I'm sorry

Nu har Märta kommit hit så nu ska vi packa in alla mina saker i bilen sen bege oss till Pitholm för att hämta upp hennes mamma sen åker vi :) Det känns däremot som jag sviker mina arbetskamrater litegrann för att jag ska åka. Men jag hoppas alla dom förstår att jag inte bytt bort mina pass för att jag vill vara ledig! Jag orkar faktiskt inte börja bråka med CSN när det är drygt en månad kvar av skolan innan sommaren.. Men det ska bli skönt när skolan slutar i juni och jag kan återgå till jobbet och alla gulliga kollegor :)

here we come

Såå, då har jag packat färdigt väskan som ska med till kåbban! Nu hade jag tänkt sova så jag hoppas att ni får en lika trevlig påskhelg som jag tänker ha! :D Jag tänker släppa allt som heter skola och bara må gott! Att jag däremot kommer få jobba arslet av mig när jag kommer hem för att hinna klart våra uppgifter är en annan femma ;) Det får jag lösa på måndag..

Puss!


en fröjd för ögat


hjärta


underbara du

sara v


Du skadade hela mitt väsen
Du sa att jag alltid gjorde fel
Du klagade på hela mitt väsen
Tills jag inte längre var hel

nu är jag tillbaka, eller?

en vecka sen jag skrev och jag har fortfarande inte något vettigt att skriva :P måste däremot säga att jag är lite besviken på några stycken just nu .. så jobbigt ska det väl inte vara?!


RSS 2.0