Bjuder på lite bilder från påsken, bättre sent än aldrig! :)












staden

Amanda hörde av sig och frågade om jag ville ta en paus i pluggandet och gå på stan en sväng, och det var precis vad jag behövde! Med tanke på att jag inte har speciellt mycket pengar kvar efter Stockholmstrippen och det, så kom jag hem med en sak som jag faktiskt behövde :) Men även saker jag inte behövde..



Only you and me


true story

Being happy doesn't mean everything is perfect,
it means that you have decided to look beyound the imperfections
.

Go Sverige!

Vilken skön kväll detta har varit! Nu sitter vi utspridda i hela rummet och ser eurovision :) Vi har även hunnit mumsa i oss en ananas :D Nu ska jag måla naglarna ett varv till och fortsätta heja fram eric saade ;)

Sopor

Idag har vi inte hunnit göra speciellt mycket, vi har rensat lite i syrrans lägenhet och så. Haha, jag skrattar bara jag tänker på det. De hade en tv i lägenheten som inte funkade, tillsammans med massa annat skräp så vi tog bilen för att fara till en återvinningsstation och det måste ha sett hur kul ut som helst. När jag frågade gubben som stod där borta vars vi skulle kasta tv:n så säger direkt att vi är från norrland, och det visade sig att hans föräldrar var från munksund :P Hur som haver, när vi klev ur bilen började de snygga sopkillarna skratta åt oss för vi hade ju inte direkt sopvänliga kläder och sen tre tjejer som kånkar omkring på en dataskärm, tv, högtalar osv ;p Menmen, vi gjorde det bra ändå! Nu håller vi på med middagen och ikväll blir det att se eurovision :) Heja Sverige!

it's so strange

Det har varit en lugn och skön dag, bara slappande och god mat :) Imorgon väntar ikea och om det är bra väder tänkte vi hinna med en liten picknick på något mysigt ställe :D Vad resten av dagen kommer bestå av återstår att se!








Trots att man ångrar något man gjort,
så går det tyvärr inte att göra ogjort
Dock krävs det två för att göra ett misstag
men det krävs tre för att skapa osämja

Stockholm

Ja, vi kom alltså fram till Stockholm igår efter många om och men ;) Så vi hade bara myskväll igår med film och gotta :) Idag sov vi ut med tanke på att jag sovit 2h natten innan och sen begav vi oss till willys för att handla! Medans mina systrar gick ut på en promenad så satte jag mig och pluggade en stund och snart ska vi börja med maten.

Varje gång jag åker till syrran så får jag alltid samma känsla, varför bor jag kvar i lilla sketna Piteå när jag kan bo här? Men jag kommer alltid fram till samma kvar, Piteå är ändå hemma..
Jag känner däremot att jag står inför många motgångar just nu och några av dessa ligger på mitt eget ansvar. Alla gör vi misstag och jag försvarar inte mina, jag önskar bara att jag hade agerat likadant som du.. Konfronterat de människor som behandlat mig fel, men jag får väl skylla mig själv när jag är för mesig för att ta tag i konflikter.

Men nu lägger jag detta åt sidan för att njuta av en vecka i Stockholm hos min storasyster, resten får vänta. Hej så länge :)

RSS 2.0