fuck

eftersom vi for och badade tidigare idag så måste jag ju tillägga att även jag badade ;) inte bara syrran och emil . så då var årets första dopp avklarat och det var inte alls lika kallt som jag trodde ;D men nu hade jag tänkt lägga mig och se en film eller nå , har en tung dag framför mig ..
tandläkaren 09.00
jobb 11-15
lunch 15-16
jobb 16- ca 21

önska mig lycka till ... kiss och bajs


solsken

jag har i princip varit ute hela dagen ! började med att jag steg upp halv 9 för jag var helt inställd på att det var onsdag idag och att jag skulle iväg till tandläkaren och sen jobba , och jag kan lova er att det var gudomligt skönt att lägga sig igen och somna om efter att jag insett vilken dag det var ;p sov kanske till 12 , gick upp och la mig ute och solade :) sen for jag syrran och emil till brännträsk och badade , var riktigt skönt måste jag säga , var lite skeptisk till en början . där var även agnes sandra och tony :) när vi kom hem solade jag lite till sen började vi emd middagen som bestod av stekt palt . och nu är jg heeelt slut ! skulle lätt kunna gå och lägga mig nu ! ska ju trots allt upp kl 8 imorgon :)

förresten så äre nå jävla lagg med min dator så jag kan inte sitta på msn där eller logga in på facebook , så kommer vara lite inaktiv där så ni vet ;p

btw, hoppas ni snart inser vad allting handlar om , för eran egen skull så ni slipper göra bort er , inte för att jag bryr mig om er ändå men ;D haha ciao !


jag tycker synd om er

men ni verkar för dumma för att inse hur det egentligen ligger till ! :D

har varit trött hela dagen ! men det kanske bara är för att jag vet att jag måste lägga mig tidigt .. ska lägga mig efter det här . och imorgon väntar tandläkaren och sen jobb till ca 8-9 på kvällen .. ska köra traktor och plocka upp gräs som min farbror klippt på ängarna ;p men hur det går .. det återstår ju att se ;p

har även tjänat lite pengar idag , men inte är det mycket om man jämför med hur mycket jag har kvar att betala tillbaka till min mamma ;p men men , nu väntar sängen ! puss :)


godmorgon

blev ju som sagt boden igår och det var riktigt roligt ! vi blev ganska många tjejer , jag jessica jessica rebbi jenny ev och anna :) när jag kom hem hade jag tänkt vila , men det blev inte utan istället var jag med linn , såg lite film och så ! sen där kring halv ett kanske så skjutsade jag syrran till rosvik .. bara för att vi inte skulle hinna innan det stängde så bad vi syrrans pojkväns mamma eller bror att gå in på OK åt mig och köpa det vanliga ;p och när jag kommer dit och ska hämta det så bjöd hon på det så jag slapp betala , så tack för det ! :) men ska äta frukost sen göra nå vettigt !

och ett stort grattis till petrus som kom tvåa ! medans det inte gick riktigt lika bra för de andra ;p

för varmt

shit vilken värme alltså ! går knappt att ligga ute och sola ! idag måste man dricka mycket vatten så man slipper huvudvärk , och typ solsting ;D nu hade jag iaf tänkt äta och sen gå över till linn tills jessica hör av sig ! för/eftermiddagen kommer spenderas i boden och sen får vi väl se vad som händer ! puss


hittade en riktig snygging i infjärdens pojklag ;)

linns sandslott !

soool ♥

shit vilket kanonväder det har varit idag ! efter att jag sovit ca 3 timmar sen kl 15 igår så väckte mamma mig kring 12 så då gick jag ut och sola en stund , sen for jag vidare till stan och träffade linn :) vi tog kissen med oss och for till södra hamn ;) riktigt mysigt var det och katten hoppade runt där , helt galen :P for tillbaka till linn sen , åt och sen vidare till LF för att se simons match :) synd bara att dom förlorade , när dom egentligen kunde ha vunnit om inte stolparna var ivägen hela tiden ;p kvällen avslutades med marre rut sara och linn på nodo :) nu hade jag faktiskt tänkt lägga mig , eftersom jag känner mig riktigt trött :P inte så konstigt kanske ! får hoppas på att jag har bil imorgon så jag kan fara in till stan och se ännu mer fotboll ;) aja , puss och godnatt !





...

ja jag vet att jag kan vara riktigt störd ibland , ett jävla cp . men det var inte det jag strävade mot . men man kan inte alltid tänka på andra , det går inte . då mår man som jag gjorde förut och det är verkligen inte roligt att må så . ibland gör man bara det man känner för just då , utan att tänka . och visst , det kanske var onödigt , men det kanske var något jag behövde göra för min skull ? tänk dig in i min sits , för jag vet att du kan det .

