båt

behöver väl inte skriva vars vi är . idag verkar de bli så att vi ska åka båt :) får väl se om de blir grillning och sånt senare eller vad som händer ! igår blev de volleyboll , vi var gode bra vi tjejer . även om rebecca blev lite irriterad på mig och ev för att vi var lite för oseriösa ;D haha . sen gick de bra , spelade även en match med cubban och dom , gick väl inte sådär jättebra men .. :P

nu ska vi vänta på chrille sen blire nog båt tror jag , och hoppas ! hejs

stugmys

sitter hos chrille nu , han var nyss så snäll och bjöd mig på mat , ribbs ? och potatisgratäng , riktigt gott ! nu håller han på att plocka undan . sen blire att fara å handla , hyra en film och sen ut till stans stuga ! vi får väl se ifall vi kommer dit först eller om rebbi ev och tom hinner före =) där blire mys , film , bastu m.m.

självklart hänger kameran med , men ska kila nu , puss !

bilder



(sex är en het semester som måste arbeta från morgon till slut)
mitt , ev och rebeccas verk !




hitta nemo

nu blir de att se hitta nemo och äta lite mat , fastän jag är mätt så vet jag att jag kommer bli hungrig om typ en timme för har bara ätit två klämmackor , + lite annat gott :D philadelfiabullar ? tror verkligen inte de heter så men tror att ni som läser fattar :P får se vad som händer imorgon .. de återstår att se :) jag gör ett nytt inlägg direkt efter de här med lite bilder från pdol , puss !

musik :)


äntligen är de över

nu var de ett tag sen jag skrev här ! finns dock inte så mycket att berätta :P har precis som alla andra , festat , träffat folk och haft de trevligt :D kanske inte lika trevligt och mysigt som alla andra men ;D jag är då nöjd över helgen ;p och ett STORT tack till ida och tomas som bjöd upp på ferre alla 3 dagar ;) har haft hur kul som helst hos er ! hehe ;D

kameran är kvar i stan , men rebbi skulle hämta den åt mig , sen får vi väl se vad som händer , dom kanske kommer hit och är med mig :D för jag orkade fan it fara nånstans ;D

btw så har jag ju gjort hål i tungan nu ;) hoppas verkligen inte att mamma eller pappa läser min blogg nu .. kommer få riktigt mycket skit för de av mina kära far , men när svullnaden har gått ner tror jag inte han kommer märka nå ;D för risken finns att jag blir utan bil ifall han ser de ;p menmen ! de var värt de ! tror faktiskt att svullnaden håller på att gå ner nu , men har inte haft nå problem än :P har kunnat prata och äta gode bra om man jämför hur de var för några av mina kompisar :P men nu ska jag käka , puss !

PDOL

nu väntar sängen , hade bara tänkt uppdatera lite . blev att jag skjutsade in mamma och pappa till rosvik sen vidare till stan . gick och strosa runt där med rebbi och linn , blev även att åka någon karusell :D sen blev de volleyboll en stund , och jag måste ju säga att vi brudar är verkligen inte dåliga ;) for sen till jessica för att se film och mysa , men precis när jag kom dit så ringde pappa och sa att dom ville hem :P så de blev att käka en macka där sen for jag och hämtade dom igen . träffade massa fulla föräldrar , även adam :) här får ni någon bild iaf från i lördags !

FAN VAD KUL ATT PDOL SÄTTER IGÅNG NU , är taggad som fan inför imorgon ;)



bio

filmen var bra , synd bara att jag är så trög och inte riktigt fattar alltid .. haha :P nu ska jag nog lägga mig i sängen och försöka sova , har ju blivit allt för sena kvällar nu .. fast he skull va gott me nå käk :P är hungrig .. vi får se !

men imorgon .. va händer då ? vill någon hitta på nå med mig så give me a call ;p kisses

always


Well, everybody hurts sometimes,
Everybody cries. And everybody hurts sometimes

aja , måste gå , harry potter väntar på mig ;)

bio

vaknade för ca en timme sen .. hade egentligen tänkt vaka eftersom jag inte somnade förrens kring 7 .. men så blev de tydligen inte :P utan att tänka på vad jag gjorde så hade jag ställt alarmet kl 12 så de ringde ungefär till 1 innan jag ens reagerade :P jag som trodde jag skulle somna kring 1 när rebecca for , men då blev de inte !

ikväll blir det iaf bio i luleå , harry potter :D blir en kvällsbio så lär väl inte hinna göra så mycket efter de :) pusshej

btw , fick nyss en mindre rolig mobilräkning på 946 kr .......

