yes !

jahapp , nu har man vunnit 4 av 4 spelade matcher ;) härligt brudar ! vann idag med 7-1 mot arvidsjaur , riktigt skönt ! dagen har varit ytterst skön ! har bara legat och slappat hos linda sen spelat match . men shit vilken värme alltså ! fick ont i huvudet av att bara vara ute :P menmen .

igår blev det fest i djupviken :) jag och linda for dit ! träffade bla wede och jocke , trevligttrevligt ! jag var där hela kvällen medans linda gick ut på pentan :P innan jag for hem så gick vi även och hälsade på söta harry ! sen kom linda med taxin åsså for vi hem och åt mackor och kräm sen somnade vi ;p





ferre förfan ;D

har snart gjort mig klart , har håret kvar sen far jag till linda och sen bär det av till stan ;) give me a call ! pussss

trötter

kom nyss hem och ska bli riktigt skönt att sova ! dock är jag lite hungrig men jag får mätta mig med mina chips innan jag sover . kvällen har spenderats med linda och amanda . vi var först hos linda , sen min stuga och sen for vi in till stan och var med sara :) det är helt sjukt hur duktig som är på att spela gitarr och sjunga ! nästan så jag blev kär i hon ! ;) om du läser sara så borde du vara stolt ! för du är sjukt duktig ! :D

aja , får se vad morgondagen bjuder på .. för nu ska jag sova ! hejs .

bra jobbat erika ! ;)

nu sitter jag hos linda och väntar på att amanda ska komma hit så vi får fika och sen fara till min stuga :) vi ska nämligen fika för att lindas pappa stefan fyller år idag , så vi ska ner och gratta han snart :) sen måste jag få säga att jävlat allt är klart i skolan nu ! så nu blir det inte att vara i skolan nåmer , förutom när vi ska vara där och typ spela kubb och så , men inga lektioner ;p

sen var ju erika så himla söt idag ! när vi gick på stan så skulle hon bara kolla hur mycket pengar hon hade kvar på kortet , och när hon ser på kvittot hur mycket pengar hon har blir hon helt till sig och glömmer kortet i bankomaten ! haha , så det blev direkt hon märkte det in på banken och spärra kortet ;D haha , gulle !

sen har jag även köpt en klänning idag ?! hör och häpna . jag hatar klänningar egentligen ! bland det värsta jag vet faktiskt :P men den här var riktigt fin faktiskt , kostade 400 kr så vi få väl se om jag behåller den eller lämnar tillbaka den ! måste höra vad mamma tycker om den ;p

men nu ropar dom att fikat är klart så ska ner nu och sen fara och mysa på min stuga , ni vet vars ni når mig ;) bye bitches !

shake it !



Now if she does it like this, Will you do it like that?
Now if she touches like this, Will you touch her like that?
Now if she moves like this, Will you move her like that?
Come on, shake, shake
Shake, shake, shake it

äntligen !

idag har jag gjort bort både sista matteprovet i matte B , och jag är riktigt nöjd med mitt vg i kursen ;p sen har jag även skrivit klart den lilla idrottsuppgiften som ska vara inne imorgon (simtestet också) , sen har jag även skrivit klart hela rapporten i projekt och företagande för att min grupp inte var där ! inte det roligaste jag gjort direkt men då får jag iaf mitt vg , så får vi väl se vad dom andra får :P

efter skolan for jag öhman och sambota och käka på kiosken i nfj och sen for vi hem till mig ! så nu har han fixat min dator så den funkar som den ska :) tack !! sen for jag på träning och nu sitter jag här , ska gå och duscha sen får vi se vad som händer .

här är någon bilder från bla festen hos johan och klassfesten :)




resten hittar ni på min facebook :)

fotboll

har nyss duschat och hade tänkt gå och fortsätta se fotboll nu ! go united ! ;) eller ronaldo kanske jag ska säga ;D han är jävlat säkert min blivande man :) inte din linn .

