KRONOGÅRD !

nu sitter jag henne med morgonrock och är nyduschad . hade tänkt gå och äta frukost nu och sen ringa anna . verkar som att jag ska åka med henne ? :) jag vet inte riktigt , men i någon bil ska jag iaf åka ;p känns så skönt att vi äntligen ska fara ! har sett fram emot det här skitlänge nu ! :)

vi far alltså till kronogård idag där vi ska spendera nyår och kommer hem på fredag ! riktigt kul . sen på lördag fyller jag 19 år ! grattis i förskott till mig ;) då blir det också fest , så jag har en tung vecka framför mig ;p men det blir säkert kanonbra !

nu ska jag äta frukost , ha en riktigt bra vecka och GOTT NYTT ÅR ALLIHOP ! :D

upptagen

varför känner jag mig så stressad ? jag har egentligen ingenting att vara stressad över men ändå känner jag så .

hur som helst så har jag plockat undan i mitt rum nu , så det blev iaf lite bättre än innan :P har fixat ögonbrynen lite också så nu hade jag tänkt gå i duschen och sen börja fixa mig . blir att vara istan ikväll med 3-rätters middag med bästbrudarna :) linn kommer snart hit så jag borde skynda mig ! sen ikväll hade jag även tänkt hämta hem skotern som står hos jessica så jag får hem den :) sen får vi väl se vad som händer ! ha en bra kväll ;p puss


jag och amanda i torsdags :)

bea genom tiderna (finn ett fel)


steeek

jag och linn steker som fan ! vi har hittat på ganska mycket roligt idag , fastän vi inte varit med varandra hela dagen ! det gäller att vara effektiv ;p

igår var det ju fest på norrmalm , och jag hade riktigt kul ! träffade hur mycket folk som helst som man kände , träffade även mycket trevligt folk som tex gått i skolan med min storasyster ! dessutom hade vi ett ganska trevligt samtal om gamla goda sjulsmarkare ! haha , linda var även inneboende hos mig den kvällen och för henne innebar det gratis dricka ;)

nu börjar jag verkligen längta till krono och man känner att det börjar närma sig :) försökte skriva en lista på vad jag ska ha med mig för annars lyckas jag alltid glömma det viktigaste . nu ska vi fortsätta spela wii , pusss !

24 december

det innebär alltså :
- 1 dag kvar till AFTER CHRISTMAS
- 5 dagar kvar tills kronogård
- 10 dagar kvar tills jag fyller 19 år
- 13 dagar till jessica fyller 19 år
- 21 dagar till sofie fyller 19 år
- 24 dagar till linn fyller 18 år
- 48 dagar till linnéa fyller 19 år
- 59 dagar till dennis fyller 16 år ;)

alltså väldigt mycket fester .. får redan ångest :)
men det här har jag iaf fått idag !


en tekopp och några småsaker

penna för att ta bort nagellack som far utanför :)

väldigt sköna handskar =)

en väääldigt skön tröja som jag fick av tim :)

fick även denna söta ljushållare eller vad man kallar det av tim :) gulle du !

ps2 + singstar :)

nå småsaker :)

underställ !

och ett 12-sett med bestick :)

tim kom förbi med mina julklappar :)

sen tog/fick jag mig en julkram också :D sötnos ♥

dennis följde också med ! :) han tyckte bilden blev ful och ville att jag
skulle ta bort den så jag gjorde såhär istället ;)

hoppas alla har haft en riktigt trevlig julafton ! det har iaf jag :)

God jul !

och gott nytt år ! :) jag hoppas alla får en jättetrevlig julafton ! :)

helgen

bilder från helgen finns på min pix !

he gjord vi bra !

sitt hos anna nu ! vi ska väl sova snart skulle jag tro :) vad jag har gjort under dagen kan ni läsa i annas blogg , orkar inte skriva allt . nog har man fått sig några skratt ikväll iaf ;D har ju då varit med öhman , ev , anna och malin :)

imorgon blir det en kort skoldag och sen ut å matttttttta lite ;) hahahha ! sov gott folks !

what ?

jag vet inte vad det är för fel på mig . men något måste det vara , haha ! ;D alltså jag är en sån som somnar jättesent på nätterna om jag sover en stund på dagen . och igår sov jag verkligen ingenting , somnade kanske kring 12 på natten men vaknade igen halv ett och låg vaken till halv 6 :S jag kunde inte sova . så när klockan ringde imorse så steg jag inte ens upp . så nu har jag fått sova någon timme till iaf . hade tänkt äta lite lunch nu och sen åka med gabbis till stan kring 1 , så vi får klart våran historiatidning som ska vara inne idag :)

får se vad som händer idag , ni kan ju höra av er ? puss .

