valborg , eller ?

ingenting speciellt har hänt sen sist jag skrev så vet inte varför jag skriver nu . men har man en blogg är det kanske meningen att man ska skriva :) valborg idag då .. medans andra är ute och super skallen av sig så har jag bara varit hemma , tvättat lite , packat osv . för vi åker ju faktiskt på söndag ;)

nu blir det lite AA och sen tv-spel tills emil ringer och ska ha hämtning , hejs :)

here i go again on my own

oj vad jag har dragit in vuxenpoäng idag ! ;) jobbade in rasten och slutade kl 15 därefter for jag direkt till stan . for på EM och kollade ut en soffa , den första han visade ville jag direkt ha :) tror dock det är en precis likadan som sara ;p men det betyder ju bara att jag tycker den är fin ! :D

därefter for vi på dollar och köpte massa småsaker som burkar , plastpåsar , olika mått osv ;p så jag kom hem 500 kr fattigare men 2 stora fulla påsar rikare :D
jobbet kallar imorgon , så godnatt !


ps . jag saknar dig också ..

tisdag

vilken dag .. känns skönt att pusta ut och ta de lugnt !

för den som vill veta så har jag hunnit med detta idag
jobba
laga middag
gå igenom flyttkartongerna
städa rummet
betala räkningar och fixar försäkringspapper

det blir en tidig kväll eftersom jag jobbar 7-15.30 imorgon ..
ciao !

p to the arty

yeey ! sitter hos sara nu och har börjat dricka och fixa oss . tror detta kommer bli en good night ;) blir fläskfilé och potatisgratäng till middag , gööött som fan ;D hoppas alla får en lika trevlig kväll som jag ! bye

jag vill flytta !

herregud så trött jag är ! somnade väldigt sent igår och skulle upp kl 7 , inte bra . men dagen har gått bra ändå , jobbade 8-12 på förskolan och 13-18 på fritids :)

har även fått jobb i norrfjärden imorgon , skönt att slippa dom jobbiga 4 timmars och istället få jobba 8 timmars ;)

med tanke på hur mitt rum ser ut så finns det inte så mycket annat att göra än att städa . sen kl 21 bär det av till stan för att kolla på en lägenhet :)

it's a beautiful day

nu har jag varit vaken ett tag men inte gjort ett skit . ska t.o.m. spela tv-spel en stund fastän det är strålande sol ute . jag tror jag har blivit lite av en nörd faktiskt ;)

väntar även ett samtal , förhoppningsvis kan jag kolla på båda lägenheterna imorgon så slipper jag in till stan igen :) när hon har ringt så blir det en promenad med vovven sen träning på step in ikväll :) bra dag !

sweeeeet !

igår fick pappa då alla presenter från "släkten" eller vad man ska kalla det . så det slutade med att han fick då , som jag skrev igår , en 50" plattv med plasmaskärm tror jag det var , installation och leverans av TV-antenn , antennförstärkare och en inspelningsbar boxer :)
det är nog inte bara pappa som blev glad ;p

menmen , nu är det en ny dag och det är egentligen idag pappa fyller år så idag kommer vi ha främmande hela dagen . så fikat är framdukat och yvonn&tomas är påväg hit :)

hoppas ni får en lika trevlig dag som jag :)


grattis i förskott :)

nu är det många som fyller år , bla sarah åkerström . så ett himla stort grattis till dig bruden :D

det har blivit en promenad i skogen med pappa och vovven idag och 20 minuter efter vi kommit hem så började det vräka ner snö . som att det behövdes mer ...

idag blir det födelsedagsmiddag för pappa med morbror , moster och co . thaimaten kommer sitta bra i magen ;) nyss gav vi pappa hans present och han blev nog ganska chockad ;) en 50" plattv åsså ska han få en inspelningsbar boxer och några såna grejer :D sen ikväll blir det bowling , awesome !

freaky friday

godermorgon !

nu hade jag tänkt springa i duschen , äta frukort/lunch och sen bär det av till jobbet . känns lite tungt att sluta 17.30 en fredag , men sånt är livet ;) det känns dock inte lika jobbigt när jag tänker på att jag är rastvakt när jag kommer dit , och det är ju underbart väder ute ! sen är det lunch fram till fritids och då blir det ännu lugnare för vi ska ha fredagsmys ! ciao

check this out !

vad stolt jag blir ! :) "loggan" eller vad det kallas i ritarvärlden , alltså den tecknade dalahästen och de , det har min storasyster ritat :) kolla här !

grrrrreat !

