degklump

skolan har än så länge gått bra . idag gick vi 13-16.15 ! det känns väldigt tungt att börja med så långa dagar , igår gick vi ju från 8.55-18 ..... menmen , what to do ? vi har fått massa uppgifter nu som måste göras , måste även skriva ut massa papper och låna/köpa böcker .. det är mycket nu !

vilket betyder att jag inte kommer ha något liv dom här två första veckorna , och det suuuuuger !

.............

jag är för trött för att blogga

snorungar

dagen på jobbet började riktigt bra men slutade väl lite sämre .. det var nå jäkla ungdomar (läs: 6 pojkar i målbrottet) som sprang omkring i alla banor , klättare där man inte får klättra och vägrade att stiga upp från poolen när det stängde . istället tyckte dom det var mycket roligare att springa och gömma sig hela tiden ..... det resulterade i en timmes övertid , men what to do !

nuu säger jag godnatt för jag ska till skolan imorgon ;) det känns väldigt konstigt att säga det , men det är väl lika bra att vänja sig , godnatt :)

friends

hola ! vilken dag detta har varit .. den började kasst som fan men slutade bra :) vilket var väldigt skönt , har svårt att somna då jag är på dåligt humör ;D

linda , micke , emelie och emma har varit här ikväll och sett film . det blev grown ups , igen :P men nu ska jag sova för det känns som att jag gäspar oftare än jag blinkar , vilket är tekniskt sett omöjligt . men ni förstår vad jag menar ;) godnatt !


fredagsmys !

hej alla glada/trötta ! ;) nu har jag äntligen fått hämta pappa och co i luleå . jag blev dock glatt överraskad över att dom skulle hem nu , vanligtvis brukar dom vilja hem kring 01 tiden :) fick även pengar för det så jag är nöjd ;)

jag och mamma har iaf myst på hela kvällen med god mat och film/tv , mycket trevligt ! nu väntar jag bara på att några oth-avsnitt ska ladda klart sen ska jag bege mig hemmåt , ska bli skönt att sova :) hoppas bara inte någon mördar mig i garaget ...

coolrider

det var den torsdagen :) och jag hade faktiskt tänkt sova snart , är ganska trött .. imorgon blir det en stadsrunda , träning , hade även tänkt sola också därefter hade jag tänkt fara till sjulsmark :) ska spendera min fredagkväll med mamma , sen på kvällen/natten ska jag hämta pappa och ca i luleå efter deras pokerkväll ;p

det kanske är dags att borsta tänderna nu och sen sova ? har suttit och surrat med jessica i säkert en timme nu , jag var så inne i att förklarade något väldigt komplicerat så jag märkte inte ens att hon försvann , vad heeende ? hennes telefon laddade säkert ur :) såå , tills vidare , godnatt !

extrajobb :)

jag har nog glömt att berätta att jag har fått jobb på havbadet :) var där igår och pratade med dom så nu om 30 min ska jag tillbaka och skriva på papper och så . ska vara där tills stängningen idag för att se hur allt går till så det blir trevligt :) man kan ju inte tacka nej till extrapengar ;)

nu däremot har jag 2 gubbar i min lägenhet som håller på att kolla ventilationen så att allt funkar som det ska , men som tur är så är dom nog klara snart :) skulle kännas skumt att lämna dom här själva när jag far .. :P

shit , jag måste göra mig klar nu ! vi hörs efter kl 21 :)

läskigt ..

jag har funderat litegrann och jag skulle nog må ganska bra av att gå någon självförsvarskurs eller något ;) jag är fullkomligt livrädd då jag går i vårat garage på kvällarna/nätterna .. bakom varenda hörn och bil väntar någon mördare eller våldtäcksman , enligt mig iaf ... skulle det nu dyka upp någon på riktigt så måste jag ju kunna försvara mig , eller hur ? jag har ju faktiskt stött på några skumma typer där redan , den ena kom bara närmare och närmare och frågade om jag hade sett klottret på väggarna och den andra gubben frågade om jag skulle köra förbi kvantum när jag for från garaget , vilket jag självklart skulle eftersom det är den enda vägen ? :O men jag sa att jag skulle åt andra hållet och då gick han ;) ni hör , så om någon skulle vilja lära mig slåss , hör utav er ;)

åjbåjn

nu sitter jag hos anna och vi har det så himla trevlig ! haha :) tidigare ikväll for vi och spelade discgolf , men det var inte riktigt min grej så jag gav upp efter 5 banor ;) hehe .. har även hunnit med massa promenader , sett fångarna på fortet och miss universe och nu ska vi se "vad kvinnor vill ha" . som förövrigt är en riktigt jävla klockren film ! ;) tänk på det killar ;p

några dagar senare ...

ingenting speciellt har hänt , det är därför uppdateringen har varit så usel . iaf , äntligen har jag fått klippa mig och jag blev jättenöjd :D ca 10 cm kortare blev det :) dagens planer ser ut så att jag hade tänkt träna , äta middag och sedan bege mig till anna :) får se om det blir att spendera natten där också .