har städat mitt rum nyss också , och fixat det sista till mitt svenskatal . så ska lägga mig i sängen nu och plugga matte och se fotboll :) pusssshej !

onsdag

än en dag har passerat och nu är det inte länge kvar innan studenten ! fyfan vad jag längtar ;p vi har gjort klart planerna nu för de två sista veckorna och jag känner på mig att det kommer bli riktigt roligt ! :D imorgon har jag mitt sista matteprov och på fredag mitt svenskatal , sen är allt klart ;p

nu hade jag tänkt gå och äta min pizza , eller det som blev kvar av den från igår :) sen blir det matte , så länge jag orkar ..

jag känner att min blogg blir bara tråkigare och tråkigare eftersom jag aldrig lägger upp bilder men jag ska ta och fixa det där så det iaf blir lite roligare att läsa :)

btw , måste ju även gratulera jonas som fyller år idag , så ett stort grattis till dig !

puss

simtest

nu väntar sängen känner jag ! har hållt igång hela dagen :) for ju då till skolan och hade enda lektionen jag hade på dagen , sen jobbade jag lite med vårat grupparbete medans jag väntade på samantha ! sen for vi in till stan där vi mötte upp linn :) gick på stan lite , sen for vi och käkade på hawaii , mycket gott ;p blev dock mycket över , jag och linn åt bara en halv pizza var så blev nästan kvar en hel ;)

efter att vi suttit där och hunnit vara förbi samantha och leka lite med egon så for vi till badhuset i munksund och så gjorde jag bort mitt dumma simtest för att få mitt betyg i idrott :) gud så skönt det var ! lite jobbigt men ;p simläraren hade dock lite synpunkter på hur vi simmade , han tyckte att vi gjorde det så himla tungt för oss själva genom att simma på sättet vi gjorde ;p haha , kändes som när man var liten och var på simskolan ;) haha ! menmen , riktigt skönt :) sen skjutsade jag hem hon och jag for hem :) i norrfjärden mötte jag grabbarna grus , så jag stannade å pratade med dom en väldigt liten stund sen solade jag också innan jag for hem :) men nu ska jag sova , en spännande dag väntar imorgon ! godnatt ;) ledsen för de långa inlägget ;p

godnatt

nu ger jag upp för kvällen ! historian gav jag upp med för länge sen .. just nu känner jag bara att jag vill skita i provet och ta ig i kursen ! mamma tyckte det var onödigt men det känns som att jag verkligen inte orkar nå mer . har missat så många lektioner så förstår inte ens vad jag läser ! menmen , får se hur det blir med den saken . räknade istället lite matte , eller blev ganska mycket så har bara någon sida kvar och sen ska jag göra provet på torsdag :) aja , godnatt på er ! puss

*

"i ask myself sometimes if it's worth the price i pay ,
staying with you, when no one else seems to see
and know you like i do .. "

sjukhuset

nu sitter man här igen , men bara en liten stund ! hade tänkt gå ut eller göra nå annat snart . tänkte bara kika in lite !

var ju då på lasarettet idag och kollade mina halsmandlar , och hon sa nästan direkt att jag kommer att få operera bort dom . så det blir att göra det efter sommaren sa hon eftersom de flesta har semester under somaren . dock var det grymt jobbigt att ta ut alla örhängen när jag skulle röntga visdomständerna ! har ju 6 hål i ett öra och dom var riktigt jobbiga att ta ut :P menmen . sen gick jag med sofie snabbt och kollade när dom körde i kanalen , pratade med jossan lite sen for jag ! gick förbi åsa som ska göra min balfrisyr och lämnade några bilder på hur jag ungefär vill ha :) men ska gå nu , hejs !

ibland börjar man ju undra

nu är det nog dags att börja avrunda .. känner mig nöjd med dagen så de är lika bra att gå och lägga sig nu då ;D ska bara hämta mig lite gammeldags vaniljglass först , sen sängen ;D pussss


exchanging body heat in the passenger seat ?