öjebyn

vet inte riktigt vars jag ska börja ! finns väl inte så mycket att säga , hela helgen har iaf spenderats i öjebyn med soffe ;) fredag vare ju då midsommar , så vi härjade runt på många olika ställen och kvällen avslutades hos sofie . sen lördag var vi hos dl där dom festade , sen for vi till byske ett tag sen hem till sofie ! och igår så låg vi ute och solade en stund , sen efter middagen for vi och hyrde film och bara myste på ! en riktigt rolig helg har det varit ! :D

idag har jag också legat ute och solat ett tag men jag höll jävlat på att få solsting så jag orkade inte ligga ute nå länge :P kväll vet jag inte vad som händer , ska iaf duscha nu sen äta ! hör av er .




midsommar

nu har jag satt på mina fina stjärnor på mina naglar så nu är det klart :) hade tänkt sminka mig nu , äta , fixa håret och sen fara till min favoritfjortis ;) haha ! förlåt ;D ser fram emot en riktigt trevlig kväll ! hoppas bara att DU inte är en av dom som kommer förstöra den för mig .. men samtidigt , varför skulle en idiot som du få förstöra min kväll ? ;) haha ! hejs

dagen

dagen har gått riktigt segt faktiskt ! har inte hunnit göra annat än att vara på stugan , klippa gräset och så och sen tränat ! jag har ju gått in i en tävling med lasse och jag tror verkligen att jag kommer förlora med stort F ! haha :D men vi får väl se . imorgon blir det stan , eller öjebyn :) blir nog riktigt trevligt ! hejs

helt slut

nu är jag helt färdig ! vill bara gå och lägga mig ! men ska nog göra det snart :) har bara kvar att äta något och dammsuga i rummet :)

inte nog med att jag var ute och gick 4 km så har jag även varit ute och sprungit 2 km ;) hurtigt som fan känner jag mig ! imorgon blir det ju då stugan , klippa gräset och sånt , om det nu inte regnar men det tror jag inte . så puss på er !

men inte du , för du är konstig !

hurtigt

nu känner jag att det börjar bli lite glest mellan inläggen här , men jag gissar att det kommer vara så under sommaren . min tisdag spenderades först hos mormor och morfar där jag tjänade en liten slant , sen for jag till norrstrand och var med jessica och rebecca :) sen kom även limpan ;) jävla toffel  ;) hur som helst så satt vi å snackade och spelade kort i ca 5 timmar , haha ! men kul var det :)

idag har jag bara hunnit sova , vaknade väl där kring tre .. men sen ryckte jag upp mig , åt en nyttig frukost som bestod av hårdbröd med grönsaker och korv och en gröttallrik :) sen tog jag hunden med mig ut på en promenad ! ett mycket bra sätt att få upp ett bra tempo eftersom han har en tendens att dra ganska mycket ;) och nu sen jag kom hem så jag har bara typ rensat i imna lådor och sånt , lika bra att göra bort det ! har redan hunnit slänga massor . sen imorgon blir det nog att fara ut till stugan och göra lite nytta där :) men nu ska jag fortsätta , puss .


konstigt

det är mycket som är konstigt här i livet , speciellt i mitt liv . men för tillfället så känns det konstigt att jag har tänkt att gå och lägga mig den här tiden . fastän jag har sommarlov :S känns inte riktigt okej att stiga upp 05.00 för att skjutsa pappa till luleå , men eftersom jag nästan alltid får ha bilen så måste jag ju som ställa upp :P så det blir alldeles strax att sova för min del ! sen ska jag hem och vila innan jag ska in till stan igen .

btw , sofie är en riktigt fjorro !!

*

linda och jenny har varit här idag , och det är alltid lika kul att vara med dom :) men nu är det snart dags att gå och lägga eftersom jag ska till arbetsförmedligen med syrran sen blir det nog att gå på stan med sofie ett tag sen hem till mig innan vi ska och se fotboll med linn ;) pussss


haha vet du vad ? jag är inte ett dugg förvånad , jävla idiot !

Balladen om BF3C


texten går efter den här låten ! våran mentor ewa har skrivit den här :)

Från freja höres klirret av glas
det skålas och skrålas, där är det kalas
i sal nummer 8, det är slut på alla kval
klass BF3C har nu gått till final

Lena hon är taktisk från topp och till tå
håller huvudet kallt, för att höjderna nå
en nick eller tåfjutt, det spelar ingen roll
i fasta situationer har hon alltid full koll

John än en gång har fått näsbenet knäckt
kan det vara just detta, som kunskapstörsten väckt?
med en bok över näsan, det var tur i otur!

