uppdatering

detta är vad som ska göras innan imorgon:
  • städa rummet
  • renbädda
  • fixa naglar
  • duscha
  • prova frisyr
  • sola
  • hämta syrran
  • fixa fram allt jag behöver till imorgon

baka försvann liksom från listan , det får bli en annan dag . vad som är kvar nu är duscha och kolla lite på frisyren . pratade lite med sara för ett tag sen och jag tror det kommer bli skitkul imorgon ;) längtar !!


däremot , tycker jag det är väldigt tråkigt när man tror att en person har ändrat sitt beteende till det bättre , för att senare inse att man hade fel . man tycker ju att folk ska börja tänkte efter och inse vad dom håller på med , men tydligen så är dom för dumma för det eller så förstår dom inte hur dom behandlar andra människor .

hejdå !


dagens ytterst tråkiga lista

dagen till ära är just nu fullbokad .. jobbigt men skönt att ha något att göra :) ser verkligen fram emot imorgon och tror att det kommer bli en toppenkväll :D

detta är vad som ska göras innan imorgon:

  • städa rummet
  • renbädda
  • fixa naglar
  • duscha
  • prova frisyr
  • sola
  • hämta syrran
  • fixa fram allt jag behöver till imorgon
  • baka om det hinns med ?

tack för mig !


var bara tvungen ;)


jag och min syster gick alltså hem med dessa gullpojkars skivor ;)
+ autografer , yey !


29 december

blev stan idag med syrran . fyndade faktiskt några saker :) köpte lite underkläder , smink , en kuvertväska och sen käkade vi på sunes också ;) gott som fan !

förhoppningsvis blir det en hyfsat tidig kväll eftersom jag har mycket att göra imorgon :) kisses

glad tjej

idag har jag som vanligt inte gjort speciellt mycket . umgåtts här hemma under dagen , sen nu på eftermiddagen for jag ner på folkets hus och städade , gick hem och skottade gården och sen kom erik och höll mig sällskap en stund :) blev lite prat och så , och självklart silent library  , eller hur det nu stavas :)

imorgon blir det stan med syrran , lunch och förhoppningsvis lite shopping :) sen får vi se vad som händer . är lite sugen på att grilla eller göra nå kul i snön ;D aja , godnatt :)

förresten , JAG FYLLER 20 ÅR OM 6 DAGAR ! :D

trött tjej

har inte så mycket att skriva om , var hemma igår också och tog de lugnt . byggde på mitt pussel ;) hehe .

i jullapp har jag bla fått pengar , presentkort , tofflor osv ;D men men . nu ska jag se till att göra något av min dag . hejs :)


ogilla

orkar inte skriva något om julafton , ska ner och se film med syrran . får skriva imorgon eller något . igår for jag iaf til after x-mas och det var helt okej , tror dock på en roligare kväll på nyårs ! :) gillar även min klänning väldigt mycket !

blev en myskväll hemma idag , kändes som att de behövdes ;) hejdå !

btw , har som tänkt att det finns dom som är dumma , men sen finns det dom som är elaka rakt igenom ! och dessa människor gillar jag INTE .

äntligen ! :)

steg upp imorse och for till stan med nathalie . fy så kallt det var :p köpte iaf en klänning , örhängen , strumpbyxor och alkohol . gick iaf hem med det jag behövde :)

när vi kom hem såg vi att våra klänningar vi beställt hade kommit ! tror vi blev lika glada båda två ;) haha . dom var iaf jättefina , fast mamma ska byta dragkedja på min klänning för den var typ trasig .. dålig stil ! tur att hon kunde fixa de iaf :)

men nu ska jag ner till mitt rum , slå in någon mer julklapp . sen ska vi ha myskväll med chips och dipp , fixa naglarna osv :) puss

strålande jul


bilden gör den inte riktigt rättvis , men jag tycker den är gullig ändå ;)


julegran

kom hem från norrfjärden för ett tag sen . var och hälsade på linda som kommit hem från stockholm :) gud vad jag skulle gilla om hon stannade här med oss ;) hehe . for även och solade innan det bar av hemmåt .

