dagens

+
jag har agerat hemmafru och sytt fast hängare på handdukarna
mamma har varit här hela dagen
(hon bjöd på middag och jordgubbar)
lägenheten är klar
snart helg
jag hinner med fest fastän jag jobbar ;)

-
jag jobbar hela helgen

är det fest eller ?

låter som att det är fest våningen ovanför iaf :P meeeeen , vem bryr sig ?
för kolla hur mysigt jag och mamma har haft det ikväll :D


hell yeah !

nu är det äntligen klart , jag kan nästan säga det på riktigt den här gången ;p det som fattas är bara 3 ljusgrejer som ska upp på väggen , klockan och ett band till gardinen , yeeey ! men det är fint nu också tycker jag , om ni har tur och jag har orken så kommer bilder på lägenheten imorgon :)

haha fan !

hahahha , pinsamt ! tur att jag inte är så brydd ;D nu ska jag klä på mig , äta frukost och sen kommer mamma hit och hjälper mig med det sista i lägenheten :)


kvällens roligaste; c.christoffersson

vilken lirare alltså ! haha ;) det var iaf riktigt kul att spela volleyboll , det kommer nog bli sommarens höjdpunkter ! förutom pdol osv .

han även med en kvällspromenad i detta vackra väder :) nu ska jag duscha hade jag tänkt , eller ska jag rent utav lyxa till det med ett bad ? det återstår att se :) sen blir det film resten av kvällen !


boooring

just nu är nästan allt i mitt liv tråkigt . det känns som att jag bara målar , städar , diskar och tvättar . men nu när målningen är klar är det bara allt städ kvar sen återgår jag till civilisationen ;) känns som att det var evigheter sen jag hittade på något kul .

som det ser ut ikväll så blir det volleyboll , och det är ju roligt iaf ;p

hallelujah

äääääntligen är jag klar med målningen ! men bara för att jag säger så så kommer jag säkert kolla allt imorgon och inse att jag missat något .. men just nu är jag överlycklig :D då är det bara städningen kvar ..

men nu ska jag ta mig en efterlängtad dusch därefter slänga mig i sängen :)

my bike

gårdagen innehöll mycket vill jag lova ;) vad behöver vi inte gå in på . hade iaf kul :) idag blev det def lugnare ;) har målat och sådär , nu är det inte så himla mycket kvar :)

ps . min cykel har blivit stulen ..

vilken härlig dag :)

just nu är jag oförskämt trött , målade till ca 1 igår och det ser fortfarande ut som ett bombnedslag här eftersom jag inte kan sätta tillbaka möblerna på sin plats än .. menmen , ska måla färdigt allt på lördag istället :)

istället för att städa ska jag nu packa mina saker , köpa med mig nå mat och bege mig till rosvik där kvällen kommer spenderas :) jag tror på en toppenkväll ;D

hoppas alla får en trevlig midsommar , även mina vänner som jobbar idag :)

tsss ....

jag måste börja inlägget med att säga detta , killar som tränar i "cykelbyxor" måste ju vara bland det osexigaste som finns , hahah ;) vi fick oss några skratt på gymmet idag ;p träningen gick iaf bra och jag förmodar att jag kommer ha olagligt mycket träningsvärk imorgon ..

vi har även hunnit vara och se fotboll , alter-norrfjärden . såklart vann aaaalter ! :D
men nu ska jag fortsätta min onsdag med lite nötter och dhw :)


gå och dö

såklart var det ingen idé att överklaga den där p-boten för nvs är dumma i huvudet !!!!!!!!!!!!!!!

nu hade jag tänkt äta nå frukost och sen ta en promenad till solariumet :)

ps . är ledig idag

träning

träningen gick bra och det är ganska kul att ha med sig linda så jag tror hon kommer köra hårt med mig imorgon ;p och jag var nog trött idag fastän jag inte körde hela programmet :) så nu hade jag tänkt äta lite sen sova , hejs :)

-


♥♥♥


22/6

idag blev det lunch på subland med amanda och det var riktigt gott , vill jag lova ;) träffade även på maaassor med folk man inte träffat på ett tag , bla angelica , sofie , sen träffade jag min kusin , amanda , anna och emeli !

