ut med gammalt och in med nytt

jag är så fruktansvärt less min tråkiga header ! så nu blev det en tillfällig text där för jag känner att jag vill komma någon vart på hemtentan innan jag börjar med bloggen :P jag har en tendens att sitta väldigt många timmar när jag väl börjar ändra så det får bli en annan dag :)

jag längtar redan till imorgon så jag ska gå till stan och köpa en grej , men vad det är får ni se imorgon ;)

öjebyn

nu sitter jag hos erika i öjebyn och försöker skriva lite på hemtentan ! dock går det inte speciellt bra .. vi for iaf för en stund sen till pitstop och köpte lunch så nu är vi mätta och belåtna :) det är nog bäst att jag fortsätter nu medans jag har hjälp av klasskompisarna :)

liten , grön och söt

fastän hemtentan inte är klar än så är jag nöjd med min dag . har skrivit färdigt min feedback till matildas text och den ska vara inne på fredag så det känns jättebra :) imorgon blir det att träffa några klasskompisar för att hjälpas åt med hemtentan så hela min tisdag kommer gå åt till att skriva klart den så jag kan ta ledigt resten av veckan :D


skitskola

uuuusch vad jag hatar hemtentan som vi håller på med nu ! jag förstår knappt vad jag läser .. dumma den . istället ska jag nog ta och ringa märta och höra om hon vill gå på stan en sväng :)


filmer

köpte lite nya filmer igår på hemmakväll :) tur att dom bara kostade 19kr/st !

stockholm







blåbär & hallon


nytt


före

efter



nu har jag äntligen plats med mina filmer , speciellt mina äääälskade barnfilmer ;)

städfreak

då var tenta nr 2 avklarad och jag håller tummarna på att det går vägen denna gång :) gunild påpekade även att jag verkar städa HELA tiden , tragiskt nog så är det nog sant .. men det blir lätt så när jag inte kan somna om det är stökigt :P konstigt nog så blir det nästan lika stökigt dagen efter jag städat , så ja , jag städar typ varje dag ;p så jag behöver väl inte säga vad jag ska göra nu ? ;)

sen kommer mamma hit med min nya tv-bänk :D

norsjö






nytt :)




hem och vända

då var man hemma från stockholm och det känns jättetråkigt ! tråkigt att fara ifrån syrran :/ meen , från ett roligt ställe till ett annat .. så nu hade jag tänkt äta nå lunch/middag , bege mig till stan och sen börjar färden mot norsjö ! tror det kommer bli en toppenhelg :D när vi for från kallax idag så svängde vi även in på bergnäsets skoterbutik och handlade lite där men det får ni nog inte se förrens jag kommer fram i norsjö eftersom alla kablar är i väskan , då kanske det kommer en och annan bild från stockholm också om ni har tur ;) tjing !

awesome !

precis när vi hade kommit fram till tunnelbanan så inser jag att jag glömt kameran hemma och fick då den bra idéen att ta kort med telefonen , men självklart så har jag inte den sladden .. fan vad less jag blir :P aja , vi skulle ju till centrum och shoppa lite , men när jag ser på kartan över tunnelbanorna såg jag SOLSIDAN och tänkte direkt , dit vill jag ! så vi åkte dit och kollade på alla fina hus och sånt ;) på tunnelbanan såg vi även jerry från ung och bortskämd :P


godmorgon !

jag glömde ju säga en sak igår ;) när man sitter hemma i lilla piteå och läser vad "stor-bloggarna" har för sig osv så känns det ibland som att dom lever något lyxliv någon annanstans när dom i själva verket bor i stockholm , dom flesta iaf :P och det glömmer jag som bort , att dom faktiskt bor här . så igår när vi skulle från t-centralen till syrran så såg vi paulina danielsson ;p paulinas blogg är faktiskt en av dom få stora bloggarna som jag tycker är bra ! hon såg dock lite arg ut där hon gick , kanske beror på detta ? ;)


skön dag

det blev inte att blogga när jag kom hit så jag gör det nu istället :) det känns så fruktansvärt skönt och roligt att komma ifrån piteå för ett tag :) även om det är "hemma" . idag strosade vi runt litegrann överallt , handlat mat för dagarna jag ska vara här och sen har vi bara sett film resten av dagen :) imorgon blir det däremot att shoppa lite tror jag :D däremot har jag inte ens orkat röra min resväska förrutom att ta upp min tandborste , typ . så kamerasladden ligger kvar där någonstans . förhoppningsvis blir det lite bilder imorgon . men ni som brukar läsa min blogg borde veta att jag ofta säger att jag ska lägga upp bilder åsså blir det aldrig av ;p men jag ska göra mitt bästa ! godnatt på er :)

stockholm

ääntligen ! väskan är packad och nu sitter jag och äter frukost . shit vad roligt det ska bli att komma bort :) jag far nämligen till stockholm idag för att hälsa på min storasyster , shoppa och äta gott :) både kameran och sladden är nerpackade så mer än såhär får ni inte för tillfället . vi hörs när jag kommer fram :)

yaaaho :D

endast 2 dagar kvar , gud vad kul det ska bli :D


visitor

jag är så glad idag :D jag har valt att inte följa strömmen under sportlovet som ska iväg till vougga ! istället ska jag göra något annat trevligt men det tänker jag inte berätta än ;)

nu är mamma här , vi har lagat tacos :) ikväll ska det även hinnas med att tvätta och hälsa på morfar som fyller år idag , sen ska vi självklart hitta lite tid så vi bara kan må gott framför tvn :)

RSS 2.0