framförd av G

Nu ska bea sova

Vara så snäll

Annars får bootyn

Fett med smäll


Sova så länge

drömma så sött

annars slår riset

snart på öppet kött


hade vi pratat simhopp

hade du hoppat med väs

sov nu så du vaknar

söt och fräsch!

med detta säger jag snart godnatt !


vafan !?

ja , ni undrar säkert vafan jag gör vaken den här tiden ? har suttit här sen strax efter fem tror jag , har inte ens riktigt vaknat än :P någon fjant ringde och väckte mig och tyckte att jag skulle komma hit för han var hemma från jobbet nu , och vad gör man inte ?

förresten tror jag it det blir någon skola för mig , kändes onödigt så ska sjukanmäla mig . ork it skriva nå mer , pussshej

student 2009 , here i come ;)

fan vad skönt ! nu tror jag nästan allt är fixat !

* balklänning
* håruppsättning
* smink
* någon att gå med :)
* mest troligt fixat bil !
* balbiljett + hotell
* studentbiljetter
* studentkläder
* studentmössa
 
nu fattas det bara skor ;) underbart !


bästa !

jag måste nog ha den bästa storasyster man kan ha ! oturligt nog så var det något cp som tog min syrras kamera när jag var på fest hos jonas i luleå ! och jag har gruvat mig grymt länge för att berätta det åt hon , trodde hon skulle bli jättearg .. men då säger hon istället :

Gabbi sa:

Det är lungt :) Du hade inte behövt vara rädd att säga det.

puuh säger jag bara ! hon blev inte det minsta arg på mig :)

btw ! jag gick och skulle köpa biljetter till studentfesterna på valdino idag . eftersom de 50 första fick båda dagarna för 100 kr istället för 100 kr styck . och jag trodde redan över 50 hade köpt och när jag kom dit så sa hon : nu hade du tur , du fick den sista gratisbiljetten , så jag fick alltså både den 10 och 12 juni för 100 kr ;)


färgning

har kommit hem för en stund sen och nu väntar städning .. måste plocka undan i mitt rum , är grymt stökigt ! sen ska mamma färga mitt hår eftersom jag färgade det igår men det blev typ samma som jag hade ! så imorgon blir jag ännu mörkare i håret ;D hoppas dock inte det blir svart .. har en tendens att bli mörkare än jag vill ha de .. så medans hon färgar det ska jag plugga religion och sen får vi se vad som händer , puss !

skola

nu sitter jag här och väntar på bussen .. jag hatar att åka buss men ibland måste man , har ju dock inte åkt många gånger sen jag tog körkortet så jag ska väl inte klaga :P

idag blir det en hyfsat slapp dag ändå  , förutom nationella i engelska så har jag inga vanliga lektioner utan bara möten och föreläsning så det blir skönt :) men ska fixa det sista sen gå till bussen , puss !

sweco

nu sitter jag här på pappas jobb och väntar på att han ska sluta . är dock bara 10 min kvar så det är lugnt :) har ju gått på stan i luleå med amanda och samantha idag och som tur var så hittade jag mig nå studentkläder :) blev dock bara en mycket enkel vit tröja , ungefär som den gröna och svarta jag har ! v-ringad , lite större och sen mudd där nere :) för jag kände att det är it ens nån idé att köpa en klänning för jag hatar klänningar så jag vet att jag aldrig kommer använda dig igen så det fick bli en enkel en :) blir säkert snyggt ändå ;)

kommer nog inte uppdatera nå mer idag för när jag kommer hem så ska jag färga syrrans hår och sen skriva klart ett skolarbete så ! hejdå :)

bilder

hittade nyss dessa två fina bilder på OMY från igår :)




26 april

nu har jag ätit middag , fan vad gott ! pommes och lövbit ;) nu hade jag tänkt gå och duscha , platta håret och sen ringa min favorit och berätta det senaste nytt ;) det är tur att vi tjejer är bra på att uppdatera varandra om sånt , eller hur ? haha !