nu ska jag ta tag i diskberget som nästintill ropar på mig .. sen kommer sofie och sen ikväll blire att träna :D

pensionärhelvete

helvete åh ! precis när man hittat partytagget ringer syrran och säger att en gubbe ringt till henne och sagt att min bil står på hans plats :S jag fattar inte riktigt . dagen jag fick nyckeln så for jag och skulle parkera , och det är 3 platser , en pelare , 3 platser , en pelare . och där min plats var fanns det bara en ledig plats kvar i mitten så jag ställde mig där och tänkte att det är säkert någon annan som står fel eftersom jag skulle stå på plats 277 . varje gång jag kommit hem från jobbet dom senaste 3 veckorna så har bara mittenplatsen varit ledig , och NUUU får jag böter på 250 kr för att jag står på en gubbes plats ... som att jag ska ringa och klaga på måndag !

nu tillbaka till smink och fix , hejs !

älskar , älskar inte

nu är jag hemma igen , känns skönt :) synd bara att fia inte har kommit än men vi får väl se när hon dyker upp , om hon dyker upp ;p jag hade iaf tänkt föra över oth säsong 1 till ett usbminne åt jessica sen måla naglarna , hejs :)

no words

jobb
middag
desperate housewives
dusch
desperate housewives
-
jobb


HEEEEEELG !

-

dagen har varit både bra och dålig . eller inte dålig , egentligen .. har sovit dåligt så minste grej gör mig gråtfärdig ! så i princip allt har fått mig att gråta idag , av otroligt felaktiga anledningar .
har även skaffat mitt step in kort nu , så nu börjar träningen på riktigt ;)

hur som helst , tack mamma och pappa ♥

plus minus noll

gårdagen bjöd på väldigt mycket skratt ! bland annat pga att jag inte fick upp luckan till tvättmaskinen , jessicas aerobicpass som jag tappert försökte lära hon ;)

redan nu ska jag säga godnatt eftersom jag börjar tidigt imorgon , men först lite desperate ;)

ska förövrigt fixa kort på step in imorgon , så om någon vill börja träna med mig vore det väldigt kul ;D goooodnight

oj så vackert !

idag har jag varit på gustavs dop och fy vad vackert det var ! blev lite tårögd faktiskt ;p har även hunnit med att se lite fotboll (där det fanns några snygga pojkar att titta på ;) ) , ätit middag och nu väntar jag på fia ! kan älska mysiga söndagar !


bärs e livet !

detta har varit en rolig morgon ! nathalie och emil kom hit kring 3 igår , och satan så trångt det blev i sängen ! haha :P nu ligger dom är helt utslagna medans jag har städat och snart ska vi börja bege oss från stan .


slitna krigare ..


har du hört ryktet ? ;)

jag håller på att somna , är helt död ! har iaf hunnit med jobb , en runda på stan , middag med syster och varit förbi anna där det var fest . en helt okej dag faktiskt :) håller just nu på att se "har ni hört ryktet om morgans?" och den är ganska bra men vi får väl se om jag orkar hålla mig vaken genom hela .

måste dock hålla med om det en klok kvinna sa idag ;) självklart är man avis och vill ta studenten igen , men vi har hunnit jobba ett år och många av studenterna är nu arbetslösa ;) fuun !

godnatt !

student

oj vad fort tiden går ! det känns som att det var nyss jag själv sprang ut från skolan , med hela vuxenlivet framför mig ;p jag är väldigt avundsjuk faktiskt , jag vill också ta studenten , igen ;)
jobb.nu


mumsigt ;)

nu är jag hemma igen , har varit duktig och diskat bort berget som låg i köket .. därför ska jag unna mig med goosaker och se en bra film ;) sen jobb 7.30-16 imorgon !




onsdag

oj så fina alla var på balen ! synd att jag inte var där .. menmen , ska till EM nu och höra om jag får en ny soffa eftersom min har typ gått sönder , till sjulsmark och äta lunch med mamma sen jobb . blir nog att sova i sjulsmark också så jag slipper köra så mycket :)

tyysan

nu ska jag snart bege mig till jobbet . enda anledningen till varför jag skriver är för att alla ska veta att jag är deprimerad över att jag missar balen ... åh !

sjulsmark

som ni kanske märkt så jobbar jag mycket nu , jobbade hela förra veckan och jobbar hela den här . vilket känns väldigt ruttet eftersom jag missar både balen och när studenterna springer ut :/ jag som så gärna ville se balen ! tyysan också .. menmen , sen är hela helgen uppbokad också och det känns riktigt bra och den kommer inte bestå av en droppe alkohol ;) däremot kommer den spenderas i rosvik på fest på lördag men då agerar jag taxi istället , men nu oth sen sova ! :)