äckligt !!

rebbi for nyss hem , så nu blire väl att lägga sig och se en film eller två :) fastän hon kom hit kring 6 så har vi ändå hunnit med mycket . vi har ätit , kroketter och lövbit ! muums ! sen for vi förbi stugan och kollade lite , hälsade på ludde och co :P sen förbi solpunkten och solade lite :) sen bar det av till brännträsk , var tvungen att visa vars vi skogsbor far och badar ;) haha ! och till sist for vi hem till mig igen där vi såg raise your voice och fixade naglarna ! rebecca fick lite mönster på sina , jag med men jag tog bort de för de blev inge fint :P men hennes blev fina !

det äckligaste var ju dock att hon hade lagt ut en snus i hennes tomma colaburk , som jag ville dricka ur .. jag han få in lite i munnen och kände att de smakade äckligt och då säger hon att det låg en snus däri . tuuuur för henne att jag inte han svälja :P usch så äckligt ! så tog direkt lite chips och hämtade mormorssaft för att slippa tänka på den äckliga smaken :P usch rebecca ! ;D aja , film och sängen nu , puss :)

hurtigt

nu har jag fått lite gjort iaf . har städat undan lite här hemma med syrran ! fixat undan lite tvätt , disk osv . plockat undan lite i mitt rum och sen klippt gräset . men jag klippte aldrig hela för medans jag klippte så blev jag biten av något djur typ under armen fast lite mer bakåt kom ryggen , så jag kunde inte ens lägga ner armen däremot så pappa får klippa färdigt imorgon , är ändå bara baksidan kvar . men som tur var så har svullnaden gått ner lite nu så kan iaf lägga ner armen igen . men nu hade jag tänkt gå i duschen för rebecca är påväg hit , så vi får väl se vad vi hittar på . pusshej !

tungt

idag har de varit en tung dag , har verkligen inte orkat göra nånting ! imorgon får vi väl se vad som händer . har inte ens orkat sätta in bilderna på datorn än , så de får bli imorgon eller nå .

glömde ju förresten berätta två saker från igår :P för de första så satt vi brudar , jag jessica sofie pernilla ev och rebecca på bryggan igår under skotertävlingen när finalen var . och när dl har vunnit , grattis förresten , så drar han en sista runda .. far förbi bryggan och svänger sen ut , vilket resulterade i väldigt blöta kläder , vi fick oss en riktig dusch :P

senare när jag och ev skulle fara och köpa billys på ica träffade jag bla sebbe och jonas , de var väldigt länge sen . men iaf , när vi skulle fara därifrån så gick de 3 st över vägen där dom inte skulle gå , eftersom jag inte fick nå möte så körde jag över på andra sidan av vägen bara för att dom var så sega över . jag körde jessicas bil som jag inte är så van , så när jag skulle släppa kopplingen och köra förbi den sista tjejen som skulle över vägen så gasar jag förmycket och råka varva lite ;) hahahah ! den där tjejen vände sig om och såg att vi kom så hon började springa , och då menar jag verkligen springa ! såg väldigt roligt ut faktiskt :P men nu ska jag se film sen sova , måste klippa gräset imorgon .. puss och godnatt .

söndag

finns inte så mycket att säga om gårdagen ! den bestod av skoter , alkohol , volleyboll , kortspel och trevligt sällskap !

denna dag kommer bestå av gräsklippning sen slappa resterande timmar , med chips och dipp tror jag , ska fara och handla snart :) bilderna kommer in sen .


