engelska nationella

jag är riktigt stolt över hur det gick för mig och erika på muntliga delen :) hon sa att båda iaf fick överbetyg, och det beyder tydligen minst VG iaf så jag är väldigt nöjd ;) engelska är inte mitt starkaste ämne, men inte mitt sämsta heller :P och snart är det matteprov, på måndag rättare sagt.. så måste jobba ganska mycket nu om jag ska hinna.

snart ska jag till norrfjärden på viktväktarna. hoppas det har gått bra, vill inte att det ska gå dåligt första veckan ;> jag skriver kanske sen och säger hur det har gått ;)

annars ser dagen ganska normal ut, lite plugg och så. idag kommer mamma hem, ska bli skönt ändå att ha någon som är hemma med ludde och så :P ser till att maten är färdig då man kommer hem ;) men men. skönt att det snart är lov iaf.. men som jag skrev igår tror jag, jag längtar som en galning till på fredag! ;D nu är det inte länge kvar! :) och grattis än en gång sara snygging! :D

nu ska jag göra lite matte och sen iväg, hörs senare. puss!

hipphipp hura!

grattis sara! :D äntligen fyller du 18! hoppas du får en bra dag och fina presenter :)

vi får väl se vad denna dag bjuder på, för jag är inte särskilt pigg idag..

vi hörs senare!

bläää

kom nyss hem från skolan men har egentligen inte slutat än, slutar 16.20.. men jag känner mig lika sjuk som jag gjorde igår så jag for hem. nu ska jag lägga mig i soffan och se tv och hoppas på att krampen i magen går över.
hej så länge.

Nu har jag suttit på internet en stund och kollat efter nå jobb både i sommar och efter. men det finns verkligen inte mycket, eller så är det bara jag som är dålig :P
har precis sett färdigt one tree hill och ska lägga mig i sängen och se tv nu, tjing! ;)

skoldans

idag var det ju då skoldans, vilket var jättetråkigt! dansade bara med linnéa dock, men att dansa i skolan tycker jag är skittrist! men vi var bara där i kanske 40 min innan vi for hem. då skjutsade jag även hem sofie och det var roligt att träffa henne för en gångs skull ;)

dagen började väldigt dåligt! samhällsprov som jag trodde skulle gå bra men som inte gick så himla bra..

när jag kom hem hämtade jag posten och då hade jag fått ett brev som jag har väntat på jättelänge! och som jag blev glad! alltså jag är helt överlycklig men ändå lite nervös, vissa av er kanske förstår vad det handlar om :) nu ska jag iaf ringa och säga grattis till mormor för hon fyller år idag sen ska jag lägga mig i sängen och se tv! :D

andra avenyn och mormorssaft

gud vad jag älskar mormorssaft, och andra avenyn också för den delen! jag gjorde nyss den här bloggen och jag hoppas det kommer funka för jag förstår inte så mycket av den här sidan egentligen men det löser sig hoppas jag :P just nu sitter jag och ser de nya andra avenyn avsnitten och ska börja skriva på min svenska bokrecension. läste ut min bok idag, kalla mig prinsessa hette den, ganska bra faktiskt. sen ska jag plugga lite samhälls för vi har prov på onsdag och sen är det träning! har varit borta några gånger nu för allt med pappa och så, har inte riktigt haft tid. men förhoppningsvis så kommer jag hinna nu :)


nu ska jag fortsätta se så hej så länge! :D


RSS 2.0