sen imorgon ska jag och mamma försöka hitta nå åt mig till studenten också :) bye fuckers !

söndag

helgen har varit helt okej men den har gått alldeless för fort ! fredagen var jag bara hemma eftersom vi hade match och kom hem halv nio och sen skulle jag upp halv sju på lördagen .. sen igår var det fest hos linn :) riktigt trevligt faktiskt !

nu ska jag lägga mig och vila en stund , har ganska ont i huvudet än .. sen blir det middag , dusch och sova ! är helt slut , puss !

ferre !

satan vad taggad jag är ;) sitter hos linn och simon nu , fast simon är i umeå så det är bara jag och linn nu !  vi har nyss sjungit sing star och som vanligt vann jag ju ;) det var inte riktigt linns grej ;p festen har dock hunnit börja , är på mitt 5 glas och känner att detta kommer bli en toppenkväll :D puss på er så syns vi !

hoppas jag träffar DIG ;)

fotboll

nu sitter jag här och ska äta frukost ! har nyss klätt på mig och det . dock var det ytterst länge sen jag var uppe den här tiden en lördag ;p men är faktiskt inte så himla trött fastän var jag några steksms inatt ! haha :P

aja , match kl 9 , sen blir det hem och hämta grejer sen direkt till stan och börja tagga inför kvällen ;) puss

min fredag

har nyss kommit hem från sikfors där vi spelat första matchen av helgens cup . den var mot öjebyn och slutade 1-1 ! vi spelade rikigt bra och kunde ha vunnit , men antar att 1-1 var rättvist ;p

idag har varit en lugn dag . var iaf grymt skönt att få undan ett av alla prov ! tror dock inte det gick så bra men det är en annan sak :P

ikväll blir det att bara ta det lugnt eftersom jag måste stiga upp typ halv 7 imorgon .. då möter vi länslaget f94 , fastän dom är 4 år yngre än mig så vet jag att dom är bättre än oss och det känns gode surt ;) men vi ska kämpa ! nu ska jag gå och äta nå sen tror jag det blir att se lite tv :) puss

kan man inte sova så gör man annat ..

Vem pussade du senast? säger it !

Vem kramade du senast? linnéa ;p

Vad är din högsta önskan just nu ? personen som är involverad vet .

Vad heter den hårspray du använder? vet inte men märket är L´anza tror jag !

Vem gillar du? många

Vilken färg har du på tröjan du har på dig? svart

Har du string på dig just nu? nope

Känner du någon som heter Niklas? jo

Har du bärbar data? nej

Är du blyg? beror på

Vad tänker du på just nu? att jag borde sova

VAD FÖREDRAR DU PÅ DET MOTSATTA KÖNET ?

Mage, ben eller armar? mage tror jag väl

Bruna, blå eller gröna ögon? riktigt blåa eller bruna

Långt eller kort hår? olika

Charmig eller rolig? både och , men mest charmig tror jag !

Röker eller snusar? är it så brydd

Vad kollar du först in på det motsatta könet? utseendet

Hur stor betydelse har kläderna? ganska stor ändå

Gillar du någon just nu från det motsatta könet? vet inte ..

Gillar någon annan dig just nu? vet inte det heller ..


HAR DU
Blivit kysst?
aadå

Stått på scen? jo

Varit med om en bilolycka? yes

Klättrat på berg? haha näe !

ANTINGEN ELLER

Kallt eller varmt? varmt

Blått eller rött? blått

Regn eller snö? snö

Ull eller bomull? bomull antar jag

Rosor eller tusensköna? rosor kanske

Vår eller höst? vet inte

Historia eller vetenskap? inget

Matte eller engelska? matte


ÖVRIGT

Svär du för mycket? jo faktiskt :P

Vilken låt lyssnar du på just nu? millencollin - Mooseman's jukebox

Hur är vädret just nu? vet it , rullgardinen är nere

Vart skulle du vilja åka? just nu ? bara lämna piteå

Vill du ha barn? ohja

Isf vad skulle dom heta? vet inte ..

