äntligen är solen framme!

vilket väder! jag vaknade imorse av att mamma kom in och sa att vi skulle gratulera gabbis, fast när vi kom in i hennes rum och sjöng så var hon redan vaken nästan :) men det gör inget, i present fick hon iaf två handukar och inlindat där låg 900 kr, inte illa! och sen ska jag och nathalie bjuda henne på bio :) glad blev hon iaf över presenterna, men hon gillar väl inte sådär jättemycket att hon fyller 22 år :P menmen.

nu packas det för fullt här hemma för nu ska vi ut till stugan igen. men ikväll är det fest! tur att jag har min vän amanda som följer med mig! tror det kommer bli kul. innan det så ska någon av oss gå in på tistel eller nå och köpa nå blommor åt elin och erika eftersom att det är dom som har fyllt år :) men det blir säkert en trevlig helg! :D


min nya pojkvän! :)

nu ska jag fara, men som jag skriver varje gång jag far till stugan så hör gärna av er!
tjingeling! :)

långsamma dagar

nu är jag lite less på att ha sommarlov när det är så många som jobbar! det är himla tråkigt.. så under dagarna gör jag faktiskt inte så himla mycket. och dom här senaste dagarna har jag verkligen inte gjort mycket, jag har varit på stugan sen i måndags. men har också hunnit vara i luleå och gjort nå saker och varit i lillpite en stund idag. ska tillbaka senare och hämta mina föräldrar! får väl se om jag hittar tillbaka, kom från ett annat håll när vi for dit tidigare idag..

sen köpte jag även två nya gossip girl böcker, för jag har läst ut de två senaste sen i måndags. så mycket jag har att göra..

nu hade jag tänkt gå ut och klippa gräset sen hoppas jag att nathalie har hunnit fixa middag åt mig när jag är färdig ;p sen när jag hämtat mamma och pappa så ska jag ut till stugan, igen.. så hör gärna av er för jag har faktiskt ganska tråkigt där ute vid det stora kalla havet :) kanske skulle träffa amanda och dom innan jag far också, får se hur det blir med det :)

imorgon fyller min storasyster 22 år! grattis till henne i förskott, för jag kommer ju vara på stugan imorgon :) jag kan tyvärr inte skriva vad hon ska få för hon läser min blogg men kan skriva det sen :)

tjing!

stugan

när jag vaknade imorse for jag direkt till rosvik och hämtade nathalie, sen for vi till porsnäs kiosken och satt där utanför och åt glass :) mysigt, vi som pratar så sällan :) och nog hade vi mycket att prata om kan jag lova! efter det så har jag inte gjort något speciellt alls och snart så far jag ut till stugan. jag och nathalie ska dit eftersom att gabbis är i hofors igen och fixar det sista i sin lägenhet, men hon kommer hem igen på torsdag :) sen på lördag fyller hon 22 år och hon är inte glad över det, men det är jag ;D

gabbis: 22 är ju nästan 25.. och 25 är nästan 30.. och 30 är SKITGAMMALT!
hon är allt bra söt hon.

men nu ska jag och syrran fara, och det kanske inte är allt för kul att vara ensam med henne hur länge som helst så kom gärna och hälsa på eller ring! det vore trevligt :)
speciellt ifall P skulle ringa, tur att jag har dom vännerna jag har säger jag då bara :) ojoj. jag äääälskar mina vänner och skulle aldrig byta ut dom mot något! <3


tack för mig, ring om ni har något att säga eller bara vill snacka :)
0735465003!


hemma igen..

det har varit en bra helg, precis som man förväntar sig när man är ute i skogen. fylla, spya, jag har aldrig, poker av alla dess slag, bad, bastu och grillning. kanonbra helg. ungefär som förra helgen! det finns några bilder på min pix. har inte så mycket annat att skriva just nu. ska skjutsa min storasyster till luleå, hon ska nämligen ta ett tåg ner till sin lägenhet, hon och emma, och fixa i ordning det sista innan hon flyttar ut därifrån. och på tillbakavägen så ska jag lämna av nathalie i rosvik hos hennes boooyfriend.

ha en bra dag så hörs vi imorgon!