melissa horn - som jag hade dig förut


underbar låt !
nu väntar duschen , puss !

balen 2009

gud så himla mycket jag längtar till balen ! :) nu har jag köpt min klänning och jag är jättenöjd , hoppas bara den sitter som jag vill att den ska sitta ;D brukar dock inte vara så när jag inte kan prova den innan . får se hur bra det blir :P

slapp dag idag ! började med hälsomöte , kollade på dansuppvisning , historia och sen for vi och fikade hos våran mentor :) så det har varit en riktigt skön dag . ville dock inte fara hem från skolan för jag visste vad som väntade när jag kom hem .. historian . vi gjorde klart framsidan idag och några av artiklarna så det var ju skönt . men det är fortfarande mycket kvar ! så jag hade tänkt äta nu och sen börja med den där skiten ..

såhär såg jag ut på balen i 9an :)



godnatt

nu har jag hunnit få lite gjort iaf , men ingenting viktigt . får fixa historian imorgon . det kom några andra saker ivägen :) nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen och dhw :) puss !


jag amanda och carro :)

sängen väntar

nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och sova . som vanligt så sov jag middag i typ 2 timmar och kommer därför inte somna förens sent inatt ! har fått lite skola gjort iaf , har mest slöat och sett tv . försökte även få hit anna och dom , men helvetes jävla skogen alltså ! jag hatar att bo här ibland , som ni kanske fattar så var he för långt för att dom skulle orka pallra sig hit ;p

alltså du är så skrattretande så he är sjukt ! skaffa dig ett liv , alltså ett eget liv ! och sluta försöka leva andras .

aja , sängen nu .
puss ♥

ännu en fest avklarad

puuuh ! så känns det just nu , he är så jävla mycket just nu så jag vill ibland bara ha allting avklarat . fastän det alltid är kul :) gårdagen var väldigt innehållsrik , allt från kärleksförklaringar , tårar , arga miner , spy och mycket mer ;) haha . en intressant kväll har det varit .

igårkväll blev he käk på max med massa folk , sen ringde jag erika och sa att jag skulle komma till hon och niklas så jag kom instövlandes där typ kring halv 3 eller nå ;D satt där och surrade med dom som fan medans dom ville sova tydligen , yrande nog på ganska bra tror ja :p vaknade idag iaf trött och törstig som fan ! dom var inte så överlyckliga på morgonen för min mobil har ringt hur många gånger som helst , och jag har ju kanske inte den roligaste signalen om man vill sova .. för jag hade redan slocknat ;p den går typ "jag har en pojkvän de4t har inte duu .." haha !

medans niklas och erika var ute och gick så duschade jag och plockade ihop alla mina saker som jag hade spritt ut i deras lägenhet :P och alldeless strax så ska vi gå och köpa oss nå mat och antingen äta he på stan eller tillbaka hit :) sen ikväll blire ju middag på hawaii sen vet jag inte , men ha en bra dag ! puss

nämen ?

jag pratade just med amanda i tele och hon berättade att hennes mp4 eller vad det heter hade gått sönder när vi var på gymmet så dom hade bara skickat tillbaka den åsså hade hon fått en ny :) så då blev jag sugen på en jag också så jag gick in på tradera och nu äger jag en helt egen mp4 ;)


så nu är alltså en sån här min , fast den jag köpte var grön :) fick den för 371 kr tror jag det var . och det är verkligen billigt jämfört med vad min förra mp3 kostade . jag köpte den ju dock för typ 6 år sedan då dom var ganska nya och då kostade den kring 2300 kr , såklart så ska jag alltid ha det dyraste , haha :P men tydligen så var det några specialgrejer på den som gjorde att den var så dyr men jag har fortfarande inte kommit på vad det är för saker . man kanske borde läsa instruktionsboken ? haha . skitsamma , nu har jag iaf köpt en ny och det ska blir skönt med en med större minne och så :) det var allt jag hade att säga . får se om jag skriver nå mer innan jag ska sova , hejdå !

du gjorde min dag

- Hannah säger:haha du :) med var hos linda i lördags då snacka vi om olika personer i din klass och så kom vi i alla fall fram till du var den vackraste :) du har så vackert leende och så fina ögon :) haha de är då sant de tycker alla :D

alltså ser ni hur underbara människor jag har i min omgivning ? jag blir så glaaad när jag tänker på det ! ♥

-
sen kan man ju fråga sig vafan annat folk håller på med ? vad är det för fel på er ? ni är ju störda i huvudet ! har ni inge annat för er än att försöka förstöra och sprida rykten ? gå och dö jävla idioter !


RSS 2.0