nu ska vi dock klä granen ! :D men imorgon , vad händer då ?


familjen perssons underbara pepparkakshus :) love it !


jaaaaaa ! :)

oooooh ! jag är överlycklig ! har fått min första lön ;) så nu är jag några tusenlappar rikgare ! yeees ! :D gode så lägligt kanske ;p

jobbade ju då idag , så nu blir det snart middag . magen är helt tom och skriker efter mat ! hoppas de blir nå gott :) sen får jag se ifall jag far förbi norrfjärden en sväng , hejs :)

don't break my heart

gårdagen var helt okej . känns dock underbart att må bra idag och slippa den dumma bakisångesten ! kvällen började med bowling , efter det gled vi mest runt i stan , träffade folk och så .

idag däremot , känner jag mig så bra humör och har fått massor gjort . jag sov till 2 och ändå har jag hunnit städa hela mitt rum , fixat försäkringspapper , duschat osv .

jobb imorgon , känns skönt :)

men nu , middag .



I ain't never done
Nothing to deserve this


vilken kväll !

igår blev det ju då bowling . och det var hur kul som helst , jag älskar att bowla ! av någon konstig anledning så hade dom bokat in oss idag 19.30 istället för igår , så då fick vi tid 21.30 istället och fick bowla gratis för att dom hade gjort fel ;D

måste ju även tillägga att det var jag som vann ;) efter en väldigt jämn match ! förhoppningsvis blir det bowling idag också ?

och sen , det som hände igår alltså .. fy tusan ! men som linn sa , det som händer i tojtan stannar i tojtan ;) huvva så klantigt !

aja , hejdå :)

ojdå !

godermorgon !

JAG ÄR LEDIG IDAG , HUR SKÖNT ÄR INTE DET ??
istället jobbar jag dom två första dagarna min storasyster har kommit hem , alltså måndag och tisdag .. men det är ju pengar så jag klagar inte :)

annars har det inte hänt något speciellt under tiden jag inte har skrivit , har bara jobbat , promenerat , ätit och sovit . inte mycket att skriva om :)

ikväll blir det no bowling ! tror det blir kul , jag älskar att bowla ! men nu ska jag ner och göra mig nå frukost , sen städa mitt otroligt stökiga rum ..

skynda förfan !

nu är det bråttom ! har bara orkat äta sen jag kom hem . jag har haft en riktigt tung och lång dag och de vill jag lova ! 8.30-17.30 .. hyfsat lång imorgon också .

men vad jag egentligen skulle skriva var att nu är det bråttom , tvn väntar på mig !
1. biggest loser
2. ugly betty
3. andra avenyn

4. sooova ! jag längtar redan :)

byebye

vakansen ringde som vanligt imorse , fick jobb 11-17 .. så det var bara att kasta i mig maten och sen vidare till svensbyn . det var inte det roligaste jag gjort , så himla tråkigt att jessica ska fara ! kommer sakna den tjejen .. men hon kommer garanterat stortrivas där nere så jag är faktiskt lite avundsjuk ! :P

har förövrigt frysit hela dagen så jag vet inte om jag håller på att bli sjuk .. ska lägga mig under täcket nu och se vänner sen biggest loser ! :)


helgen är slut

festen igår då , det gick väl sådär . tror drickan slank ner i kroppen för fort och resulterade i en inte så lyckad kväll ! före de hade jag iaf trevligt ! jag somnade där kring 10 kanske , vaknade upp kl 4 och insåg att krogen hade stängt .. men det gjorde ingenting för jag sov ändå så jävla skönt :P när jag då vaknade blev det ett riktigt korvkalas ! grabbarna sprang omkring nakna i lägenheten , hoppade , dansade osv . haha !

nu blir det tv med pappa :)

