glad !

helvete så mätt jag är ! har nyss ätit spagetti och köttfärssås och det var riktigt gott :) före det så hade jag tänkt se vänner , igen ?! ;) men som vanligt så somnade jag och sov fram till middagen . så nu ska jag göra lite skolarbete sen blir det att skjutsa linn och sen ska jag nog hem och sova , hoppas på en tidig kväll ikväll ! :)

sen läste jag nyss en sak som gjorde mig så himla glad ! kände jättebra ! :) jag saknar dessa personer så himla mycket så det är sjukt .. ♥ men vissa saker kan man ju som inte göra någonting åt .. det är bara leva med det .

sängen

gud så skönt det ska bli att sova ! nu har erik farit och jag har skjutsat hem linn , så nu ska jag bara hänga upp tvätten som jag lovade mamma sen ska jag gå och lägga mig :)

imorgon blir en kort skoldag , sen kanske en vända på stan innan jag far hem ? får se :) puss och godnatt !

puss

nu har jag precis ätit plättar ! riktigt gott ;) idag har jag mest tagit det lugnt , hade bara en lektion så jag orkade inte fara ! så jag har städat mitt rum , dammsugit och så sen duschat ! och snart kommer my babygirl hit ! :D ska fortsätta nöta vänner nu , puss ;p


dikten igen

jag är så himla less på att vara den som kommer i andrahand ! varför kan jag aldrig få vara den som kommer i första hand ? få vara lycklig och känna mig speciell . ibland hatar jag verkligen livet !

Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '


söndag

helgen har varit mer än helt okej ! har haft riktigt kul och träffat mycket nytt folk :) fredagen började med att jag och linn for till luleå efter min träning . så vi spenderade kvällen hos jonas där det kom några kända ansikten och några okända :) sen bar det av till fiskekyrkan osv . när vi blev less tog vi en taxi till jonas och somnade i princip direkt vi la oss :P

sen tog vi då bussen till piteå när jag mötte upp sara , så vi såg lite fotboll , käka på ängeln och sen hem till henne för att fixa oss ;p sen bar det av till camilla där vi hade lagfest ! riktigt trevligt var det iaf ;p mycket sång och skratt :D drog sen vidare till pentryt där det gick som det gick ;p

och idag har jag bara slöat ;p sovit nästan hela dagen !  men nu ska jag göra bort nå skolarbeten och sen lägga mig och se film :) det blir alltid så att jag bara orkar skriva på mina uppgifter i typ 15 min sen börjar jag göra nå annat så jag blir aldrig klar :P men nu ska jag få några saker gjorda iaf ! bilder kommer förhoppningsvis senare ..

it's always the same

alltså , vad är det för fel på er grabbar ? en gång otrogen , alltid otrogen . äre it så man säger ? det var iaf lite chockerande , väldigt otippat faktiskt ! men jaja , den tiden är förbi , långt förbi så det har inte ens någon betydelse nu .

nu ska jag lägga mig i sängen igen och se vänner , skriver om gårdagen sen !

ibland börjar jag fundera vad det är för fel på dig .

än en gång är planerna ändrade , så efter skolan imorgon kommer jag hem , byter om , äter sen far jag på träning ! efter det lämnar jag piteå kommun för att återvända på lördag ;) så det blir tvådagars i helgen , vi får väl se hur det går ;p det går nog bra ! men sen har jag ju då lagfest på lördag och ska it hem nå mellan det så jag tror it det kommer bli så mycket bloggande i helgen men jag tror ni klarar er ;) så hör av er om det är något ! ;D


jag och min babe ! <3

äkta kärlek

Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '

-

har nyss vaknat upp efter en otroligt skön pn ;p blev en kort skoldag , skippade engelskan och historian för att åka hem med mamma , men nu i efterhand så visade det sig att jag skippade ingenting , vi hade hemstudier ;) så det var ju skönt .

