Ett två tre

Efter en hel dags jobb befinner jag mig nu i svensbyn och surrar med familjen Wikström :) Trevlig lördagkväll!


16. Favorit-citat

Hakuna Matata är ju egentligen ett klockrent citat/motto, men min varit kommer från en annan Disney-film. Nämligen Lilo och Stitch ;)

"Ohana betyder familj, familj betyder att ingen lämnas utanför eller glöms bort"
På ett eller annat sätt är detta en text som jag i framtiden ska göra en tatuering av :)


Fredagsmys!


Ordbajsar

Sitter just och skriver en rapport med Erika, eller hon skriver och jag gör annat ;) För den som vill veta så ska vi snart äta lunch och 16.30 blir det zumba :D


15. Det godaste jag vet

Jag måste nog säga att dessa är bland det godaste jag vet ;)


Workout!

Snön vräker ner medan jag och Nathalie ligger i sängen och gråter till desperate housewives ;) Utöver det har jag varit på ett sh'bam-pass med snygga brudar och sen gick jag tillbaka till korpen för att få ett träningsprogram som rara Charlotte hjälpte mig sätta ihop så nu jäklar :D


14. Min favoritlåt

Som jag skrivit tidigare så är denna låt min absoluta favorit, utan tvekan!

13. En barndomskompis

När jag tänker på barndomskompis dyker direkt namnet Emmelie upp för mig! Givetvis hade man ju massa kompisar på den tiden men hon var nog den jag umgicks med mest. Hennes mamma var nämligen min dagmamma (heter det så?!). Det är konstigt egentligen hur man fungerade på den tiden, man bytte bästisar varannan dag och var alltmänt småelak mot de man inte var bästis med den dagen ;) Emmelie är jämngammal med mig och vi umgicks typ varje dag om jag inte minns fel? ;p Men då berättade hennes mamma en dag att de skulle flytta till Luleå, och för mig var det ungefär längst ner i Sverige.. Det var så fruktansvärt långt bort att vi aldrig skulle kunna ses igen, typ. Jag minns att Emmelie berättat på senare dagar att hennes mamma packade ihop hennes grejer och Emmelie gick och packade upp dem igen för att hon inte ville flytta ;)

Oj vad kul det skulle vara att träffa henne nu kommer jag på nu när jag skriver om hon, synd att hon bor så långt bort :/


Buzzador!

För de som inte vet om det så är jag en buzzador som det så fint heter! Som buzzador får man prova olika produkter efter intresse vars mål att få in åsikter och produkterna för att sedan kunna utveckla dem :) För tillfället är jag med i en kampanj från Lovefilm som innebär att du för en avgift kan hyra obegränsat med filmer varje månad, lämna tillbaka och hyra nya :) Ett klockrent koncept om ni frågar mig ;) Det går även otroligt snabbt, jag lade in beställningen söndagkväll idag ramlade de ner i brevinkastet :) Så ikväll blir det att se film för hela slanten, någon som vill komma och se med mig? :)

12. Senaste inköp

image description

11. Min dag

Sov ut, åt frukost och begav mig till Erika för att göra skolarbete. Vi åkte vidare till Strömbacka och lämnade ut våra enkäter, tillbara till E och åt lunch och det åkte jag till jobbet! Efter jobbet for jag till kvantum för att handla och vann 75 kr på trisslotter och nu ska jag sova, godnatt!

10. Min syn på kärlek

Fasiken vad jobbiga punkter det blev nu :P Hm, min syn på kärlek? Kort och gott tycker jag väl att man ska kunna lita på varandra, ha roligt tillsammans och att kompromissa för att kunna bygga upp ett förhållande!

09. Vad jag vill göra i framtiden

Ehm, det var inte det lättaste att svara på! Kändes lite trist att säga att jag vill trivas med mitt jobb, ha en fint hus och en bra man ;) Men jag tror inte jag kan säga något annat. Det finns ju alltid saker som man vill göra som efter ett år har ändrats till något helt annat, men resa är väl något jag vill göra!

