ingen bra dag

jag vet inte vars jag ska ta vägen ! skulle vilja göra något dumt mot sara just nu . förutom att hon ser ut som trollet själv i håret , så låg hon nyss och skrek "walking in memphis" och sparkade mig . det är inte okej ..

och för den som ville veta så var min vanligtvis goda matersättning , inte så himla god längre .

medans sara ska äta nu så ska jag endast sitta och titta på och sen ska vi börja fara . ska ju nämligen skotta taket på expert .. yeeey ! det är ju tydligen nästan storm ute .

CHECK

då är stadsrundan klar ! fick med mig två tröjor hem och orkade inte prova dom så hade tänkt göra det nu åsså får vi se om jag behåller dom eller lämnar tillbaka dom :)

har även hunnit vara på sys , ica och lindex . så nu sitter jag hos sara och väntar på att hon ska komma hem från jobbet :P

jag har varit otroligt snäll med hon , har fixat iordning grejer tills hon kommer , diskat undan och packat upp maten jag handlade :) tur att hon har mig ;) men nu hade jag tänkt börja fixa mig lite smått så det inte blir så stressigt sen , ciao !

storstan

haha ! skämt och sido . nu hade jag iaf tänkt fara till stan . ska försökta hitta mig nå nya kläder , gå på sys och sen till sara och vänta där tills hon kommer hem :) då blir det party vill jag lova ! skooooooj !

haha herregud ..

jag vet inte ens vars jag ska börja .... vilken sjuk jävla dröm jag hade inatt , mina vänner blev mina fiender , föruttom sara då som tydligen var min vän ;p jag blev tillsammans med mr x , samma kväll friade han till mig ! därefter blev det lite guytalk bakom min rygg och då barkade det ... + att det var bilar inne i folkets hus i sjulsmark , där förövrigt min syster och hennes kille var och skulle precis hopppa in i bilen .. det lustiga var att emil satt i rullstor :O

okej , jag såg just nu att jag har skrivit jävligt konstigt men jag orkar verkligen inte ändra !

i told you so !

medans dom flesta har fått lov nu så ska jag och jobba .. känns lite småtråkigt när alla andra är lediga . jobbar till 17 sen blir det middag och mest troligt fotboll på norrmalmia efter det :)

tror även att detta kommer bli en toppendag ! fastän jag har träningsvärk och det är fortfarande 15 grader inomhus ..

bra dag !

förrutom att jag på dåligt humör då jag for till jobbet för att det var kallt här hemma så har dagen varit jättebra ! gick hur bra som helst på jobbet . det spelar ingen roll om jag jobbar på förskolan eller fritids i sjulsmark , jag trivs lika bra överallt där ! otroligt söta barn .

god middag åt vi också ! och nu har jag tänkt fortsätta min braiga dag med lite träning , vi hörs !

joooooobb

har inte riktigt tid att skriva något just nu . ska iväg och jobba till 17 , sen får vi se vad dagen bjuder på .

det värsta var dock när jag vaknade och såg att det var 14 grader inomhus .... tydligen ganska kallt !

handboll

det blev att göra någonting idag ändå , trodde det bara skulle bli en hemmakväll . istället blir det att fara och se handboll :) så det blir att äta om ett tag och sen hämta upp min kompanjon och bege oss !


träningträningträning

nu har jag tajmat ihop musiken till 2 av låtarna till passet .. nu är det bara 14 kvar , haha :) men vill man så går det ! jag hoppas bara att det fortfarande är folk som vill börja om med det :)

nu hade jag tänkt göra mig en sen lunch och det ska bli riktigt gott ! eftersom jag ska äta sallad till middag och jag inte får i mig alla kalorier och sånt som jag ska av en sallad , så blir det två maträtter idag och en shake . det låter då väldigt bra enligt mig ! ;p

VI BÖRJAR OM !

för dom som kommer ihåg , så har vi pratat ett tag om att börja om med aerobic/styrke-passet vi brukade köra med fotbollen förrut . såå , därför har jag , idag , tagit tag i det och fixat nya låtar som är lite roligare än dom gamla . och försökt köra igenom det någongång för att se hur det passar till musiken .

så därför , hör av er om ni vill vara med ! ;)
vi behöver nog några stycken för att det ska gå ihop med lokal och så !

woooow !

vilken dag ... är jävlat säkert helt slut i kroppen ! dagen började med att bilen var så kall när jag skulle till jobbet att kopplingen nästan inte gick att trycka ner .... dagen fortsatte med att jag insåg att jag glömde mina skor i öjebyn igår .. sen glömde min väska hemma så jag kunde inte fara och handla .. och när jag precis kommit hem ringer pappa och säger att regplåten från olyckan igår , den bilen var registrerad i sundsvall ....

