bra gjort bea !

idag har jag jobbat som vanligt på helgerna och inte haft tid med en enda rolig sak .. kom hem från havs halv åtta , sen dess har jag hunnit tvätta , laga mat , diska , städa , skriva ut skolpapper , handla , tanka bilen och duscha . det är verkligen bra gjort tycker jag :D därför förtjänar jag lite sömn , imorgon är det skola 9-18 .. åååh . känner hur trött jag blir bara av att tänka på det .. så därför , godnatt :)


buuulla !

jag och jessica har idag bakat bullar , hur duktiga är inte vi ? så nu är jag totalt slutkörd ! bakningen tog alla krafter jag hade kvar ;p men goooa blev dom iaf :D och många .. nu ska jag istället fortsätta läsa min halvtråkiga bok , se debatten på svt om kungarna av tylösand därefter sova , imorgon väntar grupparbete och jobb ! godnatt :)

friends

istället för att läsa hela kvällen så såg jag idol med linda , kungarna av tylösand därefter har jag sett vänner fram tills nu :) det är förmodligen en av de bästa serierna som någonsin gjorts !


vart tog mitt liv vägen ?

hej hallå !

har inte riktigt tid att sitta här så det blir ett kort inlägg . nu ska jag laga mig nå lunch sen hade jag tänkt lägga mig i badet och läsa ! har ju faktiskt 2 böcker jag måste läsa ut innan fredag :P skollivet alltså .. hehe . kvällen däremot ska spenderas med söta linda ! därför måste jag sätta igång med maten nu om jag ska hinna allt , hade även varit skönt att hinna med lite träning , men vi får la se . hejs :)


simply the best !

jag har nog världens snällaste syster , eller egentligen är nog hela min familj den bästa ! men igår var nog min lillasyster bäst , när jag kom hem från lite skoljobb i rosvik så hade hon städat hela lägenheten åt mig ! dammsugit , skurat , dammtorkat , diskat osv .. hur snällt är inte det ?! ;) men när jag kom hem så la jag bara märke till att hon bäddat ihop soffan , och då blev hon arg vill jag lova ;D men jag tackade ju självklart för det andra hon också gjort , så det var ju väldigt snällt :D

nu ska jag sluta vara osocial med anna och sätta mig i soffan och fortsätta se harry potter ;) puss


fan också ...

gick nyss en sväng på stan för att köpa skolgrejer och en bh , men ingen kan väl gissa vad jag mer köpte ?




nagellack , som att jag inte har nog många ! haha :)

bloggdrama

har idag läst en massa inlägg från dessa "bloggdrottningar" om ett bråk från i helgen . fy vad underhållande det är att läsa allt sånt ;) paow ska tydligen ha blivit misshandlad av kissie , medans kissies bror och izza var delaktiga och alla skriver olika saker refererar till varandra "gå in och läs här så får ni veta sanningen" , och ändå står det olika saker . oj så kul det hade varit om något sånt utspelade sig i piteå , eller egentligen inte kul .. men det hade varit roligt om något i allmänhet faktiskt hände i piteå , börjar bli lite less på denna tråkiga stad !

tro nu inte att jag inte har något liv för att jag följer sånt där , eller vänta .. jag har ju inget liv ! haha ;)
står för övrigt på paulinas sida , jag hatar kissie ;)


mååjs

yeeeeeeeeey ! nu är arbetet inlämnat ! endast ett kvar nu sen äre bara börja plugga till tentan som är den 26 oktober :P känns lite nervöst . men man får väl ta det som det kommer .

efter jobbet for jag hem till sjulsmark och åt hemlagad palt , gott nå jäävulskt ;) fick även med mig syrran och 2 katter därifrån .. ;) så ikväll blir det fruktsallad och supernatural :D


nog är dom ju gode snygga dom där pojkarna ;)

tarzan ;)

det gick ganska segt idag på jobbet men många skratt har vi då fått oss ! när jag och ronja satt badvakt så såg vi världens jävla hunk ! han var en blandning mellan tarzan (saras uttryck) och legolas , kan ni tänka er ?!?!? hojja ;) det var svårt att slita blicken ..

utöver det , ja .. notting hill och päronsoda .. samtdigt som jag skriver mitt arbete , sen blir det att sova för att börja kl 10 imorgon och jobba några timmar :)


fuck off

oj så dålig jag har blivit på att uppdatera ! men det känns nästan bättre att skriva ingenting än att skriva att jag pluggar .. för det är i princip det enda jag gör ! har sen sist iaf hunnit med en natt hemma i sjulsmark med familjen , idol med brudarna och pluggat . men nu är jag typ klar med den nästsista uppgiften så det känns skönt ! så efter att ha skrivit i ca 3 timmar så förtjänar jag lite sömn , jobbar ju trots allt imorgon .

