En nackdel med att vara redhead..

Såhär ser det ut varenda gång jag har badat.. Lite småjobbigt måste jag faktiskt erkänna. Så det har ju hänt fler än en gång att jag näst intill slumrat till och vaknar i panik för att vattnet har så konstig färg :)


Hit it up!

Fastän jag blev gode jävla slö nu efter att vi gjort grupparbete hela förmiddagen så längtar jag ändå till 16.30 då jag ska till korpen! Det är så jävla kul att gå på pass! Speciellt när instruktörerna har valt bra musik, då blir man riktigt taggad ;p I eftermiddag blir det SH'BAM som det så fint heter, och ni som aldrig provat det, borde verkligen göra det! :D


Mammor och minimodeller

Jag såg detta program ikväll och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Jag vet heller inte vad som är värst, att vissa mammor sminkar sina döttrar medan de sitter och grimaserar och tycker det är jobbigt eller mammorna som vägrar acceptera att döttrarna faktiskt gillar att ha smink..


Malmletaren och resenären

Sitter just nu med klasskompisen Erika och skriver ihop en uppgift vi har i skolan. Det jobbiga är bara att det är så fruktansvärt mycket roligare att surra om allt och ingenting istället :D Men vi har kommit en bra bit på vägen och snart blir det en paus för babysim och nagelfix innan vi fortsätter vårat effektiva arbete :)


Sweet sunday

Efter en skön sovmorgon så begav jag mig till korpen för ett kondition och styrkepass! Vilken positiv effekt träningen har fått, av någon konstig anledning så känner jag mig så glad och lycklig med massor av energi :D Det blev även en lunch på stan med fina Lotta och hennes dotter och nu såhär på kvällskvisten så kom Carolina hit en stund :)


Meningslöst är vad det är!

Åkte till jobbet idag och var på världens bästa humör! Men vad tror ni händer? Jag får jätteont i magen, börjar kallsvettas och måste åka hem :( Förhoppningsvis så har det gått över om en timme eller två.. Tur att jag har bra kollegor som ställer upp i såna här situationer :)


Lyckan har nått en ny höjdpunkt!

I december så var jag och mamma i Luleå och kikade på en jacka åt mig men när jag skulle prova den så fanns den inte i min storlek.. Däremot idag, när jag gick en sväng på stan med Matilda så går vi in på intersport för att köpa mig ett par skor, så hänger min älskade jacka mitt framför ögonen på mig och lyser. Jag kunde verkligen inte ha haft mer tur, det fanns en kvar i min storlek OCH den var på halva priset!! Jag var ju tvungen att så till! :D Det blev även då ett par skor och träningsbyxor som jag ska inviga om ungefär 30 min :) Helgen har verkligen börjat på världens bästa sätt! :)


Mary Kay

En del av det jag köpt ikväll :) Jag vågar dock inte visa allt ifall pappa skulle råka hamna här och se hur mycket pengar jag lagt på "skräp" ;)


516:-

Nöjd tjej :)


Biss och Kajs

Mys med en förvånansvärt pigg liten tös :)


Storstädning på boken!

Äntligen har jag tagit mig i kragen och rensat min Facebook! Det känns ganska skönt om jag ska vara ärlig :) Har tagit bort över 100 "vänner" och det roliga är att säkert 30 av dem var människor jag inte ens vet vem de är! Det är galet att man faktiskt bara är vän med vissa på Facebook för att läsa massa skvaller.. Men nu är även de borttagna med anledning att jag faktiskt inte känner dem!

Och för den som bryr sig så tänker jag säga godnatt redan nu. Har många tråkiga/roliga saker att ta itu med imorgon :) Godnatt!


Jag klagar inte!

Då var denna arbetsdag över! Nu, soffläge och film :)


Den gröna bocken <3


It's finally over!

Nu har vi lyckats beta av skoldagarna inom den närmsta månaden och det känns fruktansvärt skönt! Trots att det bara handlar om 2-3 dagar i månaden så känns det som att vi är där en hel vecka.. Hur som haver, nu är det bara sätta igång med alla skoluppgifter som ska göras innan den 19/2 och med den nya tillgången i våran grupp, Erika, så tror jag det kommer gå galant :) Utöver det har jag laddat upp inför en jobbhelg genom att städa lägenheten och imorgon blir det att gå till biblioteket för att fixa resten av litteraturen som behövs! Därför ska jag nu lägga mig i sängen och fortsätta se Ugly Betty därefter sova :)


Jag vill hem..


Hoppsan..

Bättre lycka nästa gång :)


Dagens bästa x3

Trots att dagen har varit jobbig så har den varit ruskigt bra ändå! :) Jag skjutsade ut mamma och pappa till kallax kl 14, kl 15 får de veta att planet är försenat och att de skulle få veta avgångstiden kl 18 och när klockan närmar sig halv sju får de veta att planet inte går förens klockan 12, kul start på resan! Så jag fick hämta hem dem för att sedan skjutsa dit dem igen! Men jag hoppas de får en trevlig resa ändå :) Och trots att jag fått massa fina saker idag (Julklappen av Nathalie och nagellack av mamma) så är ändå dagens bästa att jag blev färdig med examinationsuppgift 9 :D


Kreativitet på jobbet


Tips på bra presenter!

Detta fick jag av min kära lillasyster i julklapp :) Perfekt om man gillar filmer och böcker!


Tusen tack raring!


Roligt meddelande på nimbys


Happy birthday to me

Då var min födelsedag här och jag har njutit varenda sekund av den! :) Vaknade hemma hos mamma och pappa till frukost på sängen, sen fika med vänner och snart goomiddag med familjen :)


Delar av dagens inköp


2011/2012

Ja mina vänner, nu har det nya året börjat och jag ser fram emot en nystart! Kvällen har bestått av god middag, bastu och en allmänt lugn kväll med fina människor :) Nu säger jag godnatt och längtar till att vakna upp och inse att jag är ledig :) Hoppas ni har haft en fin kväll!


RSS 2.0