MEN ! då kom jag på den smarta tanken att RFK kanske egentligen var RPK .. och nog fan var det rätt ! idioten började hävda att det var jag som hade backat in i han trots att det blev ett hål i hans bil där bak och repor i sidan på våran bil . men till slut , när pappa skrämt upp han lite så kom han hit nu ikväll och betalade vad det skulle kosta att fixa det . ha , rätt åt dig dumjävel .

förresten , bra gjort av den som orkade läsa allt !

ke$ha - take it off


ke$ha - kiss N tell


helvetes fan

hade tänkt sova ut lite därefter fara till stan och göra några ärenden . men istället blev jag ringd 08.55 för jobb 9-15 i öjebyn , så det var bara skynda sig som fan och fara !

for till kvantum när jag slutat , och vad tror ni händer ? när jag hade packat ut ur fickan dära och precis lagt i ettan ... jo , en dumjävel som inte kollade bak backar rätt in i sidan av bilen !! fan vad less jag blir . och det är ju inte direkt första gången jag måste ringa till pappa och säga att det har hänt något med bilen :P blev iaf några repor och tror det hände nå med dörren också men det får den andra föraren betala ;p

fick även 5 jobbdagar till ! så det blir jobb imorgon , tors och fredag . skönt som tusan att få ihop några timmar :) nu ska jag försöka göra ett träningsprogram åt mig själv och sen ta tag i att fixa ny musik till aerobic-passet vi körde med fotbollen förrut ;D önska mig lycka till ...

win-win , eller ?

gaah ! jag blir tokig av sånt här ! det är väldigt påfrestande att inte veta ..

nu ska jag slå på fame eller the ugly truth . tack för mig !

black nails

nu har jag målat naglarna svarta och ska snart fixa dit nå fina blommor på dom , för den som ville veta :) har även varit ner på folkets hus och kollat hur det var städat eftersom jag har hand om det nu när gunnel är borta . och jag kan väl inte påstå att det var sådär jättefint .. men det får dom fixa imorgon .

utöver det har jag ingenting att skriva om ?

meet me halfway

blev inte direkt en lugn filmkväll hemma hos sara , istället blev det fest och utgång ! dock nyktert för mig .. men när jag väl kom dit så började jag fundera , jag skulle ju sova i stan , varför satt jag på krogen nykter ? dumt val av mig . blir dock andra takter nästa helg ;D

kvällen höjdpunkt för min del var ju då att brolle jr var där ! muums , det var svårt att inte kolla , han är ju snygg nanting ! ;) dock betedde han sig som att han var bättre än allt och alla så det förstörde som allt . men det var en helt okej kväll , och kvällen roligaste var nog mange :P haha .

ciao

glee

började se den här serien i torsdags och den är så typisk mig faktiskt . dans/musik/drama , allt i ett ;)


take a bow

jag kom just på att det fanns ingen mening med att förklarade vad jag egentligen menade så tog bort alltihop . skulle jag förklara så skulle det ändå bli sura miner fast kanske från annat håll . så vi skiter i det !

sara ringde nyss så jag ska väl började ta ihop grejerna jag behöver och sen beger jag mig dit . tror det blir en toppenkväll med ett eller två äventyr ;)

hoppas ni andra får en trevlig lördagkväll ! :)

how i met your mother

barney stinson

Jingle Bells: "Pulling down her pants, yanking off my own, underneath the mistletoe I'll make your sister moan..."

We Wish You a Merry Christmas: "I wish I could see her naked, I wish I could see her naked, I wish I could see her naked and down on all fours."




all night loooooong !

nu har jag precis gjort klart allt jag skulle så nu hade jag tänkt bege mig mot stan och hämta upp fru linneruth ;) det blir att handla middag och därefter kommer kvällen spenderas på norrmalmia för att se fotboll :)

hejdå !

bråka inte med barn

En lärare höll i en lektion om blodcirkulation. I ett försök att förklara närmare sa hon, "Om jag ställer mig på huvudet nu skulle blodet som ni vet rinna ner i det och jag skulle bli röd i ansiktet."

