New Years Eve

Som ni ser på rubriken så var det den filmen jag och Linda gick och såg på bio igår :) Filmen borde heta "Beas film" för att det är precis den typen av filmer som jag gillar! Sen var det ju bara ett plus att massor av mina favoritskådespelare var med i den, så det blev en blandad kompott av filmer och serier. Glee, Grease, High school musical, Grey's anatomy, Sex and the city, Little miss sunshine osv ;)


Juldagen

Då var julafton över för detta år och jag är supernöjd över klapparna jag fått! :) Idag däremot, istället för att supa skallen av oss så befinner jag och Linda oss hos Håkan och snart beger vi oss till stan för att spendera två timmar i en biosalong :)


God Jul :)


Julklapp 24


Julklapp 23


Julbad :)

Idag tycker jag att alla ska komma till äventyrsbadet och bada! :) Vi delar ut gratis handdukar och badringar, det kommer vara ett regn av simglasögon och cyklop och vi bjuder på pepparkakor och glögg :) Vi har öppet kl 10-18, välkomna! :)


ZzzZZz....

Det är helt galet hur sakta dagarna går på jobbet när vi har så lite att göra, det är nästan så att jag längtar till efter jul då kommer mycket folk! :) Men bara nästan.. Jag har lyckats packa ihop alla grejer jag behöver i helgen då jag kommer bosätta mig i Sjulsmark, sen så har ju storasyster kommit hem från Stockholm så det blir kul att hinna umgås ned henne också :) Så imorgon blir det jobb, svänga förbi familjen Asplund/Falkman och ge deras söta dotter en julklapp och sen hem för att klä granen med familjen :)


Julklapp 22


Hair and nails


Julklapp 21


Julklapp 20


Redhead

Min fjärde advent fick ett trevligt avslut men jag var fruktansvärt trött när jag skulle stiga upp imorse för att gå till frissan. Som vanligt när jag varit hos Camilla så blev jag jättenöjd, nu har jag lite mörkare och lite rödare hår :) I love it!


Julklapp 19


Julklapp 18


Julklapp 17


Dubbelbio

Ikväll blir det bio för hela slanten! :)


Julklapp 16


Tomten är far till alla barn

Den första minuten i detta klipp kan ju vara det bästa i hela filmen!

Julklapp 15


Marry the night

Visst, Lady Gaga brukar göra väldigt konstigt musikvideo, men detta är nog den mest ologiska musikvideo hon har gjort.. En video på nästan 14 minuter, och musiken börjar inte förens vid 8:50! Men, låten är fruktansvärt bra!


Lax med citronsås

Nu har jag precis fått i mig middag och gjort allt som går att göra i lägenheten, eller ja, diskat och städat undan, bara för att slippa plugga.. Men nu har jag inga val längre, dags att sätta igång!


Julklapp 14


Julklapp 13


Snöiga vinternaglar


Hoppas hoppas hoppas!

Jag började denna dag med att bli förbannad över att Pitebo ska höja hyrorna efter årsskiftet, vilket gör att min hyra+garage kommer sluta på ca 4000 kr!! En höjning på typ 800 kr och det finns inte en chans att jag betalar den summan för en liten etta på 37 kvadratmeter, aldrig! Men tack vare en fin vän så ska jag och kolla på en lägenhet imorgon :) Jag hoppas verkligen att den är lika fin som den låter! :D


Julklapp 12


Julklapp 11


Julklapp 10


Julklapp 9


Är det någon som sett att det snöar ute?

Det är helt galet hur mycket det snöar! Fortsätter det såhär hela natten så kommer det vara kaos på vägarna imorgon! Tur att jag inte behöver köra bil till jobbet, för jag ska nämligen och jobba på gripens förskola imorgon :) Skönt att det tar 5 min att gå dit ;) Istället för att se någon film och njuta av det mysiga vädret ska jag istället plugga så jag förhoppningsvis kan ta jullov från skolan efter helgen :) Önska mig lycka till!


Julklapp 8


Julklapp 7


Julklapp 6


Julklapp 5


Julklapp 4


Julklapp 3


Julklapp 2


Julklapp 1


Julkalender

Om det är någon som minns från ifjol så fixar ju mamma alltid ihop en kalender åt oss systrar så vi får öppna en liten julklapp varje dag fram till julafton :) Men i år så var dom inte så små ;) Hela kalendern viker sig för att det är så tungt!


Härliga fredag!

Vilken skön morgon det har varit! Jag steg upp kl 7 för att hinna vakna till och se julkalendern ;) När jag lyckats få liv i Nathalie så gick vi ut på en morgonpromenad i det fina vädret :) Nu måste jag dock ägna hela förmiddagen åt att plugga :(


Julnaglar

När jag fick lite tid över så satte jag mig ner och provade lite olika julmönster på naglarna :)


RSS 2.0