sötkorv !

vad sur jag blir när jag inte kan laddaupp youtube-klipp ! någon som vet vad det kan vara för fel ??

det gick iaf väldigt fort att bära alla kartonger in i lägenheten så när jag kom hem hade nathalie handlat litegrann åt mig :) hon är allt bra snäll ibland ! sen har jag kämpat på med uppsatsen igen .. det går framåt men helvete vad sakta det går !

kolla iaf på detta klipp , ungefär såhär såg våran söta vovve ut när han var liten ! så underbart gullig hund alltså :)


beas flyttfirma

goderafton ! eller förmiddag .. nu blir det att laga mig nå lunch därfter ska jag agera flyttfirma åt sara :) jag är så avundsjuk på hennes lägenhet .. jaja , det är ju kul för henne iaf :D tror hon kommer få det jättefint ! sen blir det plugg resten av dagen !

långa nätter ..

"hon spar sig till den man, som kan älska som bara kärlek kan"

jag vill jag vill jag vill !

då var det dags igen , men nu är det på riktigt ! ;) har fixat mig klart så nu ska jag bara välja kläder ! vilket brukar ta ganska länge .. kl 19 blir det middag på thaigraden med ett galet bra tjejgäng därefter fortsätter vi festen hos någon annan :) vet inte vem vi ska till än . emil och hans polare ska då förfesta hos mig  , hoppas dom inte river läggan ..

ps. jag vill tillbaka till gottland !
då mådde jag verkligen så bra som det går att göra !




gratis drinkar !

godmorgon ! nu har jag fått mig 5,5 timmes sömn och konstigt nog är jag ganska utvilad :) det blev inte lika nyktert som jag trodde ;p men ändå hyffsat ! blev dock bjuden på 2 cider , mojito , en p2 och någon rosa drink ;) göött ! nu ska jag vila en stund sen börja ladda om :)

det brinner !

idag började det brinna i en liten ljuslykta som mamma hade stående på en hylla i hallen ! tur att jag han se det innan det blev värre . mamma la iaf en trasa över lyktan men då höll den i golvet istället och brann där en stund innan vi han lägga trasan över igen så det slocknade :)



"mamma växlar om du styr"

nu är jag hemma efter en trevlig kväll i norrfjärden :) eller kväll och kväll , var där typ 2 timmar :) mycket skratt blev det då ! jag börjar överväga att starta en egen flyttfirma .. eftersom jag ska hjälpa 2 vänner att flytta nästa vecka , hehe ;)

nä gott folk , nu ska jag packa upp allt jag hade med mig till sjulsmark sen se ifall jag kommer på något att skriva i mitt uppsats , annars blir det film och sen sova :) pusss


mat !

vilken seg dag ! jag har inte fått ett skit gjort , förutom föreläsningen vi hade som varade i 30 min . så det är väl lika bra att sätta igång .. däremot längtar jag massor till middagen ! idag bjuds det på österländsk gryta med kryddris i sjulsmark ;) möööms !

fängelse ?

jag fick ett mail idag från en klasskompis , eller hela klassen fick detta mail . där han skrev att han satt i fängelse för att polisen inte gillade att han kopierar maaaassa studentlitteratur med upphovsrätt och sedan för vidare böckerna i PDF-format till resten av klassen (detta gör han av egen vilja , det är ingen som bett honom). givetvis trodde vi allihop på att detta stämde , för jag menar , vem skämtar om en sån sak ? till slut ringer faktiskt en tjej i klassen och frågar han om detta stämmer , vad tror ni han säger ? jo , att det var ett skämt och trodde alla förstod de ! antingen har han jäävligt kass humor eller så är det alla vi andra som är jäävligt tröga :D


did you give the world some love today?

behöver jag ens skriva vad jag ska göra nu ? jag har haft min egna lilla tid då jag låg i sängen och såg filmen "going the distans" , som för övrigt var en ganska okej film ! så nu ska jag sätta igång med uppsatsen igen .. har som mål att iaf göra färdigt 1/3 idag , MINST ! skulle vara skönt att hinna längre men det tar ju som sagt sin tid att komma på vad man ska skriva och sen formulera det på ett så avancerat språk att jag knappt förstår vad jag skrivit ;) såå , hej så länge :)

leave me alone

bajsbajsbajs ! jag hatar denna uppsats ..

