hej bajs

vilken dag .. är sjukt trött och på riktigt dåligt humör ! varför vet jag inte riktigt än .. nu ska jag iaf äta , sen om jag orkar hade jag tänkt lägga ut nå blandade bilder från kameran . CIAO !


fuck it !

nu har jag varit väldigt dålig på att uppdatera här känner jag . har som inte riktigt haft något att skriva !

lördagen var dock klockren ! smidfylla och en bra slut på kvällen ;p knäna har dock fått ta mycket stryck ... haha !

dagen har i all ära bestått av ingenting , ungefär . fixade nå saker åt mamma , for och solade sen varit med linn . ville och jimmy kom även hit så vi har sett idol :)

morgondagen består dock av lite mer saker . ska på arbetsförnedringen kl 11 , efter de blir de att kolla på lite saker inför halloween ;) tror de kan bli riktigt kul !

sen hoppas jag även att helgen blir som planerat . börjar bli riktigt less piteå och alla skitsnack faktiskt . och jag som sagt att jag lätt skulle kunna bo kvar här ? haha ;) kan ju bara hoppas på att jag snart får nå jobb och kan flytta , iaf någon kommun härifrån . godnatt !


födelsedagsfest ;)

nu är de ett tag sen jag vaknade och de känns som att jag är bakis :P konstigt att linn också typ känner så ? ;D gårdagen bestod av mycket bilkörande , blev bilkurra och så :P satt även hos phille och såg lite film =) kom hem kring 6 imorse ungefär , så inte konstigt att jag är trött ..

nu hade jag tänkt börja fixa mig lite smått , käka och sen drar förfesten igång hos mig ;) SÅ DE BLIR ALLTSÅ PAAAAARTY !


GRATTIS JESSICA !  :D

fredag

nu har jag precis lagt på lite mascara och eyeliner , orkar verkligen inge mer :P och håret åker som vanligt upp i en snodd . haha så tråkig jag är :P aja , blir att käka snart och sen fara till amanda ! :) får väl se vad vi hittar på , sen blir de att vara med ev och co !

imorgon blir de däremot ferre ;)

brännboll

dagen har bestått av sömn , promenad , käka och sola . haha !

nu hade jag tänkt fara ner till folketshus igen och städa , sen blir de svensbyn ! brännboll , idol och grillning står på schemat tror jag ! :) känns som att de kommer bli en rolig kväll .


chokladbollar

jag ser verkligen hur mycket min lillasyster och emil vill att jag ska låta dom se sin film ... men jag har ju ingen dator , så jag skyller på att jag måste sitta här ;) städningen gick som vanligt bra , sen blev de idol !

sen bakade vi chokladbollar , nathalia blandade , jag rullade dom och emil sockrade dom . riktigt fin trio måste jag säga ! och äntligen kommer med lite bilder , de är en blandad mix från sommare , godnatt :)






syrrans balkong i stockholm ;p



ps/ds

nu har jag nyss lagat middag , eller min middag rättare sagt . eftersom vi är ganska bortskämda här hemma när de gäller mat så ska alla äta olika , med en gemensam nämnare . pasta ;) jag äter köttfärsås , syrran och emil korv , mamma och pappa carbonara eller vad de heter ;) haha !

ikväll blir de idol ! ska även färga syrrans hår ... sen vet jag inte vad som händer . 

ps. vars har min kompiskrets tagit vägen ? dom verkar ha sprungit iväg ......... ds

idol !

har för en stund sen sett färdigt systrar i jeans med mamma :) däremot tycker jag de är riktigt irriterande när man ser idol , de är fan bara musik , man får aldrig höra dom sjunga ! jaja , i pausen på filmen så gick vi och gjorde oss varma mackor ! riktigt gott var de :)

snackar med axel nu , han pratade om att dom skulle komma och våldgästa mig ........ haha , vi får väl se hur de blir med den saken !

känner däremot att jag måste börja skärpa mig med bilderna här på bloggen ... är så sjukt tråkigt att läsa bloggar utan bilder :P så ska skärpa mig nu . puss och godnatt !

