söndagsångest

fy vad jag har trött . har sovit rätt många timmar inatt , och sen 2 timmar på eftermiddagen och skulle ändå kunna avsluta kvällen nu . men det var inte planerna . hade tänkt duscha , göra popcorn och sen se ryktet går :)

igår blev det ju då fest igen , vilket jag ångrade litegrann imorse men vafan . gjort är gjort :P var iaf hos frida och patrik med rosviksgrabbarna därefter blev det allstar :) fick mig gode många skratt inatt när vi skulle sova :D haha .

hm

fyndade detta i en snöhög på skolområdet när jag jobbade i rosvik ..


thank god it's friday

jag har legat vaken sen kl 9 och hoppats på att vakansen inte skulle ringa ! och nu efter tio så känner jag en viss lättnad över att jag är ledig :) så snart där det av till stan , ska bla in på gallerix och köpa nå lådor som jag sen ska scrapbooka lite på :P

fastän det är fredag känner jag inte för att göra något speciellt , så vi får väl se vad kvällen bjuder på här hemma i sjulsmark ..

wh-wh-whaaat ?!

oj vilken dag . är helt slut ! ska bli skönt att sova .

på jobbet idag så var det "musikkalas" och det var hur bra som helst ! dom från musikskolan frågade innan varje låt dom skulle sjunga "brukar ni se på disneydags?" , "gillar ni astrid lindgren-låtar?" , "kan det möjligtvis vara så att ni gillar låten Manboy" lustigt nog svarade jag JA på allting . men jag tror knappast att någon är förvånad .

jag har förrövrigt fått höra idag att jag är "on fire" idag , det känns bra ;)
får ju faktiskt lönen och aktivitetsstödet imorgon , kaaaachchchching !

dagens

en kommentar från barnen idag som jag inte kunde undgå att höra .

barn 1: ska du måla texten i samma färg som jag?
barn 2: nää jag tycker det är fult
*jag ser hur barn 1 stannar upp med ritandet och tittar fundersamt på sin teckning
barn 1: man får faktiskt inte säga så
barn 2: men jag sa det till mig själv
barn 1: jaha okej
*åsså log hon lite och fortsatte rita .

hon förklarade senare för mig att om man sa så till sig själv så gjorde det ingenting .

sinnessjukt

såg nyss på tv ett repotage om den 15-åriga flickan som blivit våldtagen på en toalett i skolan . oj så irriterad jag blir ! började söka runt lite på google och hittade den här .

"När anmälan kommer in på fredag så kommer polisen och hämtar Dennis senare på kvällen i Köpmanholmen och tar in honom på förhör (vilket var väldigt underliga förhör, ni kan läsa i tidigare inlägg). Men när han kommer tillbaka till skolan kommande vecka så hinnar han gå en dag innan skolan stänger av honom. Han får alltså inte gå kvar på skolan, och detta var alltså innan nån rättegång hade varit. Detta var bara pga en anmälan, då stängde dem av honom. Tycker inte ni det är väldigt underligt? Att stänga av en 15 årig pojke från skolan BARA pga att en flicka påstår att han gjort nått som ingen kan bevisa. Det är helt absurt."

bara för att det inte går att bevisa betyder inte att det inte har hänt ..
gaaah , jag blir galen !

ehm

jag har ingen ork till att blogga . är för trött . klockan ringer 06.00 imorgon för 8 timmars jobb med skrikande och trötta barn . great , godnatt !

munkan

nu beger jag mig till stan där jag ska spendera resten av helgen ! skönt att slippe köra så mycket bil . kommer för den som undrar befinna mig i munksund . meen , nu väntar bowling på havs och kvällens resterande timmar är fortfarande oplanderade , så vi får helt enkelt se vad som händer !

