöd mig och ev på mat :D tack ville !

kvällens citat :
1: vars fan är du ?
2: kom till pentan !!
1: vars är du ? ring när du vet vars du är

idag vet jag inte vad som händer , alla ska ju festa verkar de som , men inte jag ! var lite prat om att fara till min stuga , men får se hur de blir med den saken ! ska gå ner och äta nå nu , puss :)

the first cut is the deepest


I would have given you all of my heart
but there's someone who's torn it apart

bättre

vaknade idag med inte lika mycket ont i halsen som då jag la mig . så de var skönt :) ont har jag ju fortfarande men jag känner att de bara blir bättre och bättre . och som svar på din fråga gabbis , så ska jag äta mycket glass idag ;)

idag vet jag inte vad som händer , känner för att göra nå , eller inte göra nå , bara umgås , eftersom jag får ont så fort jag anstränger mig .. men vi får se hur de blir med den saken :) hade tänkt fara och kolla på träningen iaf :) nu väntar fruktsoppan ......

fan också

fan vad ont jag har i halsen ! har faktiskt fått i min lite nudlar för jag kände att jag behövde nå mat . gick hyfsat ändå ! men de är jobbigt att äta , gör ont både när jag ska gapa och när jag ska svälja .. men får hoppas att de går över snart :) och att min så kallade bubbla i halsen försvinner ;) för just nu låter jag kontigt när jag pratar ! får se vad som händer imorgon , någon som har nå förslag ?

haha , nu är ni igång igen ! jag förstår liksom inte .. era förlåt och ursäkter funkar inte länge , de borde ni förstå vid de här laget . ibland tänker jag faktiskt på hur de var under högtadiet och första året på backa , innan allt skitsnack började och folk gick bakom ryggen på en . hur tänker ni ?

borta bra men hemma bäst

nu är jag tillbaka i sjulsmark , och mår inte direkt bättre än innan jag for . för dom som missat de så har jag opererat bort halsmandlarna . var gode torr och svullen i munnen när jag vaknade igår :P usch . och sjukhus lukten ? fy så äckligt de luktar , men man måste ju älska larmknappen ! ;) så fort jag var hungrig eller hade ont så tröck jag åsså kom dom direkt , skönt som fan :P var ändå helt svag i benen så var skönt att slippa gå omkring själv !

nu hade jag iaf tänkt gå ner och se vad dom andra gör . tror dom äter , jag vill också äta ! jag är reda less på jävla frukt- och nyponsoppa :P jag vill ha vanlig mat ! menmen , kanske kan smaka lite , tror de var plättar :) pusshej

män som hatar kvinnor

äntligen har jag satt in en p-stav ! skönt att få de gjort :P har varit i stan under dagen , med linn och sara ! blev lite kortspel och så :) sen for jag och linn hem till henne , såg män som hatar kvinnor med carola och robin . ruskigt bra film ! lånade även hem den åt mamma för hon ville se den :)

nu händer verkligen allt på en gång känns de som . när jag satt i väntrummet på vårdcentralen så ringer dom från sunderbyn och har fått ett återbud så redan imorgon kl 10.00 ska jag vara där , redo för att ta bort mina halsmandlar :P är faktiskt lite nervös , tro de eller ej . brukar inte vara nervös för sånt här :P menmen . så jag blir kvar där över natten och sen får jag fara hem :P får väl se om de var rätt de jag läste , annars får vi se vad som händer när jag kommer hem , blir säkert att vara med linn :) men nu ska jag sova och dricka ett helt glas vatten för efter 00.00 får jag varken dricka eller äta , bara dricka när jag ska ta mina mediciner :)

oth väntar , hejs :)


hemma

nu är jag äntligen hemma , sen ca en timme tillbaka . har inte ens orkat packa upp , blev att äta lite sen slänga mig i soffan och se tv en stund :P nu ska jag och syrran bädda upp en medrass åt mig i hennes rum och sen ska vi se film , mys :D btw , de är inte jag som skrivit "tim" på min facebook , ifall någon trodde de . inte för att jag bryr mig , ni får tro vad fan ni vill !