gårdagen var lite jobbig faktiskt på många olika sätt . men idag är en bättre dag och jag känner mig på toppenbra humör ! :) har precis valt ut några filmer jag ska ta med till jobbet imorgon , så får barnen välja vad dom vill se för någon :)

vaknade imorse av att syrran kommer in i rummet och frågar om jag kan skjutsa hon till skolan för hon missade bussen .. jag har sovit så jäkla skönt inatt åsså kommer hon och väcker mig ..

men nu ska jag nog börja läsa någon av mina böcker jag köpte för ungefär 3 år sen ..

funny stuff

kom hem från jobbet för en stund sen , har jobbat 6-11 idag . nu ska jag bara äta lunch och sen bege mig till stan för att klippa mig :) därefter väntar middag hos morfar och sen ska jag umgås med sofie :)

btw , barnen sjöng en lite lustig sak idag på jobbet när dom hade rast ..
dom sjöng "bea bea bea beaNÄSSÅS"
med melodin "botten upp och resten i håret"
hm ..

9 to 5

i wanna sleep ! usch så trött jag är .
men det känns skönt iaf med jobb hela veckan . sen imorgon blir det in till stan när jag slutat ! ska klippa mig :D om det blir som planerat så blir det att umgås med sofie efter de :)

nu ska jag hitta på något roligare än att sitta här !

-


sömnig söndag

oj , vad länge det blir mellan inläggen . menmen .

igår var ju det ju då en överraskningsfest för pappa och 2 till som fyllt år . den började med bowling och fortsatte med mat och tävlingar på folkets hus :) vissa stunder höll jag på att dö i skratt !
däremot tror jag inte att jag någonsin ljugit så mycket på en och samma dag ;p men vilken tur att pappa gick på det iaf !

nu ska jag fortsätta spela super mario på nintendo 64 !
jobb väntar imorgon .


gårdagen

glömde ju förresten berätta om gårdagen . jag for in till stan för att få försäkringspappret påskrivet , boka klipptid och prata lite med sara :P när jag hade gjort allt detta och skulle gå till bilen så hittar jag inte nyckeln , jag tror direkt att jag tappat bort den så jag ringer mamma och säger att hon får komma med extranyckeln . efter ett tag vid bilen så kollar jag in och ser att den sitter i låset .
så jag hade alltså låst in nyckeln ...

min syster var lagomt glad på mig när jag lovat att hämta henne före kl 14 och när mamma kom till stan så var klockan 14.10 , ungefär .

vi stressade hem men hon han packa allting ändå och sen bar det av till tågstationen eftersom hon och en kompis ska till uppsala . dom bad mig följa dom till deras platser så dom hittar rätt och det första dom säger är "är det de här tåget vi ska med ?" ja sa jag , det finns bara ett tåg . vi fortsätter gå och sen kommer frågan igen , "är du sääker på att vi ska med det här tåget ?"


jag hoppas för allt i världen att dom går av på rätt ställe , men med tanke på hur virriga dom är så vet man aldrig .

duktigt bea

nog är jag ganska duktig . jag som gör allt för att försöka spara pengar till turkiet och sedan går jag och impulsköper en telefon .. tur att det inte blev så dyrt :) tack sara för hjälpen :D

så halva dagen har jag försökt förstå mig på den och fixa alla kontakter men snart ska jag sätta den på laddning så den får vila upp sig över natten ;)

i'm back

nu är jag tillbaka igen . har verkligen inte haft någon lust att skriva , + att jag har jobbat så tidigt vilket resulterade i att jag var helt död när jag kom hem .

jag känner dock att jag börjar bli sjukt irriterad över en grej ! nästan så jag skulle vilja slå någon . det tänker jag inte göra för jag vet inte hur man gör . men någonting skulle jag vilja göra för sådär beter man sig fan inte .

idag är jag ledig och det känns skönt med tanke på att jag har fått jobb hela nästa vecka . så det blir en stadsrunda , får se om jag får med mig syster eller om jag far själv :)

borgarudden

nu var det länge sen jag skrev och bara därför kommer det dröja minst lika länge innan nästa gång . för vi ska nämligen fara till stugan snart och vara där tills på måndag :) yeeey !

för den som vill veta :
- jag är hungrig
- det regnar ute (för den som inte visste de)
- jag hatar lastbilar (skriver om det när jag kommer hem)
- jag hatar virus eftersom den ätit upp min dator
- måste lämna in datorn när vi kommer hem
- nu måste jag gå


GLAD PÅSK PÅ ER !

RSS 2.0