SENASTE SOM DU

Träffade? om man räknar bort familjen , emil och linnéa

Pratade i telefon med? min andra halva , linn !

Sov tillsammans med? j.granberg !

*

det är sjukt hur mycket jag sover .. och sen är jag på riktigt dåligt humör också ! har inga pengar och fick nyss telefonräkningen , dock betalar jag för 3 månader framåt , men ändå .. det är tufft att vara utan pengar ! speciellt man måste betala för en skitsak som att flytta över telefonen från pappa till mitt namn , 250 kr ?!?! ofta ens jag ska betala det ! det får mamma eller pappa göra ..

nu ska jag lägga mig i sängen och gå igenom psykologin , det kanske är dags att göra det nu om man har prov imorgon ? haha !

btw , jag tycker det är rikigt fel att klaga på någon och sen bete sig likadant själv ! usch ..

godmorgon !

nu har jag precis sminkat mig och allt annat så har bara kvar att äta och det känns skönt ! måste ju hinna med tidiga bussen idag eftersom jag ska ta blodprover hos skolsköterskan . typ för allt det här möglet och se om jag har någon allergi eller så :P däremot är jag inte lika fjantig som amanda som behöver emlaplåster , visst ? ;)

23.25

nu ska jag jävlat gå och lägga mig ! är så sjukt trött och har varit det hela dagen .. jobbigt läge ;p har inte hunnit sova nå heller , så är nog därför ! sen kväll igår , tidig morgon , volleybollturnering och fotbollsträning , då blir iaf jag gode trött :P har dock inte orkat lägga in de få bilderna jag tog idag så dom kommer en annan dag :) nu väntar sängen , puss !

volleyboll

nu har jag precis ätit och bytt om så ska fara iväg på träning om typ 20 min ! kulkul ! :D

idag hade vi ju då volleybollturnering där vi kom 3a ! dumma domare alltså ! jag skyller på dom ;p är dock en riktigt dålig förlorare ! :P menmen .
jag lägger in bilder sen , puss !


tråkig tisdag

ännu en skoldag har gått och denna var segare än vanligt fastän vi knappt haft nå lektioner .. har haft en eller två sen lyssnat på en föreläsning !

ikväll blir det att plugga precis som alla de senaste kvällarna .. riktigt tråkigt ! men jag grymt mycket att göra nu så det är väl bara ta tag i det .. sen har jag ju fotbollscup i sikfors hela helgen + att jag ska hinna med en fest på lördag så då hinner jag inte plugga så .. hejs ;)



du vet vad jag önskar mest av allt ..

skönt

nu har jag skrivit klart en grej , ska bara lägga in innehållsförteckning osv . skönt att ha en sak ur världen iaf ! så nu ska jag platta håret så jag slipper imorgon och sen blir det sängen ! :)



hoppas hoppas hoppas !

ohja ;)

nu har studentgrejerna kommit och det börjar närma sig allt mer ;) nu är det väldigt mycket som händer ! nu måste jag få in alla restuppgifter först och främst . sen så far jag till prag nästa lördag och är där till på onsdag :D sen är det några lovdagar och så , sen är det inte länge kvar till balen och själva studentveckan ;)


här är mina grejer iaf ;)




tofflor , tuta och visselpipa , t-shirt , tjocktröja , 2 trosor och mössan :D


godnatt mina vänner

nu sitter jag här nyduschad och så . tror jag ska fixa till nå käk , kanske en krämtallrik och en macka :) ikvällen har bestått av att skriva ett skolarbete som fortfarande inte är klart .. men ska skriva klart det imorgon , sen börjar jag bli lite stressad inför psykologiprovet på fredag och religionen nästa vecka :/ men jag får väl se till att försöka hinna med allt ! umgås med kompisar , skriva arbeten , plugga till prov och träna , det borde väl gå ? haha ;p

men ska fortsätta se vänner nu , har ju faktiskt hunnit till säsong 9 ! det är faktiskt lite tråkigt för det finns bara en säsong till efter det tror jag :/ men det är helt galet sjukt hur roligt vänner är ;)