hur som helst , imorgon blir de vårdcentralen , skönt att äntligen få göra bort de så man slipper fundera över hur man ska göra ;D och sen ska jag nog till stan tror jag . ska höra med brudarna ! :) nu väntar syrran , hejs !

från bilen

sitter i bilen nu och är påväg hem :) tror vi just passerade uppsala , fast är inte säker .. tror de blir jag som får köra nu efter pappa så jag hinner inte skriva nå mycket , vi är nog hemma nångång ikväll så jag uppdaterar då , ciao ;)

sthlm , dag två :)

nu är jag gode less , syrran gör i princip ingenting . jag mamma och pappa får fixa allt åt hon ! jag och pappa for för en timme sen och hämtade nå mer stolar åt dom som dom hade köpt , och vad gjorde dom medans vi for ? jo ingenting ! mamma packar upp , dom andra sitter bara .  så nu har jag tänkt slappa tills hon börjar hjälpa till , de är ju ändå hon som flyttar .

nu vet jag inte om jag ska gå ut och sola , är riktigt varmt här faktiskt , eller om jag ska gå och duscha :) igår blev de köttbullar och mackaroner så idag blir de kinamat , pappa skulle bjuda allihop :) snäll som han är . men nu ska jag ut och sola tror jag , vi hörs :) hejs .

sthlm , dag ett :)

eftersom vi for så tidigt inatt så orkade jag inte sova något utan jag var vaken fram tills vi for och sen körde jag så länge jag orkade :) blev ungefär från 03.30 till 7 tror jag klockan var .. resan gick gode bra fastän de tar lång tid ! blev någon matpaus också :) när vi kom till solna så började vi direkt packa ur grejerna ur släpet och sen satte vi oss ner och bara tog de lugnt :P började sen packa upp de nödvändigaste sakerna . ifall ni inte visste de så är de min storasyster som flyttar hit och inte jag :P gullfia ringde och lät riktigt förvånad och trodde jag flyttat ;D så söt ! ska iaf hitta på nå med henne när jag kommer hem :)

imorgon ska syrran och hennes 2 kompisar som hon ska bo med fara och handla all mat dom behöver , tror pappa skulle följa också . medans jag och mamma stannar i lägenheten och packar upp :)

måste ju även säga att deras balkong är to die for ;) fyfan ! tror den är 2x4 m eller något sånt , skitmysig , finns även värmelampor som är helt perfekt nu på hösten :) skulle lätt kunna bo här , men 10 000 kändes lite mycket för att bo själv ;D haha . ska nog börja lägga mig nu , eller så sätter jag mig och ser batman med dom andra :) vi hörs imorgon , puss !


aldrig nöjd ;)

Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så


hahaha ;)

nu har jag packat klart . skönt ! har också ätit , pommes och grillad kyckling ;) gott som fan ! efter de så tog jag med mig GPSn ut i bilen och "installerade" den eller vad man ska kalla de , så nu vet jag hur den fungerar ;) känns skönt att ha en sån så jag slipper virra runt så himla mycket där nere ;D nog för att jag säkert skulle hitta ändå så jävla bra som jag är ! :D aja , ska se lite vänneravsnitt nu och vila , jag ska köra första biten inatt . med start kl 03 :) så vi hörs ! puss


någon mer än jag som verkligen inte såg vad de stod direkt ? :P

*Om du inte kan se någonting så dra i yttre ögonvrårna så att du får sneda ögon (som om du vore asiat). Fortsätt dra tills ögonen är nästan stängda... det fungerar.

you know you love me ;) xoxo

vaknade för en halvtimme sen .  skönt att sova ut när man somnar sent . sen så ska jag ju orka köra bil kring 3 inatt , för då far vi till stockholm ;) så nu hade jag tänkt äta och sen packa ! ska bli skönt som fan att fara bort , även om de bara är en helg :) hade dock varit kul att ha någon att vara med :P synd bara att de inte finns nå plats i bilen så du kan följa ..

