day 1

har inte riktigt orken att skriva något egentligen .

vi kom iaf till lägenheten där kring 1 kanske , är inte säker ? satt och surrade gode länge innan vi satte oss i rummet och såg sagan om ringen :)

nu hade jag tänkt sova eftersom vi har mycket att göra dagarna framöver . både jag och dom :) så , godnatt !

jag har problem ...

det var vad jag fick höra idag på jobbet , att jag tydligen har problem . haha ;D söta barn !

nu blir det att packa , fixa mitt CV , duscha men även hinna slappa ;) haha !

därför att .................imorgon bär det faktiskt av till huvudstaden :D
kommer nog inte skriva något förrens jag kommit dit , så vi hörs ! CIAO

this is me

igår skjutsade jag nathalie till bergsviken sen for jag till amanda , där det blev prat , käk och vin för hennes del ;p

sen blev det utgång på challenge , och som jag skrev på facebook . tragiskt att inviger nya sportbaren nykter ... menmen , får ta igen det någon annan helg :)

idag blir det en sån där dag där man gör bort en massa tråkiga grejer , som att betala räkningar , städa , packa osv ..


friday

sedan sist har inte så mycket hänt . därför berättar jag lite kort om kvällen istället .

for till sara LI , såg handboll medans sara sov sig igenom slutet av första halvlek/period eller vad tusan det heter i handboll ;p for och hämtade middag från blå ängeln i pausen och sen satt vi bara och surrade och såg lets dance :)

där kring 23 for jag till amanda . skönt att prata av sig ;p

men nu däremot , precis när jag hade tänkt lägga mig .. får jag ett samtal , så snart kommer några filmsugna typer hit , men vi får väl se hur länge jag orkar hålla mig vaken med tanke på att jag är ganska trött :) kisses


klockrena priser !

vill du också vara med och tävla? klicka HÄR!



Vinstlista
:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

komiskt

har ätit middag och så nu . blir som vanligt att inte göra något speciellt ikväll , jobbar imorgon så .

såg förövrigt CSI för några dagar sen där någon hade blivit mördad fast mördaren hade fått det att se ut som att han tagit livet av sig . åsså hade han en bandspelare i handen och när dom spelar upp det låter det lite mysko åsså säger en av poliserna "vad är det där för språk? svenska?" näe säger den andra , bandet spelas upp baklänges ....
lustigt att engelska baklänges kan låta som svenska ;p


nu börjar det äntligen likna något , wiiho ! :D


eller ?

middagen var hur god som helst ! efter det blev det lite snack om skola , utbildningar osv innan vi begav oss till sara där det var fest :) mycket trevligt , sara hittade iaf formen ;D hahah !



jag vet att jag har gjort många fel , stora som små . men alla begår väl misstag ibland ? dock lyckas vissa göra det med än andra . har än en gång fått en kniv stucken i ryggen .
JAG ORKAR INTE MED ALLT DRAMA !

tur att resan är bokat ..


jag bryr mig inte om dig

var ett tag sen jag bloggade , men har bara haft negativa saker att skriva så tänkte att det var lika bra att låta bli . jobbade igår , och det ska jag säga , jag stormtrivdes ! så jävla trevlig personal och underbart söta barn ! 2 tummar upp till dom ;)

ikväll blir det middag här hemma med två söta tjejer , sen bär det kanske av till stan ? vi får se .


kul att pratas vid igår ! som du sa , det är alltid lika kul att prata om sånt där och reta varandra ;p

gott och blandat

blev en långprommis med vovven idag , fy så skönt väder alltså :) sen har jag bara fixat massa saker som behövde göras . nu blir det att måla naglarna och sen kanske söka mer jobb ? får se .



i still don't want you in my life

ja , vad ska man säga ? jag är trött som jag vet inte vad . jag och mamma påbörjade vårat nyttigare liv igår , så därför försöker jag ta mig upp på morgonen i tid för att äta frukost , oftast har jag missat frukosten och vaknar vid lunch istället :P

så nu ska jag väl ner och äta , sen blir det nog att sova igen en stund . av någon konstig anledning så sover jag inge bra på nätterna ..

förresten , jobbar imorgon , fredag och måndag ! skönt med lite pengar iaf :)

awesome :)

vilken toppendag :) sara ringde kring 12 , så hon pallrade sig hit och sen blev det en skotertur :D tog ett tag att få igång den eftersom den stått sen förra vintern till nu ;p men händiga brudar som vi är så klarar vi allt !

blev mys vid elden , klämmackor och sen hem igen :) om ett tag ska jag skjutsa syrran till luleå , hon far tillbaka till solna idag . har bara en sak att säga , vi ses ;) hihi .