KISSSS

i give up

nu ger jag upp för dagen .. huvva så trött jag är !

efter en runda på stad , spenderade jag pengar som egentligen inte existerade och när jag kom hem väntade en räkning från a-kassan på mig . underbart !

men det gör ingenting ! för jag ska till turkiet och glassa en vecka och det , vill jag lova , känns riktigt underbart ! ;)

nu måste jag sova , klockan ringer 05.30 . då jag sen måste GÅ till jobbet 06.00 ... tungt må jag säga , så godnatt !

hellyeah !

fan vad jag är på bra humör idag ! :D:D

vet ni varför ? JO , FÖR ATT JAG + FAMILJEN SKA TILL TURKIET DEN 2 MAJ :D
jag vet att ni är avundsjuka ;)

inge jobb

idag blev det inge jobb och det känns lite skönt :) så nu hade jag tänkt fixa mig lite och sen far jag och mamma på en liten stadsrunda :)

se på fan

nu känns det som att vissa grejer börjar ta form igen ! nu fattar bara t.ex lägenhet ;D men förhoppningsvis så löser det sig också snart .

bytte även bort mitt 4 timmars-pass i norrfjärden på fredag mot en heldag på fritids i sjulsmark . det är otroligt skönt med extra timmar !

det mest anmärkningsbara jag har gjort idag måste väl ändå vara att jag sökt in på LTU . shit .. hur ska jag orka plugga igen ? planerna är väl då att bli förskollärare när jag är klar , OM jag blir klar :O

en dröm

godmorgon !

nu sitter jag här och ser "pappas flicka" och dricker min "mat" . sen ska jag ta ihop mina grejer och ta en promenad ner till jobbet .

det förlorade föremålet är tillbaka

jag har insett att jag verkligen bara skriver tråkiga och onödiga grejer här i min blogg . det fick jag att börja tänka .. så roligt det skulle vara att skriva om skvaller ;) ungefär som i gossip girl , men ack så mycket skit man skulle få för det ! så det blir inget av de . därför fortsätter jag med tråkiga saker ;D

däremot så har min försvunna väska kommit tillbaka , såklart låg den ju kvar i taxin fastän dom sa att den inte gjorde det . men den var dock tömd på pengar så nu är jag 350 kr fattigare .. riktigt surt men inget jag kan göra något åt .

hejdå .

meningslösa måndag

jobbet gick bra , lite småjobbigt när det bara är 4 timmar men det är ju timmar de också .

schemat för dagen ser ungefär ut såhär .

- jobb
- middag
- städa
- dusch
- step in


allstar

usch vilken hemsk dag . fastän jag inte varit bakis så har det ändå varit en plågsam dag . gårdagen var hur rolig som helst ! filmer och bilder från festen i sjulsmark dyker upp när jag hämtat min kamera . därefter bar det av på fest i luleå där både kända och okända ansikten befann sig . allstar stod näst på schemat och jag hade riktigt kul där !

grabbarna tog en taxi hem till rosvik så jag åkte gratis dit och betalade sedan själv till sjulsmark . ni anar inte hur mycket jag ångrar att jag inte stannade i rosvik . 350 jävla kr kostade de , jag som är nog fattig som det är .

kom iaf hem , pratade i telefon till kl 7 på morgonen , under den tiden han jag även visa hela vårat hus i webbkameran . haha .

han även tappa bort min väska någonstans mellan garderoben och taxin ..

blogg.se

jag kan väl inte påstå att det gick helt som jag vill . men ingenting är klart än så vi får väl se .

imorgon var det prat om en skotertur innan festen , men vi får se . pappa kanske ville iväg på den så står jag över :) är nog lika bra med tanke på hur lång tid det har börjat ta när jag ska fixa mig ! vet inte vad som har hänt . kanske det är mer att fixa nu än förrut ? :P haha . meeeeen , vi hörs senare då va .blog

snälla låt det gå som jag vill ;)

jag är så sjukt uppskruvad just nu så jag har ingen riktig koll på vad jag gör . vi får väl hoppas att dagen på jobbet går bra ändå :P har iaf rast nu , i ungefär 5 min till så . jag jobbar dock till 17.30 och det känns lite tungt en fredag måste jag säga . men om det blir som jag hoppas så behöver jag alla timmar jag kan få ;)



HOPPAS HOPPAS HOPPAS !

i need to find you

som att jag var trött igår . jag hade tänkt läsa lite men jag orkade inte mer än 3 sidor förrän mina ögon började ge upp , så det blev en tidig kväll .