men ska äta nu , vi hörs :D sakna mig inte för mycket ;)


msn

wede säger:

det är ändå frsta å andra sessan som är bäst så ;P

bea säger:

hahaha , sessan ? ;D

de var nå nytt

wede säger:

haha har du aldrig hört det? ;D

nä just ja

du är ju bonde

det är lite mer

citytalk kanske ;>

bea säger:

.....

wede säger:

hehehe

bea säger:

bonde ?

wede säger:

förlåt

bondinna kanske det heter?

hahaha


bilder

de blev ingen film än .. gjorde mig 2 mackor och sen fastnade jag här igen :P satt och kollade på nathalies bilder och hittade några riktigt roliga ;D


gabbis , jag , tomten , andreas , nathalie och elin ;)

hanna , gabbis , nathalie och jag ;p

gabbis hanna och johanna uppträder på pdol för mååånga år sen :P dom var en av grupperna som gick vidare när typ flera skolor fick göra musikvideor :P

den här ville mamma ha på min studentskylt och klippa ut mig , men icket de !

man kan nog gissa vem som är nathalie .. ;D

bea aka trollet ... men har dock inte kort hår som de ser ut som , bara uppsatt :P

syrran och fjorro/sur bea ;)

HAHHA !

hahahah ! sofie alltså , kan inte låta bli att skratta , skrev att jag sket i skolan nästan hela tiden sista terminen , och de tog hon ju direkt som att jag BAJSADE i skolan !! hahahhah ! herregud . jaja ;p

nu hade jag tänkt gå och ta mig nå mat innan pappa somnar , sen se film eller nå :) skulle vilja hitta på nå ikväll , jag vet att jag skulle kunna umgås med dig . men de är inte så lätt när du inte riktigt hör av dig :P aja , blir en film istället ;)

glömde ju

skriva att jag äntligen tagit mig tid att se moulin rouge , den var riktigt bra ;D men korkad som jag är så trodde jag ju att christina aguilera och resterande som är med i musikvideon lady marmalade var med i filmen .. men så var de ju inte :P

sen glömde jag också berätta att jag far till stockholm torsdagnatt och blir där över helgen :D



nödvändigt ...

de tog ca 40 min att städa .. när vi var uppsatta att städa mellan 16.30-21.30 , haha :P

jaha , vad har man gjort dom senaste dagarna ? igår for vi in till stan , blev lunch på pentryt :) sen var jag med linn fram tills min kusins konfrimation , efter den blev de fika hos dom i munksund . mycket gott ! de känns som att jag inte har gjort nå mer dom här dagarna . mest varit hemma , slappat och spela tv-spel ;) ska spela lite till tror jag sen ska jag färga syrrans hår !


flickan från det blå

Här sitter jag igen, försöker att förstå vad som har hänt
En liten ung brunett, som är det allra vackraste jag sett
Hon lovar mig att alltid stanna kvar, ja hon lovar mig att jag är allt hon har

Sången om flickan, flickan brevid mig som viskar hallå
Hon stormar av lycka, lycka omkring sig för att jag ska förstå
Att hon är flickan från det blå, ja hon är flickan från det blå

sammanfattning

helgen har varit rolig ! fredagen var jag med dom vanliga byborna ;p körde skattjakt och de var hur kul som helst ! hela våran bil var skittaggade ! fram tills de andra lagen ringer och säger att dom gav upp för att de var tråkigt/dom var trötta osv . jättedålig stil tycker jag . säger man att man ska vara med då är man de , menmen . vi vann iaf ! fast de hade vi ju gjort även om vi hade fortsatt ;)

igår var jag i stan , sen kom mamma och hämtade mig för jag hade ju så fint låst in mina bilnycklar :P sen skjutsade hon mig till rosvik , så satt hos fam linder en stund innan jag gick till royal på fridas fest :) var väldigt trevligt , tråkigt bara att jag inte kunde stanna nå länge . hon hämtade mig igen och skjutsade ut mig till gläntan där de blev tältning :D de blev sång , skratt , gråt , mycket sand och sen gick tom och puttade ner alla med en madrass , rebecca flög som fan ;D aja , är nog bakis fortfarande känns de som . så skulle vilja lägga mig i sängen med en film chips och dipp men vi har inge sånt ... bilder kommer sen , hejs !