-

just nu skulle jag vilja byta liv med vem som helst ! jag är less riktigt allting . tur att jag har mina solstrålar som lyser upp min dag :)

annars har jag inte så mycket att säga . har varit på eriks stuga idag , riktigt skönt att komma bort som vanligt :) så vi var där , satt ute och solade en stund men det var ju ganska mulet ! sen har vi kört lite skoter och så ;p var verkligen inte lika rädd som jag brukar vara ! blir bara mer och mer stolt över mig själv ;p första gången när han drog upp skotern var jag inte beredd så då råkade jag skrika han i örat men sen gick det skitbra :D

blev dock lite rädd när vi körde över en upplogad väg åp isen som inte alls var is utan vatten typ men det gick bra ;p ida fick också åka med på skotern ;D aja , ska plugga nu , tror jag . puss

 
 

sista lovdagen

hej allihopa ! nu känner jag mig som en riktigt bloggare som skriver så ;p hur som helst så var gårdagen mycket trevlig . blev att se fotboll , sen sitta på nodo ett tag och umgås för att sen avsluta kvällen på annelund !

nu ska jag iaf äta något och klä mig sen fara till nfj där erik hämtar mig och sen far vi ut till hans stuga över dagen ! riktigt kul :) avsluta lovet med att göra något och inte bara sitta hemma :P

kul förresten att bli bjuden och slippa bjuda in sig själv , eller så inte ... aja , hejdå !

annelund

sitter hos sara nu , men ska snart iväg till nodo ! idag blev det att se fotboll , rosvik-alter , men det var så jävla kallt så vi såg bara en halvlek sen for vi till lf och såg öjebyn mot blåsmark istället :) men ska fara nu , hejs !

-

musik som har betytt/betyder mycket för mig från olika sammanhang ..

you're a big girl now ! :D

sen måste jag ju självklart ägna ett helt eget inlägg till min cutiepie som fyller 18 år idag ! :D






GRATTIS BRUDEN ! :D


duktig tjej

duktig som jag är så har jag precis städat mitt rum och snart ska jag äta något ! sen tror jag det blir att fara å sola innan fotbollsträningen kl 17 , bättre på brännan lite ;) sen får vi väl se vad som händer ikväll , kanske blir annelund ? det lutar mot det iaf :) pusshej !


laget ;)


mitt nystädade rum ! :)

sooova

kom nyss hem från stan så nu blir det att krypa ner till sängs och somna till en film :) har varit på annelund och sett film haft allmänt trevligt , ätit brända popcorn osv . inte gott ! men det är ju it alla som är lika bra på att göra det som jag är .. :)

somnade även till där ett tag , så det var grymt tungt att stiga upp och sätta sig i en kall bil , men det gick bra ! skulle se hur fort det gick att köra från stan till sjulsmark och det tog mig endast 14 min ;) fast det är väldigt dåligt att köra så fort så det får jag akta mig från ! :P aja , sängen väntar ! hejs .


den här filmen blev det , ganska rolig ändå ;D

torsdag

gårdagen spenderades med jessica och co . när jag hade duschat och så så for jag till svensbyn och var med jessica och petrus ! vi solade , snackade och stekte jättegod palt ute ;p sen for jag på träning i rosvik och efter det for jag tillbaka till stan och var med dom . först hos robin och sen for vi till öhman där det var mer folk :)

idag har jag solat och bara mått :) sen blir det att fara till stan ikväll tror jag , måste bara duscha äta och allt sånt innan :)

 
igår hos jessica :)                                   idag ute på altan !
 
