tjoooooo

sitter här med jossan och sara liiiii just nu och lyssnar på musik! lyssnar på church från step up 2 ;) skitbra låt! vi har just sett videor på sebastian krantz och han är så jääävla söt! men sara säger att han är bög :( synd att han bara är 14 år..lite väl lite kanske..

feeeest är det iaf och senare kväll bär det av till stan för att gå ut, och för en stund sen så pratade jag med linnéa och det var väldigt trevligt!" längtar till att träffa henne idag, var väldigt länge! men nu ska vi fortsätta dricka och ha det trevligt! heeeeeeeeeeejs! hjag hör av mig imorgon om jag inte är alltför bakis, får väl se när jag är nog kapabel att köra bil hem imrogon bitti, tjingelingpling!

feeest

gud så härligt med fest i det här fina vädret!

nu har jag inte tid att skriva något mer för jag ska dra till sara nu! vi hörs imorgon eller något..

innan jag går måste jag bara säga att det här måste vara världens hetaste kille!!!! tjing!

image26

steeeekväder!

shit vad varmt de är alltså! jag och linda har varit ute hela dagen! vi steg upp 07.30 idag för att gå på loppis i badhusparken och det var väl inte sådär jättekul så vi gick in till stan efter ett tag och köpte hårfärg åt mig och sedan for vi hem till henne igen. väl där så färgade linda mitt hår lite mörkare så att utväxten skulle försvinna och även om det inte är så jättestor skillnad så blev jag ändå nöjd för det blev precis den färg jag vill ha :)

igår så hade vi en spa/må-bra-kväll. riktigt mysigt! vi såg tv, målade naglarna och gjorde hudinpackning ;) oj så lena våra ben är! självklart så drack vi cola light också och åt lite pop delight :)

nu har jag precis duschat och ska se hur mitt hår ser ut när det är fixat, för jag ska ju ändå fixa det eftersom att det är fest ikväll :) med en viss sara linneruth! men jag ska också äta, sminka mig osv. men det kan jag nog inte börja med än för då kommer jag hinna förstöra det tills senare :)

den här sången satt jag och linda och sjöng på hennes stundsmatta i den här sommarsolen. det var några gentlemän byggde ihop den medan vi satt och sa hur de skulle göra och solade ;) sen när de var färdiga hoppade vi tills vi blev trötta och sen låg vi bara där och steekte. sen körde vi gissleken när linda visslade en sång och jag gissade, och efter att hon hade visslat den här så fastnade den i våra huvud. när jag sökte på den på youtube så hittade jag denna underliga video, till en låt som inte riktigt passar in egentligen.. men den var rolig :)

här är några bilder från igår!

image22
inplastade ben! det funkar och benen blir jättelena! ;)

image23
pop delight och cola light ;)

image24
probably the best girl in the world!

hemma

kom hem för ett tag sen efter en shoppingrunda på stan med mamma och pappa. innan vi for till stan for vi till öjebyn på besiktning av bilen för den släppte ut för mycket avgaser eller nå när man körde, så pappa fuskade till det lite men besinen och nå annat så den klarade besiktningen gallant ;)

på stan blev det iaf ett par shorts och 6 brottarlinnen! dyrt var det och jag som är så snål.. menmen, linnen är ju något man använder mycket av under sommaren så. det blev även käk på subland och dit kom jenny, frida och sara och joinade oss :) mysigt!


efter det så satt vi på torget ett tag och sen gick jag och klippte mig! blev faktiskt väldigt nöjd, fastän jag aldrig brukar bli riktigt nöjd från början, men det blev fint :)

och ett stort grattis till min lillasyster som tog moppekortet idag!

nu ska jag äta något. puss!

vilken dag!