fullt ös

sen jag kom hem från stan tog jag de först lite lugnt , såg tv och så :) sen dammsög jag köket och vardagsrummet åt mamma :) förresten , när jag var in på banken och skulle växla in min fulla spargris så blev jag 689:- rikare på kontot , inte dåligt :)

har även lagat middag , varit nere på folkat och städat  och sen plockar ur och i diskmaskinen :) mamma blev gode glad , och chockad när hon kom hem ;p nu hade jag tänkte fixa lite uti mina nagellack , kasta några gamla och så , puss !

i'd rather be with you

All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way

Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

då var de gjort

nu har jag precis varit och städat på folkets . skönt att få de gjort iaf :) har ju även städat klart mitt rum , och mysigt som tusan blev de ! :) älskar att gå och lägga mig i ett nystädat rum ;D

fastän jag vet att jag inte ska göra nå speciellt dagarna framöver så längtar jag tex till imorgon ! verkar ha fått en helt ny inställning ;) kan älska de .

nu hade jag tänkt duscha sen läsa min bok tror jag , iaf en stund . för sen ska jag se a.anka på svenska hollywood fruar ;)

fan vad skönt !

av någon konstig anledning känner jag hur alltid håller på att ändras nu ! till de bättre :) fastän jag inte har nå fast jobb eller så , så får jag smågrejer så jag klarar mig . lyssnade även på jessicas råd och flyttade över pengar från de vanliga kontot till sparkontot ! känner mig stolt :)

imorgon ska jag även in till stan tror jag för att göra massa ärenden , bla växla in hela min spargris och sätta dom pengarna på sparkontot också ;)

men tydligen är de någon som inte vill att jag ska städa , för nu när jag for ner dit han jag precis börja och sen stängde dom av strömmen för att kräva och hålla på med nå motorvärmare ute på parkeringen :P aja , ska ändå tillbaka senare ikväll och göra klart ! CIIIIAO !


pengar ? ja tack !

vaknade för en timme sen ungefär av att kurt ringde och frågade om jag ville städa i veckan nere på folketshus , som jag gjorde för några veckor sen , och självklart tackade jag ja ! så jag hade tänkt äta frukost , sen vänta till kl 12 för barnen sitter ju och äter där nu :P eftersom jag har haft praktik där gode mycket så känner ju barnen mig så de brukar bli svårt att städa när dom ska kramas och sånt hela tiden ;)

sen får vi se , blir nog att städa mer när jag kommer hem .. hade tänkt göra färdigt i mitt rum , ska dammsuga , dammtorka och sånt :) puss

drygt ;)

haha , var nyss hos linn för att hämta nå grejer sen igår och så . men blev att jag stannade gode länge och surrade på ! började prata om gårdagen och kom ihåg att vi var ganska dryga mot vissa personer ;p linn har även för sig att jag puttade nån tjej ?! hahahah :P jaja , bryr mig inte så himla mycket faktiskt :P

nu hade jag tänkt ta tag i storstädningen av mitt rum . de är lika stökigt som de alltid blir .... fuck . men nångång måste de ju göras ! :) slänger nog in ett inlägg senare ikväll , efter städningen . om de nu inte tar till imorgon att göra klart :S hejs .

dagen efter

gårdagen var mycket trevlig faktiskt ! utgången var däremot lite sämre . vad de berodde på vet jag inte , kan ju vara för att jag fick tillbaka febern och en sprängande huvudvärk ! haha . glömde dock att jag hade med mig kameran så har inga bilder . men någon annan kanske har , vi får la se ! :P

nu hade jag tänkt plocka undan i syrrans rum eftersom jag sov här inatt , sen ta mig en välbehövlig dusch ! blir nog att ringa linn sen och hämta nå grejer hos henne från igår :P

the roof is on fire

som att de blev party ändå ! synd att jessica jobbar .. vi får ta de en annan gång :P har precis fixat mig och snart kommer micke och hämtar mig ! arbets-tema står på schemat så bli inte förvånad om jag kommer ut i arbetsbyxor ;)