nu är jag hos mamma och pappa i sjulsmark , igen .. :P anledningen till varför jag far hit så ofta är för att jag får bättre pluggro ! jag får mycket mer gjort här då jag vet att jag inte är 10 min från att gå till någon kompis eller en sväng på stan :) här har jag inte så mycket att göra förrutom att plugga så det passar ju utmärkt att fara hit ! blir nog hemma till på torsdag och sen blir det att hitta på massa roligheter :)

sju soffor och två stolar


klicka på bilden för att komma till artikeln

dr. zipe

som ni kanske märkt är jag ju inte någon hejjare på att ta bra bilder ;) men man ser ju ändå vad det är jag tar kort på . så detta är de nya skoterglajjorna ;) är ganska så mycket less på att använda pappas hjälm med visir som alltid immar igen ;) haha . hittade även ett par ganska söta skor på kappahl för 50 kr :)






grupparbete

nu sitter jag på biblioteket och vi har precis skrivit klart en gruppuppgift så nu är den klar för att lämnas in :) snart hoppas jag att mamma kommer hit så vi kan gå en sväng på stan , behöver nämligen lite skolgrejer .. sen blir det att fara hem och fortsätta städa lägenheten .. trots att jag varit nykter och jobbar hela helgen sen den ut som ett bombnedslag !

morgondagens planer

09.00
plugga ..

12.00
träffa basgruppen på biblioteket för ett grupparbete

15.00-
tvätta , städa , diska ...


flaskpost

av någon anledning så går det inte att lägga upp videoklipp just nu , så jag länkar istället . gå in och kolla detta klipp , nog tusan är tommy söt ;)

obehaglig situation

huvva vilken dag .. idag var det en vuxen karl som badade , trots att han inte kunde simma ..... av någon anledning befann han sig på det djupa vattnet ändå , än en gång , trots att han inte kunde simma ! då är ju min fråga , hur tänkte han där ? detta resulterade självklart i att han höll på drunkna och fick panik .. så jag var tvungen hoppa i och när jag väl är framme och ska hjälpa han så hinner jag inte ens ta tag i han innan han lägger händerna på mina axlar och trycker ner mig under vattnet .. jag kämpade som fan för att ens ta mig upp eftersom han höll mig under vattnet för att själv hålla sig över ytan men det gick inte speciellt bra ! :P till slut hoppade andreas också i och hjälpte den här killen till det grunda och det var först då jag tog mig upp till ytan ! fy vad obehagligt det var .. jag bottnade ju inte heller och vanligtvis brukar man ju inte behöva bottna för att rädda någon .. meeen , så bra gick det för mig iaf .. :P tur att det mesta flöt på resten av dagen :)

födelsedag

dessa fina bilder fick jag av min storasyster när jag fyllde år ;)
tycker att jag passar ganska bra som pokémon ;)



lite före lite efter







här var dock inte lamporna på plats :)


förbannades fan

jag är så galet avundsjuk ! jessica ringde nyss , imorgon far dom till thailand i 2 veckor ... fan vad fusk ! jag vill också ;p men efter allt slit så är dom definitivt värda en resa ! tycker bara dom kunde ha tagit med sig mig i resväskan ;)


helgens planer

igår for jag till busstationen för att ge emil min nyckel till läggan så att syrran ska ta sig in hit medans jag och emil jobbar , så kvällen har bestått av mys med god middag och nu blir det en film ! :) syrran stannar även imorgonkväll så då blir det lite av en tjejkväll ;p och jag känner att jag måste börja prioritera lite , och då går ju faktiskt familjen först ;) jag jobbar ju dock hela helgen , but who cares ! ;p

göra-bort dag

idag , är en dag som brukar komma minst e dag i veckan .. nämligen göra-bort-dag ! eftersom mamma inte hade sytt färdigt mina nya gardiner så har , tragiskt nog , mina julgardiner och julpynt hängt kvar ända tills nu .. :/ men jag ville inte vara utan gardiner heller så det fick bli så . men mamma kom ju hit i måndags och hängde upp de nya , så nu äntligen kastar jag ner alla julgrejer i kartongen och ner i förrådet tills nästa år ! sen ska jag ju göra bort så mycket skolarbete jag hinner , eftersom jag jobbar ihelgen .. men båda de sakerna hör ju till min vardag så det hade jag egentligen inte behövt säga .. :) dagen startar NU !


dollarstore



hårinpackning , en borste och några roliga filmer ;)

stars in the sky

jag kikade bara in för att be mina vänner om ursäkt för att jag är så dålig på att höra av mig och att jag för tillfället inte har tid att umgås ..

style by mamma



sötunge !


enough is enough

shit vilket galet väder det har varit idag ! jag höll på att blåsa bort när jag skulle gå till bilen ;) utöver det tråkiga vädret , så känner jag att min kropp skulle behöva en paus . en utlandsresa är vad jag skulle behöva ! fastän jag inte jobbar speciellt mycket , så jobbar jag tillräckligt för att skolan ska ta skada .. uppgifterna tar aldrig slut och när man tror att det ska lugna sig börjar vi alltid en ny kurs och sen är det full fart , igen . eftersom jag inte varit sjuk på länge , och har blivit det nu , så märker jag direkt att kroppen behöver vila . men vars ska jag få tiden till att vila ? jag vill ligga i strålande sol på stranden och bara må gott !