däremot , med tanke på alla felaktiga parkeringar osv som jag lyckas med så bådar detta inte gott ..
http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=5552724

you gotta be fucking kidding me

igår befann jag mig hos sara , hon bjöd upp på både grillat och fest :) jag hade riktigt trevligt faktiskt ! dock var jag nog fullare än jag trodde .. när jag tänker efter så kommer jag inte ihåg vissa saker . menmen ;p

tack vare gårdagen så har dagens vakna timmar gått åt till att slappa , slöa och sova ;) och eftersom det var så otroligt skönt så tänker jag återgå till det och se andra filmen av sagan om ringen :)


you never were and you never will me mine


doone

nu har jag precis fixat färdigt håret eftersom det tar typ 1,5 timme så ville jag slippa stressa ;p har även hunnit göra ointressanta saker som varit på arbetsförmedligen osv .

nu blir det att se film ett tag och vila upp sig :)

gårdagens shopping



så det blev en skjorta , ett svart läderarmband och ett svart linne :)

se men inte röra ;)


jessicas underbara bakelser ;)

suuck ..

haha ! jag som trodde att humöret skulle hålla till fredag , men icket ! känner mig redan grinig och trött .. hur ska detta gå ? skulle helst av allt vilja gå på ica , köpa chips och dirre , lägga mig i sängen och stanna där till fredag ! åååh .. jaja , nu vet ni iaf att jag inte är på bra humör ;)

bilder på grejerna jag köpte idag får ni sen , möjligtvis imorgon för jag hade nog tänkt gå under jorden resten av kvällen ..


baaajs

oj så förbannat less jag blir ! jag ork it städa varje jävla dag .. fastän jag storstädade i måndag så ser det ut som jag vet inte vad .. det ligger kläder och grejer överallt ! meen , om jag skulle ställa tillbaka alla saker där dom ska vara från början så skulle jag ju slippa städa så ofta ..

stadsrunda

godmorgon ! idag är jag på jättebra humör , vet dock inte varför :) vi får väl se hur snabbt det vänder ;p har iaf börjat med drinkarna idag så det vänder väl ikväll kanske ..

jag har iaf precis gjort mig klar för en runda på stan med jessica så vi får se om man kommer hem med något fint :) ska även tvätta idag sen får vi väl se vad som händer :)



it's over

shit vad trött jag är ! jag är inte van att stiga upp kl 10 ;) hahah ! meeeeen , nu hade jag tänkt göra mig en riktigt god smörgås innan jag lägger mig eftersom jag inte ska äta vanlig mat på 2 dagar nu ! jag byter ut maten mot 5 drinkar/dag i 2 dagar och sist gick det jättebra ! det är dagarna efter det som brukar vara jobbigast .. så jag skyller på det om jag är på dåligt humör i helgen ;D

PREnet

nu har jag redan hunnit diska , plocka undan och ätit frukost och mamma har fortfarande inte kommit hem , hon skulle tydligen kolla på golvprover och förbi dollar innan hon var färdig ..

hur som helst , nu har jag bestämt mig för att börja om med prenet ett tag ! jag börjar imorgon med dessa drycker och jag tror det kommer gå jättebra den här gången ! :D däremot tänker jag inte välja bort att festa om jag känner för det ;) för det är faktiskt ganska mycket man måste skippa när man äter soppor .. men jag ska klara det ;)

10.26

godmorgon ! det här är nog första gången jag kan sga godmorgon före kl 12 ;p haha . nu ska jag sätta mig och äta frukost , sen är schemat fullt för hela dagen !

mamma är ju som sagt här så vi ska bl.a. fixa min gardinstång som håller på att falla ner , rensa och fixa till i både garderober och mitt förråd och tvätta .. så medans hon nu är hos tandläkaren hade jag tänkt bädda ihop sängen och så , så det går att röra sig :P


SATC 2

nu har mamma kommit hit :) eller egentligen så kom hon redan kring 3-4 men vi har fixat med massa papper , ätit och varit på step in :) det roligaste med att hon är här är att hon har katterna med sig :D dom är så söta när man inte behöver ta hand om dom varje dag ;) men nu ska vi äta fruktsallad och se satc 2 :)

kul att vakna av en sån här utanför fönstret ....



you're killing me

mitt nagellack lämnar spår efter sig på kylskåpet ;) ena dagen är det blåa märken , andra röda och ibland lila !


the girl next door

nu har jag städat klart och det luktar citron i hela lägenheten :D som belöning har jag nu satt mig i soffan för att se the girl next door och äta fruktsallad med glass :D


ensamt ;p

tidigare idag då jag kom till step in så ser jag inte en enda bil på parkeringen , som vanligtvis brukar vara full .. så jag tänkte direkt att dom kanske har stängt på söndagar , men icket ! så jag och fyra tappra själar till var där , det var ganska skönt att alla maskiner man skulle använda var lediga hela tiden ;)

nu håller jag på att storstäda läggan , har dock inte kommit så långt så det är väl bäst att jag fortsätter om jag ska bli klar idag .. för imorgon får jag besök av mamma :)


why ?