feeeerre

jag blev jävligt sugen på ferre när jag började lyssna på den här ;D tur att he blir imorgon ;)


yeeeey

kom hem från stan för ett tag sen , blev volleyboll och sen att hänga i husvagnen :P snacka och så . imorgon blire att se den där skoterskiten och sen ferre , tror jerkan är mest taggad av oss :P eller har jag fel ? ;D

förresten , en kompis till mamma och pappa är med och tävlar om nånting , har inte läst vad , men gå gärna in och rösta på hon ! dom förtjänar de :) jag tror man röstar genom att ge dom typ stjärnor , längst ner på inlägget ! så ge många stjärnor på dom inläggen hon skriver ;) http://blogg.renaultforsakring.se/


jaja

jahapp , vad har man gjort idag ? de blev att inte göra nånting . har legat i sängen och degat , klippt mig och fixat en grej där ute uti bron . alltså jävlat åssit ! idag hatar jag mitt liv , men känner säkert nå annat imorgon :P skulle ju inte vara så ovanligt . får väl se va som händer imorgon , blev inte som planerat , igen , så de återstår väl att se vad kvällen bjuder på . ska nog iaf dra med mig syrran till stan så hon kan göra några ärenden åt mig ;p haha . aja , film och popcorn nu , själv .. pusshej !


gillar inte vädret

glömde ju förfan säga de jag egentligen skulle skriva igår ! tydligen så har någon varit in i vårat hus igår när ingen var hemma .. gabbis for hemifrån kring 16 igår , sen kom pappa hem kring 18 och då hade han/hon/den/dom varit inne i nathalies rum . tydligen så hade hon lämnat fönstret öppet , och de är ju plattak över garaget och en steget står på sidan , så där tog den sig in .. för alla hennes saker som brukar stå i fönstret stod på skrivbordet när dom kom hem .det lustiga var att ingenting var rört förutom hennes parfymer :S massor av parfym är utsprutat i rummet , mycket på spegeln , och en parfym är helt tömt fast flaskan är kvar ?! vilka stolpskott alltså !

aja , idag får vi väl se vad som händer , ska ju då iaf klippa mig :) puss

glömde

glömde förresten säga att jag längtar som satan till pdol och jävlar vad vi brudar ska steeeeeeka !! ;-)

This may not last but this is now
So love the one you're with
You wanna chase but you're chasin' your tail
A quick fix won't ever get you well

svensboojn

ja , vars ska man börja ? har förövrigt varit helt virrig idag , har aldrig hänt med i vad folk sagt åt mig och när jag väl lyssnade så fattade jag inte :P aja . har iaf spenderat myche tid med jessica och rebecca nu ;p roligt ! :) sov där igår , blev en väldigt sen kväll ;p men faaan vad vi har skrattat ikväll alltså ;D både åt roliga minnen men även åt andra ;) haha ! jaja , blev ett besök på max , akuten eftersom "vi krockade uti 10 till 12" hahha ;) jaja , var även förbi en fest , verkligen inte den ösigaste man varit på .. kan bero på folket , vet it ! haha . hur som helst så blire sängen nu , sen imorgon får vi se , ska iaf klippa mig :D sen på fredag blire jävligt mys tror jag om de blir som vi planerat , sen lördag äre ferre , och som att jag och systrarna wikström ska suuupa ;) haha fjorro jag låter :O men jag är ju en så va spelar he för roll ;p

och ni tror inte jag redan har börjat glömma ta medicinen , precis som dom andra två jag redan äter .. skärpning bea ! puss och godnatt


But boys will be boys, oh, yes, they will
'Cause the more that you try the harder I'll fight
To say goodnight ;-)

fuck it !

vaknade ganska sent idag , steg iaf upp och for till stugan med syrran och emma för att äta middag där . sen visade jag mamma mina svullna halsmandlar , min faster som är sjuksköterska kollade även på dom och sa att det var halsfluss . ringde såklart till vårdcentralen och fick som tur var vara dit direkt . och såklart så vare ju självklart halsfluss . igen !! så mni äter jag penicillin i 10 dagar .. fan också . tur att jag ska få ta bort halsmandlarna snart ! sen for jag till jesse och har varit med de gänget hela dagen ! blev även även en volleybollmatch , som att mitt lag vann och jerkans förlorade ;)

blir att sova här inatt , sen imorgon blir det kanske att sova med hon igen på norrstrand , och på kvällen ta en kall ! dock dricker jag ju inte öl utan de blir cider för mig ;D jääävligt smid !