bilderna kommer ikväll .

still the same

oj , helgen har bjudit på många roliga stunder och detta är nånting som verkligen måste göras om :) blev ju då fest igår , och jag fick väl i mig lite för mycket av det goda . men vad gör det ? vi hade då hur kul som helst så det gör inge ;D

sov halva dagen idag , var tvungen väcka fia halv 4 för jag hade så tråkigt :P körde hem kring 19 , möört som fan .. men vad gör man ?

ska ringa mandyy nu och prata av mig lite :D sen blir det film och sova , är sjukt sliten !
bilderna kommer imorgon .

fullt ös

for till sofia igår , där kring 8 började våran färd mot arvidsjaur , blev mycket prat och skratt ;) när vi väl kom hit la vi oss i varsin soffa och såg tv ;p

nu sitter jag på hennes jobb , hon går omkring i butiken med dammsugaren ;D haha . när hon slutar kl 14 blir det att gå och handla några grejer på dollar , sen blir det tacos till middag och sen fiesta , underbart ! ;D


borta bra men hemma bäst , eller ?


fortfarande likadant

har varit på sys idag , ätit mat från sunes och tacos , hälsat på mormor och morfar och nu beger jag mig till fialotta :) vi får väl se när jag kommer hem ! ;)

-32

ska väl sluta klaga på att det är kallt , det har nog många hunnit göra på facebook . därför tänkte jag istället klaga på hur kallt det har varit i vårat hus idag . när vi vaknade var det 15 grader ! för dom som inte tänker på vad man brukar ha för temp i huset så är det ungefär 20-22 grader . alltså var det väldigt kallt ! det är något fel på våran värmepump eller något liknande .

nog om tråkiga grejer , imorgon blir det stan och göra några ärenden . sen väntar mormor och morfar på att få bjuda oss på mat :) blir nog inte där så länge , men hoppas iaf på att det blir som jag tänkt mig . det hade varit kul :)

ta mig härifrån !

just nu känner jag bara så . jag vill bort , vill inte vara kvar här i ruttna piteå ! människor jag trodde var mina vänner , existerar inte längre . visst , jag skulle sakna vissa om jag for , men varför egentligen ? finns liksom ingen mening med det längre .

jag orkar verkligen inte lägga energi längre på folk jag inte tycker om och som inte bryr sig om mig . så en flytt vore ganska lämpligt just nu !

nyår i bilder

blev ytterst få bilder , men här kommer dom iaf :)






systemålder

ikväll får vi se vad som händer , skulle dock lika gärna vara hemma som att fara och göra nå . så vi får väl se helt enkelt ! blir iaf att vara nykter till skillnad från alla andra alkisar :)

det här fick dock följa med hem från systemet igår ;)


fuck it

detta har varit en jobbig dag , både fysiskt och psykiskt . har väldigt många tankar i huvudet just nu , om allt mellan himmel och jord . riktigt jobbigt ! och som pricken över i:et var jag tvungen att fara ner på folketshus och städa idag . så det var bara att promenera dit i -18 grader ..

har suttit och kollat bla på lägenheter , skoterkläder , jobb osv .

och ja , detta blev ett väldigt tråkigt inlägg !

grrrr ;)

blev ju då att se avatar iaf , och för dom som inte sett den kan jag bara säga , far och se den ! den var sjukt bra faktiskt , fastän jag var lite skeptisk till den från början :P

före det var jag ju bara tvungen att gå in på systemet ;) var den första 90an iår som var in , haha ;) så jag fick med mig två flaskor hem :D imorgon får ni lite bilder från kameran , hämtade den hos sara idag och är för lat för att lägga in bilderna . nu blir det mys :)


tusen tack !

så himla kul det är att fylla år , jag älskar de ;) speciellt iår eftersom för vissa är det länge kvar innan dom fyller 20 ;D haha !

har iaf varit folk här hela dagen och fikat och surrat , mycket trevligt :)
men nu blir det film sängen , och kanske något gott om vi har ?
sen blir det stan , systemet och bio imorgon :)

grattis till mig :)

jahapp , dagen har bestått av slappande framför tvn och sen bakning ! förhoppningsvis har jag bakat något som folk tycker om nu :) sen får vi väl se vilka som kommer och inte . däremot önskar jag verkligen att jessica hade kunnat komma ! men vi får fara dit istället :)

så imorgon , eller rättare sagt idag , så fyller jag 20 år ! riktigt coolt , eller ?
känns däremot riktigt bra :D på måndag blir det systemet och bio ;)
tjing !

RSS 2.0