nu hade jag tänkt sätta mig med alla skolpapper och böcker och gå igenom jävlat allt , varenda liten uppgift så jag har allting klart så jag slipper tänka på dom ! sen om en halvtimme ska jag ringa linn och sen får vi väl se vad vi hittar på =)
puss

trött

träningen gick bra , förutom att jag hade en lite dålig dag så jag var nog it på så bra humör ;p ledsen för det ! men alla har väl dåliga dagar ;)

iaf , erik for nyss hem så nu ska jag jävlat gå och lägga mig ! är grymt trött . har ju trots allt tvättat bilen och städat mitt rum idag :) sov gott !

sovdags

nyss hemkommen och ska lägga mig i sängen och slå på en bra film nu .

skolan idag gick fort , speciellt då jag visste att min balklänning väntade på mig i bilen ;) så jag provade den när ajg kom hem sen har jag bara tagit det lugnt , varit med linn och jonas ! pratat gamla minnen och så , jag känner ju dessa personer ut och in i princip så ibland skulle nog folk kunna tro att vi är syskon ? eller vad säger vi linn ? :P aja , sov gott :) puss


klänningen

här får ni en liten smygitt på klänningen ;)

äntligen !!!

nu har jag fått min balklänning ! gud vilken lättnad att jag har fått den nu ;p den var dock lite stor kring överkroppen så vi ska sy in den , och sen var den för lång så ska fixa det också , annars är jag skitnöjd med den ! :D

EE

Now i hope you're happy, i wish you know what you have done..
It never comes back like when i was the only one..
I wish.. i hope.. i understand..
with the fritness to never see you again..
i keep holding my heart on fire with a burning flame..
playing with my self like i was living in a no ending game..
crawling into the land of nowhere, standing brave against the fear of falling behind..

*

jahapp , nyss hemkommen .. vad händer nu då ? jävlat it na , sitter på msn iaf och ska väl säkert göra det ett tag till ;p hade tänkt skippa engelskan imorgon som börjar 08.10 , för sen har jag hål i två timmar så då far jag tillbaka då :) aja , hejs ;)

*

ännu en dag har snart passerat och jag har inte fått mycket gjort .. när jag slutade skolan så for jag och handlade åt mamma sen for jag hem och somnade när jag skulle se vänner ;D vaknade typ 10 min innan jag skulle vara på vårdcentralen och kolla halsen så det var bara att gasa ;p han iaf precis dit , och hon sa att halsmandlarna var svullna och så så hon skulle skicka en remiss till sunderbyn tror jag åsså ska jag kolla upp dom där igen :P


så nu har jag köpt mig lite godis åsså hade jag tänkt plugga lite , men vi får väl se hur det går ;D annars händer det nog inget speciellt idag , till middag blir det kyckling och klyftpotatis iaf ;D


min framtid ♥





olika bilder







vi mot hela världen

"Det var du och jag vi skulle göra så mycket

Det var nått som gick fel och du palla inte trycket

Tiderna har gått och jag tänker på vad som hände

Du gav mig aldrig chansen att berätta vad jag kände"


fantasy

gud så skönt att verkligen få sova ut ! vi kom hem kanske strax före 3 igår . och vi var inte så trötta då så vi la oss och såg oth och åt cheeze doodles ;) men jag tror vi somnade ganska fort ändå , iaf jag ;p

gårdagen bestod av städ med fotbollen i dom nybygda lägenheterna på psyket i öjebyn sen for jag till morm. och morf. , duschade där och sen beställde jag en pizza och for till bota där hon och johan var . vi satt och snackade på , åt lite , sen började vi fixa oss och sen for vi till ida lu som fyllde 18 år igår :)

där var det riktigt kul faktiskt , tack för att jag fick komma ida ! :) jag var förövrigt inte singel igår , utan jag hittade mig en grabb vars föräldrar tycker han ska skaffa flickvän , så för kvällen var jag då dennes flickvän ;D haha :) sen for vi ju då ut på pentan där alla coola hänger , gamla som unga , vissa alldeles för unga . jag hade inte så kul eftersom det är grymt tråkigt att vara nykter på ett ställe som pentryt , men när vi äntligen skulle fara så blev jag på bättre humör ! vi skjutsade hem öhman olsson och lidde till furunäset och sen hämtade vi upp jesse och evelina och for hem :)
det var alltså min kväll igår , puss :) 

