sleepy

som jag är trött nu .. ojoj . och ändå har jag nästan bara hunnit äta och städa klart allt i mitt rum . jag har alltså dammsugit och dammtorkat , renbäddat , packat inför imorgon och lördag , och julpyntat med några småsaker :) väldigt mysigt blev det ! nu tänkte jag göra lite svenska innan jag går i duschen och sen ska jag sova . pusspuss !


kanske inte så bra bild , men såhär mysigt har jag i mitt rum för tillfället :)

LISTEN UP FOLKS !

den 3 januari så är det dags för min födelsedagsfest , 19 baaast ! fan vad cool jag är ! haha . hur som helst så kommer det bli en skitrolig fest , vars den ska hålla hus är inte riktigt bestämt än , men ni kommer få veta det ! och det är INTE öppet hus , jag bjuder endast de jag känner för ;)

bye fuckers !

oj så skönt !

nu har jag precis varit och tränat med amanda lars och uffe , och som alla gånger jag styrketränar så är jag helt slut i kroppen ;D men skönt var det ! längtar redan tills nästa gång :) men det lär nog inte bli nå mer i veckan , möjligtvis på söndag för alla andra dagar är jag upptagen , amanda också :) så vi får se .

idag hade vi ju då fms-test och det gick bra . kring halv 11 tog jag bussen till luleå och gick lite på stan med mamma , jag orkade inte följa med att besikta bilen så jag kom dit senare :) vi gick lite på stan och så , sen mötte jag ju då upp min barndomskompis emmelie ! alltså det är lika roligt att träffa den där tjejen varje gång ! vi satt och surrade på ett fik i säkert 3 timmar , riktigt trevligt ! :) sen följde hon mig till busstationen där jag mötte pappa och sen kom mamma åsså for vi hem ! nu ska jag duscha , puss :)


ungefär såhär stark känner jag mig just nu !


men tyvärr så är nog det här mer likt mina muskler ..

myskväll

nu far jag till amanda :) vi ska sitta där och mysa och se idol och så :) förhoppningsvis så kommer linda också ! dagen har gått hyfsat fort , men kan berätta mer om den sen !

tänkte dock skriva linnéas fina sång som hon så spontant kom på när vi gick upp för trappen i freja huset :
hunden och katten
katten och hunden jaaaaama

denna sång kom alltså från ingenstans , inte ens hon visste vars den kom ifrån . det är tur att man har folk i klassen som verkligen kan underhålla när skolan känns ytterst tråkig . haha , hon är underbar det där bruden !

tack och hej , holmträsk väntar !

gamla kort

mamma ska göra några tavlor och sätta upp på väggen i trappen så jag var nyss och kollade på alla kort hon har lagt upp på bordet och kanske ska använda ;p ganska roligt att se så himla gamla kort ! :D




på stugan, gabbis längst fram , jag och sen sitter nathalie där bak och surar ;)


jens carmenholdt och jag :P


lillasyster ;p


jag ;D


storasyster ;p

facebook

såhär stod det på facebook om vad min födelsedag säger om mig , men jag vet inte riktigt om jag håller med om allt ;D men jag tycker ändå att sånt där är kul att läsa !


Although you are innocent and romantic but your expression often mislead others that you are an active, fun loving kid. Because of your double personality, it's hard for others to really know the real you. You are careful and patient. Your Love, Your love is the greatest which often surprises others. No one can bring you to light when you are in love. Your confidence might lead you to the track your parents disagree.

Om Linda får välja!


Chace Crawford


Dustin Milligan


James Lafferty


Chad Michael Murray


James Lewis


Johnny Depp


Johnny Knoxwille


Orlando Bloom


Paul Walker


Ryan Egold


Zac Efron


Lars Winnerbäck

woops

jag glömde ju en viktig sak ! eller två .

ETT STORT GRATTIS TILL AMANDA SOM FYLLER 18 ÅR OCH TILL ERIKA SOM TOG KÖRKORTET IDAG! GRATTIS TILL ER ;)

rast

nu sitter jag på pratiken och har rast i ca 5 min till . idag är det min sista praktikdag och det känns faktiskt lite tråkigt ! även om det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan , det blir så jobbigt när man bara är där 2 dagar i veckan . men samtidigt så blir man ju less mycket snabbare då :s

får se vad som händer idag , snart sk vi på bad i öjebyn med barnen och efter det så ska jag bjuda dom på glass . dom har redan börjat krama mig och säger att jag inte får fara så det känns ju skönt att de tycker om mig iaf ;) nu måste jag gå ,. hejs !

jävla fotboll

dumma möte . var just på fotbollsmöte för div 3 och 5 (som mest troligt kommer bli div 4) . jag spelar i div 5 och egentligen verkade som att vi inte hade något där att göra över huvud taget , allting handlade om div 3 eftersom div 5 inte har någon tränare i dagsläget . så vi satt där och lyssnade om träningsmatcher , cuper , träningar och träningsläger osv . ganska ointressant faktiskt .

när jag slutade praktiken idag så for jag till stan och hämtade pappa från busstationen för han har varit i umeå igen . sen for jag hem , tog det lugnt , pluggade i ca 15 min innan jag fick för mig att gå basta . riktigt skönt var det men lite tråkigt att basta själv ..

nu hade jag tänkt gå med all tvätt jag har i mitt rum , sätta mig ner med en kopp varm oboy och plugga . sen blir det att sova , jag är grymt trött ! men det är ju ingen skillnad ikväll jämfört med alla andra kvällar .. är jämt trött !

bye folks !

skattkammarön

nu sitter jag här i skolan och har svenska . ska egentligen sitta och skriva på mitt arbete om författare och läsa ur boken skattkammarön . men jag har ingen ork ! för ett tag sen blev det en snabbis på stan med linnéa och erika och en macka på subland :)

får se vad som händer idag , när jag slutar ska jag iaf hämta min lillasyster och följa med henne och handla till hennes planer för helgen . för min del blir det då fest med riktigt härligt människor , jag ser fram emot det :)

nu måste jag göra nå vettit, pusshej

RSS 2.0