"Ja", sa klassen.

"Hur kommer det sig då att när jag står upprätt som vanligt så rinner inte blodet ner i mina fötter?"

En liten grabb ropade:
"För att dina fötter inte är tomma."
-
detta fick jag av min pappa igår ;)


dance flick

hahaha ! filmen var helt värdelös ! jag trodde den skulle vara ungefär som step up , men tji fick jag .. det var en parodi med inslag från typ step up 1/step up 2/fame/highschool musical/twilight/save the last dance och säkert många fler ...

kanske borde ha läst vad den handlade om före ...

då slår jag istället på sånt jag vet är bra , såsom oht , how i met your mother och glee !

jaha , nu då ?

såg ju då film med mamma , och den var helt okej ! har aldrig varit speciellt mycket flr krigsfilmer .. men nu däremot , ska jag se en film som verkar betydligt mycket bättre . kan ju bara älska dansfilmer !

sällskap tack ? ;)

stadn

för mig och mamma blev det en kycklingsallad på lyktan medans sara och emelie tröck i sig världens krämigaste macka med räkor ! orättvist . dock gillar jag inte räkor så det var väl lika bra ..

gick iaf hem med strumpbyxor , ett par nike byxor , hårnålar och ett läppglans som ska göra att läpparna ser större ut ;) lite häftigt ändå tycker jag .

men nu ska jag se film med mamma , behind enemy lines tror jag den hette . så jag gissar att jag kommer skriva vad jag tyckte om den sen . ciao bella


bildspel


en jävligt grym frisyr !


efter att alla klämmor och sånt försvann , inte så farligt ändå ?


detta fanns dock dolt under lockarna ..


en dusch och en halv balsamflaska senare ;)

i don't like you

visningen gick bra ! vilken kick man fick alltså ;p men det känns ändå skönt att det är över ! var väldigt nervös där ett tag .

däremot , måste säga att det spelar ingen roll om lastbilschauförer bara gör sitt jobb . jag hatar dom ändå ! fyfan , dumjävlar . dom är fan bara stora , ivägen och irriterande för att dom aldrig bländar av !

fucking awesome


robert hoffman , han är galet snygg ! ;)


7 timmar senare ..

godmorgon ! eller god och god , är helt galet trött ! skulle gärna vilja sova vidare , men då vet jag att jag måste upp kl 9 igen , och då hinner jag inte somna .. fan .

meeeen , idag gäller det ! usch vad nervös jag är , kommer garanterat ramla eller liknande . men som en person sa till mig igår , "tänk inte på dom grejerna , tralla lite så går det bättre" eller något liknande ! så det är vad jag kommer ha i bakhuvudet när jag kliver ut på scenen .
skriver när jag kommer hem , önska mig lycka till !

så kass !

fan också , jag som skulle sova tidigt . blev dock ändring på tiderna , bussen går strax före 11 imorgon tror jag det var . men ska ändå upp kl 6 och dricka den dumma drinken . får hoppas att jag kan somna om en stund efter det , annars får jag sova på bussen :)

men nu borde jag egentligen gå och lägga mig ...
de här är inge bra bea , skärpning !

CHECK !

nu har jag gjort allt som ska göras ikväll , väntar bara på att nagellacket ska torka så jag kan packa ner alla grejer som ligger på sängen i väskan . sen blir att se lite serier och sen sova , måste som sagt orka upp tidigt imorgon .. :)


ny hårfärg !

vilken dag ! jag är skitnöjd med färgen i håret ! nu fattas det bara att jag måste sola lite ;p tycker det är sjukt snyggt att vara brun när håret är mörkt ! och för att inte tala om frisyren jag ska ha imorgon , coolaste ever ! ;) men gången däremot , blir inte coolast ever och det vill jag lova ! men förhoppningsvis löser det sig också ..

nu ska jag måla naglarna röda eftersom jag ska ha svart och rött på mig imorgon ;)


som något Gud har sänt


Och när hon går förbi, står pojkarna på rad
dom visslar och dom ler, dom trugar och ber


skellefteå !

har fan varit uppe med tuppen idag , bra jobbat som fan ! steg upp kl 08 för att dricka min första drink , och nu sitter jag här och häller i mig den andra . ska för den som undrar dricka 5 st under dagen med 3 timmars mellanrum :P

förutom det så ska jag platta håret och sminka mig , sen bege mig mot skeå ! hade dock inte tackat nej till sällskap .. är ganska tråkigt att köra själv :) men jag äverlever , har ju musiken ;)

när jag kommer hem får ni förhoppningsvis se mitt nya hår , hoppas jag :O haha , hejs :)

