Ett familjerum ;p

Nu har jag checkat in på rummet och inväntar mitt sällskap för kvällen :D Ska nog gå ner och prata med bad- och grillpersonalen en stund :)


Thanks for nothing

Godmorgon! Nu ska jag få i mig mat, packa väskan och sedan bege mig till Havsbadet :) Nu på förmiddagen mellan 12-15 kommer under- och badklädesbutiken Intim ha en visning inne i badet för att visa upp massa olika badkläder som jag tror är skitsnygga :)


Tentamen nr 2

Önska mig lycka till! :)


Pink Lady eller lady in red?

Efter jag färgat håret lite rödare så blir nu vattnet i badkaret inte mormorssaft-rosa, nu blir det rött..


Hoppsan..

I kursen vi läser nu har jag precis läst en bok som handlar om att vi konsumerar på tok för mycket, köper grejer som vi inte behöver. Författaren tycker vi ska ställa oss frågan, behöver jag det här? Efter dagens shopping på medlemskvällen på team sportia så vet jag att jag inte behövde detta.. Men titta bara så fina de var?! :D Känner dock lite ångestfylld lycka just nu..


Lycka!

Idag är jag så glad att ingenting kan förstöra det! :) Inte ens vetskapen om att jag med största sannolikhet kommer kugga på tentan på fredag förstör min dag idag :D Jag kan med andra ord bocka av kursen A0017P tack vare ett positivt resultat på föregående tenta :)


it better be someone special

Kom just på den sak som var lite småkul i lördags! När jag kom hem från jobbet så stod Emil och Erik utanför min lägenhet och väntade på mig och då hade jag inte riktigt bestämt om jag skulle festa eller inte. Och tanken var inte att jag skulle göra det heller, men så blev det. Under hela kvällen satt jag med samma kläder och frisyr som jag hade när jag var på jobbet och hade inte alls tänkt göra någonting åt det, så innan vi gick ut så bättrade jag på sminken, bytte kläder och gick. Meeen, innan vi gick så fick jag för mig att använda mina bruna linser men istället för två så valde jag att ha ett brunt öga och sen min vanliga färg på det andra ;p
Det roliga var att när folk upptäckte att jag hade två olika färger så fick jag kommentaren "Men du har väl gröna ögon?" Så bra koll har mina vänner ;D

Detta är förövrigt standard när någon av Linder-bröderna varit här. Fruktansvärt kreativt! :)
Det var förresten inte jag som styrde över min telefon under lördagkvällen, vilket märktes på både FB-uppdateringar och sms.


Det borde vara förbjudet!

Det borde verkligen finnas alkolås på telefoner, definitivt! Hur som haver, hade en skittrevlig gårdag som bestod av allt från att brottas, till fotosession till att bli nerbrottad i badkaret och bli hotad med duschslangen. Shit, det var längesen jag skrattade så mycket! Hade verkligen kramp i magen :) Nu däremot då jag äntligen är ensam ska jag städa undan från gårdagen, äta lunch och sen bege mig till Sjulsmark för jag måste tydligen byta däck och de står där.. (Läs: Pappa byter).. Heeeejpa

Fredagsmys!

Sitter just nu och myser i Sjulsmark med katterna :) Jag pluggar samtidigt men jag har jäklat noll energi kvar och vi har tenta på fredag.. Detta kan aldrig sluta bra! Trots det hoppas jag på en bra fredag, här bjuds det nämligen på tacos till middag :)


En blandad kompott från dagen


Home sweet home

Hur skönt och hemtrevligt är det inte att komma hem och lägenheten är städad?! Diskade, dammsög och skurade innan jag for till jobbet :) Renbäddade även med mitt nya set från ikea :D Då är ju frågan, se en bra film eller läsa för en gångs skull? Plugga går bort direkt den här tiden!