ludde fick också vara med ;)                 hos öhman :)

haha

haha ! har nyss haft ett väldigt intressant telefonsamtal , kan inte annat än skratta ! det är så helvetes patetiskt så det är sjukt ! hoho ! ;)

nu har jag bara en sak kvar att göra sen är jag nöjd med min dag ;) ska väl fortsätta se min film sen , måste ringa ett samtal också :D haaha !

heeeejrå !

kvällen

har som ni säkert förstod inte gjort så mycket ikväll , sett lite vänner och så :) målat naglarna . får se vad som händer senare ikväll , funderar på att se nyckeln till frihet ! för ska skriva en filmrecension på den så har jag iaf gjort bort att se den :P

bartenderkurs i november i thailand sen , eller hur anna ? ;D

*

jag fattar inte hur man kan känna ett så stort hat mot någon som jag gör just nu ! helt sjukt !

verkar iaf som att det blir en hemmakväll ikväll , om jag inte får ta bilen vill säga ! har redan ångest över att jag kanske måste sitta hemma ..

for iaf in till stan och åt lunch med linn , satt hos simon och såg tv ett tag osv . så nu är jag hemma och ska nog vila en stund tror jag . hör av er om ni vill hitta på nå ! puss

-

vet inte riktigt vars jag ska börja .. finns nog ingen början egentligen . jag har bara börjat inse vad jag var påväg att utsätta mig själv för , igen . jag förstår inte riktigt hur jag tänker . jag vill en sak , men gör en annan . vill bara att allt ska försvinna och aldrig mer ens dyka upp som en tanke i mitt huvud . fastän jag egentligen vill ha allting ogjort så vill jag samtidigt inte det . då hade jag inte haft er , jag hade haft mina kompisar sen tidigare som är världens bästa ! men ni hade aldrig funnit där .. och det är ingenting jag ångrar . men jag känner bara att jag inte orkar mer och vill aldrig mer ge mig in i sån där skit igen , jag förtjänar något bättre .


ojdå !

jag glömde ju ! fick ju detta mms av två snyggingar som stekte i solen medans vi hade moln på himlen så långt ögat nådde ;)


har ganska tråkigt .

Lovar du att vara ärlig? säkert !

Du heter: beatrice
Smeknamn: bea , bebb , bb , trixie , inga osv ;)
Låt som när du är ledsen sörjer till?: celine dion
Beroende av: mycket
Vad tror folk om dig?: jag hoppas väl dom tror bra saker om mig !
Vad får du oftast komplimanger för?: hm , mitt leende tror jag .
Vad säger du för att imponera på någon?: jag behöver aldrig imponera på nån ;)
Hur imponerar man på dig?: vara charmig ;)
Brukar du skratta för dig själv?:  förmodligen !
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: david , bor i gävle :)
Var bor du?: sjulsmark
Trivs du där?: för tillfället kanske ,
Äger du några converse: räknas fejk ?
Sprit, cider, vin eller öl: cider och sprit
Brukar du bli för full: har väl hänt :P
Är du allergisk mot något: alldeless för mycket !
Hur svarar du i mobilen: hallå , aa de är kurt här ;)
Antal timmar sömn inatt: 6 tror jag
Brukar du komma i tid: förut iaf , nu vet jag inte vad som hänt ;D
När mår du bra: när dom i min omgivning mår bra för då får dom mig att må bra också ;)
När blev du fotad senast: igår tror jag
Hur känner du dig nu: trött och sliten
Vanligaste färg på dina kläder: mörka
Vad tycker du om fötter: dom luktar kanske inte alltid så gott ..
Vad saknar du: sommaren 08 ..
Hade du en bra kväll igår: allt är relativt
Favorit dryck på morgonen: mormorssaft
Rakar du benen: jodå
När brukar du oftast gå och lägga dig: beror på vad det är för dag , men kring 00
Är du blyg?: beror på situationen
Sysslar du med någon idrott: fotboll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: jo det tror jag .
Har du spytt offentligt: förmodligen ;)
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: göra allt en tjej inte kan !
Är du nöjd med ditt liv: jovisst .
Är du bortskämd: jo , lite .
Vad gör du i morgon: imorgon ska jag förhoppningsvis vara med min sötunge ?
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: vet it
Vad längtar du till?: studenten :D
Har du bra vänner och äkta vänskap?: har förmodligen dom bästa ! :)
Vad använder du för shampoo?: bryr mig it om vad jag använder ;p
Hur gammal är du: 19 år
Tycker du om någon just nu: räknas det om det är emot ens vilja ? :P
Gröna eller röda äppeln: gröna
Gillar du golf: inte det .
Vilken tid gick du upp idag: kring 10
Har du sovit i din egna säng inatt: näe ,
Har du strumpor på dig nu: japp
Är det okej att gråta: jodå
När grät du senast: hm , några veckor sen kanske
Vad skulle du göra om du vann en miljon: shoppa
Bär du glasögon eller linser: inget
Har du piercing: öron , men tunga snart kanske ;p
Vill du gifta dig: ja
Vill du ha barn: ja
Solar du ofta: det händer
Är du bra på att laga mat: kungen !
Hur vig är du: inte speciellt ..
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Tror du på ett liv efter döden: nja
Tycker du om sushi: aldrig smakat
Vad äter du helst när du ser på film: chips eller ostbågar
Har du tandläkarskräck: näe
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: blåa
Har du någon gång gråtit dej till sömns: haha , det har väl också hänt ;D
Biter du på naglarna: aldrig
Röker du: näe
Hur ofta tränar/motionerar du: ca 3 ggr i veckan
Senaste låt du hörde: ron pope - a drop in the ocean