R.I.P


pixie lott

hittade denna på en annan blogg och föll för den direkt !
lovely ..


nervös !

kom från stan för ett tag sen , eller step in rättare sagt . tror detta kommer gå riktigt bra !

däremot imorgon , då far jag till skellefteå för att få en ny hårfärg och frisyr ! LÄNGTAR ! ska bli skönt , är så less mitt hår :P sen på onsdag ska jag gå hårmodell i skeå , det däremot , vet jag inte hur mycket jag längtar till .. men min vanliga tur så kommer jag väl ramla eller något liknande .. men den som lever får se ;)

skulle nyss prova koppla ihop alla sladdar jag köpte idag , men jag kände att klockan är alldeles för mycket för att jag ska börja med det nu . jag förstod ingenting , så jag sitter här med 2 extra uttag och 3 sladdar ...... tusan också . men även det ska väl lösa sig ;)


20 februari ?

för några veckor sen var en micke här åsså började vi prata om födelsedagar . så den dagen skrev han i min kalender ett litet meddelande som jag inte fick läsa för ens han fyller år , vilket är den 20 februari . för att jag inte skulle läsa detta innan så tepjade han ihop hela vecka 7 , och idag öppnade jag upp veckan för att skriva in några saker , och såhär löd meddelandet :

"Sötmicke 19 år . fixa: pilsner , present . planera överraskningsfest . hyra norrmalmia + mycket nakna brudar ."

gullig grabb detdär !

feeling this

Fate fell short this time
Your smile fades in the summer
Place your hand in mine
I'll leave when I wanna




















"she always kept me waiting"

vaknade imorse och insåg att jag var ledig igen .. bra eller dåligt ? skönt var det iaf ! så nu ska jag duscha och fixa nå käk . därefter hade jag faktiskt tänkt koppla in högtalarna till min stationära dator till den bärbara så jag får lite bättre ljud :)

där kring halv fyra kommer mamma hem , då ska vi in till stan så jag kan köpa den där dumma sladden man behöver för att koppla ihop datorn till tvn , ska bli otroligt skönt !

nu blev det mycket datasnack , underligt med tanke på att jag är sämst på datorer ..

i do not hook up

precis som sara sa så blev kvällen farligt bra ! hade hur trevligt som helt och utgången var minst lika bra ! men idag är det inte lika bra .. men det var väl inte så oväntat . har väldigt ont i huvuvdet , och fötterna av någon anledning !

som vanligt så ska jag nu slå på how i met your mother . om jag minns rätt så blev det mycket SUIT UP igår ! ;D haha .

tack för mig .

when you smile I melt inside

godmorgon , eller god eftermiddag kanske , välj själv ! sen jag vaknade har jag endast hunnit äta och duscha , så nu ska jag packa ihop grejerna jag ska ha med mig till sara och sen bege mig till stan :)
det blir party ikväll och jag tror det kommer bli riktigt trevligt ! :)



jag sparkade en telefon i ditt badrum för det är sånt jag gör.

det blev att fara in till stan idag ändå , fastän dagen började kasst . blev lite fika på nodo med sara , systemet och en macka på subland :)

nu däremot , var sara så snäll så jag sitter kvar i hennes lägenhet medans hon är och tränar :) så vi får väl se när hon kommer tillbaka . var snäll att låna ut bilen åt hon , och det börjar ju jättebra när hon försöker backa ut med handbromsen i ;) haha !

men nu hade jag tänkt se lite tv och kanske ta en pn ? hejs :)

hey



den här fina teckningen fick jag förresten med mig hem igår :)
som jag skrev förrut , barnen är awesome !


btw , just nu känner jag bara för att be dig dra åt helvete . just precis !
jag ändrade uppfattning om dig , trodde på det du sa . men bra , nu vet jag vars jag har dig iaf .


klockrent !

hahahah , jag höll på att dö i skratt på jobbet idag !
för dom som inte läst på facebook så sa en tjej på fritids idag att jag borde skaffa barn eftersom jag är i rätt ålder . men jag har ju ingenting kille så det blir svårt sa jag . MEN , då kom hon på den smarta idéen att skaffa barn med mitt ex jonas , och sen när jag blivit gravid ska jag göra slut . därefter skaffa en ny kille , och innan vi har pussats så ska jag säga att det är hans barn .