PAAAAAAAAAAAARTY ! (Y)

fest eller inte fest ?

godmorgon ! eller godeftermiddag , haha :) har ju dock varit vaken några timmar men ändå :P just nu har jag lite ångest , var ändå gode inställd på att vara nykter ikväll så att jag blir frisk snabbare , men sen började jag tänka att de skulle vara kul att supa .. :P så jag vet inte riktigt hur jag ska göra , och sen har jag ingenstans att sova om jag skulle festa , så de lutar ändå åt att vara nykter .. måste ju ändå ha arbetskläder om jag ska till tom så de spelar ju inte så stor roll :P

hade tänkt duscha nu , får se hur jag gör ikväll ! hejs

min fredagkväll

var ju då på bio med amanda mamma och pappa ;) shit , vilken var helt klart sevärd ! eftersom jag läst boken så hade jag ju redan en bild i huvuden liksom , hur alla personer såg ut och så . men de brukar ju bli så när man läst boken och sen ser filmen . men jag tyckte den var väldigt bra förutom att de var mycket som inte kom med i filmen som stod i boken :P

för en stund sen for amanda , vi har sett idol och så ! var även förbi festen nere på folkets hus , kanske inte den ösigaste jag varit på .... min lillasyster var då söt iaf ;) gillar frillan som fan som jag gjorde på hon ;D

aja , imorgon får jag se vad som händer , om jag far förbi nå fester ? eftersom jag är skötsam till skillnad från alla andra fyllskallar ! haha . eller om de blir en hemmakväll igen , så jag blir frisk snabbare :) jag får se .



fucking drömmar

alltså vad är de med mig ? jag fattar inte . antingen så saknar jag just den personen eller så saknar jag bara att ha en pojkvän , för dehär är andra natten jag drömmer om en kille jag har haft kontakt med :P två nätter i rad , två olika killar . jag tror jag saknar en pojkvän ;)

hade tänkt gå upp och äta nå frukost , hämta syrran i stan sen vila upp mig lite inför bion 18.30 ! är ju sjuk så är liksom trött dygnet runt :)

kaffedrickning på hög nivå

jessica for hem för en stund sen och nu är jag med linn . eller linn är nere och gör nånting , men ska gå ner snart . förvånande nog så la jessicas bil av när hon kom hit så hennes pappa fick komma och fixa ;) blev mycket kaffedrickning för henne iaf ! haha .

just nu har jag 39 graders feber , ont i halsen oc ingen aptit ... så himla roligt alltså ! speciellt när jag ska på bio imorgon ... fuck :/ aja , får se hur de går . ska gå ner nu och se om jag får i min nå nyponsoppa iaf :) puss

som vanligt glömde jag

glömde säga att igår var vi ju då hos micke och såg fotboll med han , jonas , victor och martin :) innan vi började se fotboll och idol så satt vi en stund i garaget för han och någon fler höll på med sina bilar , jävla 240 alltså , bara skrot ;) köp en ny bil istället micke :) han säger att den är helt klockren , men då säger jag som linn gjorde . "Vi sitter i ett garage micke med två likadana 240 och jag ser två öppna motorhuvar" ;) haha .


och förresten så drar jag och nathalie ner till stockholm för att hälsa på syrran den 3 november och blir borta en vecka :D riktigt nice ! nu ska jag se nya oth !

torsdag

idag känner jag mig inte sådär jättekry , har frysit hela natten och haft ont i halsen . men idag är de inte lika farligt så de är ju bara hoppas att de är påväg att ge sig :) ska gå ner och äta frukost och duscha nu :P kanske plocka undan lite i mitt rum också ...

