bajs

jag har ingen ork att blogga idag heller , men imorgon .. då kommer det många roliga inlägg :D eller .. hm .. ja , vi får väl se ;)

puss

nu hade jag tänkt duscha , se film och sova ! en halvdag på skolan väntar ..

oh no ..

jag är för trött för att blogga !


fredagsmys

vilken skön kväll jag har haft ! jag har varit helt död när jag kommit hem från praktiken .. och varje dag jag kommit in genom dörren vet jag att jag borde tvätta , borde diska , borde städa och borde plugga . och FRAMFÖRALLT höra av mig till mina vänner som har hamnat i skymundan på grund av skolan ! om dom fortfarande vill vara mina vänner vill säga ;) jag får hoppas på det trots att jag inte hört av mig på ett tag ..

har även julpyntat lite mer , men inte blev det speciellt mycket . tror syrran ska få hjälpa mig imorgon :) puss och godnatt !

what a mess ..

jag vet inte riktigt vad som hände , men där kring kl 18 fick jag för mig att nu ska jag storstäda därefter julpynta ;p det var lättare sagt än gjort , jag han börja men sen började jag sortera i olika lådor som jag visste var fulla med skäp och hippsvipps så har det gått en timme och lägenheten ser värre ut än den gjorde när jag började .. hur går det egentligen till ? så det är väl bäst att ta tag i resten av städningen med otroligt bra musik i högtalarna och i väntan på ett samtal , hej så länge :)

 


buuhu :/

nu är jag helt slut ! det var ju sista dagen på praktiken idag .. jobbigt värre ! vi fick massa kramar och en av flickorna gav oss t.o.m. två pussar på kinden ;) hur söta barn somhelst ! nu däremot , hade jag tänkt vila en stund .. hörs sen !

dumma mig ..

harry potter var braaaa ! jag längtar redan till nästa ;)

under veckan som gått har klockan som tidigast ringt 6.30 och dessa dagar har jag varit som en zombi när jag kommit hem ! imorgon ska jag upp kl 6.00 , och vad tror ni jag gör när jag kommer hem från bion ? jag ställer mig och gör lunchlåda till imorgon , tar hand om all disk och fixar fikat till imorgon .. inte speciellt smart om ni frågar mig :P men än är det några saker kvar som jag måste göra så jag går väl och lägger mig strax efter 23 tror jag , vi får se hur död jag är imorgon ;)

btw så är det sista dagen på praktiken imorgon :(

in your face !

när piteå kommun går ut med att det inte existerar någon vikariebrist , vilket skämt ! idag ringde vakansen mig och frågade om jag ville stå på listan igen :P antagligen för att jag bara vill jobba ute i småbyarna som tex sjulsmark . dit ingen annan vikarie orkar fara ! tur för mig , däremot kan det bli lite tungt .. 2 extrajobb och skola på heltid .. vi får se om det går ihop eller om jag måste säga upp mig på något av jobbet .. men det är ju helt klart värt ett försök :)

nu bär det av till bion och jag hoppas verkligen att harry potter kommer leverera ;)


azm :D

nu har jag gjort lunchlådan till imorgon , det blir potatis lax och citronsås , kan det bli bättre än så en torsdag ? tydligen så kan det de ! jag ska ju nämligen på bio imorgon och se harry potter :D hehehe . detta har btw varit en bra dag ! fick även besked om att jag klarade rapporten , lovely ! :) nu ska jag duscha , men sen då .. ska jag kanske gå och lägga mig ? :O


svar

Anonym om wonderful:
Men åh vad spännande med paket;).. Fast jag tror inte jag hade hållt mig om jag hade haft den här uppe i arvidsjaur, swish så skulle alla paket vara sprättade;) haha.
gillade dessutom ljusen, vars har hon hitta ljus som symboliserar detta!?:)
Ska minsann be mamma om att få likadana;)
Puss Och Kram!

svar : jag kan tänka mig att du skulle göra så fia ;) men det är ju mycket roligare att hålla sig så man faktiskt får öppna ett paket om dagen :) mamma har köpt allt på tistel :) det är enkla ljus där hon fäst ett band runt om och symbolen har hon satt fast med en nål ! ett kors för tro , nyckel för hopp och ett hjärta kärlek :)


wonderful

hur söt är inte min mamma ? titta vad hon har gjort ! jag kommer inte ens ihåg sist vi använde dessa .. det är en kalender som mormor gjort tror jag , 1-24 . när vi var mindre knöt mamma och pappa fast ett litet paket åsså fick vi öppna en varje dag fram till julafton . och iår överraskade hon mig och mina systrar med detta ;D

jag har även fått detta av henne , symbolerna på ljusen står för tro hopp och kärlek :)


new shit


min nya hylla ovanför tvn :)

tjabba tjena hallå !

jag är överlycklig ! såg på min studentmail att kursledaren hade skrivit att vi inte har någon lektion på måndag så vi blev istället lediga :D wonderful !