nu har jag skickat in källförteckningen till psykologiläraren och läst igenom svenskatalet , så ska räkna matte nu :) sen får vi väl se vad som händer ? gissar på sängen och en bra film :) men det återstår att se .

idag tjänade jag även lite extra pengar på att tvätta och vaxa min farbrors bil , så det var ju inte så dåligt ! sen imorgon har jag inga lektioner alls , ska röntga visdomständerna och sen fara och kolla halsmandlarna , ska ju kanske ta bort dom .

sen på tisdag då blire kort dag och sen ska jag och mamma på stan åsså ska jag få nå saker av henne till balen :) fan vad jag längtar alltså !

stackarn

gårdagen bestod av trevligt sällskap , film , chirre och dipp och många skratt ;p jag linn och simon var bla och hälsade på sara och ronny ? där linns päron var :) riktigt trevligt var det där och hur god efterrätt som helst ! sen for vi och hyrde film och sen tillbaka till linn och såg twilight , såg den även hos jessica i fredags men den var så bra så var tvungen se den igen ! helt sjukt bra film ..

aja , hur som helst så håller min dator verkligen på att lagga sönder , tror den är inne på sina sista dagar/veckor .. stackarn . får se om min käre vän kanske kan hela den eller om det är försent ;p så nu sitter jag på mamma och pappas dator , så bilderna från helgen får ni när min dator blir bra igen , om den blir bra igen ? pusshej ;)

nybyn

jag skriver om gårdagen osv sen , ska duscha sen till nybyn och umgås med två av mina favourites , pusshej !

tällträsk

har ganska nyss kommit hem från johans stuga ! blev att fara dit igår , så vi har fiskat och bara haft det trevligt :) så nu sitter jag hos rebecka och jessica , dom här ska festa ikväll . vilket jag inte tror att jag ska , så blir mest troligt att bara umgås med dom istället utan alkohol ;p

förresten så fick jag min examenspresent igår , i förskott , och vad var det inte om en kamera ? ;) har pratat om att om jag skulle få en kamera så ville jag ha den tidigare så jag kunde använda den under studentveckan och det :D så igår fick jag den ! tack mormor och morfar :) men nu ska jag gå och vara social med dom här , puss !

god lunch !

dagen har varit riktigt skön ! lunchen på statt var hur god som helst ! blev potatisgratäng , kött och grönsker :) efter det gick jag upp till linn en stund , for och köpte en ny mascara och sen for jag hem :)

nu har jag hjälpt mamma att renbädda deras säng och ska gå och fortsätta nu med nå andra saker hon behövde hjälp med . behöver ändå lite pengar ;p sen ska vi äntligen fixa min klänning också , annika kommer hit idag och ska hjälpa mamma att sy :) pusshej


onsdag

sitter här nu och försöker göra något åt mitt hår .. känns tungt :P börjar 11.30 egentligen , men jag orkar inte gå på första halvtimmen för sen kl 12 blir det lunch på stat med hälsoambassadörerna :) fan vad gott ;) sen får vi se vad som händer , är ju som sagt sjuk ..

good for you "

Good for you, but I don't want it
Keep your money in your pocket
You can't buy your way into my life
So hold it, let it be
Good for you, but I don't need it
Take your shallow life and beat it
You may live your life in luxury but you could
Never see
What's good for me

bra jobbat brudar !