jag tror att vissa av er verkligen har börjat fatta nu . det är ju tur ! ;) dock verkar inte alla göra de ;p

grattis !

ett stort grattis till wede och jessika som fyller år ! tack för igår jessika och jens och hoppas att ni hade roligt =)

jag hade faktiskt skitroligt igår ! var hos jens , där vi firade jessika som fyller år och sen blev det pentan . var ovanligt kul faktiskt ! kvällen bjöd på väldigt mycket , några tråkiga saker men många roliga :D som att jag t.ex. slog sofie ;) men skyll dig själv som började ! ;D fick faktiskt ganska ont i röven :P aja , bilderna kommer sen nångång , har inte nog mycket ork för att lägga in dom på datorn nu , ska äta kyckling och nudlar nu och se en bra film så dom dyker väl upp senare . imorgon blir det kanske stan med jesse ? hoppas på det iaf :)

the game is on bitch ;-)

idag har jag mest slappat och sen umgåts lite ! snackar lite på msn nu och så . jävligt hett ;) FEEERRE IMORGON ;-D

haha jasså du , äre så va ? va ?! VA ?!
fine , let the game begin ;-)


"ta bara flyget"

nu har jag ju fått mina rehabövningar så det blir att köra dom 3-4 dagar i veckan :) och mina planer var att jag skulle göra mina övningar på fotbollsträningen , så jag iaf får träffa laget :) sen de andra två dagarna tränar jag hemma ! sen så kommer ju min babe hem idag ! så det blir att spendera kvällen med hjärtat mitt ;)

hahaha så himla roligt , trodde du verkligen att det handlade om dig ? du är bara en i mängden lilla gumman ! ;-)

you should've said no ..

It's strange to think the songs we used to sing,
The smiles, the flowers, everything,
Is gone.
Yesterday I found out about you,
Even now just looking at you,
Feels wrong.
You say, that you'd take it all back,
Given one chance, it was a moment of weakness,
And you said yes

You should've said no,
You should've gone home,
You should have thought twice before you let it all go.
You should've known that word 'bout what you did with her'd, get back to me.
And I should've been there, in the back of your mind,
Shouldn't be asking myself why,
You shouldn't be begging for forgivness at my feet,
You should've said no
Baby and you might still have me.

You can see that I've been cryin',
Baby you know all the right things,
To say.
But do you, honestly,
Expect me, to believe,
We could ever be the same.
You say, that the past is the past,
You need one chance, it was a moment of weakness,
And you said yes

You should've said no,
You should've gone home,
You should have thought twice before you let it all go.
You should've known that word 'bout what you did with her'd, get back to me.
And I should've been there, in the back of your mind
Shouldn't be asking myself why,
You shouldn't be begging for forgiveness at my feet,
You should've said no
Baby and you might still have me..


I can't resist,
Before you go tell me this,
Was it worth it,
Was she worth this.


No, no, no, no

You should've said no,
You should've gone home,
You should have thought twice before you let it all go.
You should've known that word 'bout what you did with her'd, get back to me.
And I should've been there, in the back of your mind
Shouldn't be asking myself why,
You shouldn't be begging for forgiveness at my feet,
You should've said no
Baby and you might still have me..

du ger mig fjärilar i magen ;-)

mja , jag har inte hunnit göra så mycket idag eftersom jag sov till kvart över fyra .. men inte så konstigt om man somnar typ kl 7 på morgonen .. kunde verkligen inte somna ! men ska försöka sova tidigare idag ! det lilla jag har hunnit göra idag är att äta , vara förbi träningen och sen varit på norrstrand :) har spelat kort och surrat på med jessica rebbi och emeli ! :) men va säg vädret ?! hatar regn ..