dagens lista

godmorgon på er ! idag är jag överlycklig , vet ni varför ? jo för att jag har fått sova ut :D däremot vaknade jag kring halv 10 och enligt mig är det inte sovmorgon men jag kunde inte somna om så ..

dagens planer:
- sola
- systemet
- fixa naglarna
- duscha
- äta
- PARTY !

friday

efter att ha sett jay ikväll så måste jag erkänna att jag gillar han ! tidigare har jag tyckt att han är bra men att det alltid låter likadant , men ikväll var han kuuuung ! nu är iaf sofia påväg hit :) hon ska få färga mitt hår . jag får se om jag måste ner på ica själv eller om hon hinner komma hit innan det stänger ! behöver nämligen lite hjälp med att välja :)

btw , fan vad skönt med en ledig helg ! :DD

glad

godmorgon ! idag känner jag mig på jättebra humör så jag tror att det kommer bli en toppendag :D jag har iaf precis ätit upp min gröt så nu ska jag borsta tänderna , hämta matilda och sen till praktiken . vi hörs när jag kommer hem :)

puss

nu sitter jag här igen och som vanligt är klockan före fan ! (iaf för mig som är van att sova till 10 ..) matilda har även suttit här och väntat på mig sen klockan sju då jag kom från duschen :P men nu ska jag skynda mig att äta frukost sen ska vi fara :) slutar kl 16.30 idag och sen blir det träning kl 18 så vi får se hur det går med bloggandet idag . tjing :)

vintervit

praktiken gick bra och jag känner att jag inte alls är lika trött på morgonen nu som jag var i måndags .. det är väl bra antar jag ! det var även ett barn som påpekade att jag hade hår i ansiktet och jag sa att hon skulle kolla sig i spegeln och se att faktiskt alla människor har så , och vad tror ni händer ? jo hon blir ledsen och gråter en skvätt tills jag säger att det är normalt och att det ska vara så . då gick det över ;)

träna har jag också hunnit med idag , även lunchlådan är gjord ! så nu ska jag belöna mig med lite av den nya marabou vinter vit ;D väldigt god faktiskt , i små mängder ! vilket passar utmärkt . därefter sova . godnatt mina vänner ! :)


goodmorning

nu beger jag mig till praktiken som vanligt och när jag kommer hem blir det träning på step in med syrran och kanske hårfärgning ? man vet aldrig :) tjing !

sleepy hollow

oj vad klockan är mycket och jag är jättetrött ! under de två senaste dagarna har jag haft som vana att ligga i sängen FÖRE 22.30 vilket har funkat jättebra ! självklart är jag trött när klockan ringer 06.15 men samtidigt piggare än om jag skulle somna kring 00-01 som jag vanligtvis brukar .. och nu har jag redan passerat min 22.30 gräns så det är bäst att jag skyndar mig att borsta tänderna och sen i säng , vi hörs imorgon :)


tisdagslyx

wonderful ! innan jag kom hem ringde jag nathalie som redan var hemma hos mig och då sa hon att hon redan hade lagat middag åt sig själv .. ni kan ju tro att jag blev arg när hon sa att hon bara gjort åt sig själv och att jag fick laga egen mat ! meeeen , när jag väl kom hem , vad tror ni jag ser ? nog fan hade hon lagat middag åt mig också ;) och gott vaaaare :D

please

06.56 .. skulle någon vilja vara vänlig att döda mig ? jag vill soova !

muums

nä gott folk , nu ska jag dricka min nyponsoppa , se lite csi därefter sova :) man blir verkligen helt slut av att vara kring spralliga och busiga barn !


i suck !

haha fan vad jag är kass på att uppdatera ! jag glömmer helt enkelt bort att jag har en blogg ibland .. det har varit lite upp och ner den senaste veckan med både humör , skolan och jobb .. men på jobbet igår var en av dom roligare dagarna måste jag erkänna ;) kan inte skriva här vad det handlar om för då kan det bli riktigt dålig stämmning tror jag ;)

första dagen på praktiken .. vad ska man säga ? förutom att jag tror detta kommer bli riktigt bra ! :) redan efter en dag trivs jag ! däremot känns det lite konstigt att ha jobbat med personalen där och nu är jag tillbaka som praktikant och blir bedömt för allt jag säger och gör .. men det är bara gilla läget ;p

så jävla kul !


KANGOUROU (REMI GAILLARD)
Uploaded by nqtv. - Watch more comedy videos and sitcoms.

senaste inköpen




what's the deal, yo?



finally !

nu kommer inlägg så det kanske räcker en vecka eller så ;) är ju så ruskigt dålig på att uppdatera .. det har varit maaaaassor i skolan redan sen den började , men nu börjar det lugna ner sig som tur är :) vi har praktik om 2 veckor så det är väl därför . än så länge så har jag fått godkänt i 5/8 uppgifter och väntar fortfarande på svar på dom 3 sista ! :D det känns helt underbart ! så ikväll firar jag med lite dricka och chips ;)

RSS 2.0