The secret is out!

Äntligen så har det kommit ut att det ska spelas in på PHB! Det har varit otroligt jobbigt att inte få prata om det då det var så hemligt innan det blev klart. Hur detta däremot kommer sluta vet nog ingen! :P Filmkameror överallt och ingenstans.. Jag och alla andra får verkligen se till att hålla tungan rätt i mun så man slipper göra bort sig :P
 
Hur som haver, kommer förmodligen vara ganska dålig uppdatering den närmsta tiden då Piteå Summer Games precis dragit igång och jag jobbar mer än heltid under juli månad. Men det står nog mina flitiga läsare ut med ;)
 
Läs artikeln från Piteå-Tidningen här!

Pictures

Bal, student, nöje & studentpresenter


Puust..

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, de senaste dagarna har varit hektiska! Bal och ett jäkla skjutsande hit och dit, jobb och plugg! Men imorgon tar Nathalie studenten och jag har fått sommarlov från skolan så det känns bra :) En lugnare period innan sommaren drar igång!


Välkommen tillbaka Anton :)




Hjärta


Min lillasyster är ändå ganska bra ibland!


Mys på stugan


Jävla Hachiko!

Vi pratade om filmen på challenge i torsdags och jag har haft planer på att se den men jag har försökt hitta ett bra tillfälle för att se den.. När är det bättre att se den en regnig lördagkväll? Men ikväll insåg jag att det inte finns ett bra tillfälle för den filmen.. Jag har ALDRIG gråtit så mycket till en film förut! Jag är inte programmerad för att se såna filmer, t.o.m. romantiska komedier får mig att bli tårögd för att jag blir så glad ;) Ni som inte har sett den än måste se den!


Äntligen hemma

Nu är det färdigjobbat för idag och jag har inga planer alls för denna nyktra afton! Det känns ganska skönt måste jag säga, ta kvällen som den kommer :)


RSS 2.0