Linnéa har bestämt sig, hon ska till varje pris
in på den utbilning, där man blir polis
det är säkert rätt val, hon är fast och precis
komplettera på Kom Vux får hon göra givetvis

Erika tror på teamwork med vars och ens kropp
vi toppar laget med henne, så resultatet går opp
är man dessutom snäll och hjälpsam medan musklerna töjs
då ökar motivationen och presationskurvan höjs

Alexander, liksom Zlatan, med 10 på sin rygg
tar skolan med en klackspark, för den är han lite skygg
men när det verkligen gäller, då är han bäst på plan
hans framtid är säkrad, ligafotboll hela dan

Bea kan tycka lektioner är terapi
inga vettiga uppgifter, bättre då att låta bli
att kasta bort dyrbar tid på undervisning dagen lång
när skolan nu tagit slut, då först kommer hon igång

Jonas ställer frågor, helst i repris
inga svar blir han nöjd med, av sådant blir man vis
pedagog på sin fritid, på arbetet polis
han kan bli vilket som, då han är så envis

Sofie hon har redan besökt månget land
i studiesyfte, knutit starka vänskapsband
med talets gåva i bagaget samarbeta hon sig lär
över gränserna till både språk och karaktär

David var i första period som bäst
sen tacka han av i andra, tyckte skolan var pest
i tredje och sista kom han dock igen
det är Kallios takter, som visat vägen

David och jonas, vilka lirare dom är
hur ska de kunna skiljar, som varandra allting lär?
den ena ger stöd, om den andre dras omkull
de fallar varann i talet, som bill och som bull

Erik han smyger försenad sig in
på lektioner, han räknar så kallt med lite svinn
men snart ska han säkert kunna komma ikapp
ett bokstipentium han fick, läsa in han ej slapp

Peter han flyter i korridoren omkring
lätt kan det tyckas han gör ingenting
men i närkamp med lärarna blixtrar det till
hjärnan tvingas jobba och göra vad vi vill

Malin så länge haft problem med sitt knä
på arenan hon gett allt, där ligger vi i lä
detta ska inte hindra att till oslo det bär
för att praktisera mer, jobba som au pair

Amanda, ett säkert kort, sitter inne med rätta svar
inbunden som en bok, i ess alltid par
hon behöver ej syna, för att se andras fel
sådant står hon ju över, det ingår i hennes spel

Angelica genom åren har blivit turist
nu tänker hon därtill lägga ett liv som jurist
med praktik ifrån Pite Havsbad; där hon fått se
ett och annat som gjort att hon fastnat för de

Linda hon fullgör så gärna sin plikt
mot alla i laget, vill lösa var konflikt
fixa fint uppå freja hon även förmår
att hon blir nåt pedagogiskt, vi alla förstår

Matilda hon syns alltför sällan på plan
ska hon sitta på avbytarbänken hela dan?
men när hon gör sina inhopp är hon helt oslagbar
hon sätter det mesta, för högskolan är hon klar

I tre år ni prövats i olika test
just nu känns det mest, som att alla är bäst
på att tävla tillsammans och även mot varann
i en idrottsklass försig, där allihop vann

solen den skiner, inge orosmoln syns till
snart är det fritt fram att göra vad ni vill
men ännu en sista prövning för er återstår
att öppna betygen och se vad ni får

kan förstå om ni inte orkar läsa men jag tyckte den var värd att hamna här ändå ;)

arbetslös

ja , har ju inge sommarlov längre utan nu är man arbetslös .. haha fan ! äh men det kommer lösa sig !

kvällen har iaf varit mysig :) den började dock med att jag sov bort hela dagen , men sen tog jag mig i kragen och gick i duschen ! skjutsade syrran och killen till brännträsk och sen for jag till linda :) vi beställde även mat , gud så gott det var ! ;p sen kom jempan marielle och sara också :) när dom farit så for vi till stan , träffade linn ! när dom gick ut så stannade jag och linda kvar till hennes päron ringde :P då tog vi våra bilar och for ut till fårön och hämtade dom och sen for jag hem :) nu vet jag inte vad som händer , eftersom jag sovit hela dagen så är jag inte alls trött ! var trött då jag for från linda men nu är jag pigg igen , så borde kanske städa mitt rum lite ! vet inte riktigt vad som har hänt , jag som aldrig brukade ha stökigt i mitt rum förut .. nu är det jämt grejer överallt ! aja , puss :)

jag trodde inte du var såhär , men tydligen ..