är däremot glad över att vakansen ringde och gav mig jobb idag också , 9.30-16 . känns som att det kommer bli en bra månad ;)

sen kl 19 ska jag iväg och göra en sak , fast jag tänker inte berätta vad . ville bara göra er lite nyfikna :)

genom åren
















JAG DÖR AV SKRATT !

hahahha fyfan . när jag och mamma var i stan igår så köpte vi en extern hårddisk eller vad det nu heter så jag skulle kunna få tag i grejerna som fanns på min dator som har dött . fy tusan vad roliga grejer som fanns där ! kommer komma upp väldigt många bilder och något klipp från thailand osv , håll utkik ;)

beroende ?

godmorgon !

steg upp lite tidigare än jag behövde i hopp om att kanske läsa ut min bok ;) tror det var ungefär 20 sidor kvar så nu sätter jag mig och läser sen blir det jobb 7.30-11.30 ..

vooooofan

fan också ! jag satt på tradera och hade precis bjudit på en film jag väldigt gärna vill ha . när det var 2 min kvar blev jag jätteglad att ingen hade bjudit över mig ! det var ju väldigt dumt av mig . jag hade glömt hur tradera fungerade ... när jag uppdaterade sidan nästa gång så var auktionen avslutad och någon hade bjudit över mig .. så nu blev det väldigt deppigt här kan jag säga . tusan också .

annars gick träningen bra och imorgon blir det jobb till 11.30 , hejs !

windfall - sombrero

lyssna här .

steppan

jag börjar bli lite skrämd . mina drömmar om nätterna blir bara knäppare och knäppare . denna gång tänker jag då inte ens skriva vad jag drömde ! :P

men , hur galet det än låter , ska vi om kanske en halvtimme börja med "middag" , sen blir det att fara till stan för att byta nå datorsladdar som inte behövs och sen hämta ut mitt pass hos the police . därefter bär det av till step in för lite träning !

*

kvällen har enbart bestått av surr surr och åter surr . även lite film . blev att se full frys med syrran och emil ;) fastän jag sett det tusentals gånger så är det fortfarande lika kul . men nu väntar nog en ny film och sen sova . kisses !

another lover's gone

Another try, another failure to reach the sky
But I’ll always keep on lookin’ for
Somebody to be standin’ by my side

For “Mr Right”
For what makes humanity devine
But I can’t seem to find
Someone to love for life so I’m

On my own...


fruktansvärt less

please kill me ..
eller ge mig jobb och lägenhet !

regina spektor

if i kiss you where it's sore
will you feel better, better, better?
will you feel anything at all?

my sister's keeper

efter middagen kom rebecca hit så vi har sett film och pratat hela kvällen . eller ungefär från 5 till för 45 min sen . vi såg iaf dating in the dark och my sister's keeper . den sistnämnda var väldigt bra !

nu ska jag fixa iordning grejerna jag behöver ha med mig imorgon om jag åker på jobb och sen ska jag läsa igeeeen ! jag vet , jag läser jämt . men det är svårt att inte läsa när boken är så bra .


projekt snö




före

under

efter

favoriten ♥

good luck !

nu beger jag mig till bowlinghallen för att spöa skiten ur brudarna ;)


bra lördag

jag blir på så himla bra humör när det är sånt här fint väder :D blev en promenad idag också men den här gången följde även pappa med :) mysigt värre ! nu hade jag tänkt fortsätta läsa min bok , är helt fast i den "det ska bli ett sant nöje att döda dig" med magdalena graaf . bra bok dedär . sen dusch , middag och därefter bowling :D


promenaden i bilder





som ni ser så tyckte ludde det var roligare i snön än på vägen så det tog oss ett tag att komma tillbaka :)
men han är ju så sööt !