lördag

godmorgon ! nu har jag och min babe vaknat och ätit frukost . gott var det ;p och nu gör vi lite av varje . kl 1 bär det av mot psyket i öjebyn , ska bli inlagd där . skoja ! vi ska dit och städa nå nybyggda lokaler för fotbollen , tur att det ger bra med pengar ! om jag gjorde allt själv skulle jag ha haft råd med en dyr bil för läääänge sen !

sen bär det antingen av till bota eller mina kusiner för att duscha och fixa till sig lite . sen far jag till ida för att fira henne , hon fyller nämligen 18 år idag , så ett stort grattis till dig ! :) sen får jag väl se om jag far hem när dom går ut eller vad som händer , det återstår att se :) nu ska jag packa ihop alla städgrejer och sen kläderna till ikväll , vi ses ! puss :)

sen ska jag även lägga in bilderna från den senaste veckan , för kameran har nämligen varit hos linn gode länge .

thank god it's friday !

fan vad skönt med helg ! helt underbart !

har nyss ätit friterad kyckling och ris , huuur gott som helst ! ;) och nu är min baby påväg hit också , det blir en riktig myskväll med gott och en bra film tror jag :) det brukar aldrig bli som man tänkt sig , men det är våra planer för kvällen iaf :) sen imorgon är det städjobb med fotbollen .... så 13.30 befinner jag mig på psyket i öjebyn tror jag det var och städar för fulla muggar , kanske inte så ösigt direkt .. sen på kvällen har jag lite olika saker att välja mellan , puss :)

bättre humör

nu känner jag mig på mycket bättre humör än sist jag skrev .  men mitt liv är nästan lika dåligt ändå :P nu är alla CVn klara och ska skickas imorgon , ska bara prata med syv eller vem det är i skolan och be om att få en ny kopia av mina betyg , för jag har lyckats tappa bort dom vi har fått hemskickade :P sen ska dom skickas ! så nu ska jag lägga mig i sängen och göra historia och se vänner , men den här gången ska jag verkligen skriva historia ! puss och sov gott !

i hate my life right now

jag är så fruktansvärt less nu ! huvva . jag är riktigt less ALLTING ! jag skulle bara vilja skita i skolan , CV , fotboll och jävla städjobb , städning osv ! mitt liv är bajs .
hejdå :P

detta fick jag av min mamma idag ;)

Varför lägger männen huvudet på sned när de tänker?
För att deras två hjärnhalvor skall få kontakt.

Vad är det för likhet mellan p-platser och män?
Antingen är dom upptagna eller handikappade.

Varför gillar män bilar och motorer?
Dessa kan de i varje fall manipulera.

Vad kallar man en intelligent, känslig och vacker man?
Homosexuell.

Vad är den gemensamma nämnaren för moln och män?
När de försvinner kan man hoppas på en vacker dag.

Vad är skillnaden mellan en mans hjärna och en oliv?
Färgen.

Vad bör en kvinna göra när mannen springer sicksack i trädgården?
Fortsätta skjuta.

Varför är männen hjulbenta?
Oviktiga saker sätter man inom parentes.

jaaa ! ;D

nu är linn hemma en snabbis och äter så jag ska passa på att göra samma sak . sen har jag även fixat klart allt med mitt CV och sen är jag snart klar med ett av mina två skolarbeten jag har kvar att göra och det känns grymt skönt !

måste bara säga att dagen bästa måste ju iaf vara att vi äntligen har fixat en vagn till studenten ! nu är det inte länge kvar ;) och sen har jag äntligen köpt min klänning !! woooho :D

sen ikväll blir att att fara till norrfjärden och hämta pappa sen vet jag inte ? hör av er . pusss !