kalles

gårdagen var väldigt trevlig . började med att jag for till jessica och rebecca på norrstrand . satt där och pratade medans några av dom drack :) sen gick vi vidare till kalles där jessica och rebbi sjöng kareoke ;) lät faktiskt bra ;D hemfärden från stan var gode rolig , mycket sång iaf ;p blev att sova i svensbyn och nu sitter vi hos ida :) träffade mamma på stan tidigare idag så vi fixade allt jag skulle göra :) ikväll får vi se vad som händer :) puss

städat

äntligen har jag plockat undan i syrrans rum . var hur stökigt som helst ! kanske för att jag hade bosatt mig här .. ;p menmen . nu är de gjort , har även duschat och plattat håret . så ska gå ner med de sista grejerna nu sen ringa jessica och höra hur de blir ! man kan ju alltid hoppas på att de blir som planerat :) hejs


skönt

nu har jag vaknat på riktigt och de känns skönt att inte ha sovit bort heeeeela dagen . hade tänkt gå ner och äta frukost/lunch sen får vi se vad som händer och sker . orkar då fan inte fara till stan igen , börjar bli riktigt jobbigt . så jag hoppas mina vänner kan offra sig och komma hit nångång :P

mat nu sen ska jag träffa min drömkille i någon timme ;)

för bra för att vara sant ;)

nu ska jag sova . borde egentligen ha gjort de för 2 timmar sen .. men jag började spela sims 3 och blev fast i de ;) sjukt kul ! har spelat i säkert 2 timmar och har inte ens gjort klart huset haha ;p lär bli en hemmadag imorgon också om ingen kommer och gör mig sällskap ? aja , ska sluta leva om nu så syrran kan sova :) puss

PS . jag har hittat min drömkille ! gooosh ... ni får bilder imorgon ;)

behöver sällskap .

blev en ytterst sen kväll igår , eller idag kanske , klockan var över 6 innan jag somnade . idag ser de ut som att jag inte ska göra nånting alls , känns väldigt tråkigt . hatar att vara hemma och inte ha något att göra . kanske blir att basta och sen en skön  filmkväll med nå gott , lät inte så dåligt ! någon som vill basta med mig ? haha . fan vad jag är sällskapssjuk :P jaja , vi får se , puss !

kvällen

dagen har varit skön och slapp . började ju då med att jag sov bort halva dagen för att sedan bege mig in till stan . blev att fara till linn först , vidare till ida sen avslutades kvällen med mycket snack hos issa . snackades om allt från skrattande ungar till falska och sjuka människor , haha ! nu ska jag iaf sätta mig och måla naglarna sen invänta mitt storfrämmande . haha ! :P

nyår 07/08

nu ska jag gå i duschen sen fixa mig lite , blir att fara till stan och iaf vara med samantha och linn , får se vad vi hittar på för bus :D haha än en gång har jag kollat på gamla bilder och insåg en till sak ;) så sjukt roligt vi brudar hade förra nyår :D helt sjukt !









varför jag hade roligare de året tror jag var för att jag inte hade nå idioter i min omgivning ;)
haha , dom dagarna bestod av skoterkörning , galenpanna , andra avenyn och mat :D
de roligaste men mest smärtsamma var nog när jag och amanda vände tillbaka när vi var påväg att grilla för att allt hade ramlat ut ur väskan . vi kör på sidan av vägen när amanda skriker "DUCKA !" men ni tror jag hinner ducka ? jag hörde inte ens vad hon sa så jag fick ett träd i huvudet .. haha , aja . detta nyårsfirande ska bli de roligaste hittils har jag bestämt ;D

iaf , dusch nu , puss !