+3-3=0

julfesten var ganska trevlig igår ! maten var ingen höjdare , tur att jag åt hemma säger jag då bara ! det var ungefär 4 olika fiskar , 3 olika syltor , skinka , ost , ägg osv . jag plockade ut dom 3 köttbullarna som fanns på tallriken och åt dom med lite kokt potatis och limpa ! haha , tragiskt .

iaf , jag gick hem med 3 julklappar ! 2 skålar och en kopp , en filt och en ficklampa ;) good job !

har nyss varit ute med vovven också , busat lite med han i den lilla snö som finns kvar , och nu hade jag tänkt duscha och sen kanske äta något ? hejs !

nu är det helg , eller ?

äntligen ! har jobbat även idag , men har inte riktigt tid att sitta här . måste ner och duscha , fixa mig osvosvosvosvosvosv , ja ni vet !

måste förresten äta något också , jag och pappa ska ju iväg på julfest där vi ska äta julmat , men ..... eftersom jag är så kräsen och endast äter köttbullar och potatis så måste jag liksom fylla magen med något annat innan ;D dock var pappa så snäll och sa att om jag inte blir mätt så får jag hans köttbullar :D gullepappa ! men nu , duschen ! kissssses

grattis förresten till tim som fyller 19 år idag ! nog för att jag fyller 20 år om 23 dagar , men tyckte att han förtjänade ett grattis ändå ;p

bra dag !

när jag vaknade gjorde jag inget speciellt som vanligt . men där kring 15 så drog jag in till stan för en liten shoppingrunda med erika :) mycket trevligt att träffas igen !

jag kom iaf hem med en biljett till after christmas , lösnaglar och en foundation :) har förresten bokat biljett till OMY också , tror detta kommer bli en riktigt roligt nyårsafton ! :D synd bara att jessica har farit då :/

nu sitter jag och försöker klicka hem en klänning , men jag vet inte riktigt hur man betalar så mamma ska få komma upp och hjälpa mig :) hejs !

ledig

skönt att få sova ut ! vakansen ringde inte så jag är ledig idag , skööönt :) istället blir det att gå på stan med en f.d. klasskompis ! de ska bli himla roligt att träffas igen ! :) sen måste jag nog in på paus och låta emma kolla på mitt hår till visningen ! de ska bli skitroligt tycker jag ! :P

nu ska jag ner och äta frukost , sen fixa mig lite !

awesome !

jobbet gick bra , vi gjorde jättefina snögubbar ! en fick t.o.m. hatt ;) annars händer inget speciellt . men de är väl ingen speciellt överraskad över ?

imorgon , om jag inte får jobb , så funderar jag på att fara till piteå stad för att strosa runt lite , äta på subland kanske ;) är så sjukt gott ! nä , men vi får se helt enkelt !

nu ska jag gå ner och smaka på nathalies kakor som hon har gjort , hejs !

kom inte på någon bra rubrik ..

eva från vakansen ringde mig idag och gav mig jobb i öjebyn , och de tackar jag för :) sen för att slippa ta in en till vikarie imorgon så börjar jag en timme tidigare än de var tänkt sen blir jag kvar till stängningen :)

ni är säkert jätteless på att läsa om när och vars jag ska jobba , men vet ni vad ? det skiter jag i ! jag är helnöjd över att jag ens får nå jobb , och nu när jag får de tänker jag ta och passa på ! ;)

men nu då ? vad ska jag göra nu ? eftersom jag fortfarande bor för långt bort för att mina polers ska orka komma hit så blir de väl en hemmakväll igen med en bra film ! :P hade tänkt fixa nå saker också innan jag ger upp för dagen ! heeeeeejs


vi gillare ;)

nu hade jag tänkt slöa resten av kvällen , och de har jag tamefan förtjänat !

har varit nere på folketshus och fixat iordning , sålt lotter och sen spelat bingo såklart :P de var ju då till denna kväll som jag har bakat så mycket ! och vad tror ni dom sa ? "guuuud så gott fika" ! man tackar man tackar ;);)

imorgon vet jag inte riktigt vad som händer och fötter . vi får se , som vanligt !


