*

ja , vad ska man säga om gårdagen ? hos emmelie var de riktigt kul , var ju kul att alla hade klätt ut sig också :) på statt var de lite mindre kul . har nog aldrig haft sådär jättekul där .. menmen .
ikväll blir de lugnt tror jag , film och chirre kanske ?





partypeople !!

jahapp , då har man gjort bort lernia för dagen . ibörjan var jag verkligen anti mot de , men jag känner mer och mer att de har hjälpt mig mycket ! så de är ju bra :P
de är dock ganska tjorvigt , de finns :
brev-CV
akademiskt CV
Visuellt CV
Kombination CV
och ca 5 olika CV till ..... är inte alltid så lätt att hänga med kan jag säga .

aja , nu ska jag ta ihop mina saker för att fara till linn och göra mig klar där ! sen bär de av mot emmelie för fest ! är taggad som fan faktiskt ;) vad jag ska vara får ni se på bilderna sen . CIAO !

mys

det känns som att jag hunnit med mycket idag , samtidigt som jag inte gjort speciellt mycket . har iaf målat naglarna röda :) provat lite till frisyren imorgon , påbörjat städningen av rummet och lite sånt smått ..

nu hade jag tänkt skriva klart min platsansökan , om jag orkar .. sen blire väl käk och sen ska jag bara mysa !


OCH PÅ TISDAG FAR JAG TILL STOCKHOLM ;)

you did it again

blev att fara in till stan idag också ! for in där kring fyra . for först och åt middag på subland med amanda nathalie och emil :) sen gjorde jag massa ärenden åt mamma och sist for jag till sara . så vi har suttit och surrat hos henne tills bion var klar och syrran och emil skulle hem . kom på nu när jag kom hem att jag skulle höra av mig till jessica .... så får väl skriva åt henne nu att jag glömde .

imorgon blir de nog en lugn dag , hade tänkt fixa nå saker till på fredag och så . de blir skönt att få de gjort ! film nu , ciao !

pyssel

kom nyss hem . har varit hos anna och pysslat :) eller dom pysslade och jag satt med mitt korsord ;) haha . nu hade jag tänkt gå ner till mitt rum och slå på en film eller så , syrran jamie och sara har filmmaraton , så jag tror liksom att jag förstör lite när jag sitter här vid datorn ;) imorgon får vi se vad som händer , har några saker att fixa men vi får som vanligt se :) godnatt !

klart

har precis skrivit klart min intresseanmälan så hade tänkt skicka den till min coach nu ;p ska egentligen skriva en platsansökan också , men eftersom jag inte riktigt skiljer på dom sakerna så har jag mailat nå frågor åt henne så jag får de klart för mig . så de får bli att jag skriver klart den imorgon !

så nu blir de att äta , syrran har gjort smörgåstårta till middag ;) dock har hon som vanligt gjort en special till mig eftersom jag inte gillar grejerna som är på en vanlig ;D sen blire att ta ihop några av mammas pysselsaker och sen fara till jessica :) hejs !

inte trött

vaknade kring 11 och kände mig helt utvilad . de är inte ofta ! har dock inte ätit frukost än , så de lär väl bli nå lunch istället :P har faktiskt börjat fundera lite över utklädnad till ihelgen . dock har jag ingenstans att vara än så har inte funderat på de allt för mycket .

blir iaf att äta nu , sen får vi se vad denna dag bjuder på .

slappt

har som vanligt inte gjort nå speciellt idag . bara snackat med arbetsförmedlingen om jobbet , så vi får se hur de går :) annars har de inte hänt något speciellt . har sett lite film och så . nu hade jag tänkt höra av mig till jessica och fråga vad hon gör :) pusshej

tradera

fy så god middagen var ! dock åt jag den ju inte som den ska vara egentligen , men ändå ;) nu har jag nyss lagt ut nå kläder på tradera , även nå skor . så jag hoppas bli av med dom :P

nu hade jag tänkt gå och fortsätta plocka undan i mitt rum så de är rent och fräsht när jag ska sova :) finns inge bättre ! hörs imorgon . kisses !

pengar

igår var vi några brudar hos ida och spelade spel , snackade osv :) mysigt . medans tjejerna fick för sig att börja festa där kring 10 så förblev jag nykter ;p och när alla for ut så stannade jag och linn kvar , vi gjorde en uppgörelse , om de nu heter så ?! tomas hade haft fest så jag städade undan allt de för 150 kr ;) är man pank så är man :D

idag var jag och pappa ut på stugan igen och drog ris och krattade bort alla småkvistar och så , börjar bli ganska fint på tomten nu , förutom själva träden :P dock är ju alla kvistar borta . så där tjänade jag mig lite pengar också ;)

nu ska jag gå och äta middag , de blir grekisk pytt i panna , iaf för mamma och pappa . för min del blir de klyftis , fläskfilé och kalla grönsaker på sidan ;) istället för att ha allt ihopblandat . tråkigt att jag är så kräsen :P



prickig

mamma och pappa kom nyss hem . mamma har köpt en jättesöt ballongkjol åt mig :) svart med vita prickar , skitsöt !