midsommarhelgen

nu bär det först av till norrfjärden för jag ska sola med linda, sen cyklar vi till stugan och är där ett tag. sen imorgon så åker jag till arvidsjaur och firar midsommar där! mysigt värre. har inte tid att skriva nå mer, ring om det är något. 0735465003

ha en trevlig midsommar! :D

tävling

Sommaren är här och det innebär en massa grillningar av god mat. Vad passar då inte bättre än en tävling, där du kan vinna en massa goda grillkryddor?! Jag är med och tävlar om det stora grillpaketet hos Junitjej. Vinsten sponsras av Aromia. Var med och tävla du också!


typiskt..

efter första halvlek i sverige-ryssland matchen så tänkte jag bara "vila" en liten stund för annars hade jag somnat under andra halvlek. men ni tror inte jag somnar och sover i typ 2 timmar och missade resten av matchen ;p och när jag vaknade och skulle gå och prata med mamma och pappa så var det släckt i hela huset för då hade alla gått och lagt sig.. men så kan det gå. typiskt mig ändå så.

hittade nyss en tävling där man kunde vinna nå kryddor, och eftersom att det inte kostar så kan man ju alltid vara med. så jag tänkte att OM jag skulle vinna så ska jag ge dom till mamma :) men det är inte lika kul eftersom jag vet att hon läser min blogg så det blir ingen överraskning direkt.. men det gör inget.

jag såg iaf nyss vägen till eldorado med gabbis så nu ska jag krypa ner i sängen och slå på en film jag kan somna till :)
puss och kram och godnatt!

hurtigt bea!

för ett tag sen så kom jag hem efter att ha varit ute på promenad med pappa. vi gick ca 5 km och det var så himla skönt! att det fortfarande är sol fastän klockan är halv nio :) idag har det iaf inte hänt så mycket speciellt, har sett lite film fastän det har varit kanonväder ute.. har lite dåligt samvete över det. men nu hade jag tänkt slänga mig i sängen med lite cola light och heja fram sverige! ;)

imorgonkväll bär det nog av till stugan, fast inget är bestämt än så vi får se hur det blir. skulle vara skönt att ligga där och sola lite :)
jag har kommit på en sak.. att jag skriver ofta om något jag gjort eller ska göra, och sen att jag ska berätta hur det gick senare. men jag berättar aldrig hur det går med grejerna jag gör, tex som prov i skolan, viktväktarna osv. men jag ska försöka skärpa mig ;) om du någon är intresserad? :O men det bryr jag mig inte så mycket om :)

men vi hörs kanske senare ikväll! hejs :)

godmorgon!

som jag har sovit gott inatt i min egen säng och utan mygg. myggen var det värsta under hela resan..

idag har jag inte så mycket planer, ska lägga mig ute en stund i solen nu, sen ska vi till sunderbyn och även kanske till vet. imorgon, för ludde mår inge bra :/ i måndagskväll kunde han inte ställla sig upp själv.. men nu kan han gå men ibland haltar han och han vill inte lägga sig ner utan han bara vandrar runt i hela huset hela dagarna.. och sen har han ett sår i ansiktet som han har kliat upp. det är jättesvullet och varar :( men vi tror att det är för att han rök ihop med en hund för typ en vecka sen.. menmen. vi får väl se vad dom säger om honom.

frukost nu, sen solen :)
pusshej

filmkväll!

nu har jag precis sett färdigt pirates of the caribbean med "familjen". så nu har jag dragit fram sängen till skrivbordet för att kunna prata med min kompis på msn och samtidigt se harry potter :) jag tycker första filmen är så himla mysig! jag älskar den. jaja, mitt liv är väldigt bra just nu och jag hoppas att det fortsätter såhär resten av sommaren! shit vilken sommar det kommer bli då.

nu ska jag krya ner i min stora sköna säng och slå på filmen. ring eller skriv om ni har något att säga mig :)


sov gott ;)

hem ljuva hem!

jag överlevde.. och linn också. dom här dagarna har faktiskt varit roligare än vad jag trodde dom skulle vara! om man tänker, kikkijaure, utan ström, inge vatten osv.. det låter ju inte direkt som något man längtar till! och jag som är rädd för allt som heter kryp. trodde verkligen inte att det skulle gå ihop, jag och skogen. men det var verkligen skitkul! jag vet att jag har tyckt det har varit roligt att fiska, men efter dom är dagarna så har jag upptäckt att jag tycker det är jättkul! jag och linn blev t.o.m. vice president i TeamSpy, skitcoolt! ;) haha. dagarna har bestått av bad, bastu, mat, poker, grillning och fiske! även lite alkohol.. riktigt kul har det varit alltså. men jag orkar inte lägga upp några bilder i bloggen så ni hittar dom på min pix!