BF3C ♥

jag vet inte riktigt vars jag ska börja .. gårdagen bestod av en helt perfekt sista dag med klassen ! kan inte fatta att allt är över nu . fastän det är kul att gå ut , så är det nästan mer sorgligt att klassen splittras ! kommer sakna alla som fan ! så det blev gode mycket tårar igår :) men även fina tal , mycket skratt , och som ni kanske förstod mycket trevligt sällskap !

BF3C , ni är dom bästa ♥

nu ska jag gå och äta lite , men bara lite för sen ska jag till linda och äta där istället :) vi ska beställa mat och bara mysa på :) men vi skulle äta så god mat hemma ;) så om du läser det här linda så kommer jag snart ! puss


haha fyfan ;D

det var ju ett tag sen jag skrev nu , eller så känns det bara så för att jag hunnit med så mycket ? :) balen var ju då i tisdags och jag hade grymt kul ! :) missade dock hotellfrukosten ! sen igår blev det fest hos fia :) även där var det riktigt kul , vi var BF3B och BF3C ;) där kring 12 åkte vi in till stan och for på valdino :D kvällen slutade med att jag somnade i soffan hos dl . när jag vaknade tror jag att jag fortfarande var full :P för jag hade fått massor med sms och missade samtal , sen hade jag även svarat när det ringt två ggr utan att ens komma ihåg det ! så skärpning bea ;) försov mig ju t.o.m. så jag missade lunchen med klassen på thaigarden :P vi har även klätt vagnen idag :D kommer bli riktigt nice !

nu hade jag tänkt ropa ner syrran så hon kan locka mitt hår ! hinner it göra det på morgonen så :) sen imorgon , 12.04 så springer vi ut ;) fyfan säger jag bara ! :D äntligen ! aja , hejs !




wooho

äntligen är allt klart och nu väntar sängen ;) fan vad jag ser fram emot imorgon alltså ;D ska bli riktigt roligt ! har packat klart och så nu så nu väntar sängen ;p ska upp kl 07.00 , sminkning kl 08 osv ;p kommer inte uppdatera nå förens typ onsdag tror jag !

vi ses på röda mattan , eller inne i dimman ;) puss babe !

jaa ! :)

yes ! nu har vi fixat så pappa kan komma och kolla på balen imorgon ! :) han var egentligen tvungen att ta tåget till kiruna imorgon kl 17 och göra nån jobbgrej och vara borta till på torsdag , men då har vi istället på nått konstigt sätt löst allt så vi behöver bara en bil hela veckan , fastän jag ska till stan varje dag , mamma jobbar och nathalie ska hem från skolan ;p så då kan pappa ta bilen till kiruna istället för tåget och då kan han komma och kolla :)

nu hade jag tänkt se marley and me , verkar vara en sjukt rolig film ! en riktig beafilm tror jag ;)

tisdag

nu har jag lite lätt plockat undan i mitt rum , ska fortsätta snart med att renbädda dammsuga och skura ! känns skönt att komma hem på onsdag till ett rent rum :) idag har jag hunnit med att sola lite , hämta blommorna jag ska ha i håret och lämnat dom hos åsa , handlat åt mamma och fixat mina naglar ! har kvar att packa ihop de grejer jag ska ha med imorgon för det hinner jag inte på morgonen .. har sminkning kl 8 haha :P nu sa mamma att jag ska prova klänningen och sen ska jag fortsätta städa , pusshej !



det närmar sig

nu börjar balen verkligen närma sig med stormsteg ! idag har jag verkligen inte gjort mycket alltså , har i princip sovit bort hela dagen . gick och la mig kring 8 imorse , vaknade ca 14 , sen somnade jag om till ca 16.30 .. menmen ! jag har iaf hunnit med att sätta fast mina lösnaglar som min syster såsnällt letade fram åt mig , tack !! ;D det är dock jävligt ovant ! har nog aldrig haft det förut :P men det blev fint ! så nu ska jag se film med henne och äta varma mackor som hon gjort åt mig :)

orkar inte skriva nå mycket om vad jag gjort dom här dagarna så det blir kort . i fredags festade jag hos linn och simon och sen gick vi ut ! hade sjukt roligt den kvällen så tack alla inblandade :D sen igår så var jag också hos linn och medans dom festade så var jag nykter för jag skulle skjutsa och hämta min mamma , duktigt gjort av mig ! så , nu väntar filmen !

































godnatt

är riktigt trött så ska börja dra mig mot sängen ! har inte orkat skriva nå idag och inte igår heller men imorgon kommer en uppdatering av dagarna jag missat ;) puss och godnatt !