idag när vi kom hem från luleå så följde jag med linda upp i hennes nya lägenhet , och jag sa det åt hon , att varje gång jag ser någon annans lägenhet så blir jag alltid så avundsjuk och tycker att alla har så fint och inte jag . varenda gång ! varför vet jag inte för jag är ändå rätt nöjd med hur mitt hem ser ut :) hur som helst , hennes lägenhet kommer bli hur snygg som helst och jag kan säga redan nu att det kommer bli många fester på hennes balkong ;)

luleå

herregud så trött jag är ! det känns som att jag skulle kunna sova redan nu ! men det ska jag inte göra för linda kommer hit om ett tag så vi ska bara mysa och se film :)

fastän jag egentligen inte har råda att shoppa just nu så kom jag hem med 3 nagellack , 2 tröjor och 2 böcker . då tänker ni väl direkt , vem fan är så dum och köper böcker när man kan låna dom gratis ? ;) men så blev det iaf och jag hoppas dom är jättebra :) bilder kommer sen .

OTH , again ..

dagen har varit väldigt jobbig , men det glömde jag snabbt när jag hittade mitt dröm-bås på nolia . en hel hylla med bara nagellack , stenar , mönster osv . lovely ;) så det blev att handla där fastän jag inte har råd att lägga pengarna på sånt .. kunde inte motstå :) men nu är det nog bäst att sova snart , det blir en shoppingrunda med linda i luleå imorgon :)





















OTH


hard work work !

dagen började med en lunch på röda lyktan med jessica och pernilla , den grillade paninin var yuuummie ;) därefter han jag vara hemma kanske 2 timmar sen bar det av till step in med linda ! blev en genomkörare idag också :) det känns så jävla skönt när man kommer hem och känner att man verkligen tagit ut sig ;D nu håller jag däremot på att göra middag , grekisk pyttipanna a la bea ;) mumsigt ! dock tycker jag det är fruktansvärt äckligt att hålla på med fingarna i kött , huvva .. aja , gott blir det iaf ;)

idag gillar jag tisdagar

nu håller jag på att spola upp vatten i badkaret tillsammans med mitt nya badsalt som luktar melon :D hur underbart som helst , tror även jag ska ta med mig boken också och läsa lite :)



so far away


I'll be by your side
you know I'll take your hand ♥


it's just one of these days

nu har jag suttit här och skrivit ,raderat ,skrivit och raderat . jag hittar inte riktigt de rätta orden .. kvällen , av någon anledning , blev en sån där kväll som man helst inte vill ha . man funderar på allt mellan himmel och jord , man försöker hitta lösningar till problem men istället känner man sig bara mer vilsen .

det finns många saker jag gjort och sagt som jag gärna skulle vilja göra ogjort , men eftersom det inte går , så känns det som att jag sitter fast .

jag har fått med mig många bra saker dom senaste 3 åren , samtidigt som jag tappat några av dom bästa . jag försöker och försöker men verkar inte komma någonstans ..
allt handlar om att ge och ta , eller ?


nu ska jag sluta yra här och istället göra något nyttigt ! därefter lägga mig i sängen med min bok och hoppas på en bättre dag imorgon .

CSI

goderafton ! just nu ångrar jag lite att jag inte for på lk eftersom det inte finns så mycket annat att göra .. vi får väl se om jag far dit imorgon istället ;p nu ska jag fortsätta se csi sen får vi se vad som händer ..

hjälp sökes

har faktiskt funderat på en liten ändring på utseendet i min blogg , så om någon är duktig på sånt , hör utav er !


yeeeeeah

dagen har bestått av träning , se tennis och umgåtts med jessica och anna ! trevlig dag :) imorgon är dock en ny dag och jag hade tänkt vända tillbaka dygnet liiiite iaf eftersom jag somnat kring 4 den senaste veckan .. dessutom är det fredag och då kan det vara skönt att inte sova bort hela dagen :D

PUSS


david pelzer

jessica har precis farit hem så nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och fortsätta läsa min bok , "boken som inte fanns" :) är dock ganska trött och då är det inte så smart att läsa sånna där böcker som man aldrig kan lägga ifrån sig .. men den är ju så bra :) imorgon däremot ska jag ta tag i träningen , så imorgonbitti kommer jag befinns mig på step in tillsammans med ett träningspass som kommer ge mig träningsvärk i en vecka .. ;p hej så länge !


cookies

otippat att det faktiskt är kring 10 pers som har varit in på min blogg under pdol ;) fastän jag är så dålig på att uppdatera ibland .. just nu är jag hos mamma och pappa i sjulsmark , var tänkt att jag skulle sova här men jag funderar på att fara hem ändå . vi har typ inga kanaler så jag och mina systrar vill sitta och se på stortvn , men såklart vill ju dom töntarna bara se japanska grejer och sånt skit .. så vi får väl se hur jag gör ! :P först hade jag tänkt baka muffins och filbullar ;) hejs !

RSS 2.0