snart ska jag bege mig till rosvik och kolla fotboll och sen blir det film med syrran och emil (i lönneberga). hihi. jaja, nu måste jag börja packa upp väskan för jag har bara hunnit klippa gräset, duscha och äta sen jag kom hem.

hej så länge! :)

kikkijaure here we come!

jag säger samma sak som linnzan, vad har vi gett oss in på? tur att vi har varandra så vi slipper dö själv. nu är iaf packningen klar och väskan är onödigt tung, som vanligt har jag med mig massa saker som jag egentligen inte behöver. men nu är det bara frukost kvar, blev att jag packade före jag åt.

dessa dagar jag har framför mig ska spenderas med linn, simon och niklas. så vi får väl se hur det går.. ni hör ju vars vi ska, och eftersom att det låter som att det är i typ finland eller nå sånt så är det inte säkert att det alltid är sändning på min telefon. men prova kan ni ju alltid, 073-5465003. annars går det säkert ringa till linnzans mobil! och ingen ström finns det i stugan heller, så.. ja. ni får ha det så bra här hemma!

hej då sjulsmark!

undertiden jag är borta så kommer min syrra (förhoppningsvis?!) göra om min vanliga tråkiga blogg till en superstjärnas blogg! elelr hur gabbis? jaja, ha det bra här hemma ni också ;)

hur ska detta gå?

vaknade för ett tag sen och har hunnit duscha efter det och nu väntar frukost. sen är det bara börja packa. jag pratar med linn nu och vi är väl inte sådär jättesäkra på att vi kommer överleva helgen, men vi planerar många utvägar ifall vi skulle behöva rymma eller liknande. vi tror också att våra packningar kommer se ut som att vi ska ut och resa i typ en vecka, fast vi bara blir borta till på tisdag.

nu ska jag äta frukost, jag skriver igen innan jag far, hejs!

härliga lördag

igår när alla hade farit hem blev det att jag och gabbis slog på en film som hette typ clovers field eller nå liknande. jag brukar inte gilla filmer där det först är typ 5 personer åsså försvinner dom en efter en, men den här var faktiskt väldigt bra!

dagen började med att jag åt lite frukost och sen klädde på mig och promenerade med mamma ner till folketshus där tjejjoggen var. efter ett tag kom sara och jossan så vi satt där på en filt och tittade på och glassade medan de andra värmde upp och svettades ;) sen kom madde också och gjorde oss sällskap. när starten hade gått så blev det ganska lugnt och efter ett tag så ringde nathalie och ville ha hämtning. så jag for hem och hämtade gabbis och sen for vi till rosvik. väl där så handlade vi lite och sen for vi till mormor och morfars stuga som ligger nära våran och hälsade på, fast största anledningen till att vi for dit var för att vi skulle hämta jordgubbar som dom hade köpt åt oss ;) sen for jag förbi tjejjoggen igen och satt med sara och de andra en stund innan dom skulle fara och nu är jag hemma. snart ska jag äta lite jordgubbar! och ikväll blir det fotboll nere på folketshus med sara och väldigt många andra sverigefans ;) haha. det blir säkert trevligt.

sen imorgon bär det av till kikkijaure.. hur långt bort låter inte det?! men det blir säkert trevlig, hej så länge!

sminklektion nr 1

ikväll har jag, linda, marielle och amanda haft en sminklektion. sen så har jag även målat amandas naglar och hon fick tom mönster på dom! det gick faktiskt förvånansvärt bra fastän dom är så himla korta! :) och fina blev dom. vi har även sett dirty dancing 2 och jenny är så söt när hon ser film ;) hon blir helt pirrig när det händer något! alla for hem för en stund sen men före det så sminkade först jag och linda amanda och marielle, och sen bytte vi så att marielle sminkade linda och amanda sminkade mig. shit så snygga vi blev!

imorgon blir det att fara ner och kolla på tjejjoggen med sara och sen fotboll nere i sporthallen, så jag tror det kommer bli en kanondag! :)

sov gott allihopa!

shopping och thai!

