sliten

efter att jag ätit middag for jag och solade med amanda , handlade och sen hem . väl hemma började jag packa upp lite grejer som jag inte kunnat packa upp förens nu . sen kom sara och gjorde mig sällskap :) så vi satt här och skrattade åt full frys ;p

nu hade jag tänkt se lite SATC sen sova , jobb i sjulsmark väntar imorgon :)

jobb

nu måste jag skärpa mig med uppdateringen ! (jag säger det hela tiden , jag veeet .)

men , vakansen ringde 7.25 och gav mig jobb i öjebyn 7.45 .. tur att det är närmare nu när jag bor i stan . slutade iaf 16.15 vilket var skönt ! jobbade även med anna idag så det var kul :)

nu är lägenheten nästan klar , alla möbler , lampor osv är på sin plats , nu fattas det bara att spackla och måla om , hade även tänkt lägga upp nå bilder på mitt nya boende snart , när jag orkar ;) nu hade jag tänkt laga middag och sen får vi se vad som händer ..

 


gårdagens middag bestod av världens
godaste kycklinggryta med ris och grönsaker ;)


ikea

oj så trött jag är ! när jag vaknade och insåg att jag var ledig ringde jag direkt till mamma och sa att jag ville till ikea . idag var det min tur att ringa till jessica när hon sov för hon ringde mig igår ;p vi for väl där kring 11 och kom hem kl 9 , riktig tuff dag ;) både för oss och min plånbok .. dyrt blev det , tyyyysan ! ;) menmen , nu har jag allt jag behöver iaf , nu ska jag bara spackla och måla om . hoppas på en ledig dag imorgon också ;D men nu ska jag duscha sen sova tror jag :) godnatt !

hoppsan

idag blev jag ledig så istället för en dag i stan blev det att impulsfara till ikea :D yees , äntligen får jag mina möbler ;p så jag ska städa undan lite här hemma , äta frukost och så sen invänta jessica :) bye

bring it on

inatt har jag haft feber så när vakansen ringde och ville ha ut mig till rosvik tackade jag nej och hoppas på att vara friskare imorgon . for iaf hem och hämtade dom sista grejerna !

jag längtar som tusan till helgen , för antingen fredag eller lördag bär det av till ikea för att köpa alla möbler jag behöver :D och sen ska min morbror fixa färg åt mig så jag kan måla om i läggan , det kommer bli awesome ! ;)

nu sitter jag med jesse och ser bring it on-all or nothing sen blir det att sova så man är någorlunda utvilad imorgon , om det ens är möjligt . hejs :)

strange

jag måste faktiskt tillägga att ibland såhär på kvällarna känns det lite tomt :P har länge haft både mamma pappa och mina systrar runt omkring mig , men det värsta är nästan vovven ! han brukar alltid komma in i mitt rum och sova nedanför min säng på nätterna , och det saknar jag faktiskt :) känner mig lite som lotta på bråkmakargatan när hon flyttar hemifrån och ligger i sin säng och sjunger för sig själv ;) hahaha . men iaf , godnatt :)


myspys !

nu har jag äntligen skaffat internet , oj så skönt säger jag då ! :) utöver det händer ingenting speciellt , fixar lite smågrejer då och då i lägenheten annars umgås jag mest med jessica eller jobbar :) men inte klagar jag över det .

nu ska jag dricka upp det sista av min varma choklad sen väntar någon mysig barnfilm ;)


myyyyyyys !


byebye

nu är jag hemma i sjulsmark en stund , är hem och hämtar resten av mina grejer :) jävligt jobbigt bara att jag inte har så mycket möbler , men jag och jessica har haft den mysigt med middag i soffan istället ;) men nu hade jag tänkt gå och packa in allt i bilen sen bär det av till stan . btw , har inget internet i lägenheten än så vill ni något får ni ringa istället ;) ciao !

i love it

flytten är på gång ! :D for dit med soffan tidigare idag innan jag for och jobbade på LF . resterande av kvällen kommer jag spendera i lägenheten , lådor ska packas upp med trevligt sällskap och god mat :D ääääälskar livet !

