jag känner att jag mer eller mindre har slutat bry mig

jobbig dag och imorgon blir en ännu jobbigare dag .. jag är verkligen inte vad att jobba ! eller jag är inte ens van att göra något under dagarna :P haha ! dåligt . imorgon blev iaf jobbtiderna ändrade så jag jobbar till 18 och ska stänga istället för att sluta 16.30 .. jaja , :)

har pratat med syrran från storstan idag ;) ååh , hoppas verkligen att de går vägen för er :)

på eftermiddagens schema står :
- middag
- baka
- slå in en kofta jag sålt på tradera
- duscha
- naglarna
- SOOOOOOVA !

i don't need you

jahapp , de har gott bra att baka idag . jag börjar se ljuset i tunneln ;) haha . är inge mycket kvar nu , men de är ju bra för allt ska vara klart till på söndag och jag vet ju inte hur mycket jag kommer få jobba i veckan :) ska iaf jobba 7.30-14.30 imorgon och 8-16.30 på tisdag . så två jobbiga dagar väntar ..

våran gammelvolvos framruta har inte mått så bra , den har haft förmånga att fasta i bottenläge när man tryckt ner den .. vilket pappa råkade göra förra veckan när han skulle till jobbet i luleå . vilket resulterade i att han fick göra 3,5 mil i flera minusgrader med rutan nere .. lyckat !

därför frågade han mig om jag kände någon som var bra på bilar , så petrus och sara var här för någon timme sen och fixade de . lustigt nog tog det bara 5 min typ :P tur att min pappa är duktig på sånt ... haha ;) så han blev iaf nöjd eftersom vi många dagar i veckan behöver 3 bilar .

men nu ska jag sova för annars orkar jag aldrig upp imorgon , godnatt :)


hahahahha

ja , vad finns de att säga om gårdagen ? hade trevligt , god middag och bra sällskap ! kvällen slutade med en extra tripp och var inte hemma förrens kl 5 .. haha .

jag sitter och funderar över hur vissa människor tänker ibland . men jag kommer inte fram till nå vettigt så jag lägger ner de . nu hade jag tänkt baka lite , och när kakan är i ugnen hade jag tänkt ringa jessica och höra vad hon gör och skvallra lite ;) hejs .

helg

igår fixade jag käk när jag kom hem från jobbet sen kom jenny och hämtade mig åsså for vi på bio :) jag tyckte filmen var jättebra ! då vet jag inte om amanda tyckte den var sämre eller om hon bara var trött ? ;) blev lite svårt att hålla sig vaken tror jag ;D haha :D

efter bion fikade jag och jenny hemma hos mig och pratade :) efter att jenny for hem kring 12 kanske , så kom amanda förbi ;p så då fick hon sig lite mat som vanligt ;) och sen blev de att sitta och prata till ungefär 01.30 innan hon for hem och jag somnade :) hade förresten feber igår :/ men jag tror de har gått över nu , känner mig bara lite trött ! men jag vet nog vad de beror på så .

ikväll blir de då att göra nå , men vad vet jag inte :) hejs .

seeg som fan

jag vet inte varför , men dehär har varit en tungt dag .. tiden har gått så otroligt sakta :s jobbade 8-14 idag men de kändes som 7-21 typ :P till lunch på förskolan fick dom som vegetariska maten nå nudlar med massa grejs i , och de var så sjuukt jävla gott ! fyfan :) sen har jag fortsatt baka här hemma på min fritid eftersom jag missar mina praktiktimmar , inte de roligaste men .

imorgon jobbar jag , vilket börjar bli en vana nu känns de som :) 7.45-16 imorgon , sen blir de bio med favoritbrudarna ;) luftslottet som sprängdes , vad tror vi ? bättre eller sämre än 2an ? jag tror på bättre :)

btw , har julpyntat mitt rum ikväll också , har bara kvar att sätta upp gardinerna och de vart hur mysigt som helst ! :)

*

"Ta aldrig någon för givet.

Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker att du förlorat en diamant
när du var för upptagen att samla på stenar.