så otroligt bra slut på kvällen!
har precis kommit hem från cirkus?! amada ringade och frågade mig ifall jag ville följa med så hon jag och amanda for dit och kom nyss hem :)

dagen har jag ju spenderat hos mormor och morfar, och putsat fönster i typ 5 timmar! trodde inte ett hus hade så många fönster och att det tog så lång tid att putsa dom..
men det var iaf värt allt slit, för 500 kr är ju aldrig dåligt precis! :) när vi skulle fara därifrån så trodde jag att det var lite luft i ena däcket för det har varit det förut så då skulle jag och nathalie försöka fixa det på statoil, men då stod en bil ivägen så slangen nådde inte! vi for iaf till norrfjärden i en väldig fart för att hon skulle hinna med en buss, men ni tror inte vi missar den då? självklart. så då var jag tvungen att skjutsa henne till rosvik och sen tillbaka till norrfjärden på viktväktarna.. och där gick det väl inte så himla bra som jag hade hoppats på, men det stod ändå ett minus på vågen och allt minus är bra så jag ska inte klaga :)

men nu hade jag tänkt slänga mig i soffan och se film med pappa, tjingeling!

image19
Cirkus Brazil Jack som amanda bjöd mig och jenny på :)

jaaaadu

jag har så himla mycket jag kan berätta för er nu, även om allt kanske inte är det mest intressanta ni hört :)

kan väl börja om igårkväll.. var ju som sagt med amanda, linda och jenny och myste på. vi såg lite film, åt oss väldigt mätte och körde bil. efter maten så for vi in till stan och hyrde film och köpte lite gott :) sen när vi kom hem började vi se "wild child" som var ganska så bra ändå. men vi han bara se halva ungefär innan vi var tvungna att fara och hämta några stycken som hade druckit lite mer än de borde ha gjort.. men det gjorde inget för vi hade ganska kul i bilen. vi kom på en dans till refrängen i hey baby ;D
sen satt jag och pratade med emil och nathalie i köket när dom kom hem för kvällen, eller natten för klockan var typ 3 när jag hämtade dom. nog var ni söta kan jag lova, haha :)

imorse vaknade jag iaf av att mamma väckte mig och sa att vi skulle fara om en timme så det var bara stiga upp och äta frukost. väl på stan så köpte jag ett nagellack som jag visade i mitt förra inlägg och ett par glajjor :) när vi kom hem blev det tacos till middag och väldigt god efterrätt! nämligen jordgubbar och grädde!


sen pratade vi vid middagen idag och det blev bestämt att linda följer oss till Gotland! :) vi ska nämligen dit veckan efter PDOL för våran granne har sitt 50-års kalas där :) sen ska vi förbi en kompis till mamma och pappa efter det, vi ska även hälsa på våra kusiner som bor där neråt som vi typ aldrig träffar, sen ska vi till Tyskland också för vissa grejer är ju så himla billiga där! :P
och jag och linda ska ju stötta varandra hela sommaren om vi ska bli så snygga som vi vill! :) så jag tror det här kommer bli den bästa sommaren på länge!

sen för dom som vill bli riktigt avundsjuka så kan jag berätta att jag har sommarlov nu! min sista dag var i fredags så nu är det lååånga sovmornar och sena kvällar som gäller :)

fredagkväll

vilken dag det har varit alltså. puuh, är helt slut nu! tänkte sova nu men jag skriver imorgon!
tänkte sova lika gott som han ser ut att göra.
tjing!
image10

torsdag

oj så trött jag är nu! har verkligen hållt igång hela dagen!
idag har jag:
promenerat 5 km
krattat gården med lillasyster i 2,5 timme
promenerat/sprungit i ca 35 min
så jag har varit väldigt duktig, men det måste man vara om man ska nå målet jag och linda har satt upp, eller hur? ;)
på lunchen idag träffade jag linda, sara och sara. så jag frågade linda ifall hon skulle åka med min buss hem åsså började vi prata om det, men så säger sara: men bea kör inte du bil idag? jo just det! tur att hon sa det, annars hade jag suttit mig på bussen och kommit på det när jag varit hemma, det hade ju varit typiskt..