ensam

nu har min baby precis farit hem så nu är jag själv igen .. mycket tråkigt måste jag säga ! vi har myst på , ätit popcorn druckit cola och sett beck :) så nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och se vänner/sova eftersom jag inte har något annat för mig .. dock skönt med kort dag imorgon ! puss


gårdagen

gårdagen var faktiskt riktigt kul ! och det känns idag . jag har i princip legat i sängen hela dagen :P det började med iaf att jag for till jessica och gjorde mig klar där och åt , sen for vi vidare till anna och började dricka där ! :) som vanligt så gick det väldigt segt till en början , eftersom jag helst inte vill dricka sprit :P men allt flöt på och jag hade det riktigt roligt där !

senare mot kvällen for vi in till stan för utgång där jag träffade väldigt många kända ansikten ! hade faktiskt jättekul ute också ;D men det kan bero på att jag fick i mig lite för mycket av det goda ;p sen blev det käk på adana med anna och dom och efter ett tag for jag hem till henne ! när jag kommer dit så är dom redan där och nästan alla låg och sov ;) sen kom david och robert och nog höll dom stämningen uppe alltid ! även petrus , men efter ett tag gav jag upp och gick och la mig i soffan ;p när vi vaknade idag så åkte jag med tim robert och david in till stan och sen blev det käk från max med linn :)

fredag

nu är jag nyss hemkommen från en väldigt seg kväll . det började med att jag kom hem från skolan , kastade i mig maten , packade upp och packade igen sen for jag på träning . efter det stressade jag som fan sen for jag och käkade på blå ängeln med linn och co ! mycket gott :) sen var det av till öhman där det var fest , men som många vet så är det aldrig roligt att vara nykter på en fest .. så det var inte så ösigt . sen där kring halv 11 så for jag och linn till luleå och hämtade min fulla pappa ;p men innan vi for hem så for vi och åt på matstället för resten av pappas jobbarkompisar var där , så vi fick oss en pizza att dela på och sen bar det hemmåt !

sitter då här nu och håller verkligen på att somna , så jag ska gå och tvätta bort mitt smink och lägga mig å se vänner :) puss

one step at a time

sofie och josse for nyss så nu är jag själv igen . trevliga tjejer det där ! dock kanske inte dom smartaste jag har träffat men ..

så nu hade jag tänkt att än en gång lägga mig i sängen med arbetena jag har kvar och försöka komma någonvart .. ska även se lite vänner och om jag känner mig rätt så kommer jag antingen bara se vänner eller somna , det brukar bli så . aja , ni vet vars ni når mig :) puss !

ruttet

gud vad less jag börjar bli nu !!!

jaja , nu har jag iaf skrivit ut två olika CVn som jag ska kopa och sen försöka hitta mig nå jobb . sen har jag även skrivit klart ett av mina 3 arbeten jag hade att göra så nu är det bara two to go !
snart kommer iaf josse och sofie hit , puss !

det var då självaste fan !

vafan äre för fel på mig ? jag som tycker att jag är frisk ? tydligen inte . idag har jag varit hos läkaren ett gode bra tag , jag skulle kolla upp min hals så jag inte hade halsfluss eller något . men istället så trodde dom att det hade något med min ansträngningsastma att göra , så jag har varit massa prover och gjort blåstest . då kom det ju fram att chansen finns att jag inte bara har ansträngningsastma utan någon annan astma också ! att det kan vara därför som jag ofta känner mig sjuk och varför jag andas så tungt . så nu ska jag då kanske få kortison eller vad det heter och ta det dagligen .. sen har jag även för stora halsmandlar så hon skulle kolla upp om jag får operara bort dom .

så nu har jag alltså för stora halsmandlar som påverkar hur jag sover och att jag ofta har ont i halsen
är alltid förkyld
har b-12 brist
ansträngningsastma + någon annan astma
någon slags allergi under sommaren som tydligen inte är pollen
+ lite mjölkallergi kvar sen jag var liten .

och jag som trodde jag var gode frisk :P men tydligen inte ..