äntligen hemma !

nu har man då kommit hem från en ändå lite tråkig men lugn påskhelg . inge fest och inga kompisar , det låter inte så himla kul tycker jag . men det har väl funkat , har iaf haft tid att verkligen vila upp mig och bara må ! :) synd bara att det varit så dåligt väder , och att det bra vädret kommer nu när man är hemma ! :P
här är några bilder från påsken :)

 
 
 
 

glad påsk ! ;)

hoppas alla får en trevlig påskhelg nu ! ;D jag hoppas jag också får det fastän jag blir kvar i ruttna piteå ! idag blir det iaf att fara till stugan , heeela familjen ;p vi blir väl där till söndag eller måndag och sen när dom far hem finns mina tankar på att stanna kvar där och byta ut familjen mot nå kompisar och vara där med dom istället ;D

så nu har jag iaf packat klart allt , fäst släpet och kört upp skotern och nu väntar jag på att pappa och syrran ska komma hem , sen får vi se om dom har packat klart och vi kan fara direkt eller hur det blir :) och vi har ju inge internet där så om ni vill nå så når ni mig på mobilen :)

puss och trevlig påsk ! :D


kuungen ! ;)


nodo

sådär ja . kom hem från stan för ungefär en halvtimme sen :) for och åt middag hos mormor och morfar , en riktigt god pizza blev det ;) sen hörde sara av sig så då blev det att sitta och spela kort på nodo ett tag :) nu hade jag tänkt lägga mig och se en film snart , som vanligt . vill inte sova för länge imorgon , imorgon tror jag att jag ska ta mig orken att gå ut och gå ;) sen så måste jag/vi lasta skotern och allt , för vi far ut till stugan imorgon :) när vet jag inte riktigt . mest troligt så far mamma och pappa hem på måndag så om någon vill vara med mig på stugan efter det så hör av er ;) puss ;D

grattis

det blev ingen promenad idag för jag var alldeles för trött :) så nu har jag duschat och håller på att fixa mig . ska snart äta också :) sen blir det att vara till munksund på födelsedagsmiddag med mat från hawaii sen får vi se vad som händer :) far nog förbi samantha ett tag :) puss

morsning

godmorgon ! blir en ledig dag idag och imorgon så jag har ju som redan fått påsklov ;)

igår blev en lite konstig dag , med tanke på allt .. jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det . prata med dig eller lämna dig ifred toootalt ? it's up to you ..