DU har riktigt bra musikssmak ! :)

ännu en dag har passerat ;)

gårdagen var jävlat klockren ! jag hade så jävla roligt :D hoppas alla andra hade lika roligt som jag ! alla kom till mig kring 4-5 kanske , så vi tog det lite lugnt tills alla kommit ! sen tog storkocken över (linnéa) , och grillade allas kött och det blev riktigt gott ;) tack linnéa ! btw , hoppas det gick bra för hon att jobba , tungt att stiga upp kl 6 i det tillståndet hon var när hon for ;) men det gick säkert bra ! sen bestod kvällen av godsaker , lite klädpoker , kubb , sanning och konsekvens osv . haha , kan som it fatta att det alltid fanns nya smaskiga saker att veta om dom andra :D lika kul varje gång ;D charmig som erik är så slutade kvällen med att han låg och fes på erika och matilda ;) haha fyfan !

men nu hade jag tänkt hoppa i duschen , äta nå , fixa mig och sen äre ferre igen ;) fan vad kul detta här ! älska ! aja , puss ;)







bftrec.blogg.se

nu hade jag tänkt bege mig ut till stugan , vi ska ju vara där med klassen idag till imorgon ! som vanligt så tror jag på en toppen kväll/natt :D så jävla härlig klass ! kommer sakna alla som fan !

gårdagen spenderades hos linda där vi badade badtunna , grillade , spelade volleyboll mm :) precis som linda skrev så var det kul fastän det inte hände så mycket :) sen blev det kalles med kanske 5 st från klassen , och sen träffade man ju massa folk där :D hade riktigt trevligt faktiskt !

man slutar aldrig förvånas ;)

aja , här är lite bilder ;)






resten kommer sen ;D

studentfirande2

nu har jag precis packat sakerna jag ska ha med till linda , för det är nämligen där vi ska spendera dagen/kvällen :) tror det kommer bli sjukt roligt ! :D vi ska spela volleyboll och kubb , bada badtunna , grilla mm ;) dock känns det tråkigt att jag måste sluta dricka där kring 00-01 , för jag ska vara körklar kl 9 imorgon :S eller så skiter jag i det åsså får min syrra eller mamma skjutsa mig ;) gillar det mycket bättre ! men ska gå och fixa det sista nu , kiss-on-the-lips !

stugan

jag kom nyss hem från stugan , har varit där och städat upp lite eftersom vi ska dit med klassen på torsdag ! jag tror det kommer bli hur kul som helst ;) det kommer dock bli svårt med sängplatser , men vi får trängas :D

sen glömde jag skriva tidigare att jag har varit varit och provat lite till min balfrisyr och jag tror det kommer bli jättebra ! jag kommer bli skitsnygg ;) men nu ska jag duscha och sen fixa mina naglar lite innan jag lägger mig :) vi ska ju vara hos linda kring 12 imorgon tror jag det var ? :) så lika bra att lägga mig i tid och ta vara på de få sovtimmar man får ;)

följ även våran klassblogg där vi skriver vad vi sysslar med under dagarna ;D
www.bftrec.blogg.se
puss

första dagen avklarad ;)

vad finns det att säga om kvällen igår ? fy tusan så kul vi hade ! kvällen började hos erik och sen blev det kalles ;) men där var det inte så himla ösigt så det blev att fara och spela volleyboll på skolan ;p kan dock inte påstå att det gick sådär jättebra för någon av oss ;D malin gillade dock mina survar ;) haha

måste som bara säga att hos erik hade vi så jävla kul ! några spelade kubb och så , sen blev det "jag har aldrig" och klädpoker ;) om vi säger såhär , erik john och erika hade tillsammans ett enda klädplagg där spelet slutade och det var en handduk ;) grabbarna sprang nakna runt huset medans erika kom bakom i handduken :D riktigt kul ! så nu ska jag fixa lite grejer sen ut till stugan och fixa undan lite , vi ska ju vara där med klassen på torsdag till fredag :) aja , pussshej !

bilder kommer sen , kameran är hos angelica :)

woooho

sitter hos amanda och har nyss duschat , funderar på att ta mig en grogg nu ;) fan vad smid alltså ! inge mer skola :D sen blir det kyckling med potatisgratäng till middag  ;) aja , pusss gullet !

studentfirande1

det var hur skönt som helst att somna igår ! var så himla trött . nu är jag vaken , men kan väl inte påstå att jag är pigg men :P ska iaf åka med mamma till erika ! vi ska ta en morgonpromenad med hunden från stan till hennes mamma och pappa :) sen ta bilen och fara till norrstrand , ska bara se till att hinna köpa en macka på sub innan ;) aja , sen ikväll äre fest så lär inte uppdatera nå mer idag ! pussss ! :D

RSS 2.0