Mums!

Inför sista kvällen i Stockholm har vi nu bunkrat upp med dricka, popcorn, godis och fika samt hyrt Paranormal activity 2! Det är ju trots allt halloween ;p Men nu har jag inte tid att skriva mer, jag tänkte istället njuta av det fina sällskapet och bara må gott! Vi hörs imorgon :)


Så jävla mycket bättre!

Gick inte att ladda upp så här kommer gårdagens inlägg: Nu är vi hemma från Globen, Batman live var sjukt bra! Det går inte ens att jämföra med en riktigt bra 3D-film! Efter detta begav vi oss till kungshallen för middag och nu ska vi snart sova eftersom dömjen ska iväg och jobba imorgon ;p För mig och Nathalie blir det däremot lite shopping var det tänkt :)


Allra käraste syster

Har haft en toppenkväll hemma hos mamma och pappa, men trots det kan jag inte låta bli att längta till morgondagen! Vi ses imorgon kära syster :)


Torsdag!

Oj vilken skön dag det varit på praktiken idag! Snabbt har den gått :) Nu är jag i lägenheten och har städat upp här och vattnat blommorna eftersom jag inte kommer hem på några dagar :) När jag kommer hem blir det att plugga x1000 för att sedan kunna åka bort över helgen och lämna skolböckerna hemma med gott samvete :)


Dagen efter..

Och jag mår faktiskt hur bra som helst! Jag får dock för mig att det kan bero på att jag slutade dricka före 12 igår :p Vi hade lite myspys med underbar musik och gitarrspelande till kl två för då for grabbarna hem och vi gick och la oss :) Jag måste säga det att det var fruktansvärt skönt att vakna imorse och inse att vi städade lägenheten innan vi somnade :) Tack alla inblandade för gårdagen!


Tackar min kära mamma än en gång!

Fick dessa blommor och ett vaniljdoftande ljus :')


Here I go again!

Nu far jag och mina nya naglar till praktiken :)


Gastroskopi

Usch! Det var bland det värsta jag någonsin varit med om! Jag kände mig så fruktansvärt hjälplös så det går inte att beskriva. Medans de körde ner slangen i halsen hade jag två sköterskor som höll i båda mina armar så man inte skulle röra sig när slangen var i magen.. Så där låg jag fasthålld och hulkade medans sköterskorna i kör hela tiden sa "Oooooj så duktig du är Beatrice, det går så bra!" Fy fasiken, detta vill jag aldrig mer göra om! Inte nog med det, efter undersökningen var det bara raka vägen till cederkliniken för att ta nya blodprover.. Så mina läkarbesök resulterade i ont i halsen, huvudet och magen samt illamående.

Nu börjar jag bli lite nervös..

Usch..


Mot jobbet!


Lila regn

Nu har jag precis målat naglarna trots att jag borde sova, har massor att göra imorgon! Jag ska stiga upp i tid så jag hinner äta både frukost och lunch (vilket inte alltid hör till vanligheterna), duscha, tvätta, gå en promenad och städa lägenheten innan jag ska iväg till jobbet kl 15! Det känns otroligt tungt redan nu! :p Men jag får nöja mig med det jag hinner och istället känna lättnad över att jag skrivit klart musikuppgiften ikväll :) Godnatt på er!


Kreativitet och kärleksträd

Idag gjorde vi bort vår sista dag i skolan för denna gång. Dagen bestod av musik, bild och VFU-info! Detta är vad min grupp åstadkom på bilden där vi skulle bygga en stimulerande miljö för bild- och formskapande i förskolan :)


Utflykt

Då var vi äntligen framme i Strömsund! Här ska vi spendera dagen med klassen, där dagen kommer bestå av skogsäventyr och bildlektion :)


Effektiv dag!

Trots att vi hunnit med mycket i skolan idag så har det ändå varit en seg dag.. Varför förstår jag dock inte med tanke på att vi redovisat vår musikuppgift och spelat trummor och gitarr halva dagen ;p Men vi slutade ju kl 18 så det kan ju vara därför. Sen jag kom hem har jag hunnit laga middag och gjort lunchlåda till imorgon, städat undan, packat väskan till morgondagens äventyr med skolan och nu ligger jag i badet och bara mår! :) Så jag känner mig ganska nöjd över dagen!


Jag tror jag är kär!



Hur kan man bli så fruktansvärt lycklig av en sån här liten sak?

Take me away! :)


Turkiet -11

Turkiet -10

Prag -09

Turkiet -07

Thailand -06

Gran Canaria -05

Vad hände där liksom?

Jag tänkte ge bloggen ett försök till! Den var ju så fruktansvärt populär och framgångsrik när jag slutade! Eller? ;) Jag tänkte hur som haver bara ge er detta meddelande så att ni kan ta in informationen och verkligen bearbeta den en stund för att sedan gå och lägga mig. Skolan består nämligen av fältstudier just nu så klockan ringer jättetidigt varenda morgon..
Meeeen, nu kan jag ju faktiskt säga på riktigt, Vi hörs imorgon! och verkligen mena det ;p

Tjingeling!


RSS 2.0