dagen har bestått av att vara i skolan till ca kl 15 fastän jag slutade kring 13.30 .. men det gjorde ändå inget , fick gode mycket gjort på projekt och företagande ! när jag kom hem så såg jag de två sista avsnitten av oth ! mesig som jag är .. så grät jag mig igenom hela sista avsnittet , så fort jag slutade gråta hände de nå nytt åsså började jag gråta igen ;D

sen så for jag ju då och såg våran match , spelade inte för att vi hade så mycket folk och sen är jag sjuk ! så jag hjälpte amanda i kiosken istället , stekte burgare och så ;p träffade även erik och jocke :)

btw , vi vann matchen mot infjärden med 3-2 ! kändes riktigt skönt :D så nu har vi alltså vunnit 2 av 2 matcher :) men nu ska jag nog lägga mig i sängen och se tv eller nå , är grymt sliten .. har ju gått och blivit förkyld också ! fan .. menmen ! hejs :)


john lyssnar på musik med liiite för kort sladd ;p


min inte så bra utsikt från kiosken :)

nog är jag ganska bra

nu har jag alltså gjort klart:

engelskanationella (muntliga)
skrivit klart svenskatalet
gjort färdigt psykologiarbetet

är riktigt nöjd över mig själv !

nu har jag kvar 1 matteprov , 1 historiaprov , projekt och företagande och hålla talet i svenska .

haha , kanske lite tråkigt att läsa om vad jag har kvar i skolan ;p men eftersom jag är in här och kollar dagligen så kommer jag även lättare ihåg vad som är kvar ;D så nu ska jag försöka hitta våra grejer till projekt och företagande och göra lite på det . puss !

we made you

And that's why... my love
You'll never live without,
I know you want me boy cause I can see you checking me out
And baby, you know, you know you want me too
Don't try to deny it baby, I'm the only one for you

save the last dance for me

You can dance-every dance with the guy
Who gives you the eye,let him hold you tight
You can smile-every smile for the man
Who held your hand neath the pale moon light
But don't forget who's takin' you home
And in whose arms you're gonna be
So darlin' save the last dance for me

Baby don't you know I love you so
Can't you feel it when we touch
I will never never let you go
I love you oh so much

that's hot !

träningen gick väldigt bra så jag är fortfarande på bra humör ;p fastän jag är trött har humöret varit på topp i princip hela dagen ! ska ta tag i duschningen sen tillbaka hit gissar jag och skriva lite svenska ..

känns däremot surt att jag slutar tidigt imorgon men tar mig inte hem för mamma och pappa har båda bilarna :S jaja , får väl lösa det på något sätt !

har dessutom hunnit plocka undan massa skit från mitt skrivbord , slängt massa papper och så ! mitt bland alla högar hittade jag en liten genomskinlig påse med två smågrejer jag köpt från prag , som jag nu inte vet vad jag ska göra med ? får väl se vars dom hamnar !

duschen nu , puss ! :D

bra humör !

har nyss kommit in från en liten solstund , fan vad jag älskar sommarvärmen ! :D det var en kort och slapp skoldag , gjorde även bort matteprovet som ändå gick ganska bra ! sen gick jag även till stan där jag satt med linn och sara och surrade på :) bota och jessika kom också en stund :)

så nu ska jag läsa igenom engelskan och sen skriva mitt svenskatal :)


linda och john , när vi satte upp nedräkningslapparna ;p


MIN STUDENTSKYLT ! dock var den lite stor men jag har ju så grova armar så jag orkar nog hålla den ändå ;)

klockers !

klassfesten var hur rolig som helst ! kan inte säga annat :) jag tror alla hade riktigt roligt ;p kvällen bestod av allt från alkohol (förmodligen) , kubb , kropp mot kropp och pussar :D kvällen kunde inte ha varit roligare !

nåja , idag var det bara att stiga upp kring 9 för att fara och städa , och jag tror varken jag linnéa eller victor var särskillt pigga ? ;D men men , det gick ju bra ändå ! synd bara att inte alla betalade ..

efter städningen blev det munksund med syrran där vi putsade fönster hos mormor och morfar ! det tog ändå ett tag , men för pengarna vi fick och maten vi blev bjudna på så ångrar jag inte att jag gjorde det :)

jaja , åter till matten .. har prov imorgon , önska mig lycka till !