imorgon får vi se vad som händer :) puss

ännu en dag

nu har jag ätit klart och ska börja bege mig till träningen . emelie ska visa några rehabövningar för mitt knä som jag ska köra ett tag framöver nu . så får vi väl se om det blir någon skillnad :) hoppas på de ! sen blire att fara till stooorstan ;) haha näe , men ska vara med jessica ! sen får vi väl se vad som händer , förhoppningsvis så träffar jag linn också ! aja , puss !

bilder


wilma hjälpte grabbarna att spika ;p

musik

tänk vad musik kan göra egentligen . att man kan få ut sina känslor via musik , vad man än känner . det är väldigt bra för mig ;D haha ! sitter just nu och sätter in lite ny musik på mobilen , bla från staying alive :) sen blire väl antingen att se den filmen och lösa mitt nya korsord som jag fick från mamma eller läsa min bok ;) låter som en gammal kärring som sitter hemma och löser korsord , men de är kul ;D btw så köpte jag och syrran två filmer iaf , djungel george och da vinci koden , har inte sett den sistnämda så kanske ser den imorgon :) middagen blev iaf pommes/potatisgratäng och grillat , mycket gott :) men börjar bli klar nu så ska gå :)


I want it more
Than anything I've wanted

stugan

blev väckt imorse av att världens sötaste barn kom och hoppade i min säng ;) så hittils har jag bara hunnit leka med wilma och hjälp pappa och stefan att bära nå väggar som ska bli ett förråd på stugan :) så nu ska jag äta lunch och sen blire att fara ut till stugan och äta middag med mamma och pappa och familjen arvidsson :) sen får vi väl se , om jag blir kvar där ikväll eller far hem , hejdå :)

staying alive !


sen är ju travolta så jävla snygg i den här filmen ! den kroppen alltså , muuums ! ;-)

haha fan vad onödigt !

när jag precis vaknat till liv och legat i sängen och slöat ett tag så ringer mamma och säger att hon och pappa ska komma hem i några timmar . och de senaste mamma sa innan hon for sist var , "visst kan ni plocka undan litegrann här hemma" .. och idag när hon ringde såg det värre ut än när hon for . så jag satte igång , städade typ hela huset . för att sen få ett samtal där mamma säger att dom inte alls kommer hem . kul ! :P aja , då blev de gjort iaf .. sen lagade jag och syrran spagetti och köttfärssås och sen har vi bara myst på och sett film !

såg en av dom bästa filmerna jag sett för någon dag sen , staying alive , med john travolta ! fyfan , jag älskar musikaler :D som typ grease , staying alive , rent , phantom of the opera m.fl. fan vad bra ;D

aja , funderar på att sova nu så jag inte sover bort hela dagen ! puss

såhär såg mitt rum förövrigt ut när jag började städa de ..
och då hade jag redan tagit upp alla kläder på golvet  :P




och såhär såg det ut efteråt ! är stolt över mig själv :)


mitt fina hjärta hänger så fint kvar på väggen ! :)

ta-hand-om-mig-själv-dag

nu hade jag tänkt börja plocka undan i huset , starta en tvättmaskin osv . mamma och pappa kommer hem några timmar idag , och dom klagar så mycket om det är stökigt :P sen får vi väl se vad som händer . skulle vilja hitta på nå men orkar inte ens fara nånstans ! haha . så det kanske blir en liten ta-hand-om-mig-själv-dag ;D fixa naglarna , fotbad osv ;) lät riktigt skönt ! aja , vi får se :) pusshej

-

I don't need a reason to hate you the way I do .

nu behöver du BARA en 5a

nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och se film ! sköönt . dagen har spenderats med bla linn , jessica , ev och rebeckan . var största delen hos ev , såg lite tv , lekte med alice osv :) har haft en riktigt mysig kväll och hoppas på en repris nästa helg ? innan jag for hem från stan så svängde jag förbi wede för att lämna hans börs och en jacka som någon kille ägde . blev att jag stannade där ett tag , såg på när han förlorade sina pengar på poker :p ska även ta tag i att lägga upp nå bilder på bloggen , tur att syrran har samma telefon som jag så jag kan föra över dom på hennes dagor :) aja , sängen nu , puss !

