ojoj

nu måste jag skynda mig ! vaknade för kanske 20 min sen och nu ringde morfar och behövde hjälp med lite saker . så för att inte komma så sent till stugan så måste jag bädda in soffan , diska , plocka undan och packa innan jag ska vara där kl 12 .. hejdå !

min vecka

idag: färgat håret , umgåtts med vänner .
imorgon: göra fint i läggan därefter till stugan för att äta grillat och må gott med familjen nilsson/öhman .
onsdag: RDOL !
torsdag-lördag: PDOL !
söndag: bakis ..

lägenheten




water cross





emil är en fjant

gud vad duktig jag har varit idag ! när mina systrar for tog dom med sig katterna så det känns lite skönt . fast tråkigt att sova själv :/ hur som helst , när dom for så satte jag igång att tvätta och städa läggan . så nu är allt klar ! har även tagit några bilder så ni får se hur det ser ut :)

men nu ska jag äta en väldigt sen middag och därefter lägga mig i badet :D

without wings

tänkte börja med att säga att det är kul att folk faktiskt kikar in här fastän jag inte skriver speciellt spännande saker och inte ofta för den delen heller :)

en kort uppdatering tänkte jag bara göra .

fredag : mina systrar kom hit . så vi tog med lika godsaker och begav oss till södra :) resten av kvällen bestod av mys och high school musical ;)

lördag (idag) : steg upp och traskade iväg till sjöbodan är vi såg DL vinna water cross medans vi själva satt på bryggan och huttrade :P det var verkligen inte varmt . vi kom hem till mig , lagade fajitas och nu ligger vi alla i sängen och ser beck :)

så nu ska jag återgå till filmen , dom få bilderna jag tog lägger jag upp imorgon , puss :)

katten gör mig galen

fikat var väldigt gott ! men det är ju inte så ovanligt att det bjuds på gott fika hos familjen larsson ;)

förövrigt händer inget speciellt , börjar kännas väldigt ruttet att behöva tacka nej till allt som kostar pengar eftersom jag måste spara så mycket jag kan . för nu är det inte länge kvar tills jag blir arbetslös , 1 augusti .. tusan också . menmen , what to do ?

fiika

morgonen började med att jag for och hämtade gabbis på kallax kring 8 , så himla kul att hon ska vara hemma i 2 veckor ! :D sen gick vi och la oss igen när vi kom hem ;p

egentligen hade jag tänkt fara tillbaka hem till mig idag , men jag får se hur det blir eftersom jag ska på födelsedagsfika hos jenny ikväll :)

sol , sol , strålande sol !

jag och mamma har precis varit på kattjakt , både min och en av syrrans katter klättrade upp i ett träd nästan till toppen och tog sig inte ner sen .. så mamma hämtade stegen och efter ca 30 min så fick vi ner dom , tur de ;)

annars jag har tvättat bilen idag , det känns som att den blev väldigt fin men jag vet att lacken är rutten och den är väldigt rostig så fastän jag tvättat den så ser den likadan ut ;)

nu är jag verkligen på bättringsvägen , jag tror närmare bestämt att min förkylning är borta , bara lite hosta kvar . därför ska jag någon dag framöver se till att hitta på något riktigt kul med mina vänner som hållt sig undan eftersom jag varit sjuk ;p

btw så kommer min storasyster hem imorgon :D så ihelgen ska vi bara mysa och må gott :)

pitsa

jag har kramper i magen ! fy så mätt jag är , vi har precis ätit pizza med familjen och farbröderna . nu ska jag och nathalie lägga oss och se en film , fast jag ska nog sova en stund istället ;) puss

onsdagsmys



vovven blev lite tjurig när han behövde tvättas efter att han badat och rullat sig i sand ;)


kitkat






hur ska detta gå ?

oj vilken omställning jag har framför mig ! var inne på studera.nu och kollade hur det såg ut med utbildning , och jag kom in .. vilken innebär att till hösten börjar jag om skolan :O det känns lite skrämmande när man för ett år sedan gjort färdigt sina 12 år i skolan .. menmen :)

jag läste precis ut min bok , sophie kinsella "en shopaholic i new york" . en riktigt bra bok faktiskt ! jag blev väldigt lässugen ikväll så jag tror jag ska fortsätta med "bakom stängda dörrar" , eller någon annan bok , det återstår att se :) hejs 


pappas födelsedagsfest

gårdagen var väldigt trevlig ! synd bara att jag fortfarande är sjuk och inte riktigt orkade sitta och vara social hela kvällen . istället skötte jag tipsrundan och tårtorna :) men det var kul det också !

jag tror seriöst att gamlingarna DANSADE till klockan 03 inatt ... haha , får hoppas att jag ärver den egenskapen från farsan ;)

precis som alla andra så sitter jag och ser fotboll nu , inga mål och dom är inne på förlängning , illa .. men jag tror på spanien ;D sen blir det att koppla ihop datorn till tvn och se massa nya filmer :)

gårdagen

mamma: kan du lova att ta många kort ikväll nu?
jag: ja jag har ju ändå inge bättre för mig ..

såhär många kort blev det ..

torsdag

förkylningen börjar ge med sig litegrann faktiskt , nu är det bara halsen som spökar ! utöver det har vi bara städat och haft oss hemma i byn , gammelfarsan ska ju ha kalas med partytält och allt ;) men nu ska jag äta middag , bygga lite partytält därefter bege mig hem till mig :)

tusan också !

jag har blivit förkyld ..

fjärde juli tvåtusentio

såklart så glömde jag kamerasladden hemma .. men det var väl inte så otippat ! så det blir inga bilder . men nu ska vi fortsätta ha söndagsmys , vi äter lite chips , dricker saft och ser män som hatar kvinnor ;p

söndag=sliten

sliten ? eh ja . men vad ska man göra åt det ? hade iaf trevligt som tusan igår , iaf på förfesten :) nu har jag snart städa färdigt , så jag hade tänkt duscha och äta sen bege mig till stugan . blir att sova hos mamma och pappa några dagar nu eftersom jag ska jobba i luleå till onsdag . min katt är dessutom på stugan och jag saknar han så himla mycket ! speciellt när man ligger i soffan och ser tv då han brukar komma och lägga sig på axeln och runt halsen åsså somnar han där ;p

nu när jag inte kommer göra speciellt mycket om dagarna så ska jag , iaf idag det jag orkar , lägga upp massa bilder som jag inte lagt upp än :)

then what ?

I was here, still more than once
It's carved into my mind
I was here, you were out of reach
Still somehow scars my memory
Well I'm still here, you're always behind
I need to know will I do right this time?

Not anyone, takes a lie
I brush it off and then what

sleeepy

nu ska jag äntligen sova ! är helt död .. jag är liksom van att somna kring 2-3 och stiga upp kl 11 . imorse väckte kissen mig halv 7 när jag började jobba kl 11 , det kändes väl sådär .. jag jobbade iaf 11-17 , direkt hem där jag fick besök av emil och co ett tag .

därefter mötte jag upp anna på hemmakväll så vi har sett twilight hela kvällen :) men nu , godnatt !

så hiiimla kul :)

jag ska alltså bli kattmamma ;) på prov iaf , emil och dom har kvar en katt så jag ska prova ha den ett tag och se hur det går . och går det bra så behåller jag han :)  men det återstår att se , men när jag tänker på det så känns det underbart att ha någon att mysa med på kvällarna ;) puss


RSS 2.0