sen kommer linn och jessica hit , blir trevligt :) och sen ikväll blir de väl att hitta på nå eftersom jag tror att många ska se premiären på flickan som lekte med elden ! den far vi och ser imorgon istället , men de går ju lika bra ;) aja , frukost.nu

dagens

idag har vi gjort lite ärenden i stan , sen hälsat på min mormor och morfar där vi fick pengar till varsin pizza ;) så den satt riktigt bra i magen ;p nu hade jag tänkt äta lite middag sen blir de nog fotboll hos micke :)

jag blir verkligen irriterad när jag får höra hur du tänker . man är ju verkligen inte smart om man tänker som du och tror att man gör saker och ting bättre genom att ljuga och låtsas . hoppas att även du mognar nångång ! puss


idol

nu blir de idolmys för hela slanten ;) har bastat för en stund sen med min BFF och ser idol nu ! imorgon får vi se vad som händer , puss :)

flickan som lekte med elden

har nyss läst ut boken och den var riktigt bra kan jag säga ! så nu hade jag tänkt börja med tredje boken :) får se om de blir ikväll eller kanske imorgon ? nu hade jag tänkt börja koka pasta till middagen och sen stryka lite saker åt mamma ! har även varit duktig att hänga tvätt och plocka ur diskmaskinen medans min kompis sov ;)

ps , blir inge tjejfest ihelgen !

yeees ! ;)

jag känner att detta kommer bli en riktigt bra dag , är på sjukt bra humör ;);) linn vet nog varför !

dessa dagar har jag gjort lite av varje , orkar inte gå in på detaljer . idag blir det iaf att se idol , tror även vovven hoppas på en promenad ;D

hade en riktigt sjuk dröm imorse , men med tanke på vad vi pratade om igår så kanske de inte är så konstigt . hade även hoppats på en tjejfest på fredag men alla verkar banga så vi får väl se hur de blir ! hejs .

slöö

fyfan vad vi har slöat idag ;D låg i sängen till ca 15 , steg upp och efter en stund var de dags för middag ;) sen slöat lite till och nu ser vi ensam mamma söker :P

otippat nog så blir de att slöa ännumer nu , ska slå oss ner i tv-rummet med nå gott och se kommissarien och havet , sen i nyhetspausen hämta syrran ;p heeejs !

alla vägar leder till munksund

gårdagen bestod av många skratt ! for först till philip och sen bar de av till bodsjön och ev :) hade gode trevligt , skjutsade sen in dom till stan och direkt när jag när släppte av dom blev jag uppringd av nå grabbar för att hämta dom i hortlax ! efter de fick jag en sovande grabb i baksätet i ca 2 timmar :P åt med jessica på max , hämtade upp amanda och jenny sen bar de hemmåt ;) fick även sovsällskap , och det tackade jag inte nej till :D idag blir de att umgås , vi ska se idol nu , hejs :)

the holiday

jag känner verkligen hur mesig jag är nu ! jag börjar gråta hur lätt som helst till filmer ! helt sjukt :P har percis sett the holiday och jag kan gråta till nästan allt i den filmen , haha :P de är verkligen en av mina favoriter !

än så länge vet jag inte riktigt vad som händer ikväll . känns ytterst tråkigt att bara vara hemma , så de kanske blir att fara på fest ändå , men nykter :) gode tråkigt men roligare än att sitta hemma ;D vi får se hur de blir !

lördag

idag vet jag inte riktigt vad som händer . var prat om fest men jag var inte speciellt sugen så de blir nog inge av de . så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra :P har iaf hunnit tvätta bilen och så , hade tänkt gå ner och äta nå lunch nu :) puss

FÖRMODLIGEN !

nu är jag hemma från skeå ! har haft väldigt kul ;D och såklart så vann ju mitt lag då ;) 11 stämplar fick vi :) tvåan fick 9 och trean 5 (?) tror jag .. men roligt har vi då haft iaf :D påvägen hem blev de att dom käkade på sunes , medans jag tittade på ;p jag hade ju bakad potatis och kycklingröra som väntade hemma på mig :D så nu hade jag tänkt fixa iordning de , duscha och sen slänga mig i sängen , blev jävligt trött av att springa runt där :P

sen imorgon får jag se vad som händer :) puss

dagen än så länge

blev som sagt att läsa lite igår , så har läst ca 400 sidor nu , blir nästan stolt ;) brukar som inte läsa så mycket , bara ibland :P