månadens ..
+ storasyster kommer hem om lite mer än en vecka :)
- jessica flyttar snart ..

gårdagen i två bilder



hm ....

inte konstigt att grejer försvinner när katterna är i närheten ...

schema

såhär se min dag ut:

14-16.30
plugga

16.30- 17.30
promenad med mamma+vovven

17.30
middag

18-20
plugga

20-21
idol

detta kommer bli en tungt kväll/natt ..

har haft en trevlig kväll ! kommer ha en mindre rolig natt .

det är väl bara sätta igång att läsa ....

canon

har för någon timme sen investerat i en skrivare och det är verkligen inte det lättaste att veta vars alla patroner och sånt ska sitta .. men nu fungerar den och jag har hunnit skriva ut ca 150 sidor , vilket känns väldigt ruttet att det redan gått så mycket svart färg ! men what to do ..

nu ska jag fortsätta skriva ut , tjing !


kiss och bajs

gårdagen var en riktigtriktigt kass dag ! började med att jag försov mig så var en timme sen på jobbet .. vi städade heeeela dagen och ett tag innan jag slutade så hamnade ca 10 liter fritösolja på golvet utanför grillen och badkassan .. och det var inte det lättaste att skura bort kan jag lova ! det tog sin tid .. sen var det massa andra saker som gick fel och personliga grejer som gjorde att det blev en dålig dag ..

idag däremot har jag hunnit städa läggan , gå på systemet , järngänget har varit här så vi har satt ihop från IKT film , därefter åt ajg tacos till middag , mumsigt värre ! :D

same old thing

jag hade precis tänkt skriva "fyfan vad trött jag är" men jag är egentligen inte trött , jag är typ bara tom i huvudet :P fast lite trött är jag nog ändå .

världens bästa mamma kom förbi idag med köttfärs och kyckling åt mig ;) sa jag att jag har världens bästa mamma ?! pappa också för den delen :D nu blir det päronsoda , marabou daim och csi :)

skola eller jobb ?

tyvärr finns det inget antingen eller , så jag får göra båda sakerna . har inte haft en enda ledig dag sen skolan börjar och det konstiga är att jag är inte ens trött .. på kvällarna är jag det , men det är ju bara bra ;) vaknar av mig själv kring halv 10 och är pigg , till skillnad från förrut då jag sov till typ 12 om inte längre utan att vara pigg .. så det känns skönt med lite rutiner :D

eftersom jag blev ringd från jobbet och ska dit 12.30-21 och hade tänkt jobba på min powerpoint idag så får jag helt enkelt börja på den nu innan jag far till jobbet . shit , jag är faktiskt förvånad över min självdisiplin ! ;D men nu , PP !


feelings

nu har jag tänkt lite ;p att ibland gör man ju saker som man ångrar och ibland ångrar man att man inte gjorde just den saken . men vissa saker hamnar där mittemellan . man vill så gärna ha det ogjort , men då kommer man väl några att man inte gjorde det . typiskt ... haha vafan , nu måste jag se lite oth innan detta utvecklar sig till något ännu mer konstigt och kryptiskt inlägg ;)

but it's all about second chances , remember that !

you do, do you ?

jobb idag igen , finns som inte så mycket mer att säga om dom gångna timmarna . när jag kom hem gjorde jag lite skolgrejer därefter la jag mig i badet och läste . underbart skönt må jag säga :) nu ska jag väl hitta mig något att äta eftersom det inte blivit någon middag idag sen fortsätta läsa , elleeeeer  , se oth ... hm , jag undrar vad det blir :O


skönt :)

genom att jag uppdaterar vet ni att jag lever iaf . för jag har verkligen ingenting att skriva om , det enda jag gjort den senaste veckan är jobb/skola/plugga .. men nu börjar allt klarna och jag får snart tillbaka mitt liv ;) för nu har vi gjort bort skolan för den här gången , nästa gång vi ska dit är 27 september så det känns skönt att slippa stiga upp så tidigt ;p

så nu har jag faktiskt tid att göra något roligt jag vill göra och inte behöva sitta i en lektionssal :)

puuuh

idag känner jag att jag inte riktigt är lika trött som jag varit dom andra dagarna . men jag kan dock inte säga att jag inte är trött för det är jag :P det gick iaf bra på skolan , hade bla drama och bild , ganska intressant ! jag vet att jag endast pratar om skolan just nu men det är de enda min vardag består av just nu , tråkigt nog ! måste bara komma igång med allt så kommer det nog lugna ner sig snart :) så nu hade jag tänkt gå ner till ica och köpa nå gott så jag orkar hålla mig pigg , därefter påbörja första pluggarkvällen på över ett år .. önska mig lycka till !

RSS 2.0