Det är bättre att ha några diamanter än en massa stenar."

vill ni inte , så skit i de !

idag steg jag upp halv 11 och for på jobbet halv 1 . kändes skönt att vara uppe i tid och slippa stressa , men de konstiga var att jag vaknade den tiden av mig själv . känns skönt :) jobbade till 17 och nu hade jag tänkt vila i sisådär 20 min sen blir de att baka resten av kvällen :P nu har vi de rätta receptet så de kan ju inte bli fel nu ;D
förövrigt så ringde hon från vakansen t.o.m. till norrfjärdens fritids , (där jag jobbade idag) , och frågade om jag ville jobba imorgon , och självklart ! underbart alltså :)


jag börjar bli lite less på att fråga nu , jag orkar liksom inte lägga energi på de längre . viljan verkar inte riktigt finnas där och de är allt som behövs för att jag ska förstå .


bra partytagg ;)


ME LOVE ;)


tog mig tiden igår att se center stage turn it up .. och jag säger de bara , helt galet bra film ! jag älskade den , tråkigt bara att jag inte tagit mig tid förrens nu . men den var klockren och rekommenderas starkt !




kenny wormald ♥


vem lämnade vem?

detta har varit en jobbig dag , precis som alla andra känns de som . men jag ska inte klaga nu när jag tjänar pengar , de är ju många som inte gör de så :P hehe . imorgon blir de iaf att baka igen på praktiken , hade tänkt få sällskap men då måste jag fara dit och de orkar jag inte verkligen :P så de skiter jag i .

sitter och pratar med emmelie nu ! gud så skönt de skulle vara att flytta ;D synd bara att jag inte jobbat längre för då hade jag haft pengar till att flytta nu .. men de hör till mina framtidsplaner ;D

nu blir de en film till , hejs !


gaaaah

första och sista inlägget för idag . kom hem från jobbet för ett tag sen och är helt slut ! blev däremot glad för jag ska jobba imorgon också ;) smiiid ! jävligt skönt .

men nu måste jag fara , ska vara på ett möte som börjar 18 .. shit .. hejs !

stress

jag längtar inte till imorgon .. eller jo , men ändå inte . är upptagen hela dagen lång så jag kommer knappt orka lyfta ett finger när jag kommer hem ! puuh ..
8-12 praktik
13-17 jobb
18- möte
de här är alltså väldigt mycket för mig som har gått omkring väldigt länge och inte gjort någonting :P men jag ska inte klaga !

godnatt !

22 november 2009

ja vad ska man säga om igår ? helt okej fest , synd bara att jag inte var så taggad :P så jag ringde erik kring 11 tror jag så han och johan skjutsade hem mig :) under dom ynka minuterna dom stannade så johan göra så att ludde smet ;p sen bjöd jag på juleskum också !

det värsta av allt , min kamera blev stulen . men de började bli ganska vanligt att kameran jag har blir stulen ! först mamma och pappas kamera (men den fick jag tillbaka) , sen min storasysters kamera och nu min , men den lär ju aldrig komma tillbaka . antar att den redan är såld till någon annan ? ;D haha , de är rent ut sagt patetiskt att hålla på med sånt !

kvällen har bestått av möte nere på FH , har gjort 140 st inbjudningar till bingot som är om 2 veckor :) nu blir de kanske att fara hemifrån för lite film och sällskap :)

party

nu har jag ätit och fixat mig så drar iväg nu . kvällen kommer spenderas i djupviken för att fira amanda som fyllt 19 år ! :D hejs .


äntligen helg :)

imorse när jag vaknade kände jag att de skulle bli för ont om tid för att baka , så jag sket i praktiken och for direkt till jobbet kl 12 :) får ändå igen dom där timmarna på söndag . nu hade jag tänkt platta håret , lite iaf :P sen bege mig för att se idol med några söta tjejer . hejs !


beas bageri

som att jag är trött nu ! fy tusan . har ju stått och bakat lussebullar från kl 8-16 ... duktigt av mig ! restultatet blev 117 bullar i olika storlekar ;) haha , de var dock inte meningen men de var lite svårt att göra alla lika stora . men jag gjorde ett jävligt bra jobb med tanke på att jag aldrig bakat vanliga bullar eller lussebullar förut !

imorgon hade jag tänkt baka en stund också , kanske till 10 eller nå sånt , sen ska jag och jobba i rosvik 12-16 . ska jobba på måndag också , fast i sjulsmark då :) jag blir så glad varje gång hon ringer från vakansen ! :) bra med pengar iaf !

nu ska jag göra lite nytta , såsom städa rummet , duscha och laga middag åt mig och min far :) CIAO !