fest ?

dagen för det årliga julbingot har kommit , och jag är färdig med allt fika . yees ! så vi får se om jag far ner och spelar eller om jag är där nere och hjälper till !

gårdagen spenderades i norrfjärden hos fia och ida , dom bjöd upp på fest :) men duktig som jag är så var jag nykter , och när jag for hem där kring 1 så kände jag bara , fyfan vad skönt att vara nykter ! vi planerade även lite smått när jag ska upp till arvidsjaur och hälsa på fialotta :) de ska bli kul !


den s.k. respekt jag hade för dig , har nu tynat bort och jag har svårt att tro att den kommer tillbaka .

frukost.nu


alkoholist

äntligen ska jag göra dom sista lussebullarna och långpannan , sen är de färdigbakat för min del ett bra tag framöver ! fy så less jag är .

efter de blir de att kanske börja fixa sig och sen bär de av till sötfia :) ha en trevlig kväll !

mamma pappa gris

förmiddagen jobbade jag , for hem , fixade mig lite och sen bar de av till saras nya lägenhet för idolmys och  middag :) och maten vad god vill jag lova ! for förbi pilla och lämnade julkort till tjejerna där och sen for jag vill verran för lite tv-spel ;)

nu hade jag tänkt sova , så jag orkar upp imorgon . måste göra dom sista kakorna och lussebullarna eftersom bingon är på söndag :P haha , verkligen ute i sista sekund ! menmen , godnatt !

hahaha gårdagens roligaste !

mamma lyckades göra en ytterst klantig grej igår som gjorde pappa så otroligt glad ! han gick upp i sovrummet för att hämta någonting , kommer ner lika fort och säger till mamma : har du öppnat fönstret i sovrummet ?
mamma : oj ...... jo jag var där uppe och sen glömde jag stänga när jag gick ner .....

pappa blev inte nöjd kan jag lova ! dom försökte rent TINA upp rummet , så efter ca 1,5 timme så hade dom fått upp "värmen" till +2 grader ;) de var t.o.m. is på speglarna tror jag mamma sa ! hahahhahha ! fy vad jag skrattade , varken mamma eller pappa ville nog gå upp och lägga sig :P

menmen , nu ska jag fara till jobbet , hejs !

men yes !

äntligen ! har bakat alldeles för mycket idag känner jag .. hojja ! nu är de snart klart iaf , och om jag gör de imorgon eller på lördag får vi se !

nu ska jag göra något julkort till och sen blir de en tidig kväll :) CIAO

snällt ens !

förrutom mormor och morfar , så var det inte en själ som kom ihåg att jag hade namnsdag igår ... dålig stil av er allihopa !!

igårkväll började jag leta i mammas alla lådor efter pysselgrejer och gjorde några riktigt fina julkort till några av kompisarna , kanske inte världens mest idérika kort men jag blev nöjd iaf :P så vi får väl se när jag skickar iväg dom . skickade iaf iväg lönepappret idag  , känns ytterst skönt ! ;)

ni vill nog inte ens veta vad jag har gjort idag , men jag säger de ändå . jag har BAKAT !? ja jag förstår att ni är förvånade .. haha , men snart är de äntligen klart ! har kvar en långpanna att göra och sen hälften av bullarna som har jag tänkt sätta igång med nu för annars hinner jag inte .  har jobb imorgon och sen vill man ju kanske inte ställa sig och baka på en fredag eller lördagkväll !

för er som orkar läsa alltihop , good job ;) hejs !

skrattretande

jag är trött , jag är förkyld , jag behöver duscha . fy alltså , de har varit en seg dag .. och de vill jag lova ! har då inge mer jobb än så länge men förhoppningsvis så ringer hon väl in mig snart någonstans .

nu ska jag blanda mig ett glad mormorssaft och lägga mig i sängen och se UB och DHW ;)


hahahaha , lustigt !

RSS 2.0