oj vad mycket pengar det har gått idag, för sara och linda ;) för mig blev det en ögonskugga och nå smycken så jag gjorde väl av med ca 300 kr! :) efter att ha gått på stan i ca 1,5 h så for jag och linda typ till storheden och hämtade upp amanda och sen gick vi och åt lunch på ban thai och gud så gott det var! :) efter det skjutsade jag tillbaka amanda medan sara och linda gick på sminkkursen och när jag kom tillbaka så var det min tur. och snygga blev vi, som satan! ;);)

ska snart börja bege mig till eriksson där det är några familjer som ska planera gotlandsresan vi ska på i augusti! så jag ska dit en stund och höra vad som sägs, sen ska jag hem och äta middag och fixa undan lite kanske. för då kommer ju tjejorna hit till mig sen, så vi ska fixa naglar och testa sminka oss som vi fick lära oss idag ;D mysigt värre.

jag skriver senare idag, pusshej :)

linnzZan

linnzZan for nyss hem efter en väldigt trevlig stund. hon kom väl hit kring 10 eller nå sånt, kommer inte ihåg. sen har vi sett lite hollywood gigaloo, pratat och ätit mackor. mycket trevligt.

nu hade jag iaf tänkt gå och lägga mig, är nog väldigt trött utan att jag vet om det :) sen imorgon blir det luleå med brudsen, och kanske linn fast hon är ju också en brud..
vi får väl se om hon orkar följa, ska ringa och väcka hon imorgon. om jag säger att det brinner så kanske hon orkar stiga upp! vi får se vad som händer.

sov gott och dröm sött!

...............

kom nyss hem från fotboll, och jag kom fram till en sak. att det är aldrig kul att se fotboll om man inte har bra sällskap! vilket jag alltid har så det är alltid kul och idag var det roligare med sällskapet än att se fotboll. men så kan det bli!

imorgon blir det luleå och shopping med två underbara tjejer, sen ska vi möta upp amanda vid 12 kanske och luncha med henne! ska på FACE på någon slags rådgivning eller vad man ska kalla det, hoppas iaf att det blir roligt men det tror jag! och sen är det ju alltid kul att gå på stan med trevliga människor som sara och linda!

vi hörs imorgon! :D

bilder

mina nya skor :)      och shortsen :)

det var det jag köpte, + en väska men den tog jag aldrig kort på :)

ja, vad ska man säga..
I-D-I-O-T är vad man ska säga! för du är en jävla idiot! haha. hoppas du får ett nytt bra liv för i mitt ska du fan inte finnas kvar i. sådet så.

mina vänner måste ju vara dom bäst! så är det :D det finns fan inge bättre!

onsdag

igår var jag då med linda och sara på stan. och det blev lite shopping, jag köpte ett par shorts (likadana som dom vita), en väska och ett par skor som var jättefina! :D jag är då iaf nöjd.

men på fredag blir det luleå och då köper jag väl kanske nå smink =) ska gå på stan med linda igen och kanske sara :)
snart hade jag tänkt gå ut och hjälpa mamma med blombänkarna och sen klippa gräset men först måste jag borsta tänderna känner mig ;p

jag lägger in en bild sen på det jag köpte.
hej så länge!


måndag

äckeljävla unge, vem fan är det som ska skärpa sig? du är ju förfan helt jävla störd i huvudet! hur tänker du ens? eller tänker du inte ens? du verkar då fan inte tänka något alls och jag är less på dig. hej då!

nu hade jag tänkt ringa linda och fråga om jag kanske får komma och sova hos henne för jag ska till stan med henne imorgon :) för det är så himla mysigt att sova med linda och ligga och prata tills man somnar :)

torsdag-söndag

jag vet inte riktigt vars jag ska börja, men jag börjar väl med torsdagen eftersom det var examen!

torsdag: dagen började med att jag steg upp och började packa ihop allting jag skulle ha med mig. sen tog jag mitt pick och pack och for till linda! där åt vi hemmagjord pizza som var jättegod och sen började vi fixa oss inför kvällen! kring halv fem skjutsade stefan in oss till stan, och vi var ju så himla snälla så vi hade tänkt köpa nå blommor åt sara som var värdinna bara för att det var så snällt att vi fick vara där men då hade buketten stängt! :S vi gick bara vidare till ica kvantum och skönte något fint där iställt :) väl hos sara så åt vi middag, riktigt god också! med välkommsdrink :) lite senare kom rosvikspojkarna och gjorde oss sällskap. men senare mot kvällen så blev det lite högljutt som grannarna inte gillade så då begav vi oss ut! jag och några till gick till kallas och hade det mysigt där medans andra var i badhusparken! sen när vi var påväg hem ringer sara och säger att hon fixat efterfest men då var vi redan påväg hem, men skönt var det att sova och lika skönt att vakna eftersom att varken jag eller linda var bakis! :)