byebye

har ju jobbat idag också . blev klar på praktiken halv 11 , for och handlade till mitt storbak där nere till bingokvällen , hem , lunch och sen jobb .

efter de har jag inte hunnit göra mycket , äta middag och sen har jag även klippt mig . blev ändå nöjd :) tror jag .. brukar  ha svårt att ajgöra de dom första dagarna för att de blir lite ovant . men jag tror de blev fint :P känns då bra iaf .

imorgon , då sätter mitt storbak igång på praktiken , ska baka ungefär 200 lussebullar , och jag som inte ens kan baka vanliga bullar .. hur ska detta gå ? ska även baka nå långpanne kakor , riktigt goda chokladkakor :) så vi får väl se hur de går ! nu blir de dusch så jag får bort alla småhår som sitter i nacken och sen en tidig kväll :) hejs !

jag tycker de är dålig stil !

dagen började klockrent idag ! steg upp kring 07 , åt frukost och sen ringer dom från vakansen och säger att sjulsmark behöver en vikarie , så de blir att vikariera både idag och imorgon ;) är på praktiken nu , så de blir att vara här till ungefär halv 12 , käka lunch och sen gå över till fritids för att vara där mellan 12-17.30 :) sen var de prat om att de bjöds på glögg och mandriner hos wikmans ? ;)

men kuuung !

har varit igång heeeela dagen lång !
min dag har ungefär sett ut såhär :

08-12 praktik
lunch
13-14 möte på vakansen
18 -19.30 möte på folkets hus
20- fotbollsmöte

men de har varit skönt att ha gjort något under dagen iaf :) och jag känner att jag är på riktigt bra humör ! för när jag var på vakansen så såg hon att dom behövde en vikarie på fritids i sjulsmark på onsdag , så redan då får jag mina första timmar som vikarie ;) sköööönt att äntligen dra in lite egna pengar :D och slippa snylta på mamma och pappa ... haha !

imorgon är de praktik igen , så förhoppningsvis blir de en tidig kväll :)

kåbdalis







high school musical

har precis bränt ut musiken till high school musical till att ha i bilen ;D köööng ! och fört över musik till telefonen . alltså har jag kvar att duscha och packa upp väskan .. men för tillfället finns de annat som lockar ;D något som håller mig kvar vid datorn !
vi får väl se när de blir gjort ;D

jag vet vem jag är när jag är hos dig

aaaaah ! helt sjukt .. melissa horn alltså , så sjuuuuukt underbar musik ! kan inte slutta lyssna .. den nya skivan är minst lika bra som den förra .. hojja !

har förövrigt inte gjort ett piss sen jag kom hem , eller jo , ätit middag .
just nu sitter jag och för över lite ny musik till telefonen eftersom jag ska börja promenera till min praktik , och vad kan vara bättre då än bra musik i öronen ? :) sen hade jag tänkt bränna nå nya skivor till bilen också ! eftersom alla mina skivor har en tendens att försvinna hela tiden .. om de är folk som tar dom eller jag själv som slarvar bort dom vet jag inte .. men de behövs nya iaf :)

sen blir de att packa upp väskan från helgen , en dusch och sen en härlig film :)


såhär fint blev mitt rum , när de ser ut som de egentligen ska göra ;p

we love music!


paragraf 12

helgen har varit jättemysig ! mycket god mat och massor med skratt ;D jag tror däremot alla hade lite svårt för att följa paragraferna , men de gick bra ändå ;) var iaf en väldigt lyckad helg !

nu känner jag mig dock så trött att jag skulle vilja sova nu , + att jag fryser . så de blir nog att duscha och sen göra nå för att hålla mig vaken någon timme . blir en tidig kväll , praktiken börjar ju imorgon ;D

bilder kommer sen .

lämnar piteå (skithålan!)

sista dagen på lernia idag då . 6 veckor har ändå gott fort jämfört med vad jag trodde :) sen var jag bla in på kommunen och fixade nå papper . annars blir de bara mys här hemma tills middagen . de blir fläskfilé och gratäng , gott naaanting ! :D

sen kring 6-7 drar jag till snöigare områden ;D
jag far nämligen till :

över helgen med riktigt härligt brudar ! :) tror de kommer bli en bra helg ;D

underbart

har duschat och fixat lite smågrejer . och sett biggest loser . de är verkligen kul att se de tycker jag ! ganska komiskt att dom blir besvikna när dom gått ner 3 kg på en vecka ... :P förutom de har jag gjort ... hm , ingenting .

skönt att helgen är planerad iaf , och jag tror de kommer bli riktigt kul ;) ska ta och plocka ihop nå saker till de och sen blir de nog en tidig kväll .

har avslutning på lernia imorgon ! :) innan jag far hem blir de att fixa nå ärenden också . tjing !

blöööööööööö

har tagit de lugnt hela dagen , riktigt skönt faktiskt . nu hade jag tänkt gå ner och plocka undan lite i rummet och sen fortsätter garanterat tv-tittandet .

detta är en tråkig dag .