har nyss ätit lunch och nu försöker jag styra upp en boda borg dag :P jessica frågade om jag ville med så jag hoppas jag får med mig amanda och jenny i mitt lag :) puss

flickan som lekte med elden

idol var lika bra idag tyckte jag som alla andra dagar ! speciellt när robin sjöng , jag såg direkt att de var han ;D

kan säga att jag gjorde en riktigt god kycklingröra ;) har även hunnit hjälpa mamma med att renbädda deras säng , städat badrummet och dammsugit hela över övervåningen :) nu hade jag tänkt lägga mig och antingen se film eller fortsätta på min bok som vanligt ! varje gång jag börjar läsa så blir jag helt fast , läste typ 100 sidor igår ! vilket betyder att jag har läst 322 sidor och har ca 300 sidor kvar , men de gör inge för den är så himla bra :P längtar verkligen tills filmen kommer ut ! puss och godnatt .


DU ÄR EN GUD





just de !

glömde säga att jag fick ett erbjudande av erik idag att söka jobb där nere i umeå och sedan dela lägenhet med han , så de är ju nånting att fundera över :)

munksund

är hemma från mormor och morfar nu . vi har putsat lite fönster och diskat hennes kristallglas . sen när vi skulle fara så fick vi 500 kr var för de :) riktigt nice ändå ;D nu hade jag tänkt hjälpa mamma med nå saker nu , sen fixa käk . är inge hungrig nu så ska fixa bakad potatis med kycklingröra sen ;)

for förresten förbi statoil idag och då såg jag att de brann i lägenheterna ovanför , tråkigt sånt där ..

aja , imorgon vet jag inte riktigt vad som händer , någon som har nå förslag ? syrran ska ta hit tjejer från sin klass så de skulle vara kul att slippe umgås med dom .. :O

sen blire idol , puss ;)

music

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes ♥




städ

idag har varit en slö dag . men jag kände inte för att göra nå :) kom hem för en stund sen från skolan i sjulsmark , vi har varit där och städat med fotbollen . tur att de gick snabbt iaf !

imorgon blir de att besöka mormor och morfar i munksund för att tjäna lite pengar ;p sen får jag väl se vad som händer . nu hade jag tänkt gå och fortsätta se fotbollen sen idol :) puss

msn

Bäst Erik säger:
Jo, hur går det för dig då med allt? :P

bea säger:
jadu , inge jobb
ingen dator
ingen kille
inga pengar
livet leker ;)

Bäst Erik säger:
HAHA :D
dagens!


jag har tänkt ;p

jag har tänkt lite nu .. och känner att de är ganska skönt att vara hemma .  jag skulle självklart inte tacka nej till ett jobb , är som inte de jag menar . men nu medans mamma jobbar 2 dagar i veckan , syrran på skolan och pappa är ofta i kiruna så är de ganska skönt att bara få vara , helt själv .

som idag , gick ut och gå , gjorde lunch , såg lite tv , plockade ur och fyllde diskmaskinen och lite såna där småsaker . de är lite tråkigt när jag inte har nå att göra . men idag har varit en slapp dag :) finns inte så mycket att göra när mina vänner antingen inte tar sig hit eller inte orkar :P känns fan jobbigt att fara in till stan så om jag fortsätter tänka så , så blir jag garatanterat hemma hela veckan ;D

aja , blir att se vänner nu ;) sen sova , så jag inte sover bort hela dagarna :)


klockers !

jag blir bara mer och mer irriterad på min lillasyster och detta jävla farmville ! jag hatar de ! jävla förfrågningsskit och helvete , nej tack säger då jag !

både idol och andra avenyn levererade som vanligt ! hoppas denna säsong blir lika bra som ett och två :) har även hunnit äta lite kladdkaka medans jag såg idol :D nu hade jag tänkt gå och göra mig någon macka innan pappa somnar , de brukar inte sluta så bra om man går ner och gör nå käk när han försöker somna eller redan har somnat ..

morgondagen är fortfarande oplanerad , så vi får väl se vad som händer . hejs !