lite bilder från igår :)


fest-kommitén ;)




helgen

så ! nu är allt klart till helgen så nu bär jag av till stugan :D hinner dock bara vara där typ en halvtimme , sen ska jag in till stan med josse och se fotboll , förbi en fest osv :) sen imorgon är det klassfest med gamla 9c ! längtar som tusan och tror det kommer bli en skitbra kväll :D och på söndag så blir det att putsa fönster hos mormor och morfar och tjäna sig en slant ;p

eftersom jag inte sover hemma på hela helgen så kommer jag inte heller skriva nå här , men ni klarar er ;) puss


detta hittade jag i mitt kollegieblock .. erik ?! ;p

huvudvärk

träning gick som vanligt utmärkt bra ! eller vad säger vi josse ? ;) ELIIIIT ;) haha !

har hunnit sitta ute en stund idag också så jag hoppas ha fått lite färg :) och medans jag solade så fick mamma läsa psykologin för mig ;) haha , men mest för att jag inte förstår något och då är det lättare om någon annan förklarar :)

sen jag kom hem från träningen har jag jävlat it gjort na ! ätit lite och sen suttit här .. inte bra . men nu ska jag borsta tänderna och sen väntar sängen ;) puss

and look who's laughing now

sommar och sol ! jag kan verkligen älska livet ibland ! ;D kom hem för en stund sen , så ska sätta med och plugga lite psykologi nu så jag får göra bort min lilla muntliga kompletering imorgon ! ska bli skönt att det är en grej mindre ! sen hade jag tänkt hinna med lite matte också , eller ska jag börja med mitt svenskatal ? får se vad det blir ! puss :)



I see right through you baby
try not to be like you don't want me
why don't you get it through your thick head
cause i've seen this game before
and i'm not trying to see it no more
SHUT YOUR MOUTH
i'm not trying to hear your lies
no not again
sorry you couldn't be a better man

but now who's the joke
and look who's laughing now

stolt !

nu sitter jag här en stund och pratar med jempan i tele ! rolig prick det där ;) heh !

som jag är nöjd över mig själv idag !  idag har jag hunnit med att
*sola
*hämta syrran
*dushcat
*fixat naglarna
*städat rummet
*projekt och företagande, intervju
*religionsuppgift
*engelskauppgift

och nu ska jag börja med svenskatalet :)

lite klart iaf

skönt ! jag arbetar av uppgift för uppgift nu ! har gjort bort religionen och en engelska uppgift ! så nu har högen minskat ganska mycket ;) det jag har glömt att skriva är dock vårat stora historiaprov .. som jag gruvar mig som fan över .. jaja , bara försöka göra det bästa av situationen !

där kring 12 blev det att fara och sola sen hämtade jag syrran också ! känner att jag måste sola några fler gånger nu innan balen och så :) för det är faktiskt inte länge kvar nu ;)

jaja , duschen väntar ! puss :)

lillbea har varit med i TV !

hur coolt är inte det ? ;) när room service var förra veckan så skulle mamma se något annat så hon spelade in det och skulle kolla på det idag . och ju längre in hon ser i programet så inser hon att det var mormor och morfars gamla granne från munksund som vi alltid lekte med när vi var små !

och när dom filmar i hallen när dom gjort om hennes lägenhet så zoomar dom in ett kort hon har på väggen där jag , gabbis och hon är med ;) haha ! ska höra med mamma om vi har det kortet eller om det är mormor och morfar som har det !