svensbojn

sitter hos jesse nu med hos rebbi och ev ! har suttit och snackat om det mesta ett bra tag nu ;p får se om det blir en promenad till OK eller om vi tar bilen ;D haha ! sen får vi väl se vad som händer .

har förövrigt varit och träffat linn , hade mycket att berätta för hon ! ;) sen gick vi och köpte en macka på subland åt mig , sen köpte jag även en ny mascara och lösnaglar :P aja , ska börja dra oss nu :P hejs .

okej ..

jag förstår inte riktigt hur ni tänker . tydligen så blev jag glömd nånstans på vägen ? menmen .

nu ska jag fortsätta se gladiator och sen blire väl att sova , puss !



ingen kommentar

"och mitt hjärta står i lågor varje gång vi ses , men det är jävligt synd att din kuk är så sned !"
haha ;D

jag är riktigt besviken just nu , och denna gång är det inte mitt fel . men vill ni ha det så här , fine ! då vet jag iaf .

nu blir det barnfilmer resten av kvällen , eller kanske en bra bok ? det återstår att se . puss

efterlyst

jag efterlyser fortfarande linn ? någon som sett hon ? vafan ..

aja , dagen har bestått av att sova , hela dagen lång , åt det första jag ätit på hela dagen för en halvtimme sen , som bestod av tacos :P lite sen middag men :) ska nog lägga mig i sängen igen och ruttna , jag hatar söndagar ! förhoppningsvis blir det att hitta på nå imorgon med två härliga brudar !

had it så mycket mer att säga , :P

sweet as ... sugar ?

kom hem för kanske en halvtimme sen och hade tänkt sova nu :) skulle bara uppdatera lite om helgen eftersom jag inte varit så bra på de ..

igår jobbade jag ju då till 21 , skyndade mig hem , duschade och åt . sen for jag och hämtade linn och vidare in till stan :) skjutsade omkring wede nästan hela kvällen ;p men det var riktigt trevligt :) for förbi "såsbäcken" , visst vare så ? ;) haha , fyfan säger jag då bara ! skämdes av att bara stå på parkeringen ;D menmen . tur att man mognat iaf ;) sen for vi hem till mig , jag och min babe , såg film och åt chips :)

idag jobbade jag ju då också till 21 sen skyndade jag mig i duschen igen . for ut till stugan med nå kläder till mamma som hon ville ha , hälsade även på ludde :D sööt ! saknar han . sen hämtade jag havsbadsbiljetterna också eftersom mamma och pappa inte orkade gå idag . for sen till djupviken och var med wede och co ! har kör omkring folk nästan hela kvällen . och med folk menar jag wede :P fick mig iaf lite pengar av folk jag skjutsade . så det var ju bra ! när jag skjutsat hem wede så for jag till amanda och var med henne och sebbe , fick mig några goda skratt ! hon är rolig den bruden ;D det är väl ungefär vad jag har gjort , imorgon blir det att slappa hela dagen eftersom jag jobbat klart nu ;) blev ju även några tusenlappar rikare ;) sweet ! aja , godnatt !

btw , vars är linn carola "limpan" öhman ? call me babe :)

torsdag

idag blev det jobb mellan 10.30-22 , det konstiga är att jag tycker de är kul att köra och jag kollar aldrig på klockan heller . vilket man brukar göra när det är tråkigt och vill att tiden ska gå fort :P men helt plötsligt så kommer min farbror och säger nu är det lunch , och då känns det som att jag kör i typ en timme och inte 4 :P menmen . imorgon äre jobb mellan 11 och ca 20-21 hoppas jag ? sen blir det nog att fara en sväng till stan och sen hämta mamma och pappa på havsbadet :) sen jobb igen på lördag , satan vad jag längtar efter pengarna ! fifan ;) aja , ska ringa min älskling nu , puss ♥

död

jag är helt död ! har jobbat 9 timmar och imorgon blir det samma sak . så det är nog dags att gå och lägga sig nu , puss !
jag lovar att du kommer få igen om du ringer och väcker mig imorgon kl 6 ! ;)

RSS 2.0