I know how it hurts

If I were a boy
even just for a day
I'd roll out of bed in the morning
and throw on what I wanted and go

I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

I'm not a perfect woman
and you're not a perfect man ..

It's a little too late for you to come back
But I cant let you go
cause Im too attached

But you're just a boy ...

bilder

gamla bilder från olika lagfester osv :)











fotboll

som vanligt så flöt träningen på gode bra ! så nu har jag varit hemma ett tag och har fortfarande inte pallrat mig i duschen :P så jag ska ta och göra det nu , göra nå kvällsmat sen lägga mig och se vänner :) puss

uttråkad

äntligen hemma . det har dock inte varit någon lång skoldag men ändå :) blev att se lite film hos öhman igår iaf ! och ikväll är det fotbollsträning som gäller :)

har även fått min telefon , men jag får se om jag tänker behålla den eller köpa en ny , det återstår att se :) men nu ska jag packa upp min väska , äta , plugga lite sen träning :) jag skriver senare . puss !

bajs

ork it med det här ! nu far jag till stan , hör av er . puss

palt

ja , ibland förstår man sig inte på vissa personer . det är ju då tur att alla tänker olika !

har precis vaknat efter en liten pn så nu hade jag tänkt göra lite restarbeten från skolan sen äre middag ! paaalt :)


I am the Queen

jahapp , då har man hunnit med en runda på stan idag . fick med mig linnéa som sällskap :) så vi lunchade och sen köpte jag mig ett läppglans och ett bronspuder :) sen gick jag även in hos åsa , som ska göra min håruppsättning till balen . jag kan bara säga såhär : jag älskar mitt hår !! med tanke på att jag ska ha en uppsättning och inte nå lockigt hår som ligger och kliar efter halsen så behöver jag inge löshår sa hon ! jag har så pass tjockt och långt så jag klarar mig utan ! ;D fan vad skönt , både för att det är bökig och sen för att det blir billigare !

nu ska jag iaf lägga mig i sängen och se vänner , sen får vi väl se vad som händer ! puss



gulligt

egentligen skulle jag gå och lägga mig , men som vanligt så kan jag inte sova när jag vill sova så jag gick hit en stund istället :)

detta fick jag av min söta kompis elin idag ! fast egentligen är det ett sånt här kedjemail som jag ska skicka vidare så jag valde bort den tråkiga texten och tog det gulliga istället :)


1. Åtminstone 2 personer i världen älskar Dig så mycket att de skulle dö för Din skull.
  
2. Åtminstone 15 personer älskar Dig på något sätt.
  

3. Den enda anledningen till att någon hatar Dig, är att de skulle vilja
vara precis som Du.
  

4. Ett leende från Dig kan ge lycka till vem som helst, även om de inte
känner Dig.
  
5. Varenda kväll tänker någon på Dig innan den somnar.
  
6. Du betyder allt för någon.
  
7. Om det inte vore för Dig, skulle någon inte leva nu.
  
8. Du är speciell och unik.
  
9. Någon som Du inte ens vet existerar, älskar Dig.
  

utmanad av pernilla

"Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!"

1. Vad heter du?: beatrice
2. Ett ord på fyra bokstäver: burk
3. Flicknamn: beata
4. Pojknamn: bertil
5. Yrke: bagare
6. Färg: bajsbrun
7. Klädesplagg: boxers
8. Mat: burkmat
9. Sak i badrummet: borste
10. Plats/stad: barcelona
11. En orsak att vara sen: bajsnödig
12. Något man skriker: bark
13. Film: barbie
14. Något man dricker: blåbärssoppa
15. Band: beatles
16. Djur: blåsfisk
17. Gatunamn: brännlandsvägen
18. Bil: bubbla ?
19. Sång: break up
20. Aktivitet med mer än en deltagare: bråka ;)

