Proof

Efter att ha ätit, diskat och plockat undan så fortsätter jag denna fredag med lite nagelfix :)


Middag

Världens godaste fläskfilégryta! :)


Min nya kärlek


Goodbye Redhead

Nu är det röda borde en en mörkare färg är ditsatt, lite småkul att jag fick Pippi-orange färg mellan bytet. En bild på det nya kommer en annan dag! Nu blir det skolarbete resten av dagen.


It's like i'm her new nightmare


Här kommer Pippi Långstrump!


En dag i skogen

Jobbig dag då vi vandrat upp för ett stenigt berg i Luleå, men jag klarade tentan så det var lätt värt det :)


Ett tu tre

Försöker lindra halsont med varm choklad..


Fredag i Arvidsjaur

Medan Fia är på jobbet sitter jag i lägenheten och pluggar litegrann. Är även hundvakt åt denna donnan! :) Om en stund bär det av till systemet och dollar store sen ska jag och lilltösen ta oss en promenad till Fia :)

Och som svar på din kommentar tidigare Emelie, så kan du dra dit pepparn växer för det kommer inte på frågan ;)


Mat på G!

Kom fram till Arvidsjaur strax efter ett och har sen dess bara surrat med min fina hela dagen! :) nu är middagen på spisen så vi får se vad vi hittar på efter maten :)


Hard working girl!

Då befann man sig på jobbet igen.. Man hinner bli så less när det inte händer något, det är för lugnt helt enkelt! Meeeen, ikväll blir det nagelfix, en dusch och sen packning! Imorgon har vi en föreläsning på morgonen sen lämnar jag Piteå och blir borta till söndagkväll! :D


Äntligen är byrån färdig!

Nu är det färdigmålat och jag är så nöjd över mitt nya skåp :)


Ljusterapi

Jag är helt slut, har målat och stått i hela dagen men nu har jag äntligen målat klart :) Har precis badat och nu sitter jag och bölar till Sveriges mästerkock ;) Imorgon blir det plugg halva dagen och jobb andra halvan.. Sen ska jag ringa några väldigt kära och saknade vänner! Ena samtalet går till Falun, det andra till Arvidsjaur och det tredje går ju självklart till Norsjö! Vi hörs imorgon vänner :D


Jag längtar!


Kick-up

Det finns en god grundtanke iaf :) Nedtrappning på G!


Tre dagar på LTU

Det blev en lite annorlunda vistelse på skolan denna gång, men jag klagar inte ;) Vi har varit på teknikens hus och typ pysslat, varit ute i skogen i Strömsund och tittat på kryp och växter, sen rodde jag och Erika x2 ut med en båt och drog upp massa fiskar! Jag gjorde det helt själv och jag är riktigt stolt över mig själv att jag fixade det trots att fiskarna sprattlade som attans ;)


Vitt, vitt och lite mer vitt

Nu startar jag upp nästa projekt! Byrån ska bli vit :)


Strömsund


Leker i skolan


Kära klasskamrater!

Imorgon sätter skollivet igång igen och denna gång ska det bli skönt att komma igång. Som det känns nu iaf. Få lite rutin igen och känna att man gör någon nytta ;) Det känns jättekonstigt att jag faktiskt bara har 1,5 år kvar på utbildning, endast 3 terminer! Det är ju hur lite som helst känns det som ;p
 
Så, klasskompisar, hur knäppa är vi inte som ska syssla med sånt här dagarna i ända? ;)

1 september

Efter en superlång och lite småstressig dag så är jag hemma och tänkte starta upp min lördag :) Detta är vad jag ska sysselsätta mig med ikväll! Hoppas ni andra får en trevlig lördag :)


RSS 2.0