allt detta för att hon tycker barn är så söta och vill vara barnvakt ;) åh , jag trivs verkligen på fritids i sjulsmark , barnen är helt underbara ! om jag ville bo kvar här så hade jag lätt vidareutbildat mig och sen börjat jobba där :)

Neil Patrick Harris


hejdå , nu far jag till jobbet !
see ya !


godm...

detta kommer bli en dålig dag känner jag på mig . har sovit galet på något sätt inatt så jag är elt sned i rygg och nacke . men förhoppningsvis så går det över när man lyfter barnen (?) .

hade tänkt äta nå lunch nu , se pallra mig ner till jobbet . så vi hörs efter det !
kisses

renovering

som ni ser har jag gjort om bloggen lite , är inte riktigt klar än men jag ger upp för kvällen nu . blir galen av att titta på alla siffror och koder ...
vi får väl se när jag återupptar renoveringen :P

imorgon blir det jobb , har stäningen men det är ju inte så ovanligt :) är faktiskt ganska mysigt när det bara är 2-3 barn kvar och man sitter och spelar spel och lyssnar på musik !

meeeeen , nu hade jag nog tänkt sova , så jag orkar upp i någorlunda vettig tid . möjligtvis så jag hinner få i min frukost och lunch innan jag far och jobbar . försöker få lite in lite rutiner men det går inte så bra ! haha .

godnatt !

proud !

dagen har inte bestått av mycket . mest tråkiga saker .

haha , kan tänka mig att det är väldigt roligt att läsa mina ytterst roliga inlägg . men jag har för tillfället inget annat att skriva .

pratade dock med min syster nyss , så hon ska hjälpa mig att få ihop en header till min blogg :)
sen visade hon även denna , en av hennes nyaste bilder hon ritat :)
jag måste erkänna att jag blir lite stolt ;)


riktigt synd faktiskt att jag själv inte kan rita ..


so close

vars är min prince charming ?


......

när jag nyss tittade på min blogg så insåg jag att den kanske behöver en makeover ? den har sett ut såhär i minst 1 år iaf ... men det är inte min starka sida så det får min syster hjälpa mig med :P

vad händer utöver det ? absolut ingenting . bara en massa dumma räkningar som ligger i en hög bredvid mig och stirrar på mig och väntar på att bli betalda ... blä .
eftersom jag inte har något vettigt att skriva så säger jag hej så länge !


vissa människor är helt enkelt något utöver det vanliga









snygg nanting !

gårdagen bjöd på god mat , trevligt sällskap , alkoholhaltiga drycker och utgång på challenge . mycket lyckad kväll :)

jag och amanda började snacka med 2 killar på challenge , och efter ett tag så kommer det fram att en av dom killarna har bott i samma by som mig , alltså sjulsmark . ibland är piteå bra litet alltså . jaja :)

ikväll blir det bara att vara hemma , se film och mysa ! jobbar imorgon så blir att lägga sig tidigt :)

hemma

nu är man hemma ... har precis packat upp nya datorn och startat upp den , så nu ligger den jättefint i mitt knä medans jag ser tv ;) känns hur skönt som helst med en bärbar ! nu hade jag tänkt sova en stund eftersom jag varit vaken sen 05.10 ....

btw , min lillasyster fyller 17 år idag ! grattis till henne :) så idag blir det goooomiddag här hemma med emil , yvonne och tomas som gäster :)

btw2 , jag är inte så himla ofta åkrädd när det gäller bil , bara när galna grabbar dumkör ;p men idag insåg jag att jag är rädd när jag åker med mamma :P

day ?

jag vet egentligen inte vad jag ska skriva ....

det enda vi egentligen har gjort dom här dagarna är att packa , packa , och packa lite till . sen har jag även fått äran att köra tjejernas flyttbil , eller bil , jag skulle kalla det en lastbil ! en lastbil som rymde 18 kbm har jag kört runt med på stockholms smågator .... det var en upplevelse kan jag lova ;) hände mycket under dom där resorna mellan den nya och gamla lägenheten :P

men nu har dom kommit till rätta i den nya , så det känns skönt ! igår blev jag även uppringd av en person gällande ett jobb jag har sökt , så vi ska träffas ikväll så får vi se hur det går :) är sjuuukt nervös men jag hoppas det går bra ! :)

RSS 2.0