Jag utmanar:
linnéa
anna
jessica
sofie
amanda

promenad

detta har varit en lugn och skön dag . skönt att vara ledig idag , och imorgon ! idag har jag bara tagit det lugnt , skrivit klart mitt CV och varut ute på promenad . linnéa kom hit och gjorde mig sällskap :) vi gick på gode bra där men det är lite svårt att hålla tempot med en hund som ludde med sig .. :P som ska stanna överallt och lukta och så . men han är ändå söt :)

nu sitter jag och ser vänner och pratar med folk . det blir nog en sen kväll tror jag med tanke på att jag är ledig ;) så imorgon ska jag in till stan och fixa nå saker och sen får jag se vad jag hittar på :) puss


ledig måndag

konstigt nog på är jag på bra humör idag ! även om det jag skrev igår stämmer , jag är grymt less . men orkar inte bry mig längre , jag ska sluta bry mig om typ allt , då slipper man allt skitsnack !

fick nyss ett mail av pappa att han hade träffat en av ägarna på ett jobb som jag har tänkt söka , och då hade han sagt att ägaren ville träffa mig ! :D att jag skulle skicka in eller ge han mitt CV åsså skulle han se vad han kunde göra , han trodde att jag hade bra chanser ;D så jag ska laga mig nå lunch nu sen skriva klart mitt CV . äntligen kanske turen har vänt ! :) puss

.....

jag hatar jävlat alla ! hur kan man ens vara sådär jävla falsk ? jävla idioter ! det enda som går att göra verkar vara att snacka skit och ljuga , eller ? dra åt helvete allihop .


millencolin - stalemate

Been so long since we hooked,
been so long since we took
time to get things right.
But I'll be here forever,
I'll lie to you forever.
Now, it doesn't look bright.

Nobody is killing more time than you and I.
Everybody's willing somehow to say goodbye.

sjuk , igen ...

nu har jag äntligen tagit mig upp ur sängen , har legat där hela morgonen och sett säkert 3 filmer eller något . men det är inte så konstigt med tanke på att jag är sjuk ..

så nu hade jag tänkt plocka undan i mitt rum eftersom allt jag hade med mig till fjällen fortfarande bara ligger i högar på golvet i rummet .. sen ska jag duscha , fixa naglarna och sen försöka skriva ihop ett CV så jag kanske får mig något jobb snart .. det skulle verkligen behövas ! sen får vi väl se vad som händer .

här är iaf bilder från middagen som jag och syrran gjorde igår :)



förrätt :)
men sen missade jag att ta kort på varmrätten , den var iaf bakad potatis med skagen/kycklingröra ;p


och efterrätt ! jordgubbar , kiwi och banan med riven vit choklad på åsså sätter man den i ugnen :) skitgott !

de senaste dagarna

ja fastän vi hade det kul där uppe i vougga så måste jag erkänna att det var grymt skönt att komma hem och sova i sin egen säng !

allt började iaf med att vi började snacka i tisdags om att fara till vougga , antingen på kvällen eller dagen efter . det lutade mot att fara onsdagmorgon , men helt plötsligt , kl 8 på kvällen kom vi på att vi skulle fara samma kväll ändå ! så det var bara att börja packa och skotta fram släpet och lasta skotern och fara till emeli . så efter många om och men så tog vi oss iväg där kring halv 2 på natten .

så vi körde hela natten och kom fram strax efter 6 . då började vi lasta av skotrarna och gick sen och la oss där kring 8 kanske och sov till 11 . sen steg vi upp , åt lite och for och körde skoter ! kul var det ! fast jag körde ju fast gode många gånger ;) det är som vad vi har gjort , kört skoter , ätit , sovit och snackat , även festat ;D

sen på fredagmorgon steg jag upp kring halv 9 , packade mina saker och for , hämtade linus där dom hade varit och sen for vi hem till piteå igen . jävligt mört var det , tog typ 4,5 timme säkert ... men vi hade det trevligt , satt och snackade på hela vägen hem så det var lugnt :)

sen när jag kom hem han jag typ bara äta och packa sen for jag på fotbollscup . och det gick väl inte sådär jättebra , förlorade 3 och vann 1 tror jag ... men jag stod över dom två sista matcherna för jag tror att jag har halsfluss , halsen är jättesvullen och jag hostar typ tills jag spyr nästan .. :P men nu ska jag se melodifestivalen ! puss

hemma

kom nyss hem från fotbollscupen och är grymt trött så jag ska äta upp min macka och sen gå och lägga mig . jag skriver om de senaste dagarna typ imorgon eller nå :) puss och sov gott .