Vi går hand i hand men i otakt

Dagen i skolan har gått fruktansvöär tungt! Det kändes som att klockan stod still.. Sen blev det ju inte bättre att sitta på en stor 3h utan rast med en träningsvärk från helvetet! :P Det enda som hjälpa mig igenom dagen var vetskapen att vi inte behöver åka in till skolan något mer denna termin :D Så nästa gång vi ska dit blir i augusti när skolan börjar om efter sommaren. Däremot har vi kvar två tunga moment innan sommaren, men det ska vi nog kunna fixa! :)


She can take the dark out of the night time

Wooooopwoop! Jag har så fruktansvärt mycket energi så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Eller rättare sagt, är det någon som har tappat sin energi? För idag har jag energi för två ;) Jag kanske fick en kick efter den magiska helgen då jag hade besök av världens bästa brudar :D Dock bytte jag bort dem lite senare under kvällen ;p Trots att jag körde slut på kroppen under BP-passet tidigare idag så gick jag till zumban ikväll och skakade rumpa till underbar musik! :D Jag blir galet glad av när just den här låten kommer! Det är ett under om jag tar mig upp ur sängen imorgon..

Anywho, jag har hunnit diska och skriva ut alla skolgrejer vi behöver imorgon så nu hade jag tänkt duscha och plugga en stund innan jag ger mig för dagen!


Fullspäckad dag :)

Sitter just nu och skriver ihop en bokrecension till en muntlig redovisning med Erika, vi ska nämligen till skolan imorgon och examineras i uppgiften och starta upp den nya kursen. 11.30 tar vi paus och går till korpen för body pump, hem till mig och äta lunch sen fortsätter vi med fältstudieuppgiften i någon timme :) I eftermiddag kommer även mamma till stan och då blir det att fara och kika på en lägenhet! :) Efter allt detta tänker jag avsluta dagen med ett zumba-pass så det blir dubbelpass idag och jag är supertaggad! :D


Konstig information

För den som vill veta..

- Jag har grov fobi för vårtor, utslag och eksem, blåsor och dylikt. Eller egentligen alla de möjliga slags utbuktnader.. Det finns säkert någon sjukdom för det?
- Jag hatar de där bitarna som är i orientdressing
- Jag tycker hamburgare är äckligt
- Jag blir nästan alltid arg när jag kör bil
- Jag kan inte sova/sover dåligt om det är stökigt i lägenheten
- Jag tycker det är onödigt att förstöra mat genom att sätt lök i den
- Jag gillar bara ett visst fabrikat av mat, äter tex bara scan's falukorv, felix köttbullar osv.
- Jag är väldigt "bossig"
- Jag skrattar tydligen som Stalin mest troligt gjorde
- Jag älskar att se förutsägbara filmer och oftast börjar jag gråta eller småskratta innan något händer i filmen för att jag vet vad som händer
- Jag hatar varma grönsaker (gillar alltså inte grönsakerna i grytor, soppor, pajer, pizza osv.)

Slutsats: Jag tycker inte om att bli bjuden på middag om jag inte vet vad som serveras eftersom jag är så kräsen och jag gillar att se samma filmer och serier om och om igen.

Jag är väldigt glad över att mina vänner faktiskt står ut med mig ;)


Jag tar tillbaka det som en gång var mitt

Gårdagen var hur trevlig som helst! Fick hänga med mina finaste tjejer hela kvällen lång, goda drinkar och skratt!

Jag undrar däremot hur jag ska kunna sova inatt då jag bara hade tänkt vila en stund men råkade sova i 5 timmar.. Men sitter man och skrattar till kl 7 på morgonen får man väl skylla sig själv? Nu tänkte jag få i mig middag och sen blir det plugg..


En bra lördag!

Även denna dag började med en sovmorgon :) Sedan plockade Sara upp sig och vi begav oss till heden för att se lite fotboll! Jävligt kallt vart det dock så vi såg inte ens färdigt matchen :P Nu däremot blir det en dusch, vila en stund och sen tagga upp inför kvällen. Tror den kommer bli jäklat awesome! :D


29. En bra och en dålig egenskap

En bra egenskap jag har enligt mig själv är att jag är väldigt social och väldigt ofta glad :) Visst händer det att jag är sur eller arg, givetvis, men i stora drag tycker jag väl att jag är glad ofta ;) Om man bortser från vad min lillasyster anser förstås ;p

En mindre bra egenskap är nog att jag kan hålla kvar vid incidenter som hänt för väldigt längesen som jag fortfarande anser att det krävs en ursäkt för. Om ni förstår? Vissa anser nog att jag är långsint när det kommer till sånt, men jag anser att jag inte ska behöva vika ner mig och ta skit när problemet ligger hos någon annan. Samtidigt som jag ser det som en mindre bra egenskap hos mig själv. Det är svårt, men oftast så kan positiva egenskaper innehålla negativa delar, precis som negativa egenskaper kan visa sig vara positiva ibland.