          

fredag: vi step upp relativt sent så det blev bara lunch den här dagen också. sedan inväntade jag sara innan hon och jag drog ut till min stuga. linda skulle komma senare för hon skulle på kalas före. jag och sara fixade lite fint där borta och så, fixade mat och sen kom amanda och åt med oss. sen började festen och det var riktigt kul, till slut kom ju linda också och då blev det mer fart! ;) sen kom det grabbar igen och gjorde oss sällskap och kvällen blev lika kul då som dagen före. mot kvällen skjutsade linus och jocke in oss till stan där vi gick ut igen men det var inte speciellt kul, så kring 2 tror jag så for vi hem och sov allihopa.

           

lördag: det blev impulsfest. ovanligt för att vara oss! men jag, linda, sara, amanda, jenny och linn bestämde oss för att det skulle vara kul. så vi fixade alkohol väldigt smidigt och sen satte festen igång, kl 22! haha. menmen, kul hade vi iaf under kvällen, för några blev det nakenbad. för mig blev det inge bad eftersom jag badade på fredagen och nu är jag i princip förkyld, men jag får väl skylla mig själv. jocke tog en taxi och kom ut till stugan för att göra oss sällskap, men var för feg för att bada med dem som badade. när vi fick och lade oss kring fem så ringde micke och johan till jocke och skulle komma till stugan. så vi kom inte isäng förens efter 7 någongång. tror t.o.m. det var kring 07.30. vi tjejer vann också i kubb två gånger mot dem. det sjuka var att vi skulle kasta på kungen baklänges mellan benen. så linda siktade åt mig och jag bara kastade åsså prickade vi! så det var en riktigt rolig kväll det också, jag kommer inte ihåg sist jag skrattade sådär mycket som jag gjorde den natten. eller vad säger du linda?

           

söndag: vi vaknade ju ganska sent, efter att sara och jenny har farit tidigare. så vi äter lunch och sen satt vi och snackade ganska länge innan vi tog tag i städningen, och det var inte så himla mycket faktiskt. som tur var. sen for vi hem. men direkt jag kom hem sa linnéa att hon hade jättetråkigt och ville hitta på nå. så det blev att jag, linnéa, linda och samuel for till grönan och grillade, skitmysigt ställe! och samuel badade, och jag har nog aldrig sett någon simma så fort som han gjorde. "jag kommer drunka!" det blev en ganska rolig film också av det, haha :)

           

det var allt för mig, men jag har svårt att tro att någon orkar läsa allt detta ;)
men skulle någon vilja se fler bilder så finns dom på här! :)

feest!

nu har jag packat färdig till idag och resten av helgen så snart bär det av till linda! :D
när jag kommit dit ska jag äta hemmagjord pizza och sen måste jag ut till stugan med några saker till i helgen, sen tillbaka till linda där vi börjar fixa oss och så :) sen far vi in till stan till sara norén på feeest och god mat!

sen sover jag antingen i stan eller i norrfjärden och på fredagen bär det av till stugan! jag och sara far dit först så kommer dom andra senare. då blir det grillmat och mys hela helgen! och fest på fredagen, hääärligt ;D

så vill ni något så är det bara att höra av er för jag har ingen dator där så det är telefonen som gäller ;D
073-5465003, ring om ni vill något! :)

ha en trevlig helg allihopa, hejdå! :D

examen!

sooom jag längtar tills imorgon och i helgen! helt sjukt :)

idag har jag och mamma iaf varit på stugan och gjort lite fint till i helgen. jag klippte gräset, plockade bort lite kottar förhand så jag har väldigt ont i ryggen! ropade av altanen lite och sen rengjorde jag grillen medans mamma fixade inomhus. och riktigt fint blev det!