idag blir det att ta en promenad , äta , plugga lite och sen vidare till mormor och morfar . ska hämta G i norrfjärden , N på porsnäs och E på strömbacka sen till munksund ;p mormor har fyllt år så vi ska dit och fira henne , och äta mat från hawaii ;) riktigt gott !

ska äta frukost nu , puss babe ! ♥

convinced we were each others destiny


genom allt

äntligen hemma ! men egentligen är det inte heller så kul för nu ska jag plugga .. eller plugga och plugga , skriva arbeten ! som jag gjort i några dagar nu , men det kommer kännas så jävla skönt sen när allting är klart ! så jag uppdaterar sen ;) puss

den här låten är till en väldigt speciell person och jag tror du vet vem du är ! ;)

skola

sitter i datasalen med john nu , har hål till 10.40 ! har iaf skickat psykologiloggboken till min mail så jag ska lämna in den idag så det känns skönt :) får se vad som händer idag , slutar ju halv 2 men tar mig inte hem förens kl 3 med bussen så det blir väl att plugga här på skolan ett tag så jag slipper hemma :) men nu ska vi nog gå till fiket , puss :D

det är därför jag älskar dig


bra bea !

nu har jag hunnit sova en stund , äta middag OCH skrivit klart psykologin ;) så jag är riktigt nöjd :) så nu har jag börjat på ett arbete som vi fick idag på fritidskunskapen och hoppas på att hinna en bit på det innan jag ska sova ;)

om du bara visste ..

jag älskar måndagar ! kanske inte alltid men just idag iaf :) duktig som jag är så har jag nästan gjort klart alltingi psykologin så jag kan lämna in det på onsdag istället för torsdag eftersom jag ska vara ledig då :) vi ska nämligen ut på stugan då , så vill nån följa så hör av er ;p

efter skolan blev det subland med linn sen satt vi i simons lägenhet och väntade på att min mamma skulle sluta ! väldigt snällt av han iaf :) men nu ska jag lägga mig i sängen och skriva klart psykologin :) duktig som jag är ! pusshej


bjuder även på en bild från skeå ;p

*

Can we try again
To start a new and lovely story that will
shine a ray of light upon our hearts
and bring back long lost glory
Of how it used to be
Baby you and me
Convinced we were each others destiny

du förstår inte ..

idag har min dag gått åt till att se och spela fotboll ! hade match kl 11 på LF och det gick väl sådär , vi förlorade men spelade ändå bra tyckte jag :) var även väldigt nära att göra mål ;) men icket !

efter matchen duschade vi sen gick vi ut och såg alters match som började direkt efter våran , for och käkade sen tillbaka för att se lite av när rosvik mötte nif :) det är så underbart att bara sitta där och se fotboll i sånt här väder ! tror faktiskt jag har fått lite färg på köpet ;p

sen jag kom hem har jag inte fått mycket gjort , sovit lite och så , men nu ska jag sätta igång och göra lite restuppgifter sen blir det en riktigt tidig kväll hoppas jag !

här är lite blandade bilder :)


waynes i torsdags med linn :)

ludde på stugan :)

pappa skottar ;p

på stugan :)

hejs

en vanlig lördag för mig skulle ungefär vara att jag är på någon fest och super mig full och ska ut på krogen vid den här tiden . men istället säger jag godnatt 23.30 . har match imorgon så det blir en tidig kväll , hejdå !

stugan

nu väntar jag på att syrran ska fixa klart våran frukost och sen ska vi ut till stugan ;) pappa ska slå på vattnet och så medans mamma och syrran ska städa ! jag ska bara vara där och leka med ludde :D vi blir ändå bara där någon timme :) vi måste ju som ändå städa upp och det sen alla mina fester där eftersom vi ska vara där under påsk :) får se hur mycket jag blir där . linn sa dock det gulligaste jag hört på länge igår ! eftersom jag inte rymdes att sova i deras husvagn så funderade hon på att stanna hemma med mig ! hon måste nog vara en av världens bästa ! underbara du :D

aja , frukost nu ;D hejs !