Sh'bam!

Dagen började med en sovmorgon och sedan korpen och sh'bam med Matilda :)
Till middag idag tog jag mig i kragen och lyxade till det med fläskfilé och egen potatisgratäng :) Det blev gott men jag tycker fortfarande att köpt gratäng är godare ;) Mer hade jag inte att säga, tänkte bara visa att jag lever :) Nu, fortsätta plugga..


28. Vad jag gör för att försörja mig

Som de flesta redan vet så studerar jag till förskollärare och tar ioch med det studielån via CSN. Det beslutet tog jag redan innan utbildningen och sket i vad alla sa. Många tyckte det var onödigt och ansåg att det är bättre att jobba och slippa låna pengar, och som det är nu så jobbar jag minst 40h i månaden på Pite Havsbad. Men jag känner att jag inte vill ha massa krav och måsten på att jobba för att ha råd med mat och hyra. Skolan går givetvis i första hand, men om jag inte skulle ta studielån så skulle jobb bli mitt prio ett. Jag kände att jag inte ville leva på nudlar i 3,5 år och låna pengar av mamma och pappa för att jag inte har råd med hyran, och jag menar, vem tar inte studielån liksom? Jag ser det som en investering för framtiden! Så därför lever jag just nu på CSN och Pite Havsbad :)

28. Vad jag gör för att försörja mig

Som de flesta redan vet så studerar jag till förskollärare och tar ioch med det studielån via CSN. Det beslutet tog jag redan innan utbildningen och sket i vad alla sa. Många tyckte det var onödigt och ansåg att det är bättre att jobba och slippa låna pengar, och som det är nu så jobbar jag minst 40h i månaden på Pite Havsbad. Men jag känner att jag inte vill ha massa krav och måsten på att jobba för att ha råd med mat och hyra. Skolan går givetvis i första hand, men om jag inte skulle ta studielån så skulle jobb bli mitt prio ett. Jag kände att jag inte ville leva på nudlar i 3,5 år och låna pengar av mamma och pappa för att jag inte har råd med hyran, och jag menar, vem tar inte studielån liksom? Jag ser det som en investering för framtiden! Så därför lever jag just nu på CSN och Pite Havsbad :)

27. Min familj


Är den bästa familj man kan önska sig! ♥

26. Mina tre finaste bilder




25. Mina tre favoriträtter

Kyckling i alla dess former ;) (Största favoriten!)

Tacos

Köttfärsås och spagetti

24. Vad jag helst gör en helg

Enkelt!
- Myskväll med vänner eller familj
- En trevlig utekväll i goda vänners sällskap
- En helg då jag bara kan ägna mig åt mig själv, inga måsten eller krav

Det gör jag helst en helg :)

23. Mina vänner

Jag orkar inte lägga upp bilder på alla mina vänner utan jag tycker det räcker med att säga att de är de finaste människorna som finns! De finns där och i vått och torrt och sträcker alltid ut en hjälpande hand när det behövs och jag försöker verkligen att göra desamma för dem! Samt att jag hoppas de vet om hur mycket de betyder för mig och att jag aldrig skulle klara mig utan dem. De är guld värda :) Puss på er!

Livet är underbart!

Strålande sol, stugan och souvas till lunch :D


22. Det bästa youtubeklippet

Det finns ju jättemånga roliga så det är svårt att välja men det här tycker jag är kul ;)

21. Mitt förhållande till mat

Jag älskar mat!