08. I min handväska


En fattig student

Jag är så jävla rik att jag har råd att köpa två par nya skor och ändå ha mycket pengar kvar, eller? Såhär fick det bli iaf ;) Underbart snygga var de ju då!

 


Finally!

Tentan, muntliga redovisningar och kursintro är avklarat under dessa på dagar så nu tar jag helg! Så fruktansvärt jävla skönt! :D Underbara Jessica har även tagit mitt jobbpass på lördag så jag är verkligen hel-ledig :D


Tentamen

Nu borde jag ha skrivit klart tentan jag hade idag, hoppas jag. Det får bli ett tidsinställt inlägg under dagen. Jag hoppas det gick bra! Men det återstår att se. Om jag nu skrivit färdigt vid det här laget så bär det snart av till Luleå för att äta lunch inne i stan med Piteågruppen :)


07. Mina olika stilar genom åren







Egentligen är det väl bara frisyren som har ändrats genom åren då jag aldrig haft en speciell klädstil eller så :P Och ja, ni får skratta ;)


1,5 dagar kvar

Nu är lägenheten städad och för tillfället väntar jag på att mobilen ska få ladda batterierna en stund så jag kan lyssna på musik då jag diskar ;) Jag har även varit och handlat proviant till tentan på torsdag ;) Pööözz


Brutto vadå?

Siffror hit och uträkningar dit.. Oj, så förvirrad jag blir! Har suttit en stund och räknat massa grejer som inte riktigt stämmer angående skattegrejer.. Tur att jag har pappa som hjälper mig med allt det där :) Nu en sen lunch bestående av tacos :)


06. När jag var som räddast

Det är utan tvekan påsken 2008 när pappa var med om en skoterolycka :( Men av respekt och jobbiga känslor som dyker upp så valde jag att inte lägga upp någon bild!


Disgusting!

Nu har jag vågat trotsa min fobi och tagit bort förbandet! Trots att det ser relativt bra ut så tycker jag fortfarande att det ser riktigt äckligt ut..


05. Personer jag är lik enligt andra

Hm, det enda jag fått höra är väl att jag var lik Olsson-tvillingarna när jag var liten.. Jag ser ingen likhet men det brukar väl vara så :P


Avslutad helg

Usch, vad jag har haft ont i handleden idag! Det var nämligen så att jag fick frityrolja på den på jobbet :( Ni som känner mig vet ju hur stor fobi jag har för blåsor, vårtor eksem och liknande.. Så under dagen har rara Malin hjälp mig att smörja på salva och linda om det för jag har inte vågat kolla på det själv :/ Så imorgon ska jag in till jobbet och göra en anmälan till försäkringskassan om arbetsskada! Nu är jag däremot helt slut och ska därför lägga igen mina blå, godnatt!


Min stackars handled..


04. En sak jag ångrar

Att jag gett människor som inte förtjänar det en andra chans.

Livet är tungt just nu.. ;)


03. Hur jag ser ut en vanlig dag


Effektiv förmiddag!

Idag innan kl 9 hade jag hunnit städa, dammsuga och diska. Sen kom Erika och vi han till strömbacka för att hämta en bok, pka till Musikhögskolan för att fixa klart litteraturen till nästa kurs, lämna tillbaka boken, in på systemet samt äta lunch, och allt detta på 3h ;) Heja oss!


02. När jag var som fullast

PDOL-08



Sociokulturella vadå?

Jag har varit så fruktansvärt duktig idag så nu lägger jag mig i sängen och ser Wallander :) Hm, tror jag gör mig nå kvällsmat också ;) Imorgon blir det pluggdejt igen och jag hoppas att vi lär oss tillräckligt mycket så att jag kan lägga böckerna åt sidan över helgen.. Iaf till på söndag skulle vara skönt :) Gokväll!


01. Hur jag bor

Fortfarande, i brist på annat.. Gör jag dessa fåniga listor som finns ;p







Hello handsome


Torsdag..

