Gött med mat!


Spelet - Hata inte spelaren, hata spelet

Jag började läsa "Spelet" igår av Neil Strauss och jag är redan fast! Det är en så patetisk bok som man mot förmodan blir helt hänförd av. Den är så skrattretande men samtidigt kan jag inte låta bli att förundras av killar/män som lär sig dessa regler, teorier, termer och skådespel och blir så pass duktiga att tjejer inte har den minsta aning om att de bara är en del i ett spel!

Det tar emot att säga detta, men ju mer jag läser desto lättare har jag att förstå varför denna bok används som Bibel av många killar!

LÄS DEN!


Önskelista 2011

Skor


Norrbottensring (Silver)


Presenkort (Cau+co)


Pengar (Till piercing på Left hand tattoo)

to-do

- Ta igen min sjukdag efter gastroskopin på praktiken
- Boka klipptid
- Ringa Rawi
- Städa
- Tvätta
- Promenad
- Plugga (Om jag hinner)

Jag hoppas ni antecknar mina otroligt viktiga och roande aktiviteter min morgondag kommer bestå av!

Change color

Idag fick jag ett mail från fargadelinser.com och kom på mig själv, jag har ju tänkt beställa nya bruna linser hur länge som helst nu! Jag tycker det är så himla fint med bruna ögon, men det är väl så, har man en färg så vill man alltid ha den andra ;) Dessa bruna linser är iaf huuur fina som helst och det är så kul att variera sig litegrann :) Det var faktiskt Ronja på mitt jobb som hade dessa som gjorde att jag också bestämde mig för att beställa :) De går att beställa HÄR om ni är intresserade! De är väldigt enkla att använda och det finns jättehäftiga färger och såna där linser som gör att ögonen ser större ut! Skitfina!


All alone

Wooho! Gud så skönt med en ledig helg! Detta ska självklart firas med mina bästa brudar :) Dock sitter jag fortfarande här, färdigfixad, helt själv. Men det är väl inte så ovanligt att mitt sällskap är segast i världen? ;) Så just nu är jag lite smått extremtsuperduperjätte uttråkad! Trots det så tror jag att det kommer bli en toppenkväll, tjingeling!

Hem ljuva hem!

Nu är jag hemma i lägenheten igen och jag måste säga att det känns underbart! Har inte varit i lägenheten på över två veckor nästan.. Som resten av dagarna sen jag kom hem från Stockholm så har jag även jobbat idag, ett tungt 10h pass! Än är det dock inte slut, måste packa upp väskan från resan och sen tentaplugg :/ Det känns otroligt trist men imorgon finns det inte många timmar till övers när det blir att jobba 8-19.. Hej så länge!


Freaky!


RSS 2.0