tisdag

nu hade jag antingen tänkt lägga mig i soffan och se tv , eller så läsa . jag är fruktansvärt mobbad idag så de finns liksom inte . jag är sitter här hemma helt själv medans andra umgås och ska se idol tillsammans . jaja , jag överlever .

idag har jag ju faktiskt varit ute med vovven , och han blev faktiskt väldigt glad :) jag funderar på att fara förbi träningen och prata med tommy , var ju ett tag sen :) sen blir de ju då att se idol !

såg förresten tyra banks show idag , och de var sjukt nanting ! 14-16-åriga tjejer som antingen var gravida , skippade att äta sina p-piller utan att hennes pojkvän visste om de , och sen var de en tjej som ville skaffa barn med sin EX pojkvän för att få han att stanna . gode sjukt ..

ska göra annat nu , hejs .

morsning korsning

har nyss vaknat , de blev en liten sovmorgon :) men jag kom hem så sent från jessica så då får man sova länge ! idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra . är utan bil så jag är fast här i tråkiga sjulsmark ..

nu hade jag iaf tänkt gå ner och äta frukost sen gå ut och gå med vovven :) hejs

svensbyn

sitter hos jessica nu och har plysslat med hennes blogg jag vet inte hur länge :P de går inte direkt som de borde gå . grejer som jag är in och ändrar , ändras inte :p och sen märkte vi att bloggen ser olika ut beroende på om du är inne på internet explorer eller firefox ... bajs ! ork it nå mer ! ger upp , den är ju inte direkt världens snyggaste eftersom headern inte syns , men de borde väl gå att fixa nån annangång !

hade iaf tänkt blogga lite nu då eftersom jessica tycker jag är dålig på att skriva ?! konstigt , jag tycker jag skriver ganska ofta :)

idag blev de att jag köpte lite på stan iaf , hårspray , tuperingskam , nagelsaker och en ny tungstav , så nu har jag en mycket mindre och finare :)

hahahahah , förresten , så har hojna försökt sätta dit en sten på tanden , eller rättare sagt ett hjärta , och bilderna vi försökte ta på stenen , haha , vet inte ens vad man ska säga om dom ;) vore kul om dom hamnade på bloggen jessica :)

söndagkväll

pratade nyss med jessica , så de blir att gå på stan med henne imorgon sen äta lunch :) håller även på att ladda ner filmen "big stan" , min kusin rekomenderade den så jag hoppas den är bra :) hade tänkt gå och slå på bastun nu , tror syrran också skulle basta med mig . sen blir de att se film och äta gott :D har dock inte fått pengarna för att jag städade än .. så mamma kanske är snäll och lånar ut tillsvidare , för dom skulle tydligen ha kommit nu , men icket :) aja , heeeejdå !


goddagens

idag har jag inte gjort mycket . har legat i sängen och slöat nästan hela dagen :P sen skulle jag iväg och sola men så var de upptaget så jag orkade inte vänta , for istället och hämtade syrran i rosvik sen for vi hem och så stod palten framme på borde . fan vad gott de var ;) och nu är man sådär lagomt trött :p haha .

festen i fredags var iaf riktigt trevlig :) några av personerna som var där var verkligen inte dom trevligaste och mest sociala jag har träffat så jag höll mig till jessica och dom andra :) batteriet till kameran var slut så jag tog tyvärr inga bilder , men jessica nog några iaf :)

och igår blev de en mysig hemmakväll med mamma , var riktigt skönt faktiskt :) var inte så sugen på att festa :P

nu ska jag lägga mig i sängen och se film eller nå tror jag , sen blir de kanske att basta , tyckte de kändes behövligt ;D

FÖRRESTEN ! nu när min farbror kom hit för att äta middag med oss så tog han med sig ett kuvert som jag egentligen skulle få på studenten men han hade glömt bort de ;p fick iaf presentkort på systemet , så nu började jag längta ännu mer tills jag fyller 20 :D




mjhf


varför stannar vi kvar hos någon som gör oss mer olycklig än lycklig ?

