Nu är det igång!


Det brinner!

Idag gjorde jag sista dagen på praktiken och det kändes skittrist! Nu är jag äntligen hemma i lägenheten och det känns underbart! Efter en promenad på kvällskvisten så säger jag nu godnatt :)

Han även ta två bilder från branden på jysk när den ganska precis hade startat!


Ni kan inte förstå min lycka! :)

Nu, till den största omställningen i mitt liv för tillfället.. Idag gör jag min sista dag på Pite Havsbad!! Efter nästan 2,5 år på detta ställe så har jag nu sagt upp mig och tänker istället jobba som personlig assistent :D Har fått ett halvårs provanställning och alla jag ska jobba med är i princip världens trevligaste människor! Jag är så lycklig :)


Piteå-tidningen.se

Sitter just nu och äter gröt till frukost och läser tidningen :) Hör ni hur vuxet det låter? Heja bea! Nu blir det en dusch och sen tänkte jag hinna ta det lugnt en stund innan jobbet börjar!


Home sweet home..

.. skulle jag vilja säga men jag kan fortfarande inte säga det känns det som! Jag väntar fortfarande på tapetsering av hela lägenheten.. Det gör att hyllan, spegeln och barbordet inte går att sätta upp, sladdarna går inte att gömma runt dörrlisterna och jag kan inte hänga upp tv:n på väggen i sovrummet.. Sen tycker jag att de nuvarande tapeterna gör lägenheten tråkig! Så jag börjar bli ganska less!

Bjuder på en bild som gjorde mig superglad! Jag fick ett häfte med teckningar som alla barn ritat och en söt liten ljuslykta från personalen på praktikplatsen :)


Hej mitt vinterland

Hur mysigt är det inte att vakna till detta?

Även idag blev det en hemmadag från praktiken men jag kände mig inte så jättepigg imorse när klockan ringde 07.00 och jag varit vaken mellan 03-06 inatt.. Men jag får ta igen det till veckan! Nu frukost och sen hoppas på att jag kan ta igen lite sömn.


Livet går vidare!

Just nu är det många förändringar i mitt lilla liv, små, men många! En av de större förändringarna får ni allt ta och vänta på ett tag ;) Men jag har slutat snusa, vilket nog är den största omställningen :) Är så otroligt stolt över mig själv! De som säger att det bara handlar om vanan, och inte nikotinet vet inte vad de pratar om ;) Jag har varit riktigt nere och inte haft någon lust att göra något över huvudtaget.. Men, det är påväg åt rätt håll! Sen började jag och mamma om med viktväktarna igår och än så länge går det skitbra! Så länge man tar sig tiden att planera sin mat så är det jätteenkelt :)

Dagens bästa var absolut att den första snön föll :D Nu är det officiellt tillåtet att se julfilmer och lyssna på mysig julmusik ;)


Mmmm....

Eftermiddagen gick så otroligt bra så detta firar vi med 2 rutor choklad!!! :D Det är dock allt jag kan äta om jag vill ha en fungerande mage imorgon.... Så, fredag imorgon, början på helgen som till största del kommer bestå av lite annat också tänkte jag :) Pössss


Dagen innan första dagen på en ny vecka

Dagen har gått i lathetens tecken, definitivt! Befinner mig nu i Sjulsmark och klockan är ställd på 05.00.. Yeey!

Detta har Nathalie lyckats med så det var givetvis bara att hämta henne från jobbet ;)


Movie

Denna eftermiddag blev mycket bättre än väntat! Spännande ;) Nu mys hos Carolina och snart beger jag mig till Jenny för att hälsa på där :)


12.10.04

Detta tror jag kommer bli superbra! :)


VFU

Igår morse och idag promenerade jag till praktiken och då insåg jag hur fruktansvärt skönt det är att starta dagen med en skön promenad! Eftersom jag gör praktik i Sjulsmark så bor jag hos mamma och pappa under veckorna för att slippa köra så mycket och sen åker jag hem på helgerna :) Nu blir det lite plugg och sen en fruktansvärt tidig kväll!


New stuff

Just de, har glömt bort att berätta att 42an har fått ett syskon ;) Sweeeet!


Recept

Efter förfrågan så kommer här receptet på grytan :)
 
Fläskfilégryta
 
600 g fläskfilé
½ tsk salt
2 krm svartpeppar
ev. ½ dl konjak
1 grönsaksbuljong
3 dl cream fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
4-5 tsk fransk ljus senap
½ dl hackad gräslök
½ dl hackad persilja
1 tsk hackad kryddkrasse
1 msk kallt smör
 
Skiva köttet och stek det. Koka upp såsen i en gryta och tillsätt köttet.
Servera det med klyftpotatis.
 
Detta är gudomligt gott! Men kräsen som jag är så brukar jag välja bort gräslök och kryddkrasse, det är ändå senapen som ger den goda smaken! Och jag som vanligtvis inte gillar senap älskar denna gryta :)
 

RSS 2.0