top secret

i torsdags var jag och mamma ute på hemligt uppdrag i rosvik ;) som ni förstår så kan jag inte skriva vad det handlar om , för då skulle det ju inte vara ett HEMLIGT uppdrag ;) hur som haver , vi tog en liten paus under uppdraget och svängde förbi yvonne och satt och surrade med henne och erik ett tag ! vilken jäkla lirare yvonne är alltså ;) haha . jag busade även med lillgustav lite , vilken söööt unge det där är ! aja , tänkte bara göra er lite nyfikna :)

dhw

detta kommer bli en pissdag ! usch .. jag vill bara fortsätta sova ! satt nämligen uppe till ca 03 och såg de nya dhw avsnitten som jag missat och jävlar så bra det är ;)

tråkigt

tänkte bara kika in och säga godmorgon ! :) för nu ska jag äta frukost och sen plugga till tentan som börjar kl 15 ..


good times

efter goda kvällsmackor och plugg avslutar jag nu kvällen med att se färdigt the break-up och sen sova :) godnatt


Edward Sharpe & The Magnetic Zeros


älskar att få tips om ny musik ! så ni får gärna ge tips på något ni brukar lyssna på :)

svar

jag gissar att det är någon i min klass som kommenterat , och ja , tentan är 15-19 imorgon :)


nu har jag städat och mamma har hunnit vara här , nu tänkte jag lägga mig i badet och fortsätta plugga , kul kväll !

du får det du förtjänar

jaha , tenta imorgon då .. igårkväll blev det att plugga några timmar och idag ska jag göra samma sak . har jag tur kommer jag klara ett av typ 5-6 moment .. :P så bra har jag varit på att plugga . men , först hade jag tänkt städa undan här så jag kan känna lugnet :) har svårt att bara slappna av när det är stökigt i lägenheten .. så det är prio ett , sen hade jag tänkt hinna med att träna :) sen kommer nog mamma hit en stund också :)

again and again and again

som att jag borde plugga nu , men eftersom skolan inte har varit prio ett i veckan så är det nästan försent nu . vi har tenta på tisdag och jag har väl läst 1/6 av det som ska läsas , så ni kanske förstår hur det kommer gå på tentan . så efter att ha läst ett tag nu så tänkte jag belöna mig med ett eller två dhw-avsnitt ;)

bakismat

jävligt krämig oxfilépasta :D


the worlds greatest

ikväll är det fest som står på dagens schema ! och jag tror det kommer bli en toppenkväll ! :D vet ni varför jag tror det ? jo , för att jag spenderar kvällen med en av världens underbaraste människor ! nämligen sofia lindgren :) it's you and me against the world ;) haha . aja , hoppas alla får en trevlig kväll :) puss på er .

sjulsmark

idag och imorgon kommer det inte bli någon uppdatering kan jag säga redan nu :P det var en tung dag på jobbet som avslutades med strömavbrott så vi var tvungna att stänga badet och skicka hem gästerna .. :P

nu är jag i sjulsmark och har ätit middag här , friterad kyckling ;) muums ! tyvärr så måste jag hem snart och sova , jobbar 8-20 imorgon ! tungt som fan , men jag ska väl inte klaga när jag väl får jobba :)

good or bad

jag har skrivit och raderat hur länge som helst nu och jag får verkligen inte fram det jag vill ha sagt på ett bra sätt . meeen .. kort och gott , jag har varit ganska elak mot människor i mina dagar , som faktiskt inte förtjänar det för fem öre ! eller vissa kanske gjorde det .. samtidigt som andra människor varit riktig elaka mot mig , men skillnaden mellan just dig och mig är att jag kan erkänna och be om ursäkt när jag gjort eller sagt något elakt . du är en dålig människa rakt igenom och om jag var du skulle jag börja tänka på hur jag behandlar människorna i min omgivning , för snart är det försent .

21 år

vilken otroligt bra dag ! gårdagen var skit , men idag är jag glad :) men det är väl inte så konstigt eftersom att det faktiskt är min födelsedag idag :D och det är förresten första födelsedagen jag spenderar i mitt eget lilla hem :)

så ett stort grattis till mig ;)

simpson


I don't use excuses
Don't ask why
It's just a breakdown
It happens all the time
So get out of my face
Don't even try
Ya wanna help me, just let me cry

julklappar






sen fick jag även andra grejer såsom en jättefin kopp , ansiktsmask , potatispress , tv-spel (supermario galaxy 2) , godis , nagellack , pengar , hårspray , ungsformar och strumpbyxor :) jag är galet nöjd !

RSS 2.0