nu hade jag tänkt sätta mig och plugga engelska för jag har prov imorgon, mitt sista prov! yey! :D idag hade jag också två redovisningar, en på svenska om jane austen och en på engelska on fantomen på operan, superbra film föresten! och sen hade jag ett matteprov som jag tror gick ganska bra, jag skriver imorgon hur det gick :)

men först så ska jag hoppa i duschen, packa idrotten imorgon och seeen plugga, men som vanligt så kommer jag väl hitta på något mer att göra för att slippa plugga..
men hej så länge! :)

fortfarande lördag

linda och sara for hem för ett tag sen och nu sitter jag helt själv.. lite tråkigt. men jag funderar på att spela lite Sims för det är ju kul, är inge trött så kan inte sova än!

jag och linda åt bakad potatis och kycklingröra.. förvånande!? tror inte det. gott var det i alla fall och efter det skjutsade vi min lillasyster till sin boyfriend i rosvik och sen for vi hem och väntade på sara, spelade lite sims och så :) sen såg vi sing a long och sen blev det She's the man, igeeeeen! :D men det är så himla rolig!

nu väntar min familj i The Sims på mig, hejdå!

bambi

hur gullig var inte den här?!

image9

http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=3750232


pluggpluggplugg

nu är jag så less som man bara kan bli! men jag tror nästan att jag kommer vara LITE mer less nästa fredag, för då har jag haft 4 prov den veckan :P

nu har jag iaf gjort bort chefsintervjun vi skulle göra och skrivit färdigt om Jane Austen som jag ska redovisa imorgon. nu hade jag tänkt vila ögonen lite och lägga mig i sängen och skriva förhand istället för på datorn för jag får så ont i ögonen.. ska skriva färdigt ett tal vi ska hålla på engelska, och jag ska berätta om min pappas olycka för pappa tyckte det. så vi får väl se på fredag då jag ska redovisa det ifall det blir jobbigt eller inte, jag tror att det blir det men jag vill ändå berätta det. så ska fortsätta att skriva det på svenska och sen översätta till engelska.. men först hade jag tänkt ta en dusch!

imorgon blir det matte på morgonen sedan ska vi till angelica i klassen och vara hos henne och grilla, mysa och spela kubb, vi hoppas på fint väder! :D
hej så länge!

Jane Austen

skriver ett arbete om henne just nu men det går inte så bra för det finns så himla mycket annat roligt på internet att kolla på! men jag försöker tänka på att då måste jag göra allting hemma och det vill jag ju inte så det är nog dags att sätta igång.

sara linneuth är min räddare i nöden. skulle ju då egentligen sitta på skolan i 4 timmar tills vi började, men då ringde sara och sa att jag kunde komma till henne så jag tog en buss dit. vi satt och pratade, såg film och åt lunch. mysigt!

jag vill inte ens komma hem från skolan idag, eller resten av veckan. all ledig tid måste jag ägna åt att plugga och skriva arbeten, och det är ju inte direkt det roligaste. men jag har ju inga val..

tur att vi har kortare dag imorgon, jobbigt att komma hem 17.30 från skolan, som idag t.ex.
men nu är det nog bäst att jag fortsätter skriva om Jane fucking Austen.
tjingeling!

helvete

sitter i skolan just nu och är väldigt irriterad! resten av klassen skriver nationella i matte, och under dom skrev så skulle jag och en till få extra hjälp i matten. men tydligen så går inte det för att matteläraren måste vara vakt under nationella så jag har sovmorgon till kl 1!!!!!!!
jag var så jävla trött i morse och så steg jag upp helt i onödan..
kul!

film

nu for linda just hem och snart ska jag äta middag. idag har vi inte gjort någonting, vi har sett film, ätit och målat naglarna.

nu ska jag äta middag och sen ska jag fara till linda och amanda kanske också kommer dit. vi pratade iaf om att fara till videoteket ooch hyra en hel säsong av någon serie som vi aldrig sett förut, får väl se vad det blir för något, och sen skulle vi köpa vattenmelon också för det är så himla gott! :D

RSS 2.0