min nya väska


juldagen



även djuren var julfina ♥



barrigt

usch vilket helvete det var att ta bort glittret och de från min minigran .. jag var nära på att kasta ut den genom fönstret med glitter och allt kvar !


resten hamnade innanför kläderna .. dumma gran !

luleå

nu sitter jag och äter frukost och snart beger vi oss mot luleå för lite shopping :) hörs sen .


skynda förfan !

stressastressastressa !! har en julklapp kvar att göra klart så bättre uppdatering än såhär blir det tyvärr inte :P jag måååste skynda mig ! vi hörs imorgon och då får ni se våran julgran och mina naglar som jag satt och pysslade med idag :D

take me home

hallojjjj ! jag vill bara sova .. men icke det ! jag ska stå ut så länge jag orkar för jag är nämligen ledig imorgon :D så ikväll blir det att se någon mysig julfilm med älskade syster som är hemma från stockholm :)

hurry up !

fy vad jag är trött ! men det är kanske bra med tanke på att jag ska stiga upp 05.20 .. dock så är det en rolig sak jag stiger upp till . jag ska nämligen hämta min storasyster från tåget i luleå :) sen bär det av till jobbet 8-14.30 och sen hem till sjulsmark :) godnatt på er !

present nr 21



present nr 19 & 20






vuxenpoäng !

jäklar vad duktig jag har varit idag ! jag har packat ihop alla saker jag ska ta med mig när jag ska hem idag , diskat , dammsugit och plockat undan :) nu står jag även och lagar middag till mig mamma och pappa ! det bjuds på pressad potatis , köttfärslimpa med gräddsås och grönsaker , muuums ;) ibland är det bra med storbloggare som inte bara skriver om shopping och caffe latte ;) receptet hittar ni här .


bild lånad av kenzas.se

that's why !

godmorgon ! nu blev det såhär igen , jag vaknade just och klockan är tolv .. aja , får fixa det en annan dag ;) dag har jag lite att stå i så det är bäst att sätta igång . anledningen till att jag skriver detta inlägg är faktiskt för att meddela varför jag inte visar presenterna ;p det är faktiskt så att jag bara skulle vara hos mamma och pappa fredag till lördag , och klippte därför bara lös lördagens julklapp , så när jag kommer hem ikväll får ni se dom två jag missat :)

kan inte vara annat än glad !

nu är det endast 5 dagar kvar till julafton , 12 dagar kvar till nyårsafton och 15 dagar tills jag fyller år :) jag har fått ganska mycket jobb framöver också , jobbar nästan alla mellandagar känns det som , även första veckan i januari :) att jag utöver det har massa skola som måste göras under dessa dagar gör ingenting ! jag är på för bra humör för att bry mig :)

underbar helg !

ojojoj .. jag sov till nu ! vad har hänt mig med .. jag som inte brukar kunna sova längre än 11 :P hur som helst , jag måste säga att jag har haft en jäääääätteskön helg ! ingen fyllskalle som ringer efter skjuts eller liknande .. underbart :) jag har bara tagit det lugnt . tror nog jag blir kvar här till imorgon , sen måste jag hem till mig . jag jobbar tisdag-torsdag och gabbis kommer ju hem på onsdag så det känns lite tråkigt men hon är ju hemma i någon vecka så det är lugnt :) nu ska jag äta lunch sen ska jag och nathalie vara duktiga att gå ut och skotta och busa med vovven i snön :D

present nr 18

tyvärr så har min kamera laddad ur men eftersom det jag fick finns på google så får ni en bild därifrån ! so here it is :)

det tar fan aldrig slut !

vi tog oss hem ;) däremot tog vi oss inte in på gården så just nu står jag på grannens gård ! så när vi kom hem gick jag och nathalie ut för att skotta , jävlar så duktiga vi har varit nu ! :)





craaazy weather

nu ska jag packa ihop allt jag ska ha med mig , bege mig till ica , hämta upp syrran .. därefter börjar vår resa till sjulsmark .. vi får väl se hur det går i detta värder ! dock verkar det ha lugnat ner sig så det kanske går bra :)

buhu :(

nu kanske ni förstår varför jag fått så mycket sockar ;) dom gamla ser t.o.m. ledsna ut ..

krull

såhär såg mitt hår ut efter att jag gjorde en knut efter duschen och hade knuten tills kvällen därpå ;p




idag har jag däremot klippt mig och jag blev väldigt nöjd :) tack camilla !

present nr 17



ultraviolet

här är min minigran som jag och nathalie fixade till igår :) efter att ha bråkat lite med den och blivit stucken ett x antal gånger så blev resultatet såhär ! jag är ändå nöjd med tanke på hur jobbigt det var ;)

sen fick jag även årets första julkort i onsdag :)


present nr 16

igår var det något fel på blogg.se så jag kunde inte blogga .. istället kommer gårdagens julklapp upp nu :)



present nr 15



dagens planering

13-14.30
äta, plugga

14.30-15
biblioteket, systemet

15-16.30
step in

17-
middag, tvätta, plugga


vilken skitdag !