älskade du ♥

Jag ville vänta tills du fråga o du frågade tillslut
Jag hörde sånger i mitt huvud men dem kom aldrig ut

Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig

Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord

jahaja ?

nu har man tagit de dumma vaccinet och tänkte , men jag har ju ganska bra imunförsvar osv . inte kommer jag bli sjuk eller få ont . men tji fick jag , redan nu är jag öm i armen , så vi får väl se om feber och de kommer eller om jag klarar mig ifrån de ;p

annars har jag bara fixat klart dom sista papprena från lernia , ringt till kommunen och försäkringskassan . nu hade jag tänkt gå ner och se the biggest loser som börjar nu kl 7 tror jag :) tack och hej !


svinis

arbetsförmedligen imorse då , blev inte specillt mycket klokare . vi gick mest igenom grejer sen tidigare och så . snart blir det att fara ner till folkets hus och ta de där dumma vaccinet mot svinis .. hade inte tänkt ta de men mamma vill att jag ska göra de , så de är väl lika bra ..


några få bilder





världens bästa

när vi kom hem igårkväll så var jag helt utmattad av allt gårende och så . och när jag kollar in i mitt rum så ser jag att mamma möblerat om hela mitt rum :D de var så sjukt fint !

dock är det mycket finare när mitt överkasst är på , men jag var så trött så jag han slita av de ;D
ska ta ett bättre kort sen .

och hur glad tror ni inte man blir av att de här står på sidan av sängen ?

tack världens bästa mamma ! :)

arbete

idag har jag ju då varit på lernia , så jag har fixat dom sista papprena som ska fyllas i så de känns skönt .
medans vi var borta så sa mamma att det stod i tidningen att barnskötare nu också får vikariera ! och hur bra är inte de ? :D dom ändrade ju så att du var tvungen vara utbildad förskolelärare , och de är ingenting jag vill göra , så de kan ju inte bli bättre ;)

sen så är nästan allt klart med praktiken också ! de är dock ingenting jag ser fram emot sådär jättemycket .. skulle ju vara roligare med mer pengar än de jag kommer få ! menmen :)

och imorgon blir de arbetsförmedligen för att "planera" min framtid , men jag har ju som den närmaste tiden klart så de kommer nog gå fort . och en sista sak , på fredag är de sista dagen på lernia :)

besviken

nu kommer de bli några inlägg efter varann .. ingen orkar ju ändå läsa om man skriver långa ;)

ialla fall .. i söndags , näst sista dagen i stockholm , så tog jag tunnelbanan själv (ytterst stolt) och åkte hela vägen hem till linda och saras lägenhet ;) de kändes riktigt skönt att träffa hon igen ! :) vi lagade lite mat och sen for vi på bio :) vi såg "en julsaga" och shit vilken besvikelse ... det var absolut ingen mysig barnfilm som vi trodde ! för de första så hade båda helt missat att filmen var animerad .. och sen var den ändå lite läskig ! en barnfamilj gick t.o.m. därifrån ..

resten av kvällen var jag bara i lägenheten och såg film med syrrorna :) och självklart så gick hemresan från arlanda väldigt bra ! träffade peter också :)


tisdag

nu är jag hemma , har varit på lernia på förmiddagen . det känns som att jag har mycket att berätta om . men har liksom inte tid just nu ... syrran ska ha datorn . så ikväll blir de en uppdatering om allt som varit + lite bilder ;) CIAO

jag fattar de inte !!!

oj vilken underbar tripp dehär har varit !