nu hade jag tänkt platta håret och sminka mig lite , kisses ;)

mört

jag känner mig riktigt sliten idag , fastän jag var nykter och inte alls gick och la mig så sent .. ska gå och duscha snart och förhoppningsvis piggnar jag till då :) fast hade tänkt se lite mer desperate först ! sen idag blir de att hitta på något ! ciao :)

queen wikman

har varit en riktigt rolig kväll , mycket skratt som vanligt ;p

de coolaste måste ju dock ha varit när anna ringde och pratade med idol-erik :D hoppas bara du får din skoter anna ;)

efter jag farit från pilla for jag till böle och hämtade upp syrran , emil , robin och viktor . skjutsade dom till rosvik och sen hem :) luktade sprit i bilen som fan och de vill jag lova ! usch vad illa de lukta ... :P

imorgon , eller idag blir de ju egentligen , vet jag inte riktigt vad som händer . har ni nå förslag så hör av er ! mamma och pappa ska då bort iaf , så huset står tomt ;p men vi får väl se , blir säkert inte ens att vara hemma . nu hade jag iaf tänkt slå på filmen jag nyss laddade ner . de blev en typisk bea-film ;p dom som känner mig vet nog vad de är för typ . gooodnatt ! :)

robin vs rabih

nu ska jag börja med middagen , mamma ringde nyss och sa att hon var påväg hem :) har även som ni kanske ser laddat upp bilderna från min fest och fotbollsavslutningen :P

sitter och lyssnar på när robin bengtsson sjunger girls just wanna have fun och när han sjunger bring it on home och han är så jäääävla bra ! fy tusan ;) men ikväll blir de ju att heja vidare rabih ;);)

If you ever change your mind
About leavin', leavin' me behind
Oh, oh, bring it to me
Bring your sweet lovin'
Bring it on home to me, oh yeah

You know I laughed when you left
But now I know I've only hurt myself
Oh, oh, bring it to me
Bring your sweet lovin'
Bring it on home to me, yeah


bilder

fest hos mig :)






fotbollsavslutning :)




fina flickor fiser inte


fredagsmys

nu hade jag tänkt gå och duscha , göra mig lite finare än när man kommer direkt från duschen sen fixa käk . syrran är borta , och jag tror inte pappa kommer hem vanlig tid . så de blir bara jag och mamma som ska äta middag , om ens de .. blir iaf väldigt good middag ;)

sen blir de att fara och vara med boushbrudarna ;) kisses !

skum(t)

for till lernia imorse och sen till jessica och väckte henne kl 10 ;p satt där och surrade till kl 13 , då for jag och hämtade syrran sen hem :)

jag har inte varit på bra humör idag och de har fortfarande inte blivit bättre . de blir inte bättre av att få höra : "alltså ibland undrar man ju fan hur du tänker ? varför väntar du med allt till sista sekund så du kanske glömmer bort de ? du verkar ju itne alltid vara riktigt hundra ..." tack pappa .

imorgon blir de idolmys tror jag , annars har jag ingenting planerat . tror även vi ska äta gooomiddag ;) hejdå !

svårt

godmorgon ! eller god eftermiddag kanske .. iaf , vaknade där kring halv 12 och har bara ätit och sen sett gossip . men nu har jag iaf sett ikapp så är på säsong 3 nu ;D vad som händer idag vet jag inte ? lite tråkigt att inte göra nå faktiskt . har dock försökt få tag i någon på arbetsförmedlingen men de var tydligen inte de lättaste så jag får helt enkelt lov att gå in och prata med dom imorgon :)

hejs !

slingor

har varit på lernia idag , och jag var trött på första workshopen kan jag lova ! fy tusan . sen har jag lunchat med sara och sen hunnit slinga linns hår . nog blev de ganska blont ;) färgen räckte inte riktigt , men de var ett helt okej resultat ändå :P

imorgon blir de att ringa arbetsförm. eftersom jag glömt bort de alla dagar jag skrivit att jag ska göra de :P sen vet jag inte vad som händer , vi får se . ska lägga mig och se de 2 sista avsnitten av gossip nu , sen blir de säkert att sova , kisses !