What you said when you left
Just left me cold and out of breath
I fell too far, was in way too deep
Guess I let you get the best of me

Well I never saw it coming
I should have started running
A long, time agooo!
And I never thought I'd doubt you
I'm better off without you
More than you, more than you know

vougga !

here we come ! nu packar jag för fullt och sen där det av till emeli och hämta upp hennes skoter och sen vidare till samantha :) vi hörs på fredag när jag kommer hem , bye fuckers !

en bra dag !

det här känns verkligen som en bra dag ! men sist jag sa det så fick jag böter och höll på att tappa körkortet ... men jag har iaf äntligen orkat ta mig upp ur sängen ! ;p

upd . nu har jag ätit lunch , plockat undan och dammsugit mitt rum och plockat ur diskmaskinen ! bra jobbat :) så nu ska jag fortsätta städa sen ska jag ut med hunden en sväng , sen får jag se om jag tar venturen ut på en sväng ;) hade varit kul :D fastän han är stor och klumpig så är han jävligt rolig att köra ;)

var bara tvungen


vad sägs om det här på nästa fest ? haha ;)


sovdags

sover man själv eller inte inatt ? det återstår att se . nu hade jag iaf tänkt lägga mig i sängen och se någon film och prata med min babe ! puss ;)

bootycall

gud vad tråkigt jag har ! finns det ingen ensam själ där ute som vill göra mig sällskap ? linn är för tillfället inget vidare bra sällskap . ikväll blir det bara film och ta det lugnt . vi syns och hörs , puss !


jahapp ?

än en gång sitter man här och gör absolut ingenting . det blev en sen kväll igår , kanske mest för att jag snackade med en ganska otippad person ! imorse vaknade jag kring kl 12 så då steg jag upp och for direkt till norrfjärden och solade . sen han jag precis bli klar innan min syrra kom med bussen så vi for och handlade åt mamma och sen hem . sen jag kom hem har jag bara hunnit äta lunch och sen hamnade jag här .

här är även bilder från mitt och linns stek i lördags ;p

linn

jag

vi ;p

jag steker i mosters vougeglajjor ;p tror det stavas så ?!
iaf , min kusin , jag och moster :)


helgen

jaa , vad finns det att säga om helgen ? om fredagen finns nog it så mycket att säga för jag kommer it ihåg så jävla mycket :P jag var iaf på fotbollsträning och sen for jag vidare till pilla där vi förfestade ! det var jag , linn , jessica , emeli , anna , sanna och amanda :) riktigt trevligt var det , vi spelade olika spel , snackade och sjöng singstar ;D sen bar det då av till statt och efter det är det många minnesluckor .. :P

sen lördagen finns it heller så mycket att säga om , hade inte så jävla kul , var typ nykter nästan :P men jag och linn började grogga lite hos min moster i deras jacuzzi och senare for vi vidare till jossan en stund men sen for vi till anna :) sen pentan då som vanligt .

jag var på dåligt humör igårkväll så när pentan stängde ringde jag min syrra så fick hon komma och hämta mig . det var otroligt skönt måste jag säga att sova hemma inatt , brukar bli att jag sover i stan då jag festar :) så idag har jag bara sovit och tagit det lugnt , sen där kring 3 for jag till mormor och morfar där dom bjöd på godmiddag för att dom har fyllt år :) nu är jag hemma och tänker bara ta det lugnt och se beck ikväll :) tror jag då ? ;D

RSS 2.0