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

......... åh så trött jag är ! vill bara sova redan nu !
istället ska jag lägga mig i badet en stund och sen se kärlek på menyn :)


bakis ... igen !

det blev fest ändå , fia kom till mig kring 9 och då satte vi igång ;p sara kom efter ett tag så vi roade oss med lite singstar och pratade om allt mellan himmel och jord ! därefter kom rosvikskillarna och gjorde oss sällskap :) blev dock ingen utgång utan vi stannade kvar här hela natten :)

har precis varit och handlat så nu ska jag börja med middag , parisare står på menyn ! på tal om menyn , det är på tok för många bra filmer på tv ikväll ! bla "kärlek på menyn" , "monster till svärmor" och "bring it on-all or nothing" blir svårt att välja men jag tror det blir den första ;D


underbart söt !

nog är hon söt fia ! som vanligt svarar hon aldrig på mobilen så kring halv 8 ringde jag hem och då låg hon och sov ;) när hon såg vad klockan var lät hon besviken och sa "men jag som hade tänkt komma och överraska dig och ha mat med mig.." söt !

men , nu är hon iaf påväg hit och det verkar som att det blir att ta sig en stänkare ändå ;) hejs !

good girl

har precis städat hela läggan och det känns bra ! att det är en lördag jag väljer att göra det känns väl mindre bra men jag hade inget annat för mig eftersom mina vänner hade annat för sig .
däremot är jag grymt hungrig så nu hade jag tänkt duscha sen började med middagen , men först av allt , ringa fialotta :)

dagens inköp


känns ju sådär att lägga pengar på tråkiga saker som pärmar och sånt ..


stupid

oj så irriterad jag blir ! känns riktigt surt . men jag ska inte sitta här och klaga för det tycker jag är lite fegt .. hur som haver , hade tänkt städa på riktigt snart , gå ner till förrådet med massa gjejer och så ..
längtar som tusan tills fia kommer hem !

egg egg

har haft en jättetrevlig kväll med anna ! vi har nött ett spel som finns på boxern i säkert 1,5 timme ;p men kul vare ! imorgon blir det att gå på sys sen har jag ingenting planerat fram tills fia kommer hem :) därför ska jag nu sova . men först ska jag se bambi eftersom jag aaaaldrig sett den förrut ;) puss


almost

usch så tråkigt väder det är ute ! tur att det är helg om 5,5 timme :D då blir det nog att hänga med anna när hon slutar , hon har nämligen också stängning ;D



you're the one that i want ! ;)

sleeeten

vilken dag ! det har varit ungefär 12 barn på fritids , det kändes som 50 st .. vilken skillnad det är om barnen är ute under dagen eller inte , vilket dom inte var idag när det regnade . där kan man ju snacka om energi ! fy så trött jag är :P menmen .

har umgåtts med sara idag , åt gomiddag som bestod av kyckling för mig och karé för sara och potatisgratäng till det , muuums ;)

men nuuu , jag blev inspirerad av jessica , så imorgon börjar mitt nya liv ! inga drastiska förändringar , bara smågrejer som dock gör stor skillnad , vi får se hur det går ;p

godnatt !

ännu mera jobb :)

godmorgon !

oj så duktig jag har varit idag , vaknade kl 8 då emil kom och bankade på dörren :P sen dess har jag ätit frukost , diskat , dammtorkat och fixat mig . bra gjort ! nu hade jag tänkt dammsuga , fara förbi arbetsförmedligen , boka tvättid därefter vara på jobbet kl 12 .. så det är bäst att jag skynder mig !

skulle förresten bara jobba 12-16 idag men det är en konsert i sjulsmark där barnen ska sjunga och spela instrument och dom behövde mer folk så jag kommer jobba över till ungefär 7 tror jag hon pratade om , men det ska bara bli kul ! så nu måste jag kila , hejs :)

vad ska man säga ?


snålar

nu är jag hemma i stan igen . har jobbat 12-17.30 sen åt jag middag hos mamma och pappa också ;) däremot fick jag sällskap med mig hem .. nämligen min syster  , fan ! skoja , hehhehehe . så det blir säkert filmmys ikväll och så :)

hon ska plugga nu så jag hade tänkt lägga mig i badet en stund , hörs senare :)

RSS 2.0