när jag kom hem for jag direkt till alters match och träffade amanda, och det var väl anledningen till att jag for också, för att träffa henne :) så vi pratade lite om i helgen och så. kul at hon också kunde komma, hon brukar vara så himla upptagen att man måste fråga jättelänge i förväg ;)

imorgon blir det iaf fest hos sara i stan och sen blir det väl utgång, kanske. vi får se vd som händer! jag längtar iaf som en tok till imorgon och dagarna som följer!

och idag på viktväktarna så hade det gått ganska bra, har gått ner 1,4 kg sen förra onsdagen så jag är nöjd :) linda var också nöjd fastän hon har bränt sig i solen ;)

stugan

egentligen var det tänkt att jag skulle fara till luleå idag, shoppa lite och göra ett simtest som hör till idrotten. men det blev inte. och nu är jag riktigt less!

blir iaf att fara ut til stugan och vara där, klippa gräset, ta dit mat till i helgen när vi tjejer ska vara där och kanske sola lite, sen far jag och mamma på viktväktarna, och jag är inte riktigt säker på att det har gått så himla bra faktiskt.. :) menmen.

ha en bra dag.

sommar och sol

gud vilken värme det har varit idag, och dom senaste dagarna! och jag har blivit ganska brun faktiskt :) är så kul att bli brun direkt och att jag inte bränner mig så lätt :)
idag skulle jag klippa gräset, men svag som jag är så fick jag inte fick igång gräsklipparen så det blev icket. då for jag till linda och stekte på hennes studsmatta och åt lite melon istället :D
du ska veta hur kul jag tycker det är att umgås med dig linda! men iaf så låg vi där och pratade lite, kom på lite ordspråk som: han hade inte många ekorrar i trädet (han hade inte många vänner han) ungefär. väldigt påhittigt och roligt tyckte vi!

senare gick jag och mötte linn från bussen och sen for vi tre till stan för att kolla på balen! och gissa och vi blev sugna på att gå själv och känna sig så fina.

och det här var självklart mitt favoritpar!
ni var så himla fiiiina! :)
image20


sommar!

vilken väder det är alltså!

jag hade tänkt klippa gräset när jag hade ätit frukost och så, men gräsklipparen ville inte igång så jag får göra det imorgon för resten av dagen har jag fullt upp! :) hade tänkt gå i duschen nu sen äta och sedan vidare till linda :D sen ska vi till piteå senare idag.

have a good day!

be my guest.

you know what? he's all yours.

nu lägger jag allt bakom mig och går vidare. oj så skönt det kommer bli när allt detta är över och jag slipper bry mig längre, för du gör det så jävla svårt för dig själv. huvva!
jaja, hej dååååå!


jag är trött

jag somnade väl kring 12 igårkväll efter att ha läst litegrann. och nu har jag vaknat av två samtal, först från sjukgymnasten som ville prata med pappa och sen vårdcentralen ville prata med mig. så nu ska jag äta sen ska jag till norrfjärden en snabbis.

bäst att äta frukost nu så jag hinner, ska vara där 09.15.
hejs!

jobbigt att vara hund!

jag pratade med linn för ett tag sen och vi kom fram till att det måste vara väldigt jobbigt att vara hund i sån här värme. efter ett tag beslutade vi oss för att fara till brännträsk och låta ludde bada. vi satt där ganska länge och hade en riktig pratstund. trevligt!
men varken jag eller linn vågade bada så vi stod och kollade på när ludde badade. men däremot hittade vi en jävligt äcklig död padda i vattnet, usch!

jaja, nu måste jag verkligen städa mitt rum fast jag äter nog middag först.
hej då mina vänner, vi hörs senare!

kasst

gårdagen var väl inte sådär kanonbra direkt. men det funkade väl. mycket onödigt tjafs för att du inte vet när man ska vara tyst. och framför allt säger jävligt fel saker vid jävligt dåliga tillfällen. skoj eller inte, man beter sig inte som du gör!
"jag ska skärpa mig", i normala fall behöver man inte anstränga sig, men du gör det  så jävla svårt  för dig själv så vad som än händer så beter du dig alltid fel och det vet du.
du fattar inte ens vad du gör mot mig, utan du verkar bara förstå att jag är ledsen för att jag gråter. men skyll dig själv, du har valt det..

det kommer ta väldigt lång tid att förlåta dig och allt du har gjort, om det ens går..

RSS 2.0