hur som helst så var jag med i tv ;) var ju dock ett kort när vi var små och står på släpet och spelar instrument men ;D

tisdag

sitter i skolan som vanligt . är så sjukt less skolan nu så vill bara kräkas ! skönt att allt är över snart :) det enda som återstår i skolan nu är

svenska tal
engelska muntlig
2 lätta matteprov 
en lätt och liten religions uppgift
ett psykologiarbete

mja , det var inte så himla lite ändå , men det känns lite jämfört allt vi haft tidigare ! så om ca 30 min kommer mamma och hämtar mig och då ska vi handla , sen förbi ett jobb jag sökt och prata med dom lite och sen hem . skulle vilja hinna sola också , så vi får se om det hinns med :)

matte b

träning gick bra som vanligt ! kändes extra skönt eftersom det var första träningen på gräs :D riktigt kul ! imorgon har vi match i luleå , första seriematchen , och tråkiga regler som vi har så MÅSTE de som inte får speltid i div 3 få speltid med oss ! vilket innebär att div 3 kommer ner med hela 8 spelare .. och det gör ju att ca 6 spelare från vårat egna lag får spela .. våran första seriematch .. men det är väl bara ta det och gå vidare .

så nu hade jag tänkt fortsätta med matten eftersom jag har nationella prov i matte B imorgon mellan 9-13 , alltså 4 timmar ! helt sjuk . kommer inte få nå brapå det heller för jag förstår ingenting typ .. menmen :) puss

pelle svanslös

-Den här gången har han gått för långt i sin mallighet, definitivt.

-Han är verkligen värd en belöning. Fiffinitivt!

-Infinitivt var ordet! Hela kvarteret kunde ju ha brunnit ner.


btw , jag vet inte riktigt vad som händer med mig just nu . jag känner mig verkligen ur balans och inte alls samma bea som alla är van ! jag behöver någon som du ..


haaaata

fan vad tung skolan är just nu ! känns som att jag ska drunka i alla papper och böcker ..
det som är kvar nu är :
svenska nationella (muntligt)
engelska nationella (muntligt)
matte B nationella
historiaprov, 1 och 2 världskriget
psykologiinlämning (+ muntligt omprov för min del)
fritidskunskapsarbetet (snart klart)
engelskaboken + frågor ska in ..

tror det är vad som är kvar innan betygen ska sättas , förstår inte hur jag ska hinna med allt ..

dagen började igen med att jag var med linda ! hon kom hit sen har vi pluggat tillsammans typ halva dagen :) mycket roligare att göra det med någon annan så man har någon att prata med ;p så nu ska jag fortsätta med mitt , alltså plugga .. puss !

perfekt lördag

så hiimla skön och lugn dag det har varit idag ! jag for ju som sagt tillbaka till linda efter middagen :) då var vi där en stund och sen for vi och skjutsade ann och rolf tror jag dom heter till stan för dom skulle på nå partaj och linda hade lovat att skjutsa :) sen när vi kom tillbaka så har vi bara myst på med chirre och dip till några bra filmer ;) sen kom även jempan och var med oss ett tag :)

så nu ska jag lägga mig och se klart de två avsnitt jag har kvar av dhw sen blir det att sova :) puss och godnatt !


skor

nu har jag precis stekt köttfärsen till tacos så snart är det middag :)

min dag började med att linda ringde och frågade om jag ville följa på stan , och självklart ville jag det ! så jag duschade , klädde på mig och for :) och bara för att det här verkar bli en bra dag så hittade jag mig ett par skor :D kan lägga in en bild på dom sen :)

så nu ska jag äta , plocka undan i mitt rum sen ska jag till linda :) puss

lagfest

dagen började ju såklart med att jag försov mig , men han iaf med bussen och det var ju bra ! för hade ju NP i engelska idag , läs och hörförståelse :P tror det gick ganska bra , får iaf g :)

så nu sitter jag hos linn , kanske ska gå till samantha snart , vet inte ? :) sen ikväll är det lagfest som står på schemat :) ha en bra kväll ! puss

bilder från prag





resten kommer upp på facebook en annan dag ;)

mjukglass

idag när jag vaknade kände jag att jag hade fått för lite sömn så jag orkade inte fara till skolan ! for istället till stan , åt lunch med linn sen gick vi och tog oss en glass :) hade mycket att prata om också ;) riktigt kul !

sen har jag bara packat upp mina saker och renbäddat sängen :) så nu ska jag ta och sätta in bilderna från mobilen sen ska jag plugga , puss !