it's everywhere

vilken röra ! det är grejer överallt i mitt rum , från golv till tak känns de som , och jag som inte gillar att ha det stökigt .. packningen har iaf börjat för fullt , fick nyklarna idag så imorgon blir det att fara dit med en massa grejer :) soffan kommer också sättas på plats i lägenheten snart så då kan jag sova där fastän vi inte har varit på ikea än :)

sååååå kul ! :D


i'm broke , almost

dessutom ... jag vet att det blir många inlägg nu men det är lättare att läsa än ett skitlångt inlägg :P iaf , jag var in på em idag och betalade resten av min soffa , så jag är i princip pank nu ! förstår inte hur jag ska ha råd med möbler till resten av lägenheten .. + en tv , bark !
ungefär en sån här har jag köpt :)


cleaninglady

idag har förresten jag och syrran städat pappas bil , oj så fin den blev ! och mycket hundhår var det i den .. till slut blev vi så less på att försöka dammsuga upp det så vi tog en roller man använder på kläder istället ;p det gick skitbra ! där ett tag blev vi även instängda i bagageluckan , men det löste vi på en klockrent sätt !


sådär ren kommer våran bil bli när vi är färdiga med den :)


tired

nu ligger jag lite efter med uppdateringarna känner jag . jag skriver alltid om en viss sak och skriver sen att jag ska berätta mer om det senare . men det blir aldrig av , jag har fortfarande inte lagt upp bilderna från turkiet på facebook osv . kan tyckas ganska tråkigt men just nu får det blir så :)

har jobbat hela veckan och jobbar imorgon också . i helgen ska jag vara nykter har jag bestämt mig för , tror det är ett klokt val ! ;p blir även hamburgarförsäljning åt piteås damer därefter kanske grillparty ? :) vi får la se !

1,5 timme senare

det tog mig såhär länge att få undan bara disken . så jag känner att jag har gjort det jag hinner för tillfället . vilket betyder att jag inte har en superrolig dag framför mig . efter jobbet blir det att fortsätta , + att jag måste ringa massa jobbiga samtal , städa färdigt , ta kort på grejer jag ska sälja , därefter försöka få koll på min ekonomi :O

men nu , lunch !

18 maj

usch vilken natt jag har haft ! världens mardröm . hela min familj höll på att dö för att polisen använde oss som lockbete till våran granne som var en mördare ;p inte kul att vakna med panik och undra om familjen lever , hehe . men det gör dom så det var ju tur ;)

vaknade ovanligt tidigt idag , börjar jobba 12 så därför hade jag tänkt städa undan all skit som alltid blir när vi kommer hem från stugan . grejer och disk överallt ... suck .

monday

nu är jag påväg till jobbet och när jag slutar far jag och mamma direkt till step in :) så jag skriver när jag kommer hem , hejs :)


turkiet 2010










resten kommer upp på facebook en annan dag :)

it's getting close

hej hej hallå !

sminket är på och frukosten är äten , ser lite film nu och sen 11.30 går jag till jobbet .

igår när jag slutade for jag till stan och uträttade några ärenden och sen var jag med jessica och pilla resten av kvällen ! kring 7 for jag hem för jag var så trött men det var lite bra för nu är jag då utvilad :)

ps . nu börjar flytten närma sig med stormsteg ! :)

home sweet home

nu är vi som sagt hemma igen efter en underbar vecka ! den har bestått av sol , bad , god mat , jonas mindre roliga bussresa , beachvolley och shopping :) men nu är jag för trött för att orka skriva något mer ! jag börjar 6.30 imorgon så jag hade tänkt sova . imorgon blir det stan och äntligen träffa jessica som kommit hem ! bilder från turkiet kommer kanske upp imorgon , vi får se . godnatt ! :)

turkiet !

nu har jag packat klart allt , fixat ny musik på telefonen och ska snart äta middag :)

för en stund sen var vi dock och lämnade av ludde på hundhotellet i hortlax .. medans han var glad över dom andra hundarna grät jag , usch så hemskt det kändes ! tur att det bara är en vecka :)

kl 21 bär det av och jag längtar som tusan , vi ses om en vecka :D



RSS 2.0