bäst musik just nu ;)

dåligt att sova så länge .. blev inte direkt en tidig kväll igår om man säger så :P kanske kring 5 , haha . jag skyller på dig ! aja , hade tänkt duscha och så , käka , sen höra med sambota om vi skulle göra nå idag eller inte :) verkar som att de blir av , men de är ju inte så lätt när man vaknar den här tiden ...


jag vet hur historian slutar .

har just kollat på gamla bilder och så . de får mig verkligen att se skillnaden mellan de fina och underbara människorna jag har i min omgivning , och de som inte ens är värda att finnas till . jag har dom jag behöver runt omkring mig och dom som jag vet inte är riktiga kompisar finns inte kvar .

jag vet och känner att du verkligen verkligen inte är värd mig . därför är detta ett avslutat kapitel och kommer vara de en lång tid framöver .

tack och hej


stugan

nu har jag kommit hem från stugan . blev att fara dit och käka middag ! sen hjälpte jag och syrran även pappa med underspikningen på förrådet , duktiga som vi är ;D nu hade jag och syrran tänkt se harry potter sen blir de väl sängen skulle jag tro . blir att hitta på nå med samantha imorgon så de vore ju bra om jag inte sov bort hela dagen ;p bilder från helgen kommer sen när jag sitter vid rätt dator . puss !

i'm the girl for you lucas scott

OTH

fick väldigt stor lust att börja se oth från säsong 1 igen . en viss person fick mig att vilja se de igen :) men istället bjuder jag på några låtar :)

puss

äntligen har jag tagit mig tiden och orken att lägga upp bilderna . dom finns nu på min facebook :) så ni kan sluta klaga nu ;) funderar på om jag ska slå på en film och sova ? känns som den tråkigaste fredagen på väldigt länge .. aja , imorgon blir de att fara till stan , lutar åt att de blir fest också ! skulle vara roligt ;D sen får vi väl hoppas på att coolingarna kommer och gör oss sällskap . puss och godnatt :)

det är sjukt hur mycket jag saknar en varm och mysig famn att krya in i , känna närheten liksom ;) jag får se till att göra nå åt de där ;D

har du varit i partille nångång ?

ligger i cityfolkets soffa nu och ser film medans turturduvorna ska sova ;p har varit en galet rolig kväll ! haha jag och linn har nog skrattat oss till säkert 10 år extra ! ett skratt förlänger livet , visst vare så ? ;) aja , ska fortsätta se film nu och sen sova , imorgon blire nog beachen ;)
pusssss ;D


hittar ni finare människor än de här så gör ni de bra !

wonderful !

de kanske är lite tråkigt att jag aldrig uppdaterar , men har ju i princip bosatt mig i stan ! och nu när de är så himla fint väder så sitter man ju knappast här ;p förutom nu då ! har varit hemma i en timme , har duschat , hämtat lite kläder och så , och snart far jag och syrran tillbaka till stan . var väldigt sugen på volleyboll som vanligt , men dom spelade redan och orkade inte spela när jag kommer till stan om en timme så de lär väl inte bli nå idag . eller kanske senare ikväll , får la se . bilder kommer sen från mina två veckor i stan , orkar inte lägga ut dom nu så snart får ni många nya bilder :D ska föna håret och sen fixa nå saker sen far jag , pusshej !

ps. jag älskar mitt liv !


fest a la bodsjön

sitt i svensbyn hos wikströms nu . väntar på att regina ska duscha färdigt sen ska jag duscha ! igår for vi till chrilles stuga igen , blev bastu fiske och öl för de flesta förutom för mig :p de var riktigt tungt att stiga upp i morse när rebecca kom och väckte mig , vi skulle fara halv 9 för att hon skulle hinna till jobbet . och då blir de ganska tungt om man somnar typ halv fem :P menmen , följde med till chrille och sov där ett tag , när jag vaknade hade han farit till jobbet och då ringde jag rebbi . och nu sitt vi här , haha :P

aja , fest i bodsjön idag , eller fest för de andra ! jag ska titta på :P haha . inte så kul men så går de om man är pank :P bilderna kommer ju då somsagt sen , kamerasladden är hemma . puss ;)

RSS 2.0