strömavbrott

har sett gossip HEEELA dagen . känner att de spritter i kroppen när jag inte gjort nånting . nu ska jag dock gå och duscha å lite annat , för tydligen så blir de strömavbrott kl 23 . som de redan varit förra tisdagen och torsdagen .. riktigt surt eftersom man inte är trött den tiden . och de finns ju verkligen ingenting att göra när de är strömavbrott ! om man nu inte har en pojkvän att mysa med , men de har ju inte jag :P så jag får hitta på nå annat istället . CIAO !

stan

for ju då in till stan kring 11 , tog en liten sovmorgon :P for och åt lunch på max med linn och sen for vi hem . sen jag kom hem har jag inte gjort nånting , bara sett gossip girl . ligger ju efter så jag vill se klart säsong 2 :P

blir att fara in till stan imorgon också , men betydligt tidigare , ska vara där 08.30 ..... blir nog där stor del av dagen , sen måste jag ringa arbets också om jobbet . hejs !

AA eller GG ?

såg klart vem kan slå filip och fredrik sen gick jag och hämtade mig ett glas cola :) sitter och ser AA nu och de är lika bra som vanligt . jag gillar rolands stödkragskurs ;p haha ! funderar på om jag ska se klart dom 2 avsnitten eller se gossip .. vi får se .
har snackat med linn många gånger om att vi är gode bra på att vara bitchiga ibland , med- eller omedvetet . nu kom dock bitchen i mig fram medvetet . jag blur tokig på sånthär ! :P aja , de är inte mitt problem längre ;)

imorgon blire dock att luncha med linn på stan :)

palt

blev palt till middag och riktigt gott var de :) yvonne och tomas kom hit och åt med oss . haha riktigt härliga människor dedär ;D nu ska jag lägga mig och se klart top model och sen väntar vem kan slå filip och fredrik :P hejs !


never had a dream come true

imorse när jag vaknade var jag hur trött som helst . men de spelade ingen roll , de var bara stiga upp , äta frukost och fara ut till stugan . pappa har fällt nå träd där som bara har varit i vägen , typ på sommarn och så :) så vi har dragit kvistar och ris från gården i 3 timmar . blev även rikare efter dom 3 timmarna !

jag hoppas verkligen att de blir av , så jag kommer någonstans med mitt liv ! jag vill flytta till lägenhet ! kommer dock kännas ensamt eftersom jag är så sällskapssjuk . klarar knappt av att vara ensam hemma .. men de ska nog lösa sig ;p

än en gång är jag sjukt trött , så de blir nog en tidig kväll . imorgon ska jag förbi lernia , men också arbetsförmedligen och snacka med dom om de där jobbet . hoppas inte dom är lika fjantiga nu som när kurt pratade med dom :) hejs

avslut

dagen har ju då bestått av fotbollsavslutning . riktigt trevligt må jag säga , dock är jag helt slut i kroppen och knoppen just nu ! känns som att jag håller på att somna . så detta blir ett kort inlägg !

de bjöds på god mat ,
våra uppträdanden finns på film ,
jag tjänade 100 kr idag av att göra ingenting ,
jag har en skön säng som väntar ,

godnatt !

inte sjukling längre

som att jag är trött alltså ! har inte orkat uppdatera nå mycket nu när jag varit sjuk . men nu är jag frisk förrutom att min hosta är kvar :) men man kan ju inte säga att jag är sjuk om man bara har hosta . så imorgon blir de fotbollsavslutning :D önskar att jag kunde säga att jag starkt tror på vårat lag , men jag är faktiskt tveksam ;D haha . vi får se hur de går ;D

har precis fixat ihop låtarna så bra som de går till imorgon , så nu hade jag tänkt lägga mig och se film så jag är utvilad till imorgon :) puss och godnatt

sjukling

längesen jag uppdaterade , jag vet . men jag har legat hemma i 39 graders feber , snorig och världens hosta . inte så kul .. trodde verkligen de var svinis , men sjukan har börjat gå över . har bara hosta nu , så de blode inte vara svininfluensan !

annars har de inte hänt speciellt mycket , har fått klassboken , som btw var jättefin tjejer ! :)

är sjukt less på att vara hemma och inte göra nånting , jag sover inge på nätterna heller ... aja , ska sluta klaga . ska ner och hämta min telefon sen upp hit och fortsätta se gossip :)

konstig dröm

haha , gårdagen alltså ! de var en riktigt rolig kväll . vi samlades hos elin för att förbereda vårat framträdande inför fotbollsavslutningen på lördag ! de enda jag kan säga är att vi kommer nog dumförklara oss själva ;D haha , jag tror de kommer bli riktigt kul !