idag hade ju då våran syster planerat förmiddagen åt oss , vi skulle få en tidig julklapp av henne . och gissa vad de var ? biljetter till high school musical musikalen med kevin borg :D:D:D:D den var så sjukt , äckligt jävla bra ! min storasyster är verkligen omtyckt nu vill jag lova ;)

som att jag ska köpa biljett och se den igen när den kommer till luleå ;) ååååh , fantastiskt ! kan inte fatta de , ingen förstår nog hur bra jag tyckte den var ;) ojoj .

menmen , annars har vi varit och shoppat idag med , men blev inte nå storshoppande för mig . men de gör inge :) och imorgon blir de nog att träffa linda och de ser jag verkligen fram emot ! :)

de är helt sjukt hur nöjd jag är över mitt liv nu ! ;)



vafan margot !

idag har vi inte gjort så mycket faktiskt , tagit de lugnt . när jag och nathalie vaknade så var de liksom snö/regn storm ... inte alls lockande väder för en shoppingtur , tråkigt nog . så den blir imorgon :) och de där med ringen var bara svammel , vi ska till söder eller nå sånt ;) de är inte lätt att vara piteåbo alltså ..

var för en stund sen och handlade massa mat , så nu håller dom här på att laga köttbullar och mackaroner , sen blir de filmkväll med massa gott ;)

men herregud alltså , de är helt sjukt hur sköna dom här 3 tjejerna är ! :D dock lite lustiga ibland om man får säga så ;) men dom kan liksom stå och diskutera hur länge som helst , och t.ex. jämföra späckhuggare med de elaka tjejgänget som finns på alla skolor :P haha . aja , käk nu !

herregud !

idag ringde gabbis från skolan och väckte oss , så då fixade vi oss lite sen begav vi oss till solna centrum för att kolla runt lite :) de blev att kolla i lite affärer och så , sen lunch .
efter de tog vi t-banan till centrala stockholm för att kolla lite där , gick även till gamla stan ! så himla mysigt alltså ! :) så imorgon blir de att fara och shoppa ;) vi ska nog också till ringen eller vad tusan de hette ;) har inte så bra koll ;p

annars har vi bara tagit de lugnt och sett film sen vi kom hem :D de är så otroligt skönt att träffa gabbis igen ! :) och jag känner att egentligen så behöver vi inte ens göra något speciellt , utan de är bara skönt att träffas :) tur att hon kommer hem till jul !!

hej så länge !

STOCKHOLM

ohyes ! nu börjar jag få lite bråttom , har dock packat klart men mamma ropar att jag måste komma ner . så om ca 10 min bär de av till kallax :D hur de dock ska gå för syrran och mig är ett stort frågetecken .... vi ska alltså , själva , ta oss från arlanda till tunnelbanan eller vad tusan de var .. lycka till säger då jag !

annars kan ni ju bara höra av er ;) är alltid kul när folk hör av sig ;D
om inte , så kommer jag hem på måndag !


CIAO ! :D

helvete också !

jag är helt slut i kroppen ! har varit hurtig naaanting ;) fyfan . har städat undan i hela köket , diskat och så . dammsugit nedervåningen , städat mitt eget rum och nu håller jag på att stryka nå kläder åt mamma :) bra gjort bea !

när jag är klar med de hade jag tänkt börja packa till imorgon ! ska på lernia och när jag kommer hem vill jag helst ha allt klart , så de är vad jag kommer göra ikväll :)

i don't like you !

godmorgon ! idag har jag riktigt vaknat på rätt sida känner jag :D är på bra humör . har iaf bara hunnit äta frukost sen inge mer . hade tänkt lägga mig i sängen igen och slöa ett tag , innan jag måste tvätta , packa och sen kommer sofie =) hejs !

feeeet

kom hem från sofie för ett tag sen . men hade bara tänkt slänga in ett inlägg innan jag ska se film igen . syrran vill sova ;) haha . har iaf varit i öjebyn ikväll , vi har bara sett film och fetat oss ;) mycket gott !

imorgon blir de också att vara med hon , de var prat om att hon skulle övningsköra hit , så vi får väl se om dom ens tar sig hit eller om det slutar med att dom ligger i diket ;) puss och godnatt !

fuck you

gårdagen var väldigt lugn . blev film chirre och trocadero :) såg bla halloween , de var ju jättekul när båda satt där jätterädda ... :P hatar musiken !

idag blir de nog inte att göra nå speciellt , hämta syrran i rosvik .. sen måste jag börja packa också eftersom jag och syrran drar till stockholm på tisdag :D

RSS 2.0