ställ upp för ditt lag !

har precis ätit middag och gjort mig klar , så snart beger jag och syster oss mot stan för att se bio ! och imorgon blir det tydligen fest , enligt mig vän hade jag inga val :P så det är väl bara att ställa upp för laget .. ;D

strååååålande sol

fan vilket underbart väder ! tur att jag nästan har varit ute hela dagen :) kanske man fått lite färg på köpet ? vi tog iaf en promenad med ludde och efter det skottade jag och syrran av altanen . och det var mycket snö där vill jag lova ! så nu är jag helt slut , hade tänkt duscha och sedan vila en stund innan det är dags för middag och därefter bio med nathalie :) vi ska se alice i underlandet och jag tror den är jättebra !

bilder kommer sen .


stolt lillasyster !

haha , vad konstigt det känns att säga att jag är lillasyster :P nog för att jag är det men jag ser mig mer som en storasyster ;p

hur som haver , detta såg jag i tidningen idag ;)



läs här :)

P ! A T D

jag orkar inte blogga , bjuder därför på en låt istället .


godnatt !

jag tänkte bara kika in och säga godnatt ! ska bara se färdigt två avsnitt av dhw :) imorgon väntar 6 timmars jobb och sen massa tråkiga grejer när jag kommer hem :/


hundraartonåttahundra


pics





klagomål

när jag vaknade imorse insåg jag att pappa hade tagit nyvolvon till jobbet och lämnat mig med en översnöad skitbil . inte nog med det , pappas bil ska alltså stå parkerad där till imorgon . vanligtvis brukar vi göra så att ska den bara stå parkerad någon/några dagar så tar vi den gamla . men inte pappa ! nejdå . + att det är helt oskottat på gården så jag vet inte ens om jag tar mig ut !

farbror skulle komma och skotta men pappa nämnde aldrig att jag ska och jobba kl 13 . bara därför kommer han komma och skotta typ kl 14 .

nu har jag klagat färdigt .

kiss och bajs

det blev jobb imorgon också ! känns skönt . var dock prat om en shoppingrunda i luleå men det går ju inte längre ... synd .

var förbi en kille här i byn och pratade om ett jobb i luleå för en halvtimme sen , så jag ska dit imorgon och lämna CV så får vi se hur det går med den saken :) är ju bara hoppas på det bästa !

nu blir det dusch , fixa naglarna sen ska jag följa alla bra program kanal 5 bjuder på ikväll :)

shut it down

godmorgon !

har absolut ingenting att skriva så vet inte ens varför jag gör det .
men nu väntar drinken , skotta framför bron därefter en promenad ner till jobbet .

whaaaaat ?

fick förresten höra idag på step in att en människa äter i SNITT 50 ton mat under sin livstid . det är sjuuukt mycket ! det var ungefär lika mycket som 5 fullastade tågvagnar med mat :O

eller hur !

dagen har varit jättebra ! gick bra på jobbet och sen blev det mat på ängeln med amanda :) vi satt och surra i ungefär 2 timmar . gud vad jag kommer sakna den tjejen ! tre hela månader ...

dagen/kvällens goda anda tog dock en hastig svängom och jag blev riktigt irriterad ! det där kan vara bland det värsta jag vet ... ååh , det är så otroligt mesigt så det blir pinsamt !

tjött

skottningen igår gick hyfsat snabbt ändå , men inte var det speciellt roligt .

just nu känner jag att jag vill bara lägga mig i sängen och somna om , men tyvärr måste jag å jobba . skönt att jag slutar tidigt ! sen blir det lunch med amanda och sen kl 18 step in :)


RSS 2.0