nu hade jag tänkt duscha , äta , sminka mig och sen bär de av till rosvik för fest ;) blir att sova där också så lär nog inte skriva nå mer förrens imorgon :D om jag inte skulle få för mig nå och skriva nå fylleinlägg , men de tvivlar jag på . vi hörs :D


trött

när jag steg upp for jag ner till folkets hus och hade tänkt städa , men då såg jag att hon redan hade varit och städat så jag antar att ohn är frisk nu . så jag for hem och nu hade jag tänkt vila en stund :) var prat om att jag skulle följa med till luleå , men de blir de så sent , ska ju till jessica efter maten så de blev inte att fara dit för min del :)


just nu känner jag en stor saknad av nånting , men vet inte vad . egentligen tror jag att jag vet , men de är ingenting jag vill erkänna för mig själv . blir bäst av att inte göra de ! nu hade jag tänkt slå på en barnfilm och vila en stund så jag får bort dessa dumma tankar ! hej då .

dagen före fredag

nu hade jag tänkt lägga mig i sängen efter en aktiv dag , inte direkt jobbigt men har som gjort grejer hela dagen så har blivit trött ändå :) hade riktigt trevligt med emmelie , alltid kul att prata om barndomsminnen mm ;D hämtade även ut mammas skor innan jag började dra mig från luleå . mötte även upp en snygging i rosvik för att ge tillbaka nå pengar !

imorgon är de fest som gäller ;) ska även ner på folketshus och städa , så jag har mycket att göra imorgon , bäst att sova . godnatt :)

luleå

sitter i luleå med emmelie hos hennes kille :) redan nu har vi hunnit prata om gode många roliga saker ;d världen är allt liten ! får väl se , vi ska nog in till stan snart ! tror även att jag ska köpa en ny stav till tungan och får inte heller glömma att hämta ut mammas skor som hon lagt av :P aja , hejs !

halsen

glömde säga att de börjar bli riktigt bra i min hals nu :) så de blir nog fest i rosvik på fredag ;)

jag blir bara mer och mer besviken på dig . jag vet inte längre vems "fel" de är om man kan säga så , men de känns som att jag hr försökt iaf , men inte fått så mycket tillbaka .. så jag orkar inte bry mig mer . tack för de :)


hunnit mycket

har faktiskt hunnit med mycket idag känns de som . skulle ju då egentligen till stan men när nathalie inte skulle till skolan så orkade jag inte fara . så då steg jag ju upp kl 8 i onödan , men gick iaf och la mig igen och sov någon timme .

har hunnit en bit nu på boken , typ , 150 sidor kanske . är ju inte så långt om man tänker på att hela boken är 600 sidor men ändå ;D och den verkar riktigt bra !
hur som helst , sen ringa pappa och frågade om jag kunde fara ner på folkan och städa typ i sporthallen , omklädningsr. entrén osv för hon som vanligtvis städar där är sjuk så jag ska städa där i veckan . blir att städa typ 2 ggr till tror jag , och de är faktiskt värt pengarna ;) plockade även undan disken och stekte köttfärsen som mamma ska ha till lasagne , eller hur de nu stavas ;p

ska nog lägga mig och läsa igen nu tror jag , man blir som fast i den varje gång man börjar . sen käk tror jag !
imorgon blir de luleå och träffa barndomskompisen , yey ! :)


sjuk :/

jag vet att bloggen är väldigt tråkig nu , men jag ska fråga syrran vars hon har sin mobilsladd så kan ajg lägga in lite bilder och inte bara skriva massa skit ;D inte nog med att jag har ont i halsen så är jag förkyld nu också .. vem ska jag skylla på den här gången ? ;D nyser hela tiden och är väldigt trött !

om jag känner mig bättre så blir det att fara till stan imorgon , kolla lite på åhlens hade jag tänkt , sen träffa sofie en snabbis men hon är tydligen inte så sjuk länge så ;p ja men vi får väl se vad som händer :) mamma och syrran är iaf påväg hem nu , dom har varit i stan . så jag sitter och väntar på mina nya nagellack som mamma köpt åt mig :D kuuuul ! måste gå och snyta mig nu , hejs !

RSS 2.0