inatt drömde jag dock världens konstigaste dröm . var tydligen på någon innebandyturnering , och i mitt lag så var de jag , jonas rydberg , erika juhlin och en till tjej , men ingen ville veta vad hon hette för hon var så jävla dålig .. helt plötsligt är jag på sjukhuset för att någon i min släkt har dött ! MEEEEN . då kommer jesse wikström och en till kille fram och säger att vi kan få gå in i ett rum och vila . väl där inne så söver dom ner oss och ger oss något så vi inte kan röra oss :P efter någon dag utan mat och allt sånt så förflyttade dom oss till ett rum där de var massa kameror och grejer .... resten kommer jag inte ihåg , tror jag vaknade eller något :P hur skumt som helst .. jessica du är en riktig elaking !

nu ska jag äta nu , ciao !

jobb

igår var en tröttsam dag trots att inget gjordes . låg i sängen och såg film heeeela dagen ! men även de tar på krafterna . haha ;p

kurt ringde nyss och sa att jag skulle prata med min handläggare på arbetsförm. om ett jobb som kurt mest troligt fixat åt mig :) men självklart så måste jag ha fyllt 20 .. därför ska jag in och prata med dom :)

men jag tror nog att jag hade tänkt lägga mig i sängen igen nu och se lite tv , känner mig inte riktigt redo för att stiga upp helt ;) puss

sliten

som att jag är trött ! fyyy ... gårdagen var riktigt kul faktiskt :P blev så mycket singstar att tillslut fick jag ont i halsen och kunde inte sjunga nå mer ;p orkar inte lägga ut bilderna nu , ska gå och duscha sen slänga mig i sängen !

blir en myskväll ikväll , med chirre dipp och dricka ;) känns goode skönt ändå ;D

brudparty

vaknade för kanske en timme sen . måste sätta igång nu , känns som att jag har mycket att göra idag ! fastän jag inte har de ..

ska iaf hinna fixa naglarna , duscha , fixa hår och så , middag osv :P men de borde hinnas med ! är taggad som fan till ikväll ! väntar bara på att pappa ska fara så jag kan slå på hög musik i hela huset ;) vi ses i dimman , eeller ?

you go girl !

jag har inte suttit ner och tagit de lugnt på hela dagen ! känns skönt att göra nå vettigt för engångs skull ;) vaknade ändå strax före 12 idag , t.o.m. jessica tyckte de var stort av mig att vara uppe den tiden !

idag har jag iaf :
- plockat ut/fyllt diskmaskinen
- hämtat posten
- ätit lunch
- renbäddat min säng
- dammsugit mitt rum
- duschat

riktigt duktigt av mig tycker jag :) nu hade jag tänkt fixa med lite nya låtar så jag kan bränna skivor till imorgon :) ska också hinna måla naglarna , men de brukar ju gå fort :) sen blir de idolmys i stan ;)

crazy people

de blev att jag sover hemma inatt ändå . for från anna kring 12 tror jag , eftersom klockan inte var så mycket tänkte jag att jag far hem och sover :) känns skönt att vakna och få gå och duscha , känns verkligen som att jag behöver de :P haha . imorgon vet jag inte riktigt vad som händer , var prat om idolmys ? :) vi får väl se . annars har kvällen varit väldigt slapp . har suttit hos anna och surrat om allt från flygplan , döden och galna gubbar och tanter :P

men nu hade jag tänkt slå på oth som följs upp av gossip :) godnatt !

myyys

är fortfarande kvar hos jessica . vi var för en stund sen på ok och köpte lite gotta , för vi ska faktiskt till anna kring 9 för att se vi hade iaf tur med vädret :) blir kul , har inte sett den än ! bara den andra har jag sett !

har inte så mycket mer att säga , tror de blir en trevlig kväll :)

sol

vaknade för en stund sen och jag är faktiskt inte trött som jag brukar vara när jag vaknar :P vaknade dock med strålande sol rätt i ögonen ,inte så skönt ... nu ska iaf jessica snart iväg och jobba . så jag ska väl äta nå sen se tv eller så :) är ingen hemma just nu men de kanske kommer hem någon snart så jag slipper vara själv :)

puss


dumjävel

jahapp , nu ligger man i svenbyn och ska sova . har varit med jessica största delen av dagen , även med pilla och sofie :) mamma var så snäll och ändrade sig så jag fick ta bilen idag :) imorgon far ju dock jessica och jobbar , och som jag ska sova ut då ;) men ska möta upp syrran i stan kl 2 så jag sover då inte bort hela dagen :P

däremot , har varit med när jessica och anna tagit död på 3 fiskar inom loppet av 2 dagar .. jag undrar egentligen hur deras fiskar mår ;p oddsen verkar inte sådär jättebra ;D

imorgon får vi dock se vad som händer , blir iaf att vara med jesse . längtar däremot som fan till på lördag ! tror de kommer bli riktigt kul med tjejfest :) hoppas bara att dom som sagt att dom kommer verkligen kommer !