20. Det pinsammaste jag har gjort

Oj.. Jag vet nog inte vad som är värst? Alla har ju gjort pinsamma grejer som man verkligen önskar att man inte gjort ;) Det skulle nog kunna bli en hel novell om jag skulle skriva allt, men.. En pinsam situation, såhär i efterhand, måste nog vara en grej som hände under en krogrunda för typ 2 år sen. Jag var upprör pga en kille och i bara farten, omedvetandes om vem det var som tog tag i min arm, råkade jag armbåga min bästa vän så hon tappade andan påväg till toaletterna. När vi efter detta tog oss in till toan (jag och två tjejkompisar) kommer det en kille och rycker upp toadörren som inte låst för att den inte gick att låsa. Det slutade iaf med att jag gick in i något slags macho-coolgirl-idioti-bitchmode som slutade med att jag stod och svor, skrek, gestukulerade osv. till denna kille som jag och min kompis dagen efter läste om i tidningen. En kille, lång och stor som ett berg som tävlade i någon slags styrkegrej.. awkward!

Det kan dock hända att jag missat någon del i historien, men jag skyller på att jag glömde minnet hemma den kvällen och fått detta återberättat i efterhand :)


Woooopwoop

Det bara fortsatte öka igår, fan vad kul :D Tanken var idag att följa Linda till Luleå idag, men så blev inte fallet så då tog jag mig en sovmorgon :) Istället måste jag och handla till personalfesten imorgon, hämta ut nyckeln, tvätta osv sen blir det att åka in till jobbet några timmar och hjälpa Mikaela med en bokning :)


19. Vem jag helst skulle se ut som

Egentligen skulle jag väl inte vilja se ut som någon annan, men Christina Milian tycker jag är otroligt vacker!


Se där!

Tydligen var det jätteintressant att läsa om mina tidigare förhållanden, statistiken har ökat kan man väl säga ;) Det är ju kul iaf! Det skulle dock vara intressant att få veta vem alla är :) Nu måste jag dock sova, en fullspäckad dag väntar imorgon! Godnatt :)


18. Mina pojkvänner sen den första

Mikael var min allra första pojkvän som jag blev tillsammans med någon gång under lågstadiet tror jag? Förhållandet låg på stadiet då man ger varandra presenter vid jul och födelsedagar, kort på alla hjärtans dag och höll varandra i handen ;) Han gav mig alltid så fina grejer, bra pojkvän det där! :D Jag har inte ens koll på hur många år vi var tillsammans, det känns som jättemånga? Han har dessutom sagt under senare dagar att han banne mig var en bättre pojkvän då än nu när han blivit äldre ;p

Nästa pojkvän hette Fredrik och bodde i antnäs, han spelade hockey med en min kompis pojkvän och på den vägen gick det. Ett väldigt kort förhållande som det faktiskt inte finns så mycket att säga om. Det varade väl ungefär i några veckor :P

Efter han blev jag tillsammans med min granne hemma i Sjulsmark som jag hade varit smygkär i under många år och vi blev tillsammans någon gång under sista året på högstadiet och vi höll ihop i totalt 3 år med en litet idiotiskt snedsteg från hans sida efter 1,5 år ;) Både han och jag trodde att vi skulle bo tillsammans efter skolan och allt sånt där ni vet, framtiden? Men så blev det icket! :P

Den senaste pojkvännen jag haft finns det ännu mindre att säga om än min andra pojkvän ;) Början på förhållandet var nästan för bra för att vara sant, och sen spårade det och blev så tragiskt och elakt att jag inte finner ord. Det förhållandet räckte i ungefär 6 månader, varav 2 bra månader, ungefär ;)

That's it folks!

Bra skit!

.. and you feel like falling down
I'll carry you home tonight

17. Min topp 10-lista över vad jag inte får missa här i livet

1. "Ungdoms-åren"
2. God mat
3. Resor
4. Tid för familj och vänner

Sen kommer jag bara på lite randomgrejer..
 
5. Tatuering
6. Resa
7. Gå ner i vikt
8. Köpa hus
9. Gör något bra med mitt liv
10. Inte glömma bort att njuta av alla dessa saker!

10-19

Igår blev det att äta varma mackor och fondue hos Wikströms och shit så gott det var! :) Nu befinner jag mig på jobbet och kommer göra det till kl 19 sen blir det filmkväll för hela slanten :)


RSS 2.0