Det finns nog ingenting tråkigare än att vakna upp på morgonen och komma ihåg att man måste plugga så fort man lämnat den varma sängen..


Jag vill tillbaka!

Denna semester var verkligen hur kul som helst! Trots att jag bråkade ganska mycket med resterande familjemedlemmar så var det ändå kul! Linda var nog den som räddade resan tror jag, annars är chansen stor att vi hade kommit hem med en eller några familjemedlemmar mindre ;) Vi besökte faster och farbror i Nyköping, födelsedagskalas på Gotland och olika "systembolag" i Tyskland. Helt underbart! Och titta bara på hur brun jag är! :D Vart tog den färgen vägen egentligen?

Jag vill verkligen åka iväg på semester med mina bästa vänner i sommar!





5.


Pluggdejt!

Just nu sitter jag hos Erika och har tänkt göra instuderingsfrågorna till tentan som vi har den 22 mars.. Fy bubblan så tråkigt! Men det måste ju göras. Hoppas ni andra får en trevligare dag än oss!


I rock!

Eftersom jag redan berömt mig själv idag så tänkte jag att det är lika bra att fortsätta ;) Jäklar vad jag har varit duktig på jobbet idag! Helt insane! Men jag kan tänka mig att det är svårt att vara något annat än awesome när man heter Beatrice.. Mohaha! Nä, shit vad trött jag är. Vi hörs imorgon, godnatt :)


4.


Damn, I'm good!

Igår imponerade jag på mig själv genom att göra egna hamburgare med klyftpotatis till.. Och det blev fasiken de fulaste burgarna jag någonsin sett! Men helvetes goda blev de ;)


3.


2.


You're out!

Vilken ruskigt bra helg jag har haft! Igår spenderade jag hela förmiddagen i Svensbyn då Jessica, Niklas och lillkillen var hemma över helgen :) Resten av kvällen bestod av bowling (som jag självklart vann!), alkohol och utgång :) Idag mår jag oförskämt bra med tanke på hur mycket det blev igår ;p Men jag klagar inte! Dagen till ära skrev mamma även ett sms att det serveras palt på brännlandsvägen så nu väntar jag bara på att bli körklar så bär det av till Sjulsmark :)


1.

Bara för att jag inte har något roligt att skriva så tänkte jag lägga upp min topp 5-lista på smöriga/inte lika smöriga ballader! Kul va?! ;) Jag kan däremot inte välja vilka låtar jag gillar mer och mindre, förutom den här låten som ska spelas på både mitt bröllop och begravning ;)


Ikea


Over and out

Ikea-trippen tog verkligen död på mig, är helt slut! Därför får allting ligga kvar i hallen tills imorgon. Kanske lägger upp bilder om jag orkar :)

Tack vare Ann-Louise har jag nu nyfixade fina naglar inför helgen :D Som jag för övrigt tror kommer bli awesome! Puss på er.


Godnatt!


Tisdag

Godmorgon! Istället för att äta frukost så har jag legat och läst på morgonen. Väldigt underhållande bok :) Nu frukost, sen jobb!


Sliten!

Trots att jag inte gjort något märkvärdigt i helgen känner jag mig ändå sjukt sliten! Konstigt.. Idag har jag jobbat 10-19 och imorgon blir det 13-21 så nu gör jag en tidig kväll! Godnatt :)


Le Rouge

Gårdagen var riktigt trevlig! Det bästa måste nog ha varit de sköna sängarna och frukosten :D Sen var det inte helt fel med ett stort hotellrum medan de andra fick trängas i små rum ;)


Ett aktivt besök på stugan


1 mars

Godmorgon! Denna morgon kommer gå åt till att plugga inför tentan om 3 veckor.. Skittrist! Speciellt med tanke på att Jessica och Rebecka har gått iväg till öppna förskolan. Men jag kände att det var lika bra att det blev såhär, så har jag hela eftermiddagen med dem, helt utan skola :)


RSS 2.0