godnatt !

tjött

jävlar så trött jag har varit hela dagen idag ! blev att jag for till lernia ändå , och kommer "fullfölja" alla 6 veckor , man får ju trots allt betalt för att vara där . har inte så mycket mer att skriva , hade tänkt lägga mig och läsa en stund nu sen sova . ska vara på lernia 08.30 imorgon sen förbi arbetsförmedligen ..

kisses

min lördag

gårdagen spenderades med jessica anna och pernilla  , och jag kan lova er att vi skrattade ! var längesen jag skrattade så mycket tror jag ;p mamma hade även bakat bullar innan jag for , så jag tog med mig två påsar till pernilla , tur att dom tyckte dom var goda iaf ;)

nu hade jag tänkt städa i mitt rum , hoppades på att någon skulle göra de åt mig . men icket .... sen ska jag ringa till lernia och säga att jag inte ska vara med på den där saken :P ska ist ringa en syv imorgon och boka tid för möte :)

kisses

HASA ;p

kom hem för en timme sen och är riktigt trött ! gårdagen var väldigt rolig ! blev pizza hos sarah , sen idol och badtunna på hannas mormor och morfars stuga :P vi fick oss även några skratt åt sarahs hetsiga humör när hon kör bil ;) de var iaf jag , sarah , hanna , moa , alexandra och agnes :) tror jag fick med alla :P

nu ska jag lägga mig och se gossip , sen blire tacos till middag ;) muuuusigt ! far nog in till stan efter de och umgås ! CIAO



lite suddiga bilder men :)


home sweet home

nästan iaf ;p haha . kom med bussen för ungefär en timme sen . sarah och isak kom och hämtade mig :) nu sitter jag hos sarah och hon har nyss duschat . så ikväll blir de idol och sen badtunna med hennes kompis ! tror de blir riktigt kul :) hoppas ni har kul i sketna piteå ;) ciao !

skeå !

nu har jag precis ätit färdigt och ska bara borsta tänderna innan de bär av mot skeå ! gud så kul de ska bli att träffa sarah ! var länge sen sist , tror de var pdol ? om jag inte minns helt fel ;p bussen går 12.45 så borde nog gå härifrån nu . kommer hem på lördag , see ya ;)

kiss och bajs

dagen har bestått av att vara med linn som vanligt . for till nfj och köpte njutning på lösvikt ;) satt riktigt fint ! har även pratat med sarah så imorgon far jag till skeå och kommer hem på lördag ! :) hörde att ev var sugen på att hitta på nå då ? :D


linn när vi handlat på ica: jag vill röka , ska jag röka här ?
bea: rök vars du vill
linn: men då röker jag här
bea: nä rök hemma

så var de med den fria viljan !


äntligen är bilderna uppe














inget att göra

just nu har jag så sjukt tråkigt . min enda kompis i denna by (som egentligen inte finns) ligger hemma och vilar efter dagens bravader :P hehe . ska snart fara dit och ta hand om hon !

annars händer nog inte mycket idag , hade tänkt prata lite med sarah iaf :) får se hur helgens planer ser ut och så .

lovar dock att bilderna kommer upp idag :P dock senare men .

sleep tight

ja , som linda kommenterat , de skulle ju vara underbart att få flytta in hos min syster i huvudstaden ! tråkigt nog så är dom redan 3 tjejer som bor i en 2a :/ men jag ska fundera på en flytt ;)

ja , dagen då .. arbetsförmedligen kan ta sig i röven . fyfan ! vafan ska vi sitta där för och lyssna på info om vindkraft och om ett nytt bränsle som ska göras , och där dom kommer behöva arbetskraft om ca 10-12 år ?! känns ju skönt att veta att man KANSKE har ett jobb om 10 år ... NOT ! fuck it .

dagens höjdpunkt var iaf rebeccas födelsedag och fikat ! :D grattis bruden och hoppas du har haft en jättebra födelsedag ! :)

och som vanligt har jag varit för slö och haft annat för mig än att lägga ut bilderna från kameran . men förmodligen så blir de en hemmadag imorgon så ska ta tag i lite saker och fixa de ! även ta kontakt med någon syv av nå slag :P

RSS 2.0