utslagen ludde ;p

skulle ut till stugan tror jag med några saker , tex bark eller vad det är , och vi fick absolut inte glömma ludde ! så det där är ett eget påhitt av han för att få följa ;p

jag på stugan under påsken för kanske 2-3 år sen ;p

fredag

nu har jag precis klätt på mig och så . duschade också för en stund sen ! träningen gick ändå hyfsat bra :) så nu ska jag bara äta något , för mig nog bara en macka eller så sen far jag till amanda där jag ska spendera kvällen med henne och jempan :) jag tror det blir riktigt kul för det var ändå ett tag sen :) hör av er om det är nå ;)

bert

äntligen hemma från stan . tog bussen som gick 21.35 sen kom syrran och hämtade mig i nfj :) jahapp , hur mycket shoppade jag idag ? inte speciellt mycket , typ 3 par trosor :P har ju som inga pengar och då blir det ganska svårt .. medans linn shoppade lös som någon annan galning typ ;) det blev att sitta på waynes i princip hela tiden vi var där :)

nu ska jag gå och göra mig en kopp varm choklad , rosta 2 mackor och sätta mig och mysa till någon film , sen blir det att sova !

det är sjukt hur glad och ledsen jag är på en och samma gång ! borde inte gå egentligen .. men så är det iaf . hände en sak som gjorde mig så sjukt glad ! men också något som gjorde mig ledsen .. men så är livet ! puss

stan

jahapp , då har man pluggat gode länge och är riktigt trött ! så ska börja fixa till mig lite , käka nå middag kring 4 sen blir det att fara till stan och se om man hittar sig nå . brukar it göra det för jag får bara ont i huvudet av att vara i alla affärer när det är så mycket folk :P men vi får väl se .


jag hatar dig så sjukt jävla mycket ! varför kan jag inte förklara här i bloggen , men om du tänker efter så vet du varför .
du är en idiot !

9 crimes

du gjorde mig lycklig , men nu är jag tillbaka på ruta ett ..

bajs

har nyss kommit hem från träningen , blev ju som sagt en kort träning . och en sak kan jag ju säga er , nu är bilen lika förbannat jävla skitig som den var innan jag tvättade den ! jag hatar grusvägar !

jaja , nu ska jag göra mig nå mat , duscha och sen får jag främmande . pusshej !

smiid

har nyss tvättat våran andra bil , och mycket renare blev den ! den är dock it helt ren för jag orkade inte ta bort riiiiktigt allt för det blev lite småkallt att vara ute och bli blöt :P och jag har även ätit lunch/middag , men inte så mycket för jag åt ju på subland idag kring 12 ;p

for iaf mot skolan , hämtade upp erik sen for vi och skrev nationella prov i svenska B . jag tror det gick hyfsat bra ändå , klarar ju då lätt ett G men hoppas väl kanske på ett VG eller nå ;p får se . sen skjutsade vi hem erik men stannade där ett tag först , han bjöd ju på fika så man var ju tvungen ;)

nu ska jag gå och vila en stund tror jag , sen har jag träning mellan 17.30-18.30 så när jag kommer hem ska jag nog plugga lite :) eller vi får se . puss :D
-

sofielundgren säger:

bea i delicious
-


my life suck without you

Maybe I was stupid
For telling you goodbye
Maybe I was wrong
For tryin' to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way I found out I'm nothing without you

w380i ?

kom hem från stan för ett tag sen , eller rättare sagt annelund . så nu har jag nytelefonen med mig hem ;) blir att sätta in lite musik sen ska jag sova :) har ju faktiskt nationellaprov imorgon i svenska B , inte kul ! men det ska nog gå bra . sov gott :)


hoppas på att jag bytt upp mig ;)

erkan !

jag

mina fina tatueringar

bea ;p

RSS 2.0