present 13 & 14





yummie ;)

jäkligt kass uppdatering , jag vet .. har haft annat för mig både igår och idag . för tillfället ser jag desperate housewives så jag uppdaterar senare :)

här får ni något fint att titta på tillsvidare :)

off we go

personalefesten var väldigt .. underhållande ;) nu ska jag få i mig nå mat sen åka iväg för att besikta bilen :)


personalfest

ojoj , nu blev det stressigt ! kom hem från jobbet för en kvart sen , så nu ska jag duscha , äta , fixa mig och sen iväg på personalfest :) tjing !

present 11 & 12







present nr 10



wonderful day

nu är lillasyster här , vi var och handlade för en stund sen :) nu hade vi tänkt se dagens avsnitt av julkalendern ;p sen får vi se vad dagen bjuder på !

jessica ringde även mig för ett tag sen , usch vad jag saknar hon .. dumma niklas , var han tvungen bo i norsjö .. :P det är på tok för långt bort ! jaja , tur att det går bra för hon iaf ! :)

vem fan bry sig ?!

jag är klar ! wiho :) jag har känt mig som tanterna i Rent hus hela dagen ;p men nu är allt klart . nu har jag bara det roligaste kvar , nämligen träningen ! inspirationen har hittat tillbaka till mig så nu tycker jag det är skitkul igen :)

om en halvtimme ska jag förbi linda och hämta nå saker sen beger jag mig till step in . ikväll blir det att cykla och sen body balance :)

just for a day

hej hej hemskt mycket hej :) för den som vill veta så har jag bytt yrke just för dagen , så .. idag är jag städtant ! det är massor att städa känns det som , trots att lägenheten är ganska liten ..
- städa i städskåpet (då äre illa, fast egentligen inte eftersom vi precis skruvat upp nya hyllor)
- dammtorka
- dammsuga/skura
- rengöra badkaret
- städa badrummet + byta handdukar
och sen massa småsaker , fast okej .. det kanske inte var så mycket ! den som spar han har tänkte jag säga ;) men det blir ju lite fel men om man inte gör sakerna direkt det behöver göras så samlas allt bara på hög . så det är bäst att jag fortsätter nu ! :/

STORT PS. nu är jag även godkänd på praktiken och praktikuppgifterna :)) DS.

present nr 9



dagens inköp


fast mörkblå :)

paket nr 8



dagens to do-lista

- promenad
- banken
- läsa till minst kap 3 om förskolans historia
- dammsuga/skura
 
så se min dag ut än så länge :)

update; jag tycker jag har gjort ganska bra ifrån mig idag ! har pluggat och varit ute och gått , vilket var dagens viktigaste ! när jag var ute och gick idag så slutade syrrans mp3 fungera , så jag tror att det blir att gå till claes ohlson  imorgon för att köpa en ipod :) har även fixat lite med julklappar :) nu hade jag tänkt sova , imorgon väntar en ny to do-lista :P godnatt !

paket nr 7



paket nr 6


paket nr 5


en obränd skiva som rymmer en film eller maaaaassor med musik ;)

paket nr 4


tired girl

godmorgon ! usch vad trött jag är .. ska fortsätta vila en stund till sen måste jag stiga upp :( sminka mig därefter en stadsrunda :)

idåål

kvällen har spenderats hos linda tillsammans med sofie , idol och ett vinglas :) dock hade jag tänkt sova nu för imorgon verkar det bli fest ? känns roligt att ha tid att göra något för en gångsskull ;) godnatt :)


paket nr 3



nytt pannband !: )

tusan också ..

godmorgon godmorgon ! inatt har jag sovit ruuuskigt skönt ! fyfan , ville inte vakna :) nu har jag precis ätit lunch och nu hade jag tänkt spela lite på "hotell gyllene knorren" ;) när jag väl testade så fastnade jag direkt , gick fan inte att sluta ;p så nu ska jag spela "en stund" sen får vi se vad resten av dagen bjuder på ;)

paket nr 2




2/12, Beata & Beatrice

yeey ! jag har namnsdag idag :) kult värre !
häär kommer gårdagens lilla paket :)



en gullig liten ljusstake med ett nedräkningsljus till julafton ;)


paket nr 1

äntligen funkar det ! nu har internet bråkat med mig i sisådär 45 min .. meen , innan jag säger godnatt tänkte jag lägga upp bilder på det första paketet , ni vet , från min kalender som mamma fick för sig att använda iår ;p nog har jag allt bra föräldrar ! <3
så detta är den första julklappen :)














ser ni någon bild ? inte jag heller ..
klart som fan att internet ska börja bråka igen .. förhoppningsvis går det bättre imorgon , godnatt !

pics

lite av mitt julpynt och en bild från gårdagen :)





söta gustav och nathalie :)

1/12-10

nu har jag och mamma varit till rosvik för att hämta min påse som råkade följa med dit igår . men istället för att bara mysa på och slappa idag som jag hade tänkt göra så ska jag plugga .. yippie ! eller ?
här är iaf lussebullarna mamma bakade igår ! ps. dom var lika goda som dom ser ut ;)

ännu mer skit

nu sket sig allt ! jag som hade tänkt vara så duktig hade typ 3 inlägg på gång , men hur kul är det utan bilder ? :O igår när yvonne var här så råkade jag inte bara skicka med hennes påsar utan även en av mina egna där kamerasladden ligger .. + min julklapp .. julklappskalendern , you know ? aja , då kommer väl inläggen senare när jag hämtat min påse ..

RSS 2.0