*

pragresan har varit hur rolig som helst ! ångrar verkligen inte att jag for dit :) orkar dock inte skriva nå om den , alla andra kommer ändå skriva i sina bloggar ;) men bilder kommer lite senare , hade ju dock bara mobilkameran men det funkade ändå :) nu ska jag fortsätta vara social på msn och plugga ! puss



* säger:

en vaniljdoftande skönhet från skogen

* säger:

hard to resist

ohja ! ;)


prag 4

nu ar jag har igen , men bara for ca 5 min . har precis kommit hem fran en shoppingrunda kring hotellet men aven i chinatown eller vad det hette ! for mig blev det 3 nagellack , lite ogonskugga , parfym och 2 par orhangen :P ar iaf nojd . sa nu ska vi satta oss och se en film sen gora oss klara for en sista middag har i prag :) vi far harifran ca 12 , sen ar vi hemma i lulea ca 00 :/ menmen , vi hors :)

prag 3

hahaha , jag kan inte gora annat an att skratta ! som att jag har fatt mig ett gott skratt ikvall ! shit vilket harligt gang det har ar ! riktigt lirare alltsa ! ojoj , allt fran skitsnack , till bajs och pruttar , gamla pojkvanner och fylleminnen ! helt sjukt ! ska nog ga upp till rummet igen , har vilat magen lite fram allt skratt sa . godnatt folks , halsningar prag !

prag 2

sitter har vid datorn igen och har precis kommit hem igen . i morse har vi varit och halsat pa en skola har i prag , dom skulle visa oss runt och sa . men dom har nog den samsta engelskan jag nagonsin hort ! huvva :p efter det tog vi tunnelbanan in till till stan igen dar jag och erika kopte oss varsin troja !

nu ska vi upp till rummet , kanske sova en stund ! sen blir det nog att fixa sig lite och sen ut och ata middag :) blir inge fest ikvall sa vi ska nog sitta och mysa pa nagon restaurang eller fik nagonstans :) hej sa lange !

prag 1

sitter i prag nu , stekigt vader som fan , skulle bara hit och kolla laget ! ska snart korka upp och sen blir det dusch , fix och kinamat ! hoppas ni saknar mig , puss !



vissa ar ju mer dumma an andra , och du ar en riktig idiot , puss

PRAG !

nu åker jag till prag :D kommer hem den 6 ! sakna mig inte allt för mycket nu ;) får se om det blir att uppdatera nå där nere , annars får ni klara er ;) PUSSSS


kommer sakna att snacka med dig :)

bilder från mobilen

några av våra nedräkningsskyltar som ska hänga på väggen i skolan :)




valborg :)




gulle :)

<3

snart bär det av

efter en hel utedag är jag helt slut i både kroppen och knoppen ! har krattat , tvättat och städat bilen så har även tjänat lite pengar idag ;p sen har vi ätit grillat idag och det var riktigt gott ! så jag är helt slut ;) nu håller jag iaf på lite med min packlista , känns skönt att jag är snabb på att packa när jag skrivit ner allt jag behöver ! :)

lyssnar på en skitmysig låt nu , så ska ta det lugnt ett tag sen packa :) puss

John Mayer - Free fallin'

"I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breaking her heart
And all the bad boys are standing in the shadows
And the good girls are home with broken hearts"

dagens

jag uppdaterar om gårdagen lite senare idag ! tänkte bara titta in här lite snabb och skriva vad som står på dagens lista

- packa till prag
- kratta
- mest troligt städa bilen
- fixa naglarna
- duscha
- städa rummet
 och sen hinna umgås med min familj innan jag nu far imorgon ! :)


RSS 2.0